Gay Escort Puhelinnumero

Vapaa Homoseksuaali

Gay kalua netistä vaimolle vierasta munaa

Antti taputti Maria päälaelle. Muistin silloin ne netin videot, joissa Antin turpea kalu syöksi spermaa runsaasti, eikä tulvalle ollut loppua. Silmät kiinni hän runkkasi miehen munaa ja antoi terskan hinkata sileää poskea. Antin ääntely yltyi ja takanoja kasvoi. Marikin nopeutti tahtia ja veteli kivikovaa munaa kuin riuhtoisi maitoa mansikin nisistä.

Aivan viime hetkillä Antti lipaisi huuliaan ja haukkoi viimeiset neuvonsa: Spermaa alkoi tulla komein kaarin rintojen päälle, kaulalle, sitä valahteli harmaina jojoina Marin sormille ja ranteelle, klönttejä ripustautui nänneille kuin jääpuikkoja ja valui siitä vaimoni vatsalihoihin.

Kuuliaisesti Mari palveli miehen loppuun saakka ja runkkasi viimeiset pisaratkin. Mietti ehkä kauhuissaan, mitä jos tuo olisikin tullut suuhun tai sitten vaginaan. Minulta ei yleensä tullut ruokalusikallista enempää ja senkin jouduin yleensä roiskiman omalle vatsalleni tai lakanoille, etten sotkisi kylmällä nesteellä vaimoani.

Mari ravisteli käsistään liemet ja haki minusta turvaa epävarmalla katseellaan. Se oli yhtä aikaa ujo, mutta jotenkin ylpeä. Menes nyt äkkiä pesulle, ettei liimaudu, Antti saattoi tilanteen eteenpäin spontaanilla kommentillaan.

Kun Mari meni iltapesulle, sain tilaisuuden vaihtaa Antin kanssa muutaman sanan. Tiedustelin, mitä mieltä hän oli vaimostani. Antti kehui Maria aidoksi, pidättyneeksi naiseksi, joka ei tosiaankaan ollut mikään lunttu. Ja nukkumaanhan me ollaan menossa, Antti taputti minua olalle.

Että jos siis alatte…no… - Eiköhän me osata, Antti naurahti ja tunsin itseni hetken todelliseksi aisankannattajaksi. Olin vähän kateellinen, kun pariskunta tepsutteli peräkanaa makuuhuoneeseemme yöpuulle ja he vetivät oven lähes kiinni – sen verran se jäi kuitenkin auki, että näin juuri vilauksen sänkyä. He asettuivat lusikka-asentoon ja juttelivat hiljaa, sanoista en saanut kuitenkaan selvää. Tunnelma alkoi rauhoittua ja selvästi olimme laskeutumassa yöpuulle.

Kun viimeisetkin puheet loittonivat ja hävisivät, alkoi raukeus pakottaa ja uni painaa päälle. Minusta tämä varovainen alku oli ihan hyvä juttu, turhaan ei kannata hätäillä ja pakottaa asioita luonnistumaan. Se taisikin olla viimeinen ajatus ennen nukkumattia. Veri lähti heti virtaamaan kuumeisena kehossa ja unisuus katosi hetkessä. Tassuttelin makuuhuoneemme ovelle ja kurkistin. Kasvoja en siitä paikasta erottanut, mutta sivulle laskeutuneet rinnat kylläkin sekä pienen vatsan, joka liikkui hengityksen mukana.

Siirryin hiljaa eri kohtaan ja pääsin todistamaan suuseksiä kello kahdeksan sektorista. Antin kasvot olivat syvällä vitussa ja kolvinokka raahasi pillukarvoissa. Mäiske ja mähinä oli kovaa. Antti leikitteli klitoriksella, sitten härkki herkkiä häpyhuulia kielenpäällä, sulloi taas kieltään syvemmälle pillun poukamiin ja otti avukseen peukalosormen, jolla kiusasi kosteina hyllyviä huulia.

Mari inisi ja nyyhkytti, levitti polviaan auliimmin ja lopulta tarrasi kiinni Antin hiuksista. Vai tähän oli siis päädytty lusikka-asennosta. Kai se Antti oli tekijämiehenä alkanut kuitenkin kuiskutella mukavia kultani korvaan, ehkä näykkäissyt kaulalta, tuonut etumustaan liki peiton alla, maanitellut ja vonkunut, kiertänyt käden etupuolelta yöpaidan päälle ja tunnustellut kosteikon tilaa, todettuaan kalavedet otolliseksi oli varmaankin käynyt toimeen ja riisunut rouvani ilkialastomaksi.

Kelatessani tapahtumien kulkua ehti Varasonni nostaa päänsä pimeydestä valoon ja kuivata limaiset kasvonsa lakanaan. Miehen halukas penis oli paisunut jalkojen välissä komeaksi vaahtosammuttimeksi ja jo oli ilmaantunut kirkas tippakin kyrvän päähän ja toinen nenälle. Huoneessa haisi ilmiselvä lämmehtynyt ja kostunut vittu, hapan ja raavas tuoksu.

Sen mihin saakka siis pääsi. Antti tunnusteli kalullaan vaginaa, veti kokonaan limaantuneen komeutensa ulos ja taas syöksi sisään. Tätä jatkui niin kauan, että alkoi tasainen nainnin napse. Välillä hän levitti Marin jalkoja, ohjaili haarat halkeamispisteeseen, porautui sisään eri kulmasta, kokeili lyhyin ja nopein pistoin.

Mari itki ja nyyhki, päästeli naurun hirnahduksia, yritti niellä kiljahduksensa ja välillä taas pihistä ne ulos. Hän kumartui naiseni ylle ja he aloittivat suutelemisen. Kiivas vauhti kasvoi ja paksu mulkku runnoi liukkaammin Marin emättimeen, pariskunnan suuteleminen ja nuoleminen oli muuttunut jo suorastaan iljettäväksi ja meidän aviovuodeparka päästeli väsynyttä valitusta.

Pariskunta oli niin yhtä kuin mies ja nainen voivat olla. He olivat liimautuneet toisiinsa, heidän kielensä kasvoi kiinni yhteen, kyrpä oli tuppikarvoja myöten vitussa, hikiset kädet puristivat toisistaan ja se katse: Mari tuijotti rakastuneen kiimaisesti Anttia ja Antti isällisen himokkaasti nuorta peuraansa.

Tuollaisen yhteyteen minä en ollut koskaan päässyt vaimoni kanssa. Ja aivan kuin yhteiseksi sopimukseksi, he laukesivat samaa aikaan. Mari ensin – siis toistamiseen- ja sen jälkeen Antti.

Liikkeet loppuivat, mutta suuteleminen ei pysähtynyt. He makasivat vielä tovin nalkissa ja juttelivat, vaikka akti oli päättynyt. Marin käsi oli omistavasti vanhemman miehen rintakarvoissa. Vaimoni alapää oli turvonnut ja avonainen, punainen kuin kirjolohen vatsa. Sieltä rupesi pulpahtelemaan ensin vaahtomaista nestettä, joka sakeni ja valui välilihaa pitkin. Vaimoni vittu kylpi vieraan miehen siemenissä, ja niitä siemeniä oli runsaasti. Pariskuntakin makoili yhä vuoteella eritteissään ja keskusteli hiljaa.

Menin vessaan rakon tyhjennykselle ja kelailin mielessäni äskeistä. He olivat olleet pitkän tovin aivan yhtä, kuin mies ja nainen, jotka ovat rakastuneet ja yhtyneet ensimmäisen kerran. Mari oli katsellut niin hellästi… helvetti, lavuaari on taas tukossa, ajatus keskeytti tunteiluni. Huomasin kuinka lattiakaivo ei ollut jaksanut niellä kaikkea vettä vaan tulvehti yli.

Tempaisin rätin alakaapista ja kumarruin kuivaamaan. Vilkaisin sivusilmällä kuinka Antti ilmestyi alastomana kynnykselle. Hän pahoitteli, mutta kun huomasi minun tekevän vain huoltohommia, sanoi hän nopeasti kusaisevan. Antin kulli oli puolikovana tai puolilöysänä, kuinka nyt vaan. Koko varsi kiilteli punakan ja käytetyn näköisenä, iso ja ruma se edelleen oli.

Antti nojasi taaksepäin ja alkoi kusta lorotella nostamatta pytyn renkaan suojusta. Alhaalta katsottuna tummanlila terska näytti soikealta ja kumiselta, sen keskellä oleva ristipääreikä laajeni ja ureaa sännähti pytyn pohjalle. Varamies valitteli, että putkimiehet tahtoivat olla nykyään hinnoissaan. Nyökyttelin näystä humaltuneena ja tyydyin vain ihailemaan vieraan miehen siitintä ja pitkällä roikkuvia kivespusseja.

Antti kusi sen verran huolimattomasti, että pisaroita kipinöi kasvoilleni. Samoin näytti virtsaa sohivan pytyn reunukselle ja lattialaatoillekin. Toimituksen päätteeksi Antti hemputti kullinsa ja veti vessan. Karvainen persesilmä loittoni ja mies hävisi takaisin makuuhuoneeseen.

Tuijotin yli valskannutta kusta. Ei kai se auttanut. Ensin kuivasin naamani ja sitten aloin rätillä luuttuamaan kusta. Se haisi voimakkaalle ja pistävän katkeralle. Kun palailin siivoustöistäni, oli makuuhuoneen puolella alkanut tapahtua uudelleen. Näky yllätti minut kuitenkin täysin. Varasonni seisoi ja etsi rikkuville käsilleen paikkaa, kun vaimoni imi lyhyellä huulien liikkeellä tämän terskaa. Jo oli ääni muuttunut kellossa! Suuseksille tavallisesti niin arka rouvani oli hamunnut Antin virtsan kyllästämän peniksen huuliensa väliin ja tyydytti miestä rauhallisin imuin.

Teko oli ilmeisen suunniteltu, sillä Mari oli asetellut koristetyynyn lattialle ja oli sen päällä polvillaan. Antti kuului kehuvan ja kannustavan, piti Marin hiuksia pois silmältä ja jutteli naiselleni, että harvoin oli saanut yhtä taidokasta poskihoitoa. Maria puhe innosti, sillä punakkaposkinen kultani poimi kookkaan kiveksen suuhunsa kuin rypäleen oksalta.

Jotenkin alkoi harmittaa koko homma, sillä enpä minä ollut saanut kalulleni koskaan moista kohtelua. En viitsinyt katsoa juttua loppuun, vaan palasin sohvan lakanoihin.

Lutkutus kuitenkin yltyi makuuhuoneen puolella ja esinahan kostea litinä kantautui olohuoneeseen saakka. Nostin pääni kuin kirahvi. Leuassa kyllä näytti roikkuvan spermajojo. Se oli antanut laskea suuhunsa saakka. Suihinoton jälkeen taloon palasi aamuyöllinen rauha ja raukeus. Mutta itsepä olin tätä ehdottanut. Sunnuntaiaamu alkoi olla jo melko pitkällä, mutta pariskunta jatkoi nukkumistaan. Sää oli puolipilvinen, mutta lämmin.

Pian sain heittää takin pois ja ahkeroida paitahihasillaan. Mistähän se kuului, pohdin kun naapuri keskeytti mietteeni laahustaen postilaatikolta lehti kainalossaan. Hän nyökkäsi vanhaa ”vania” kohti ja hymyili. Aivan kuin se olisi aavistanut. Mutta eihän naapuri voinut tietää..? Ei se voinut lintu olla, vaikka vikinä olisi saattanut olla kuovin mouruamista. Tuuletusluukku oli avoinna, mutta ikkuna oli sen verran korkealla, etten nähnyt sisään.

Käänsin multaämpärin jakkaraksi ja kiipesin kurkkimaan. Vaimoni nojasi ylävartaloaan taaksepäin ja työnsi lantiotaan eteenpäin, tummat nännit pistivät kankaan läpi kuin terhakat minicroissantit ja naiseni kasvoilla oli autuas ilme.

Tuossa aurinkotervehdysasennossa kultani kookkaat rinnat pääsivät oikeuksiinsa ja olivat suorastaan vieraan miehen aamiaistarjottimella. Eikä Antti malttanut olla kourimatta ja vatkaamatta niitä. Mari keinui miehen tapin päällä vuoroin hitaasti ja vuoroin niin vauhdikkaasti, että takapuoli nousi satulasta ja lihat läiskyivät toisiaan vasten.

T-paidan helma ulottui naisellisille reisille saakka, mutta ratsastuksen mukana se nousi ja musta karvakolmio tuli esiin. Mari päästeli kiimaista kutsuhuutoaan, vatkasi lantiotaan ja halusi sahata vaginalleen poikki sinne saadun elimen. Olisin mielellään seurannut rynkytyksen loppuun saakka, mutta terassillaan lehteä silmäilevä naapuri vilkuili minua niin ahkerasti silmälasiensa yli, että lähdin haravan kanssa menemään.

Odottelin kymmenen minuuttia ja palasin takaisin sisälle. Pariskunta istui jo aamiaispöydässä punakkana. Tai Antti istui ja Mari palveli häntä.

Marilla oli yhä yllään pelkkä pitkä t-paita, joka paljasti upeat pakaroiden kaaret ja tumman kolmion, mutta Antti oli sentään kietaissut huolimattomasti ylleen minun kylpytakkini. Antti kyseli pihatöistäni ja mutusteli leipää. Kun Mari oli saanut kaadettua kahvin, hän istahti luontevasti Antin polvelle. Mari oli pannut merkille saman, sillä hänen kätensä hakeutui miehen jalkojen väliin ja silitti ryppyistä kalun pintaa.

Yhtä luontevasti Antti vei oman kouransa vaimoni kiharaiselle häpykummulle ja rapsutti sitä viiden minuutin munan ohessa. Oltiin jonkin uuden kynnyksellä, en osannut vielä sanoa minkä. Lutka tiedot Nimi ottaa valtavan isolla mustalla kalulla Pyrah Lee - Valtavan kasvojen Aikuinen Lisa Ann iso kalu anaali perseestä Tupakointialue kuumaa ruskeaverikkö gifting naapuriin kanssa titjob ulkona Innoissaan blonde sireeni hinaajia ja leikkii valtava musta mulkku Lisa Marie munaa 2 musta hirviö hanat Blonde teini törmäsi erittäin iso kalu Pienet rinnat söpö kyytiä kovan hirviö kukko Vaimo lainattu BBC Skinny kuuma huora hyppää valtava isolla mustalla kalulla pääsee messy kasvohoito Ajellaan pussied huoran kokemasi haittavaikutus on Mandingo cumshot Mitat asioita - BBC Compilation Monster hana vitun amatööri- valkoinen tyttö Musta Monsteri Dick hoitelee saksa Milf vuonna Alusasut Musta mulkku valkoisen gal Blondi iso luonnonvalkoinen tissit suckin " ja helvetin iso musta Monsteri kalu Seksikäs blondi MILF puhaltaa valtava suklaa prick Darling ratsastaa suurimpia cock kuin narttu Emily Austin todella kuuma blonde pilalla Mandingo Allien Jaakob perseeseen perseestä Mandingo Rotujen ruuvi toiminta Preggo Slut voiteet Cock Valtavat kullia anaaliseksin Janet Mason ja Mandingo sohvalla Erinomainen size tissit pyöreä perse sekä tiukan pinkki Girl takes Monster Cock Kuumaa Babes nauttivat Mustat kukko niiden aasit Rebeca Linaresissa huutaa Monsteriin kukko Tiukkaa pillua perseestä auki auki alistumaan!

Interracial Kiihkeä nat ole löydä parempaa! Tyylikäs punapää MILF musta alusvaatteet vittuile musta polttarit Scorchingly hot Naomi kestää kahdesta hirviö cocks suussaan vuorotellen Mandingo rotujen välisiä fucking Monstercocks Pano Vanha Nympho Lisan Marie perseestä 2 mustaa hirviön kukot Valtavan dildoa ulottuu hän löysä kusipää Tarkistaa interracial sex Brutal monster cock Double Anal ryhmäseksiä So Good Hän cums kahdesti Siro Karmen Blaze vie Monster cock Humongus kukko tuskin sopii tiukka pussy Amatööri vaimo interracial Öljytty Rotujen Creampie Monster kukot Lex d 1 Naughty girl rakastaa mustan Monster lelujen hänen avattiin emätin Sievä sekä seksikkäitä teini Riley Reid ei kyytiä Ashley Stone voi odottaa hänen askel isä luistaa hänen iso musta kukko hänen makea teini pillua Monster kukko ei sovi pieni teini

. toukokuu Vaimolle vierasta munaa high class escort Kirkkonummi swingers clubit nainen dominoi video opettaja gay eläinsex videot . Televisioon palannut ilmainen porno aikoo haastaa jopa netin: Ilmaisia seksi- ja pornovideoita. vuotias tytär 16cm kalu 16V 16v poika 16V teinityttö 16vuotias 17 vuotias poika vuotias vuotias gay vuotias teinityttö 17v kiimapillu 17V teininarttu. syyskuu Vaimolle kullia jyväskylä seksi - Seksiliike sex Vieras on tähän saakka maannut sängyllä, mutta nyt hän nousee ylös ja käntä. Lyhty jyväskylä.

Gay kalua netistä vaimolle vierasta munaa

Seksiä homoseksuaaliseen lappeenranta big titts

Humongus kukko tuskin sopii tiukka pussy Antti luki naistani kuitenkin hyvin ja vihjaisi asiaa hienovaraisesti. Rotujen ruuvi toiminta Samoin myös tyytyväinen urahtelu ja huokailu yltyivät. Se haisi voimakkaalle ja pistävän katkeralle.