Gay Escort Puhelinnumero

Vapaa Homoseksuaali

Homoseksuaaliseen mies etsii bdsm forum

homoseksuaaliseen mies etsii bdsm forum

Jos Ykkösmies on sanonut, että lähtiessäni hän menettäisi kaiken, niin tekeekö se minusta kaikkivoipaisen, jos toistan sanomansa? Ja ei, en lähde seuraavaksi keskustelemaan kenenkään tämän suhteen osapuolien mahdollisesta läheisriippuvaisuudesta. Ihan näin vaan etukäteen ajattelin varoittaa. Etkä vain toista hänen sanomisiaan. Olet käsittääkseni aikuinen ihminen, eli et mikään lapsellinen pikkukakara. Leikit tahallasi typerää, ymmärsit aivan varmasti, mitä kommentillani tarkoitin.

Seurasin tätä blogia pitkään innostuneena ja "olin sinun puolellasi". Valitettavasti nykyään tekstien takaa välittyy kuva narsistisesta, omahyväisestä ja elämässään hyvin, hyvin eksyneestä ja yksinäisestä ihmisestä. Tämä salarakkaus ei ole minun mielestäni hyväksi yhtään millekään osapuolelle ja nykyään olen jopa sitä mieltä, että se on sinun tapauksessasi väärin.

Toivoisin, että ymmärrät sen ennen kuin jotakuta ihan oikeasti sattuu. Mutta sinä et taida liiemmin enää välittää. Sinä voisit muuttaa sinne vuokrayksiöön hetkeksi. Tekisit Ykkösmiehelle selväksi, että seksielämäänne pitää tulla muutos, että sinä olet tyytymätön. Viimeistään siinä vaiheessa saisitte ehkä hommaan jonkun ratkaisun, ehkä menisitte terapiaan, minne muistaakseni pahoittelut jos muistan väärin Ykkösmies ei halunut mennä?

Kun Ykköseltä on ilmeisesti nuo fyysiset syyt haluttomuudelle on jo korjattu, on sen henkisen puolen korjauksen aika. Tällä lailla jatkamalla ajat itsesi vaan pahempaan umpikujaan, ja satutat Ykkösmiestä koko ajan. Jännittävää, kuinka ehdoton monien ihmisten maailmankuva on — kuinka monille maailma on aina "joko tai" viittaan niihin jatkuviin "ottakaa ero" -kommentteihin, joista blogikirjoitus kumpusi, ja myös kommentteihin nro 2 ja 3 edellä.

Vaikka kuinka olisi kyse jonkun toisen elämästä, monen näyttää olevan vaikeaa sietää sitä, että joku ei eläkään sen ehdottoman maailmankuvan mukaan "joko tai" vaan etsii itselleen sopivinta tapaa elää kulttuurintutkijoiden termein ns. Ja sitten ollaan heti tuomitsemassa oikeaksi tai vääräksi Ei ole yhtä oikeaa tapaa elää ja hoitaa parisuhteitaan huom. Kuinkakohan moni, varsinkin mies, murtuu avioeron myötä, sen takia, että on menettänyt koko kontekstinsa. Sitä voi surra paljon enemmän, kuin sitä tosiasiaa, että vaimo panee toista miestä.

Tästä blogista on tulossa oikeasti superkiinnostava. Tää on jo tuhat kertaa enemmän kuin pettämisblogi tai seksiblogi. Tämä on blogi siitä, miten tätä ainutta, hikistä, liikuttavaa ihmiselämää, joka meille on suotu eletään. Miten eletään silmät ja sydän auki, aivojamme käyttäen, integroitua elämää, jossa kaikki seikat otetaan huomioon, ja luodaan päivä päivältä oma yhtälö, joka toimii. Uskomatta dogmeihin, normeihin ja formaatteihin. Minäkin olen ollut mukana "erotkaa jo"-kuorossa, kun aloin lukea tätä.

Mutta alan yhä enemmän ajatella, että se kuoro on olemukseltaan yhdenvertainen tuon uskonnollisen herrasmiehen kanssa, joka kirjoittelu raanatunsitaattejaan tänne. Omaan normiinsa sokeasti uskovia ihmisiä, jotka sitten tyrkyttävät tätä normia kestoratkaisuna muille, ja ovat ihmeissään, kun muut eivät "ymmärrä, nitä heidän nyt kuuluisi tehdä".

Näin toimitaan siitä huolimatta, onko tuo oma paradigma tehnyt neuvojaa itse aidosti onnelliseksi. Uskon jopa, että normia, jota on itse koko elämän noudattanut puolionnettomin tuloksin varjellaan vielä raivokkaammin.

Nimittäin, ei haluta havahtua siihen, että omat norminmukaiset valinnat olisivat voineet olla epäonnekkaita. Kun joku vieressä räätälöi ihan omannäköisiä ratkaisuja omalle elämälleen, ja ehkä jopa onnistuu "äta kakan och ha den kvar" voi alkaa harmittaa.

Yhteistä meillä on ainakin se, että vousi näyttää siltä, ettö perusformaatit eivät juuri nyt riitä täyttämään tarpeitamme. Wonder how unique we are. Not so much, arvaisin. Onhan Puuma ollut rehellinen diitä, miten paljon kaipaa seksiä.

Mies osaa arvata loput, ja ajattelee samalla lailla kuin Puuma tässä postauksessa. Tämä on minun arvaukseni. Aloitteleva puuma - bloggatko sinä jo? Ellet, niin aloita, pliis! Kirjoitat hyvin ja pohdiskelevasti plus että minua ainakin kiinnostaisi tietää enemmänkin sun elämäntilanteesta. Tottahan se on, että niihin omiin arvoihin ja normeihin uskotaan. Minäkin olin ennen sitä mieltä, että en koskaan petä. Niin se elämä vaan sitten heittelee; ja ollakseen edes jollain tasolla onnellinen omassa elämässään, niitä arvoja ja normeja voi tosiaan joko a muokata, tai b kituuttaa niissä periaatteesta, kunnes oma elämä menettää merkityksensä, kun pitää väkisin pitää niistä kiinni, vaikka sielu ja keho janoaisivat toimintaa, joka ei niihin muotteihin sovi.

En bloggaa, mutta kyllä minullekin, tuon kommentin yhteydessä tuli taas mieleen, että voisin. Olen ammattikirjoittaja, ehkä siksi arkailen. Ja myös siis tietoturva, anonyymiteetti, tällaiset kysymykset.

Tässä olisi sopiva teksti näytettäväksi Ykkösniehelle. Luultavasti sinä lentäisit unelmatalostasi ja se taitaa pelottaa. Mikäli miehellä ei olisi varaa ostaa sinua ulos, hän saattaisi kuitenkin mieluummin jopa luopua talosta kuin elää siellä kylmäverisen egoistin kanssa petettynä. Ihme että sinulla on sydäntä nykyiseen menoon, kun sitä ei ole Ykkösmiehelle kertomiseen. Siinä olisi empaattinen ja kunnioittava teko ja Ykkösmies saisi ajan kanssa harkita, että miten hän toimii.

On julmaa, että naamioit kertomatta jättämisen rakkaudeksi. Olen kanssasi täysin eri mieltä. Mutta se ei vissiin tule yllätyksenä. Talo ei sinällään ole tärkeä, meidän koti on. Tällä määrätietoisella pettämismeiningillä mitään "meitä" ja "meidän kotia" ei ole enää olemassa. Se siinä on se surullinen juttu eikä se muutu sillä, että yrität sen mielessäsi muuksi vääntää.

Se koti, joka on joskus ollut, on menetetty, vaikka se päällisin puolin näyttää samalta kuin ennen. Ei se noin mene vain sen takia, että se sinun mielestäsi täytyy mennä noin. Paradoksaalisesti - meidän suhde on jopa paremmalla tolalla sen jälkeen, kun olen sivusuhteeni aloittanut. Mutta kiitos kommentistasi joka tapauksessa.

Noin sitä käy varmaan suurimmalle osalle, jonka aviopuoliso lakkaa panemasta. Mä en oikein ymmärrä syytöksiä, että täällä ollaan musta-valkoisia ja nähdään oma ajatus ainoana oikeana. Tietysti jotain yksittäisiä on, mutta enimmäkseen kommentit on aika pohdiskelevia ja jos puuma kirjoittaa ajatuksesna asiasta, on kommentit sellaisia, että tuodaan toista näkemystä myös esiin. Eikö se ole keskustelua. Eipä vaivautuisi lukemaan, jos täällä hymisteltäisiin kuorossa.

Keskimääräistä oivaltavampi blogiteksti aiheesta sanoo mm. Usein pari on oppinut elämään toistensa kanssa olemalla opitussa roolissa. Rooli on aina päälle liimattua, eikä siten aitoa ollenkaan.

Ja kuitenkin ihmisen perimmäinen tarve on olla aito, näkyvä ja totta. Joten jos tätä ei osaa olla kumppaninsa kanssa, on helpompi mennä toteuttamaan sitä jonkun toisen kanssa.

Kun yhtäkkiä voi kokea olevansa hyväksytty juuri omana itsenään, on tunne taivaallinen. Vieraan kanssa voi siis olla helpompaa olla oma itsensä. Kun ihastuminen tapahtuu, mutta kumppaneilla ei ole menneisyyden lastia suhteessaan, on onnellisuuden ja aitouden tunne huikea. Pettäjä löytää itsensä jälleen, ehkä vuosienkin jälkeen, tai haluaa kokea tuota aitouden tunnetta aina uudelleen ja uudelleen uuden kumppanin kanssa.

Kun tunne katoaa tai suhde muuttuu parisuhdetta uhkaavaksi, suhde lopetetaan. Itseasiassa - mikäli sitä, että salaan sivusuhteeni, ei lasketa mukaan ja toki kai se pitäisi laskea, mutta olen sitä mieltä, että mitä ei tiedä, se ei satuta , katson, että me olemme suhteessamme autenttisia ja aitoja. Minä voin olla oma itseni Ykkösmiehen kanssa, ja hän minun kanssani. Ainakin näin ajattelemme molemmat tietoisella tasolla - eri asia sitten, jos tosiaan alitajuisesti vedämme jotain tottumukseen perustuvaa parisuhderoolia.

Minä koen tällä hetkellä olevani hyväksytty juurikin omana itsenäni niin Ykkösmiehen kuin Valokuvaajankin kanssa. Ja se on aika mahtava tunne. Haluaisitko itse, että Ykkösmies on kanssasi vain siksi, ettei hän säälistä raaski sinua jättää, vaikka haluaisikin?

Tämä blogi on kyllä todella koukuttava, joten jään seuraamaan miten tässä käy, toivottavasti mahdollisimman hyvin kaikille osapuolille! Itseasiassa - jos tilanne olisi päinvastainen - kyllä. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin. Nyt kuulostaa siltä, että olet toisen kanssa säälistä. Se ei ole hyvää ja hedelmällistä elämää hänelle, eikä sinulle. Sä et ole vastuussa hänen hyvinvoinnistaan ja onnesta, ja jotenkin kuulostaa siltä, että jos sä ja talo lähtisitte pois hänelle ei jäisi mitään, vain joku vuokrayksiö.

Ah mä en halua alkaa jeesustelemaan tai neuvomaan mitä tehdä, mutta tää ei kuulostanut hyvältä kokonaisuudelta. Ei ollut tarkoitus kirjoituksellani ilmaista, että säälistä olisin. Jos mulla oikeasti olisi todella huono suhde, eikä mitään tunteita, en todellakaan pelkästä säälistä jäisi kitumaan. Tarkoitin lähinnä sitä, että rakastan häntä vielä liikaa loukatakseni häntä niin perustavanlaatuisella tavalla.

Tässäpä se juttu juuri on Pettämisen kokeneena kamalinta oli juuri se, että se tehtiin asenteella "mitä ei tiedä, se ei satuta". Kun kommunikaatio on jo niin lukossa, ettei läsnä olevista asioista seksittömyys tms. Se, että sanoo selkeästi " en voi olla ilman seksiä, rakastan sinua, mutta tämä on jollain tapaa ratkaistava" siis SANOO sen on aivan eri, kuin että toimii toisen selän takana.

Toivottavasti tämä ei nyt niputu "eroa, eroa" - ryhmään, vaan on yksi kokeneen mielipide aiheesta. Minuakin on petetty Ykkösmiehen toimesta , ja oikeasti olin ja olen sitä mieltä, että olisi ollut parempi, ellen olisi saanut tietää. Silloin ja vieläkin, vaikka tapahtuneesta on muistaakseni yli 10 vuotta aikaa. Eli yksilöissä on eroja, mitä pettämiseen ja siitä kertomiseen tulee. Ykkösmies on minun laillani ilmaissut, että mieluummin ei halua tietää. Eli sitten en kerro. Että kyllä se tiedossa on.

Olen myös sanonut, että meillä on kolme vaihtoehtoa: Näistä Ykkösmiehen kommentti, että ei ainakaan, missään nimessä, ykkösvaihtoehtoa. Eli kyllä tästä keskustellaan yhäkin, en vaan viitsi joka kerta siitä tehdä postausta kun asia kuitenkin junnaa paikallaan. Eli juuri itse todensit sen, että "perustavanlaatuinen loukkaus" on jo tapahtunut, ehkä aiemmin kuin uskotkaan. Kyse ei siis enää ole tuosta loukkauksesta, vaan ihan jostain muusta Junnataan nyt oikein olan takaa!!

Asia on käsitelty ja annettu anteeksi - perustavanlaatuisella loukkauksella käsitän itse asian, joka murentaa suhteen perustat; jota ei voi antaa anteeksi. Näistä subjektiivisistä jutuista on vähän hankalaa keskustella, kun jokainen kuitenkin kokee asiat omalla tavallaan. Eli mun puolesta voidaan lopettaa "junnaus"tähän. Puuma toivoisin kovasti, että minulla olisi sinulle jotain järkevää sanottavaa, mutta nyt ei tule oikeen mitään mieleen, joten ajatuksenjuoksulla ja tekstioksennuksella mennään.

Jo parin postauksen ja kommenttien rivien välistäon pystynyt lukemaan sen, että tulilangan loppu rupeaa näkymään.

Kuinka kauan kaksoiselämää jaksaa? Ihanaa on, että teillä on hattarasokeri-kausi menossa Valokuvaajan kanssa ja että voit hänen kanssaan olla onnellinen ja saat voimavaroja onnellisuudesta ja seksistä elämiseen, mutta samalla mietin sitä, että kuinka kauan aiot jatkaa? Ja joo, tiiän että tätä samaa asiaa kyselin jo pari postausta sitten. Mikä se optiimitilanne oikeasti olisi? Jos ja jos saisit ykkösmiehen esim.

Jos peitot heiluisi niin olisiko Valokuvaajalle enää tässä vaiheessa tarvetta? Rakastat aviomiestäsi kumppanina, mutta näetkö häntä enää itse seksuaalisesti haluttavana? Öööh, ilmeisesti en tiedosta: D Kuluttavin asia tällä hetkellä on itseasiassa tämä blogi tai lähinnä sen kommentit.

Itse seuraan blogilistalta löytämääni "Toisinaan irtoo, toisinaan ei" -blogia http: Etsin juuri itse googlella seksiblogeja ja törmäsin tähän viestiketjuun Vierailija Vieraileva tähti 5.

Unohdin, että seuraan myös erään homoseksuaalin miehen kirjoittamaa blogia. Välillä seksijuttujakin, mutta enemmän parisuhde- yms. Linkitän toisella foorumilla olevan ketjun, kun siellä näyttää olevan paljon linkkejä tällaisiin blogeihin. Vierailija Vieraileva tähti 2. Yhteen ainoaan varsinaiseen suomalseen seksiblogiin olen törmännyt, ja se löytyy osoitteesta: Toi Salatut fetissit on paljolti pornoblogikin 8. Vierailija Vieraileva tähti 1.

Meidän seksiblogimme, joka on tällaisessa muodossa kyllä ainoa Suomessa löytyy osoitteesta http: Vierailija Vieraileva tähti 4. Tämä on nyt teille tytöt ja naiset! Kirjoitin Carlista hieman ajatuksia ja lisäsin hänestä ottamiani kuvia. Drinkit Vieraileva tähti 6.

.. Oon kuvitellut, että itse käyttäytyisin ja toimisin näin vastaavan menetyksen äärellä. Näistä Ykkösmiehen kommentti, että ei ainakaan, missään nimessä, ykkösvaihtoehtoa. Ei se noin mene vain sen takia, että se sinun mielestäsi täytyy mennä noin. Minä pysyn Ykkösmiehen kanssa, koska minulla ei yksinkertaisesti ole sydäntä erota hänestä. Kuinka kauan kaksoiselämää jaksaa? ALASTONSUOMII MIES ETSII MIESTÄ PK HOMOSEKSUAALISEEN

RAKEL LIEKKI HOMO KALU QUNTELE TARINAT

Videos grandes pollas desnudas follando masajes orgias lesbianas calientes esperanza gomez vídeos porno ancianas putas españolas videos tranxesuales voyeur playa vídeos porno videos videos porno corrida vaginal penes de sexo grati paris porn espanol porno española videos lesbicos putas maduras. con enanas porn espanol videos lesbicos porno por el coño sexo porno masaje porn tub porno gey español trios gratis castellano gratis maduritas xxx masaje xxx en la cocina secretarias blacksonblondes xx sexo rico vidios pormo gratis chupar un coño sexo hd sex porn videos gratis fotos porno gordas desnudas porno italianas porno de sexo con joven videos latex porn interracial tetona joven follando nenas masturbandose videos porno peliculas porno maduros follando viejas folladas videos xxx de lesvianas videos de coños peludos videos porno bisex interracial porno españa ancianas descargar videos lesbianas abuelas pelis porno en espanol gratis peludas embarazadas follando julie cash maduras ver videos de xxx video porno de lesbianas viejaspeludas videos gey gratis mia magma porno castellano lesvianas porno español porno.

con mujeres corriendose a tope video tetona sexo coño morenas xxx videos porno con putas muy guarras viejas milf porn videos potno gratis de porno anal maduras follando porno twinks maduritas tetas porno france porno en español pelis porn porno abuelas coños peludos peliculas porno español videos hentai maduras.

con maduras trans follando xxx free videos de maduras porno romanticos enfermeras porno parejas porno gratis coñito maduras.

Homoseksuaaliseen mies etsii bdsm forum