Gay Escort Puhelinnumero

Vapaa Homoseksuaali

Seksi suomi24 sex homoseksuaaliseen flash games

seksi suomi24 sex homoseksuaaliseen flash games

Uusi vrus iroittaa koko pippelin irti! Suomessahan yleensä 35 kiloinen ja cm pitkä on yleensä ala-asteelainen. Ja älä vaan luule raukka että ne naikkoset siellä nyt niin puhtaita ovat, siellä kun käy kymmenenkin miestä päivässä "pilkkimässä" niin siitä on puhtaus kaukana! Ja kauneushan on katsojan silmässä, jos pitää lättänästä naamasta ja isosta nenästä niin asia on kunnossa!

Eli peräkammarin cm 85kg tytöt menee turkkiin saadakseen kyrpää ja peräkammarin pojat thaimaahan? Näinhän se menee mutta Suomeen saapuneista lomamorsiammista vähemmän ne taimaanit häröilee.. Henkilökohtaisesti olen tilapäisissä intiimeissä tekemisissä paljon mieluumin mm.

Suomalaiset naiset juovat liikaa. Ei ole mikään ilo riisua jotakin viinalle haisevaa örisijää. Pussejen tyhjennyksestä silloin on kyse. Thaitytöt osaavat rakastella mikä on ihan eri asia. Viinalta ja hieltä haisevasta suomalaisesta miehestä.. Joopa kaikkia asioita voidaan tarkastella suunnasta jos toisesta.

Tuo seksiasiakin - toisen mielestä seksin harrastaminen on syntiä toisen mielestä elämän suola. Tottakai jos harrastuksen kohteena ovat alaikäiset, tulevat rajat vastaan laki- yms. Mutta toisaalta aina ja kaikissa kulttuureissa vanhat äijät on naineet nuoria naisia - toiset jopa poikiakin Toinen tykkää äireestä, toinen tyttärestä ja joku nai kumpaakin. Likaista seksi on ainakin silloin jos ei paikkoja pese Tottakai kaikki ei oo tasa-arvoisia, mutta tasa-arvoisiksi ei kaikki koskaan kuitenkaan tulekaan.

Onkos se sitten niin eettistä pelata golfia köyhän maan alueilla kun golfkenttien kasteluun tarvitaan paljon juoma vettä??

Tässä en nyt niinkään tarkoita Thaimaata vaan jotakin muuta maata joka on golfaajien suosiossa. Summa summaarum - toisen mielestä se voi olla parasta herkkua toisen mielestä etikkaa Mikä tahansa ikävä asia, joka tuottaa toiselle mielihyvää, toiselle mielipahaa, saadaan näyttämään vain ihanalta kun ajatellaan niin. Ei huora sitä miehelle kerro, että menee oksentamaan kaiken sen jälkeen.

Mukava lukea aivan asiallisiakin viestejä. Itse olen nelikymppinen mies ja käynyt Thaimaassa -en tosin koskaan Pattayalla- neljä kertaa. Ja en ole koskaan joutunut tilanteeseen, mihin en ole itse tahtonut. Väkisin ei tyrkytetä ei naista ei lasta.

Siellä reissaa valtavasti mukavia ihmisiä, joiden kanssa voi hengailla ja kerta kaikkiaan nauttia maan hienoista puolista. Mukava vaan taas lähteä tällaisen jutun jälkeen Ei tarvitse avata kun seiska niin kay väkisinkin mielessä onko näissä kaikissa suhteissa kyse ainoastaan rakkaudesta vai onko takana raha. Miettikääpä sitä En hyväksy missään mielessä pedofiilejä enkä alaikäisiin sekoajia. Itse käyn Thaimaassa kun en suomessa saa. Uskokaa nyt hyvät lapset ja vanhukset, että menetpä minne tahansa, mistä tahansa niin huoria kyllä riittää.

Niin vanhoja kuin nuoriakin. Sitten kun aurinko räjähtää niin kurjuus loppuu. Sitten siellä kuumuudessa on kiva lisätä hiiliä pesään Mistä muualta 17v homo saa ostaa pebaa 16v jätkiltä? Aika tyhmää yleistää että homoseksuaalit oisi pedofilejä. Siis naisia ja miehiä.

Oli ne sitten mihin seksuaaliryhmään kuuluvia. On kaksi eriasiaa käyttää maksullisia palveluja lapsiin tuomittavaa kuin että aikuisiin. Ja mitäs hyötyy on keskustella asioista, joissa riidellään.

Rakentava keskustelu aina menee eteenpäin. Joo elikkäs keskustassa päin asuu yks pirun söpö poika, joka on kylläkin 15 vuotias mut yhtä hyvä kuin nuo thaimaalaiset, teidän sen. Itse menen sinne vaimoni kanssa lomailemaan, nauttimaan auringosta, merestä, hyvästä ruoasta tms.

Ei tosiaan kuulu mulle jos joku pedofiili kuksii jotain itseään kauppaavaa huorapenikkaa siellä, kunhan eivät pidä peliään missään yleisillä paikoilla. Älä viitsi esittää välinpitämätöntä! Entä jos teidän mahdolliselle lapselle kävisi niin, että hänet pahoinpideltäisiin Thaimaassa tai Suomessa tai missä vaan? Olisitko vielä silloinkin yhtä välinpitämätön asenteissasi? Samaa tapahtuu myös lukemattomissa muissa ylikansoittuneissa maissa.

Tottakai nostaisin metelin jos omaa lastani käytettäisiin väkisin seksuaalisesti hyväksi, mutta omat lapseni eivät ole itseään kadulla kauppaavia huoria.

Tietenkin lapsen ja aikuisen välinen seksisuhde on sairasta toimintaa, mutta rikolliseen toimintaan syyllistyy niin ostaja kuin myyjä. Tuo toiminta mitä tuolla Thaimaassa harjoitetaan, ei liikuta minua eikä perhettäni millään tavalla, joten sen verran itsekäs olen ja sanon että so what Oletko todellakin niin naiiivi?

Ei, kyllä kyseessä on järjestetty seksikauppa ja jopa lasten vanhemmat, jotka syyllistyvät moiseen rahantulon toivossa. Siis todella väärin - nimenomaan lapsia kohtaan. Meinaatko, että omat lapsesi ovat jotekin eriarvoisia tai siis arvokkaampia thaimaalaisten lapsiin verrattuna? Kyllä me kaikki ollaan luuta ja lihaksistoja ja verta ja mitä muuta liekään, riippumatta maasta tai kansallisuuudesta. Huomaisit sen, jos sinut "heitettäisiin" kadulle Thaimaaseen.

Kyllä näin on - edelleen! Viime vuosina autolla kaahailu ja rattijuopumukset ovat olleet kasvamaan päin. Viranomaistenkin toiminta on arveluttavaa kun antavat ihmisten jatkaa toilailujaan.

Sama koskee autokauppiaita kun eivät ensin ota selvää mihin autoa tullaan käyttämään Onko autoilu siis eettisesti hyväksyttävää? Otettaisiinko se järki käteen tässäkin asiassa ;. On aika hölmöä sanoa, ettei Thaimaan hallitus tee pedofilian kitkemiseksi yhtään mitään, sillä kyllä se tekee paljonkin.

Tuomiot näistä rikoksista ovat maassa myös kovia, käsittääkseni pedofiliasta voi saada periaatteessa jopa kuolemantuomion! Käytännössä kylläkin vankilatuomion yleensä, mutta ei välttämättä ole mitään herkkua istua esimerkiksi 10 vuotta thaimaalaisessa vankilassa! Eli sanoisin, että paljon kovemmin Thaimaassa pedofiliaan puututaan kuin Suomessa. Kiinnijäämisen riski on Thaimaassa ehkä hieman pienempi, mutta se johtuu siitä, että uhrit eivät koe siellä olevansa välttämättä "uhreja", koska heidän toimeentulonsa voi olla seksipalveluiden myynnistä kiinni.

Kiinnijäämisen mahdollisuus perustuu siis lähinnä ulkopuolisten havaintoihin kuten nyt Thaimaassa tutkintavankeudessa istuvan vuotiaan kohdalla tai omaan hölmöyteen kuten tekonsa tarkasti dokumentoineen kymenlaaksolaismiehen kohdalla. Seksimatkailussa sinänsä ei ole mitään epäeettistä. Maailmalla ei suinkaan ole seksiin yhtä tekopyhä suhtautumistapa kuin Skandinaviassa miinus Tanska.

Ja suoraan sanottuna koko Thaimaan nopea kehitys ja hyvinvointi perustuu suurelta osin nimenomaan seksiturismiin. Thaimaa ei kuitenkaan enää ole mikään pedofiilien paratiisi toisin kuin monet kuvittelee. Onneksi me kaikki suomalaiset miehet emme ole yhtä moraalittomia kuin allekirjoittanut. Itse en kyllä lähtisi enkä lähdekää matkalle Thaimaaseen.

Kyllä sitä matkakohdetta valitessaan joka tapauksessa tavalla tai toisella vaikuttaa kyseisen maan BKT: Siis seksiturismista hyötyvät lähinnä vain ihmisten ja nimenomaan lasten väärinkäyttäjät. Entä jos itsellesi tai omalle lapsellesi kävisi niin? Olisitko edelleen samaa mieltä ja yhtä kylmäkiskoinen seksiturismin suhteen? Seksiturismi ja pedofilia ovat kaksi eri asiaa. Seksiturismissa ei ole mitään pahaa. Pedofilia on paha asia.

Jostain kumman syystä nämä nyt halutaan välttämättä sekoittaa keskenään, mikä on aika typerää. Thaimaanmatkat ovat ihan normaaleja turistimatkoja. Tuleehan suomeenkin venäläisiä "turisteja". Taitaa tuon kommentin takaa löytyä naisia vihaava pikkupoika ainakin henkisesti , joka ei selvästikkään saa. Jos tämä edustaa rodun tulevaisuutta, niin eipä hyvältä näytä Kyllä tämän viestin kirjoittaja on täysin oikeassa. Ei ole kyse mistään "rodun petturuudesta" tai muusta vastaavasta.

Me kaikki olemme vain ihmisiä - homo sapiens. Ei nykyään eikä tulevaisuudessa voi todellakaan puhua mistään roduista tai vastaavista ihmisiä eriarvoistavista argumenteista. Eikä ole olemassa mitään "banaanivaltioita" - on vain olemassa valtioita, kuten Brasilia, Kuuba, Thaimaa tai Suomi!

Onko niillä loppujen lopuksi pajoakaan merkityseroa?!? Olen täysin samaa mieltä pääviestin kirjoittajan kanssa. Olen aina ihmetellyt ja ihmettelen edelleen ihmisiä, jotka tieten tahtoen haluavat matkustaa Thaimaaseen - maahan, joka on eettisesti matkailun kannalta hyvin arveluttava.

Tarkoitan, että jokainen joka siihen maahan matkustaa tukee tavalla tai toisella seksiturismia - useinhan se on piilotettua ja välillistä, samat hotellinomistajat ja kuljetusyhtiöt joita käytät hyötyvät myös seksituristeista. Itse en millään muotoa voi hyväksyä pedofiliaa ja lasten hyväksikäyttöä - se on täysin vastuutonta! Eikä mikään lainsäädäntö voi sitä puolustaa.

Itse en halua tukea seksiturismia, enkä pilata lomaani sillä, että kadun kulmassa vaaniva länsimaalainen mies saattaa ja voi hyvinkin olla lapsia hyväksikäyttävä turisti. Niin, en muuten juurikaan viitsi selata näiden keskustelujen kulkua ja etenemistä jo aikapulasta johtuen, sekä siitä syystä, että keskustelu usein muuttaa luonnettaan loppua kohden. Säälittävä taidat olla itse! En ole riistämässä mitään "pääelinkeinoa" Thaimaasta.

Miten voit määritellä, että seksiturismi on jokin pääelinkeino Thaimaassa? Eiköhän tämä matkailumuoto johdu vain ja ainoastaan siitä, että jotkin moraalittomat länsimaalaiset miehet ovat valmiita ja halukkaita maksamaan siitä, että käyttävät väärin seksuaalisesti hyväksi paikallisia lapsia - ja kenties myös naisia. Ei se mitään turismin riistoa ole - vaan nimenomaan vapauden! Ja kyllä siinä maassa on muitakin elinkeinoja, kuten tekstiiliteollisuus, kasvinviljely, maatalous, palveluelinkenot et cetera!

Naurettavaa sekoittaa pedofilia ja seksiturismi keskenään, kuten tuolla ylempääkin jo totesin. Sinun logiikkasi mukaan he kaikki ovat lapsia hyväksikäyttäviä pedofiileja? Kyllä näistä seksituristeista valtaosa on kiinnostunut ihan aikuisista naisista. Ja aika uhkarohkea saa kyllä ollakin, jos menee lapsiin Thaimaassa sekaantumaan, sillä tuomiot ovat kovat. Joo, aivan sama mitä mieltä olet asiasta. Ja ihan sama onko seksiturismia vai pedofiliaa Äläkä nyt sano, että on.

Onko kissan tai koiran tappaminen oikein? Turismi on matkailua, ei seksiä. Lopetan muuten kirjoittelun tähän - näköjään juuri sinä "kkjjhh" olet reagoinut viesteihini.

Ei kiinnosta detaljit - vaan yleinen keskustelu. Se on jokaisen oma asia, pitääkö seksiturismia moraalisesti oikeana vai vääränä. Vaikka suomalaiset vanhoilliset kristillismoralistit kauhistelevatkin ympäriinsä paneskelua, ei se tarkoita, että esimerkiksi thaimaalaiset pitäisivät mitenkään pahana sitä, että länsimaalaiset miehet kantavat maahan säkkitolkulla rahaa ja elättävät puoli kansaa.

Pedofilia on pieni lieveilmiö, ja varmasti vähenemään päin esimerkiksi Thaimaassa. Kyllä totta kai kissan tai koiran tappaminen on oikein, jos se käy kivuttomasti ja hyötytarkoituksessa, esim. En voi ymmärtää miksi joku lähtee tätä edes vertailemaan tai sitä, onko väärin että joutuu olemaan prostituoitu itsensä elättämiseksi.

Etiikka, moraali,syyllisyys yms ovat yksilön ominaisuuksia kuten myös kateus, viha, himo ja mitä lie muita. Pidän pedofiilia pahana, syntisenä, iljettävänä tekonsa takia.

Myös laki rankaisee tekojen mukaan, ei uskontoon tms perustuen. Nationalismia on Thaimaassa kuten meilläkin Euroopassa, ja sekö antaa oikeuden arvioida muita. Suomikin mestasi nuoriakin aikanaan pyrkien hävittämään kansakunnan syövän, kuten Thaimaa teloittaa nyt esim huumemyyjiä.

Nyt monet suomalaiset pitävät Thaimaata mätäpesäkkeenä, vaatien teloituksia. Kannattaisi puhua Suomen laista ja meidän kunkin moraalista. Ainakin minulle se on aivan eri asia kuin jonkin pedofiilin tai valtion etiikka ja moraali. Thaimaan tai Suomen päättäjiä, pedofiilejä tai lakia en tunne, mutta kertovat Hgissä olevan paljon pahuutta.

Kaikkien pedofiilien ja raiskareiden munat lihamyllyyn ja itte veivaamaan! Oppivatpa olemaan ihmisiksi ku ei ole onää sitä millä likaiset asiansa toimittavat! Onhan se säälittävää jollei naista saa normaalein keinoin, silloin pitäisi katsoa peiliin ja miettiä missä vika! Ei välttämättä ulkonäössä vaan useimmiten sen peilikuvan sisäpuolella jotakin ja paljon pielessä!

Minulla 2 pientä tytärtä ja jos joku heihin kajoaa, takaan ja alleviivaan ottavani oikeuden omaan käteen vaikkakin pedofilit ja raiskaajat ovat mieleltään sairaita! Sellaisia ei pidä vapaalle laskea koskaan!

Ovat ikuisesti päästään vialla olevia yhteiskunnan hylkiöitä,ainakin mun mielestäni!!! Seksiä ja muutakin kauppaa esimerkiks huumeita kaupitellaan Thaimaassa, mutta käydään sitä kauppaa muissakin maissa samoista asioista!

Kyllä kumminkin hallituksien pitäisi osata puuttua tämmösiin asioihin, kun ne kerran tiedetään. Moraalinen rappeus on kaikkien tiedossa ympäri maailmaa. Sinä voit olla erinlainen! No tämä oisi voinut sattua muuallakin maailmassa. Joten se ettei ole moraalisesti ja eetisesti oikein lapsiseksi ja ei pakollinenkaan aikuisseksi: Jos joku ostaa niin ostakoon, kun siitä ei kärsi kukaan.

Eikö susta lapset kärsi jos joku sekopää tekee niille temput?! Jopa aikuinen kärsii vaikka olis vapaastatahdosta myymässä itseään! Se jättää aina arven sisimpään ja varsinkin, kun on kyse kasvavasta ja ymmärtämättömästä lapsesta!

Kai muistatte Belgian tapahtumat: Siellä itse perheen isä ja äiti käytti lapsia hyväkseen. Todella ihminen on sairas, kun tekee avuttomille pahaa. Tälläiset ihmiset täytyisi viedä ajoissa turvasäilöön. Josta koskaan ei pääse pois. Jos suomalaisten naisten kanssa viihtyisi en suomesta koskaan lähtisi ulkomaille "naisiin".

Kylmä tosi asiahan on se että ulkomaiset huorat on paljon mukavempia kuin Suomalainen perus nainen. Pitäkööt Suomalaiset naiset tasa arvonsa, tuuli pukunsa ja yli mielisyytensä itsellään. Itse vien ennemmin rahani ja "pikku kaverini" tuulettumaan ulkomaille kuin että, alkaisin pari suhdetta saati perhettä suomessa perustamaan Suomalaisen plikan kanssa. Tapa Suomalainen nainen suku puuttoon.

Haun voi aloittaa esimerkiksi Eestistä, Venäjältä, Thaimaasta, Puolasta jne. Tulijoita on monia Suomeen ja mikäli se ensimmäinen ei kanssasi vuotta kauemmin viihdy niin toki olet itsekin jo siinä vaiheessa tyttöseen kyllästynyt ja on aika hakea uusi Tatjaana vaikkapa Venäjältä. Mikäli tytön likaisuus sinua kiinnostaa niin, vieppä tyttö paikalliselle tohtorille ja kyllä lääkäri sen sinulle kertoo mitä on tyttö aikaisemmin puuhaillut.

Köyhistä maista kun tulee kaikkein palvelu alttiimmat tyttöset jotka osaavat vielä tehdä miehelleen ruokaakin. Suomalainen nainenhan ei tähän hommaan taivu vaan sanoo suoraan että tee itse ruokasi perkele.

Huoraaminen on maailman vanhin ammatti ja sitä tullaan, luojalle kiitos, ikuisesti harrastamaankin. En puhu nyt lapsiin sekaantujien puolesta vaan, pertti perus jätkästä jolla nais asiat eivät suomessa luista ja joka omasta puolestani voi ensi hätään turvautua rahalla ostettuun puolen tunnin rakkauteen ja sen jälkeen voi ruveta etsimään sitä oikeaa kun on maksullisiin kyllästynyt.

Suomi pojalla kun on vientiä maailmalla mikäli asian siellä vain ilmaisee.. Siinä vaiheessa se rakkaus ei mitään maksa. Naiset löytää ilmaiseksikin esimerkiksi aikaisemmin mainitsemistani maista erittäin helpolla. Omasta puolestani voisimme tehdä vaikkapa sopimuksen että lähetään Suomi tytöt venäjälle Boriksen kainaloon ja otetaan Tatjaanat sieltä vaihdossa. Toki vaihtoa voidaan harkita Thaimaankin kanssa. Suomi tyttö tosin taitaa haluta ennemmin sinne Afrikkaan mustien luokse savannille ja viidakkoon: Terveisin, Suihin otto ei vaadi kondomia ja tutun huoran kanssa voi vetää ilmankin.

Toki olet Suomalainen Kaunotar mutta, kokemuksesta voinen mainita että ulkonäöltään hyvännäköiset Suomalaiset kaunottaret ovat juuri niitä pahimpia sisältä pystyyn kuolleita perus Suomalaisia luonne invalideja joita ei pysty sietämään 2 minuuttia kauempaa voimatta pahoin. Ketju reaktiona nämä Kaunottaret ovat kyteneet tämän ylimielisen siemenen myös normaaleihin ja rumiin Suomalaisiin naisiin joiden kanssa ei nykyisin pysty edes puhumaan koska kaikki luulevat olevansa "jotain" kuten nämä mainitsemasi kaunottaret.

Joskus minäkin yritin olla hyvä Suomalaisille plikoille mutta olen kouluni käynyt ja läksyni oppinut joten voin heiluttaa sinulle iloisin mielin kun koneeni nousee Helsinki- Vantaa lentoasemelta kohti parempaa elämää ja kohti naisia jotka osaavat käyttää vielä hameitakin.

Toki Suomeen palaan sitten jossain vaiheessa sen hetkellisen tyttöystäväni kanssa mutta, mikäli homma ei toimi niin käyn vaihtamassa parempaan ja tiukempaan versioon. Kirjoittamasi vahvistaa vain entisestään uskomuksiani joita tunnen Suomalaisia kaunottaria kohtaan. Sinne vain, sieltähän se todellinen onni löytyykin!

D Onnea vaimon löytöön. Kyllä me suomalaiset ollaankin niin juntteja, sekä naiset että miehet. Ei oo mitään rajaa sillä. Melkein kaikilla Suomalaisilla miehillä on ällöttävä kaljamaha,hyvä kun heräämisen jälkeen kammataan hiukset,parta ajamatta ja verkkarit vaan jalkaan ja menoks.. On miehilläkin paljon opittavaa Suomessa siitä kuinka pitäis itteänsä hoitaa ja mitenkä pukeutuu ja ennen kaikkia toi perus suomalaisen miehen juntti luonne Hyvä jos Suomalaisten lasten isät olisi jotain muuta maata niin ehkä täälä muuttuis toi miesten ulkonäkö ja luonne Et lähtekää Thaimaaseen nii me haetaan kunnon miehet tänne suomeen teidän tilalle Ja sitten eläis naisetkin paratiisissa..

Siis tässä olet aivan oikealla linjalla. Jos ei ulkonäöllisistä syistä, niin asenteesta. Yleensä vielä molemmat yhdistettynä.

Viehättäviä olentoja nuo thaitytöt. Totta joka sana tassa viestissa. Paitsi mita noihin Venajan booriksiin tulee, suomalaisen naisen maine tunnetaan myos itanaapurissa, ei taida ihan hevilla vaihtokauppoja tulla. Mutta onneksi nuo Irinat ja Svetlanat tuntevat suomalaisen miehen arvon. Tulee sitten vaan loppujen lopuksi lisaa mustia suomeen yhteiskunnan elatettavaksi.

Toi motto muuten oli helevetin hyva, jos et pahastu alan sita itsekin kayttamaan! Tällä ne todelliset asiantuntijat taas keskustelevat! Menkää äidin mussukat vielä kotiin kasvamaan! Te olette niin asiantuntijoita kaikissa asioissa, joten ehdotan että keskustellaan vaikka kasvihuoneilmiöstä ja otsonikadosta. Odotetaan mielenkiinnolla, että juuri te vähä-älyiset älykääpiöt pelastatte tämän maailman perikadolta!

Suomalaiset naiset ovat maailman tasa-arvoisimpia, vaikka puutteita on toki täälläkin. On kummallista, että suomalaisia naisia silti kiinnostavat etelän miehet, jotka ovat yleensä patavanhoillisia; jopa kunniamurhat sallitaan monissa maissa. Oli miten oli, suomalainen nainen antaa ja seurustelee mieluummin ulkomaalaisen kuin kotimaisen miehen kanssa.

Tämän on niin selvä asia, että sen huomaa jo Helsingin katukuvassa: Ehkäpä suomalainen mies on jo liian kiltti? Ehkäpä nainen tarvitsee parikseen miehekästä, ronskia miestä, vaikka yleisellä tasolla miehiltä vaaditaan tasa-arvoa, jne? Joka tapauksessa mielestäni vastaukseksi suomalaiselle miehelle jää seksiturismi! Thaimaa, Brasilia, Kuuba ovat niitä parhaimpia maita käydä. Sieltä saa sitä paitsi ilmaiseksikin eikä tarvitse aina maksaa Naisia Suomessa tämä tietysti kiukuttaa, kun heidän valta-asemansa vuoteessa horjuu.

Tämä on kuitenkin ihan oikein, sillä nykymeno on mielestäni mennyt ihan yli enkä itse ainakaan viitsi enää katsella tummien miesten ylimielistä virnuilua kotikaupungissani. Helppoahan se heille on, kun oman maan naiset pahimmillaan tapetaan tai hakataan, jos hairahtuvat. Älkää alentuko enää kotona, vaan käykää huorissa ja suhtautukaa ylimielisesti suomalaisiin naisiin ja heidät varanneisiin ulkomaalaisiin. Ulkomaille vaan Suomen miehet!

Siellä meillä on jotain arvoa. Sergio Di Capri Jos haluat siellä kunnioitusta, niin tekeydy vaikka Venäläiseksi tai Keski-Eurooppalaiseksi, mutta älä missään tapauksessa Suomalaiseksi. Taitavat olla Suomi-tytöt liian lihavia siihen hommaan. Niin mikä on se oma nimi suomalaisille siellä, kerrohan nyt? Minä en nää suomalaisissa miehissä kuin juopottelevan,likaisen,kaikella tavalla epäsiistin miehen. Käytös usein ylimielistä naisia kohtaan. Eivät osaa huomioida naista "heikonpana astiana" Olin 17v.

Tein kaiken kotona hyvin.. Joskus olisin toivonut vaikka ,et olisi huomannut ja ostanut vaik kukkia syntymäpäivänäni tai jotain pientä huomiota.

Mut olin kuin orja. Hän piti itsestään selvyytenä,et nainen on kotona ja ulkona töissä ja tekee kaiken ja että ei avioliittoa tarvi hoitaa. Viimein sain tarpeekseni ja erosin.

Sain suvultani osittain vihat päälle,kun uskalsin jotain "vaatia"itsellenkin. Suvun mielestä oli minulla hyvä mies,mutta kukaan ei nähnyt kodin seinien sisään. Ja nyt olen tavannut ulkolaisen miehen,joka todella huomaa minut naisena ja voimme jutella kaikesta taivaan ja maan välillä.

Ja suhteemme on syvemmällä,kuin vain sexi suhde. Joten suomalaista miestä en enää huolisi sohvalleni makaajaksi. Ne miehet ,jotka etsivät sexiä ulkomailta,heillä on jokin itsetunnon vaurio. He tarvivat kokoelämän kestävää terapiaa.

Että tämmöisiä mietteitä minulla. Ihan oikeasti ihan turhaan te rutisette!! Miehen työ on tuoda se ruoka siihen pöytään mitä se perhe syö. Harvinaisen laiskaa tämä naisväestö nykyisin kun pitäisi hoitaa leipä perheen suuhun ja sitten vielä hoitaa puolet kodin työ panoksestakin. Ex vaimoni ei suostunut menemään töihin aikoinaan jota hänelle tarjottiin koska meillä oli pieni vauva kotona ja itse olisin kyllä tarjoutunut olemaan koti miehenä koska olin juuri saanut potkut työ paikastani.

Selityksenä oli että eivät miehet osaa hoitaa vauvoja ja ei hän pystyisi olemaan työpaikalla koska ajattelisi vauvan hyvin vointia koko ajan. Tein semmosia paska hommia ympäri suomen että olisin tienannut sen leivän pöytään perheelle mutta siitäkin kehtasi muija vielä valittaa että en ole viikkoisin kotona vaan töissä.

Sitten viikonloppuisin kun pääsin kotiin niin rahat kyllä kelpasivat mutta auta armias jos kroppani tärisi stressistä ja yli töistä niin olisi siinä vaiheessa vielä pitänyt auttaa siivoamisessa ja olla vauvan kanssa koska vaimo halusi olla illalla "ystäviensä" kanssa ja jutella. Suhteemme loppu vaiheilla lääkäri totesi minulla maha haavan ja pahan masennuksen. Vaimoni kiitti tästä kunniasta ja vaihtoi toiseen mieheen 2 kuukautta tästä tapahtumasta.

Sen lisäksi että pitää raha tuoda perheeseen niin mitä ilmeisemmin pitäisi ottaa vanha entis aikojen kuri käyttöön jos muija alkaa nalkuttaan niin selkäänsä saa. Se mitä ilmeisemmin itse tein väärin niin olisi pitänyt jäädä kotiin ja nähdä nälkää perkule. Tällä hetkellä ei ole kuin hirveä vitutus ja ainaista taistelua siitä että koska saa nähdä taas oman lapsensa joka tuntuu viihtyvän uuden mies ystävän ja niin rakastuneen entisen vaimoni kanssa.

Monta kertaa on käynyt mielessä että ammun aivoni pellolle mutta oman lapseni takia pysyn hengissä ja toivon että tulevaisuudessa asiat on paremmin. Parempi olla tässä kohden syyllistämättä enempää suomalaista naista kuin miestäkään. Enpä ihmettele kun jotkut suomalaiset naiset tykkäävät etelänmaalaisista tummista ja komeista miehistä. Jokainen kun tuntuu hakevan suhteesta sitä hurmaa.

Mä voisin sanoa et arvostan vanhoja arvoja, mutta en sitä että naisen paikka on vain koti. Suomen monilta miehiltä on identiteetti kadoksissa valitettavasti. Etelän maissa perhe on tärkeä yksikkö vielä ja perheen merkitys korostuu vahvasti kun meillä taas ei.

Vanhukset jäävät yksin eikä heidän luonaan käydä paljon vanhainkodeissakaan kun tylsistyvät. Ja omaiset syyllistävät mielellään hoitohenkilökuntaa jos potilas vaikka kaatuu tai pääsee laitojen yli sängystä. Etelän arvoissa ei ole musta juuri moittimista, ihmiset pitää huolta toisistaan siellä.

Tosin jos sul ei oo sukua siellä, jäät yksin. Vaikka annetaan kuva kovasta kulttuurista siellä, monet miehet pitävät hyvää huolta perheistään ja vaimoistaan monesti. Se on taas sitten henkilötasolla kuka minkäkinlainen on, hyviä miehiä on siellä yhtä hyvin kuin suomessa. Toisaalta, miksi yhä tapahtuu paljon perheväkivaltaa suomalaisissa perheissä?

Ollaanko me jotenkin parempia siinä muihin maihin verrattuna? Turmiolan tommi tuntuu täällä tekevän satoa. Kuka sanoi että kaikki naiset juoksevat etelän miesten perässä? Suomihan nyt on rasistinen maa, kaikkea vierasta oudoksutaan. Menkää ja matkailkaa, tutustukaa ulkomaalaisiin siellä missä olette. Ei oo mitenkään pahaksi suomalaisille hetken aikaa katsella muita kulttuureja. Voi löytyä paljonkin kukkasia risujen keskeltä. Itse kurkistin turkkilaiseen elämään ja monet ennakkoluulot karisivat.

Törmäsin kulttuuriin jossa vanhat arvot ovat kunniassa ja ihmiset lämpimiä ja ystävällisiä sekä erittäin seurallisia. Miehen identiteetti on vahva ja rooli selkeä, isä on isä. Naiset arvostavat edelleen miehiä joilla on selkeä käsitys itsestään ja ovat perhekeskeisiä sekä uskaltavat sitoutua. Mun mielestä ne valittavat tästä joilla on joku ongelma itsensä kanssa.

Tämän kirjoitan nyt yleisesti ketään sormella osoittamatta. Minne ovat perhearvot kadonneet tässä maassa? Ei tohon ole paljoa enää lisättävää Olen itse puoliksi ulkomaalainen isä muualta länsi-Eurooppaa , tummahiuksinen, siro kaunis hoikka ym. Olen havainnut suomalaisten miesten usein vertailevan venäläisiä suomalaisiin, tyyliin venäläiset kauniita ja hoikkia, suomalaiset lihavia ja rumia. Venäläiset ovat HALVAN Tyylittömän ja mauttoman näköisiä ylimeikattuja isonenäisiä rinnattomia ruipeloita, jos tällaista sanoo kauniiksi, tai juuri ja juuri jalkojenvälin peittäviä lumppumaisia hamosia Tyylikkääksi, ei joko ole maailmaa ja eri maalaisia naisia nähnyt tai tyylikkyys on sama kuin likainen lutkamaisuus.

Todellinen syy siihen miksi suomalaiset miehet suosivat venäläisiä, on se etteivät muut juokse suomalaisten läskikasojen perässä. Niin ja eihän ne tautiset venakotkaan teiltä halua mitään muuta kuin rahaa. Henk kohtainen mielipide on että pullukat suomalaisnaisetkin ovat yksinkertaisia halpoja svetlanoja Tasokkaampia. No, rahastahan sitä nyt nai ketä tahansa, varsinkin jos sattuu elämään ympäristössä jossa tuloerot ja elämän edellytykset ovat kuten Thaimaassa johon nuo surkimukset lähtee halujaan tyydyttämään.

Let's talk about justice. Eivät Thaimaalaiset naiset ole sen "aistillisempia" ja hyväksyvämpiä - rahaa vaan on s-a-a-t-a-v-a että voi elää. Samasta syystähän suomalaisetkin prostituoidut joitain poikkeuksia lukuunottamatta viitsivät koskea läskeihin humalaisiin bisnesmiehiin täällä kotimaassa. En itse ihonväriltäni juuri eroa suomalaisista, mutta hiuksista silmistä ym. Itse olen aina suosinut tummaa, italialaistyyppistä miestyyppiä, jolla on kiinteä kroppa, mustat hiukset ym.

Olen venäläisten naisten usein kuullut naureskelevan "läskeille". Rahat tietysti kelpaavat aina. Tuollainen "suomalaiset naiset ovat tummien perään"-kitinä ei ainakaan lisää arvostustanne.

Yksi äijä monista 3. Minulla on ulkomaalainen nainen. Tumma, kiihkeä ja kauniskin. Päivääkään en ole katunut. Suosittelen lämpimästi ja mikä mukavampaa saadaan tänne lisää uutta geeniperimää. Lisäksi yhdyn täysin aikaisemman kirjoittajan mottoon. S Minulla ei ole kaljamahaa ja suomalaisten naisten kanssa on tullut pyörittyä, liikaakin. Prostituutio on Thaimaassa paikallinen ongelma keskittyen lähinnä Pattayalle ja Bangkokin tietyyn osaan.

Prostituution osuus Thaimaan turismituloista on niin pieni, ettei se ole ratkaiseva tekijä. Päinvastoin, seksiturismi pahentaa terveystilannetta ja aiheuttaa kuluja Thaimaassa. Thaimaan laki kieltää prostituution harjoittamisen.

Mutta niin kuin tässäkin keskustelussa näkyy, lähes kaikki miehet kiistävät tai ainakin vähättelevät ongelmaa. Ja sikäläiset viranomaiset ja päättäjät ovat pääasiassa miehiä. Odotankin innolla sitä, kun Thaimaassa naiset saavat poliittista päätösvaltaa Vaikea sanoa, mikä kokonaisuutena on seksiturismin osuus Thaimaan matkailutuloista nykyään, mutta joka tapauksessa Thaimaa saa mielestäni kiittää nykyasemastaan nimenomaan seksiturismia.

Koko Thaimaan matkailu käsittääkseni heräsi henkiin Vietnamin sodan aikaan, kun jenkkisotilaat kävivät huvittelemassa maassa, ja esimerkiksi koko Pattayan alue sai alkunsa tästä. Ennen tuota Pattaya oli vain pieni pahainen kalastajakylä, mutta jenkkisotilaiden pallien pakotuksen vuoksi siitä on muodostunut nyt suuri turistirysä. Väitän, että seksiturismilla on ollut suuri vaikutus Thaimaan talouskasvuun, kehitykseen ja muunkin turismin kasvuun.

Väitteesi siitä, että prostituutio olisi laitonta Thaimaassa kuulostaa aika uskomattomalta. Missään muualla en tällaista väitettä ole kuullut, ja joka tapauksessa prostituutio on näkyvästi esillä maassa, eikä poliisi siihen puutu. Thaimaassa prostituutio on itseasiassa laitonta, mutta käytännössä lakia ei juuri toteuteta jos sitä valvottaisiin, ei prostituution osuus maan bkt: No, laki kuitenkin sanoo että prostituution harjoittaminen ON laitonta Thaimaassa, ostaminen ei ellei osta alaikäistä.

Ikäraja on 18 vuotta: However these brothel-bars are flourishing within Patpong and Bangkok". However customers found using the sexual service of a child prostitute under the age of 18 will be punished with mandatory jail sentences. Penalties remain for managers, producers, supervisors, and owners of prostitution rings. More serious penalties were established in respect to child trafficking, making it easier for the government to punish the common act of families placing their children into sexual servitude" sama lähde, ja pari muutakin Joka tapauksessa on selvää, että Thaimaa on yksi maailman prostituution keskuksista.

Se alkoi siirtomaakauden riistovallalla, luonnonvarojen ryöstöllä ja on nyt siirtynyt naisiin ja mikä kauheinta, lapsiin. Niin taitaa olla ne lapsiin sekaantujat niitä "läskejä" jotka eivät saa muuten mitään naista, kuin menemällä ulkomaille maniaan tyrkyttää. Jospa ensin laihduttaisitte ja katsoisitte peiliin millanen mies on.

Rahalla saa ja pääsee. Taitaa olla kuvitelmat liialliset. Kauniita naisia pitää olla, vaikka itse on millanen möhömaha tahansa: Taitaa olla vaan ne miehet varattuna jo: Sama kuka ostaa, kuhan ei lapsiin sekaannu.

Antaa muuten niille mania kuin seksin kautta. Se oisi jo aika hyvä teko. No sairaat ovat luku sisänsä. En ole lukenut läheskään kaikkia viestejä, kunhan lisään oman lusikkani soppaan..

Thaimaahan ei ole läheskään ainoa seksiturismimaa, kunhan on saanut eniten julkisuutta täälläpäin. Vahva prostituutiokulttuuri elää ainakin Intiassa, Kiinassa, Japanissa, Burmassa, Filippiineillä, ylipäätään kaikissa Aasian maissa.

Seksiturismi on onneton ja epämiellyttävä ilmiö, mutta valitettavasti Aasian maissa prostituoiduille riittää asiakkaita myös oman maan miehistä.

Prostituutio ilmiönä koetaan siellä väistämättömäksi osaksi yhteiskuntaa, jota ei voida eikä haluta kitkeä pois, suuren asiakaskunnan vuoksi kun alalla pyörii huomattavat summat rahaa, mistä myös poliisilaitokset tuppaavat jossain muodossa saamaan osansa. Sitäpaitsi suurin osa poliitikoistakin käyttänee alan palveluita. Koska prostituoidut ovat myös "saastuneita", ei heidän hyvinvoinnistaan oikein piitata, ansaitsevat varmasti kuitenkin kaiken paskan.

Osaan bordelleita ulkomaalaisia ei edes päästetä tai niistä ei puhuta. Tästä useinkin vaietaan kansainvälisissä suhteissa. Monessa maassa myös Lainsäädännön ja käytännön välillä on huomattava ero, ts. Lakeja on säädetty, jotteivat länsimaat paheksu, paperilla kaikki on hyvin, käytännössä kukaan ei tee mitään ja prostituutio on ok. Alalle ajaudutaan useimmiten myymällä! Tytölle sitten sanotaan, että maksoin sinusta, siis olet minulle velkaa, maksa työlläsi.

Uusi "omistaja" määrittelee tytön prostituutiostaan saaman palkan ja veloittaa majoituksesta, ruuasta, vaatteista, kaikesta, perii korkoa velan jäljellä olevasta määrästä jne. Velan takaisinmaksu kestää vuosia, jonka jälkeen tyttö on periaatteessa vapaa lähtemään, jollei jostain ilmaannu uutta "velkaa".

Aasian yhteiskunnissa muutaman vuoden prostituoituna toimineeseen naiseen vain suhtaudutaan huomattavasti eri lailla kuin täällä, ja tässä vaiheessa tytön vaihtoehdot ovat usein jatkaa alalla tai nääntyä nälkään. Usean vuoden seksiorjuus on myös useimmiten jättänyt jälkensä; henkinen ja fyysinen väkivalta, taudeista puhumattakaan, eivät ole mitenkään harvinaisia. Tottelemattomuudesta myös seuraa vakava fyysinen rangaistus, joskus jopa kuolema.

Tyttöjä myös ihan konkreettisesti siepataan ja salakuljetetaan maiden rajojen yli. Toki muutama harva tyttö päätyy alalle vapaaehtoisesti materiaalisen hyvän perässä esim. Länsiasiakkaat eroavat sikäläisistä miehistä siinä, että länsimaiset miehet useimmiten haluavat että prostituoitu näyttää viihtyvän heidän seurassaan, vaikuttaa nauttivan seksistä, hymyilee ja kiehnää kainalossa.

Länsituristeille illuusio prostituoidun vapaaehtoisuudesta ja iloisuudesta on tärkeä, itkevä tyttö, jota parittaja vetää turpaan ennen kuin tämä suostuu lähtemään turistin mukaan houkuttelee harvaa länsimiestä.

Halutaan kuvitella, että kyllä se oikeasti tykkäsi minusta ja nautti yhteisestä ajastamme. Tottelemattomuudesta seuraa taaskin fyysistä väkivaltaa.

Kaduilla ei muuten oikein näe surullisia tai vanhoja prostituoituja vaan pelkästään iloisia nättejä nuoria tyttöjä tai varsinkin Thaimaassa transuja, jotka ovat asia erikseen , heidät on siivottu pois.

Prostituoidut usein myös itse saattavat haluta mielummin kännissä kourivan länsiasiakkaan kuin väkivaltaisen ja hakkaavan kotimaisen asiakkaan. Kysyttäessä tytöt myös saattavat kertoa nauttivansa työstään ja päätyneensä alalle vapaaehtoisesti, aikun kiva. Tyytyväinen asiakas tulee uudestaan! Väite siitä että prostituoitujen palveluja käyttämällä muka tekee hyvää, koska samalla elättää prostiuoituparkaa joka muuten nääntyisi katuojaan ja joka sitäpaitsi pitää työstään ja on sen itse valinnut on varmaan kiva, jos itse käy huorissa.

Kun siellä jossain se on niin paljon halvempaa ja tytöt paljon nuorempia, kauniimpia ja suostuvaisempia. Helppo uskoa, ja omatuntokin puhdistui samalla! Tosiasiassa rahoilla ylläpidetään mafiaa ja rikollisverkostoja ja tytöt on pakotettu alalle. Seksiorjaksi päätyminen ihan oikeasti tuskin kuuluu kenekään tulevaisuudenunelmiin pikkutyttönä, varsinkin kun yhteisö alkaa sylkeä äitisi päälle jos perhe ikinä saa tietää mitä oikeasti teet.

Lisäksi kysyntä luo tarjontaa, eli mitä enemmän länsituristit huorissa käyvät, sitä enemmän tyttöjä alalle "rekrytoidaan". Ala myös konkreettisesti tarvitsee jatkuvasti "uutta lihaa", koska nuorista, "tuoreista" tytöistä maksetaan eniten.

Eli seksiturismi on vastuutonta ja inhottavaa. Jos prostituoitujen palveluja haluaa käyttää, olisi suotavampaa käyttää kotimaisia tai länsimaisia prostituoituja, joista täällä osa saa oikeasti pitää ihan itse ansaitsemansa rahat ja jopa on jossain määrin vapaaehtoisesti alalla. Huomatkaa tosin, että pakotettuja naiskaupan uhreja ovat myös Euroopan punaisten lyhtyjen alueet väärällään. Voisiko tuon ihmisten myymisvouhotuksen jo pikkuhiljaa lopettaa.

Myöskään noilla miesten ylivalta- ja prostituoitujen saastumishöpinöillä ei ole todellisuuspohjaa. Buddhalaisen, tiukkaan luokkajakoon perustuvan Thai-kulttuurin arvostukset ovat toiset kuin meillä.

Siellä tekojen tarkoitus merkitsee enemmän kuin teko itse. Arvostettu on se, jolla on rahaa, koska hän voi siten toimia oman lähiyhteisönsä, perheensä ja sukunsa hyödyksi. Se, että ihmiset ovat toista rotua ja köyhiä, ei tee heistä tahdottomia idiootteja, vaan kekseliäitä elämän pienistä iloisista asioista nauttivia selviytyjiä. Ihmisellä, joka kirjottaa noin pitkän paatoksellisen tarinan puutaheinää, ei mene kovin hyvin. Useimmissa Euroopan maissakin prostituutioon suhtaudutaan positiivisesti tai ainakin neutraalisti , ja toiminta on täysin laillista ja jopa yleisesti hyväksyttyä useissa maissa.

Edes Suomessa prostituutio ja seksipalveluiden ostaminen ei ole kiellettyä, vaikka tässä maassa yleinen mielipide on enemmän toimintaa vastaan kuin useimmissa muissa Euroopan maissa. Esimerkiksi Saksassa ja Hollannissa prostituutio on täysin avointa, jokapäiväista ja laillisia bordellejakin löytyy. Itse asiassa vain harvassa maassa prostituutiota pidetään pahana ongelmana, jota pitää esimerkiksi lainsäädännöllisesti kitkeä.

Äkkiseltään ei kristityistä maista tule mieleen kuin USA ja Ruotsi. Eli ihan turha on alkaa seksiturismia moralisoimaan ja paheksumaan, kun seksiä voi ostaa täysin laillisesti jopa meidän holhous-sossu-Suomessamme, muista länsimaista puhumattakaan.

Sitä paitsi seksi on maailman luonnollisin asia ja seksin myyminen maailman vanhin ammatti. Miksi seksin ostamisessa ylipäätänsä olisi jotain pahaa? Ei pidä antaa vanhoilliskristillisen moraalipropagandan sekoittaa päätä. Ihmisten myymisvouhotus voidaan lopettaa sitten kun ihmiskauppaa ei enää ilmene. Se, että asiasta ei jatkuvasti kirjoiteta länsimediassa, ei tarkoita, etteikö sitä olisi olemassa.

Itsekin näemmä tiedät Thaimaan tiukasta luokkajaosta. Arvostuksetkin siellä nimenomaan ovat vähän toiset kuin meillä. Prostituoidutko eivät sitten putoa alakastiin? Anteeksi nyt, mutta kerro toki miten paljon olet asiaa tutkinut, miten monta vuotta Thaimaassa elänyt? Sano toki, missä vaiheessa sanoin, että prostituutio itsessään on paha ongelma?

Ongelma on, kun ihmisiä pakotetaan siihen. Siis jos voidaan olla aivan varmoja siitä, että vastaantullut prostituoitu on vapaa, täysi-ikäinen ja alalla omasta tahdostaan, kaikin mokomin. Näin vain ei aina ole, ei aina edes kaikissa Euroopan maissa.

Huomaa, että tuokaan kommentti ei tarkoita, että kaikki tai useimmat europrostituoidut kin olisi pakotettu alalle. En kylla voinut kuin huokaista tekstiasi lukiessasi.

Sehan oli kuin oppikirjasta,tosin vaarasta sellaisesta. Ehka sinun pitaisi lukea kirja "kirjeita,maileja ja tekstiviesteja ulkomaalaisille miehille" Siina paasisit vahan enemman perille asioiden oikeasta laidasta. Useampien thai-naisten kanssa keskustellessa olen itse nainen! Heidan mielestaan se oli outoa ja typeraa. Baareissa tyoskentelevien tytojen mielesta oli myos typeraa ehdottaa etta he menisivat kouluun.

Eihan sen jalkeen saa yhtaan enempaa rahaa ja on paljon vahemman juhlia. Otetaanpa nyt lusikka kauniiseen kateen.

Kukaan meista,ei edes vuosia Thaimaassa asuneet pysty ymmaratamaan kuinka erilailla heidan ajatusmaailmansa ja etenkin arvomaailmansa kulkee. Sitten miehista perheen paana: Se on aivan sillkaa puppua ja aivan kuten useimmissa latinomaissa kyseessa on ulospain nakyva ja teoreettinen juttu.

En tavannut yhtaan thai-naista jota heidan miehensa olisivat lyoneet mutta tapasin monta,ja tarkoitan monta thai-tyttoa jotka olivat saattaneet miehensa sairaalakuntoon ja olivat ylpeita siita.

Oli yleinen totuus etta ala koskaan tai missaan tilanteessa suuttuta thai-tyttoa,se on vaarallista. On top of that, find opportunities to enable them to enhance their romantic relationships while in the class. The top crews are ones exactly where each individual user takes part. Ralph Lauren UK outlet http: Whenever you are reaching a different possibility, fail to seek to assault all of them with your commitment.

By having an actual conversation, stay calm and give your prospect respect. Sale if you go into every new contact with a sale and sale! So many people are switched off by an about-enthusiastic tactic.

Make your web-site up-to-date with clean info. Those people who are undecided about getting started with the multilevel marketing network may possibly get back to your web blog periodically to view what's new. Make it possible for your prospective customers take control of the chat for home business being successful.

Ask them to get to be the superstar in the chat, permit them to share with you their everyday life, family unit, dreams, and ambitions. You actually are there to undertake just one single thing, listen closely. The Online World is definitely a instrument at the same time impressive to ignore inside your multi level marketing attempts. Your marketing strategy ought not fundamentally be on line, it ought to be on-line in numerous several stations as you possibly can.

Building a site on your network marketing business is actually a supplied. Attempt your hands at weblog, way too, and be sure you now have a company position on social networking sites. When deciding on to get into multilevel marketing, decide on a enterprise that provides products you are likely to use and have.

You have to trust in the company, and what it really represents. The grade of products need to promote by themselves, and it will surely create your job a lot easier. You need to experience the product or service or it will likely be unattainable to market it. Contact bottom in your potential business leads, down line, and also other internet marketing information as much as possible.

Keeping your relationships alive can not only get you new sign-ups, but also open you up to resources that your colleagues will find as they run their business. If you're willing to share with them, they'll usually return the favor. Look at statistics versus your targets to find out how you're engaging in. If your numbers aren't where you'd like them to be, you need to make a change.

Camouflaging from lousy statistics will just can lead to a malfunction of your own business. Find new acquaintances on your network, change your marketing methods, take a step to repair the problem. To sign up lots more people into home business, deal with them similar to a business romance.

Explain them definitely exactly what the work consists in, and remain straightforward about how very much you create. Have them assist you for a week to convince them if necessary. Guidebook them by way of the entire process of program and give them some very nice information. If you find yourself assembly a different likelihood, you should not try and episode these with your determination.

Stay calm and give your prospect respect by having an actual conversation. If you go into every new contact with a sale and sale, sale! Lots of people are switched off by an over-passionate technique. Home business could be difficult and frustrating. Your business growth may rest on how well you adapt to the new ways of marketing, as we discussed at the beginning of the article. Whenever you retain the tips you acquired in mind, you will get an easier path to entire achieving success.

Legit And Advice For Mlm oakley sunglasses http: Rather than expending additional online world time onTwitter and Facebook, or actively playing games, shell out it getting beneficial on your business. An enterprise demands regular repairs and maintenance and constantly accomplishing for first time details. The greater amount of time you add within your business, the more often you might get free from it. Permit your prospects take over the discussion for mlm accomplishment.

Keep these things become the superstar of your discussion, let them share with you their life, friends and family, dreams, and goals. You might be there to undertake one matter, tune in. As outlined in this article, network marketing requires a strong skill set paired with a solid strategy you can use to promote your products and services as a network marketer.

By employing any combination of these tips, you will be a more alert and better equipped to begin on your network marketing path. You've grown an effective haircut and are also making use of good attire selling your picture of a reliable business person, so why does your site look amateurish? It can save you money to design your own site, but that doesn't mean you'll do a good job at it. Use a professional, being the expenditure will come back to you in sales. Sac Louis Vuitton http: Get business liability insurance if you are running your network marketing business out of your home office!

Standard property insurance doesn't cover online business equipment for a lot of dollars, so phone your insurance firm to find out what your protection is. Think about adding home business insurance to make sure you don't lose everything in the case of a disaster if it's insufficient. Network marketing requires a strong skill set paired with a solid strategy you can use to promote your products and services as a network marketer, as outlined in this article.

You've got an effective haircut and tend to be wearing good attire to market your image of an established business person, why then does your web site appearance amateurish? That doesn't mean you'll do a good job at it, though it can save you money to design your own site.

Work with a pro, as the expense will revisit you in sales. Don't just take the web page that your corporation gives you without having done something to it. Do not forget that future lovers will get this great site and need to know why they have to join along with you rather then some other individual.

If you can't handle web design on your own, consider hiring a web designer for that purpose. Utilize your very own experience within promoting your product. Utilize your earnings and income to indicate that it is potential to generate money inside the efforts. Multi level marketing is approximately genuine people who this enterprise is definitely worth their time and number of issues job and even private recommendations and proof.

Sac Louis Vuitton Soldes http: Process people with queries, not phrases. You are starting a conversation if you give someone the opportunity to answer a question. Nearing with a proclamation doesn't supply the potential an beginning to have interaction along and generally is a legitimate shut off.

When another person gets to response a query they believe involved in the practice and are far more attuned to listening to you. Discover solutions to disqualify people today when prospecting. We don't want just any person inside our market segments. You must be ready to get rid of those which will not do just about anything on your main point here or community. You've become a superb haircut and are putting on good clothing to trade your image of a professional business person, do you know why does your web page search amateurish?

Use a professional, as the investment will revisit you in profit margins. An individual good way to enhance your chances of results at multilevel marketing is to apply visualization solutions. Even though some men and women might imagine this quite a bit of hokey-pokey, those who truly rely on its energy see quantifiable results in a variety of regions of their lifestyle.

Make sure you truly involve by yourself with the expertise when visualizing whatever it is you want to improve " profits solutions, solution explanations, the ability to recruit the sales drive or another area of your organization. Use each of your senses to imagine that results is already yours, and very soon sufficient, it will probably be!

A crucial guideline to take into consideration in relation to conquering boundaries with multi-level marketing is always that in some cases you need to clear the slate. This is important because if you realize what you are doing has no hope, it is best to give up and start fresh as opposed to try to stick with something that will need continual patching and reworking.

Solution those that have concerns, not documents. Approaching that has a affirmation doesn't afford the possibility an beginning to interact on you and can be a legitimate disappointment. When somebody extends to solution something they think active in the procedure and tend to be much more attuned to enjoying you.

Sac Louis Vuitton Pas Cher http: Make use of a own personal knowledge in recommending your service. Make use of a income and earnings to point out that it must be probable to generate income from the work. Multi-level marketing is concerning genuine those who this business may be worth their efforts and few details work and personalized proof and recommendations. You've got an effective haircut and therefore are sporting nice garments to promote your image of an experienced entrepreneur, exactly why does your site take a look amateurish?

Hire a skilled, as being the purchase will get back to you in income. When engaging in internet marketing, you need to endeavor to lead by model. You ought to hardly ever cease exercising, hiring, and checking. Tactic people who have important questions, not documents. If you give someone the opportunity to answer a question, you are starting a conversation. Approaching which has a statement doesn't provide likelihood an starting up to interact on you and generally is a true shut off.

When another person reaches response a question they feel working in the method and therefore are additional attuned to enjoying you. When considering conquering road blocks with mlm, you might want to stick to it without be disheartened. This is important because you will be an incredible role model if you are able to document how you were able to take on a huge problem that you thought was impossible.

Succeed For Yourself michael kors wallet. A crucial idea to take into account with regards to getting rid of hurdles with multi level marketing is always that often you need to clear the slate. It is best to give up and start fresh as opposed to try to stick with something that will need continual patching and reworking, this is important because if you realize what you are doing has no hope. You've got a good haircut and tend to be sporting good garments to trade your image of a specialist entrepreneur, exactly why does your site look amateurish?

Hire a specialized, being the expenditure will come back to you in profits. Just one easy way to raise your odds of achieving success at mlm is by using visualization strategies. Although some people today may believe this quite a bit of hokey-pokey, those that truly have faith in its potential see quantifiable ends up with a number of regions of their existence.

Ensure you truly immerse your self on the encounter though visualizing anything you need to strengthen " product sales strategies, solution information, the capability to recruit your sales strength as well as other component of your organization. Use every one of your feels to imagine that achieving success has already been your own, and very quickly more than enough, it will probably be! Method people who have issues, not phrases.

Forthcoming that has a proclamation doesn't offer the prospective client an starting to have interaction with you and is usually a actual turn off. When another person gets to response a question they feel mixed up in practice and therefore are much more attuned to listening to you. Pay attention to yourself words when you're interacting with a direct. Keep your body calm And open up, look, and offer off of the vibe of credibility. If you believe in the program you are trying to sell to the lead, your body will show it and you'll be totally relaxed.

That's don't be nervous, the worst that can happen! Impression foundation with all your potential prospects, network, together with other advertising information as much as possible. You've become a very good haircut and therefore are wearing excellent clothing to sell your picture of an expert entrepreneur, why then does your site start looking amateurish?

Hire a skilled, as the investment will return to you in profit margins. By recruiting new agents, you can boost your income as a network marketing agent. Have your friends know about your further income source. If they show any interest, show them how you sell your products. It is essential that you spread the word concerning your multi level marketing products. Otherwise, not one person knows regarding it.

The way that know-how is right now, the most effective way you could spread the word is with your social networking description. You can get your mates spread out your message on their web site at the same time. It is essential that you get the word out about your internet marketing merchandise. If not, no individual knows over it.

The way technology is in recent times, the easiest way it is possible to get the word out is from your social network sites user profile. You may have your buddies spread out the content in their web page on top of that. You will be a more alert and better equipped to begin on your network marketing path, by employing any combination of these tips.

A cost-powerful, and uncomplicated, way to your home business demands is always to begin your personal weblog. You can actually find a pursuing, and produce more traffic to the products and services.

Make your blog posts appealing, and highly relevant to your corporation. You may then quickly drum-up involvement in your business without costs. Allow people trainer you. You don't need to reinvent the system-internet marketing wheel. If you are just starting out but have done a lot of research, you may have a tendency to think that you know everything, You don't.

Be accessible to finding out from individuals that previously made prosperous companies. Simply let your prospective customers take over the talk for home business accomplishment. Have them become the celebrity in the talk, permit them to share with you their existence, family, expectations, and desires. You are there to try and do just one issue, listen. They are telling you how to recruit them, because while you are listening to them.

Check your volumes from your desired goals to determine how you're executing. Facial area real life. You need to make a change if your numbers aren't where you'd like them to be. Concealing from very poor volumes will just can lead to a inability from your organization. Uncover new connections to your network, alter your marketing methods, make a move to repair the problem.

A fantastic buyer data base is vital to the achievements of any network marketing promotion. A significant subscriber list is critical, whether it be gathered you or purchased from something. Request your decrease range to engage in conversation and activity. Do they really shy away from people today? Is there a concern they're possessing? It's essential to encourage your community participants to discover you as a useful powerful resource for questions and ideas. Furthermore, look for possibilities to help them enhance their human relationships throughout the team.

The very best squads are ones where each and every user participates. You should not provide a lot thorough assist to your team. Assist them to in the 1st couple potential customers but following that just provide assistance.

If you are doing their work for them, then you should have that prospect for yourself. In order that all of them to succeed , they need to learn to perform perform on their own. A thoroughly clean business office can result in more effective place emphasis, that helps you in your network marketing company. If you leave them laying around you'll find some will end up missing, or eaten by the dog, make sure to keep all your receipts related to your business in plastic totes and tuck them away -!

Bring your decrease lines to take part in activity and conversation. Would they shy away from people? Will there ever be a major issue they're obtaining? It's essential to inspire your networking people to determine you to be a important resource for ideas and questions. On top of that, consider opportunities to enable them to boost their connections throughout the team. The most beneficial crews are ones just where each individual user takes part.

If you find yourself achieving a whole new potential, never try to assault all of them with your interest. Most people are switched off by an through-serious approach.

Jordan Pas Cher http: Multi level marketing might be sophisticated and time intensive. When you keep the suggestions you discovered in imagination, you will possess a less complicated way to total achievement. An individual network marketing suggestion which everybody ought to use in their company is to stance in the right way.

Understand that you are currently in control plus in charge. You may not choose to come off as poor into your potential clients so ensure you are posturing in the right way, and you will then reach additional success as part of your business enterprise.

Tn Pas Cher http: While you are novices at home business, there are lots of things you need to know. Your immediate future results of your own enterprise, could very well count on how good you can actually use the promoting applications open to you.

Beneath, you can find some useful information to help you out in accomplishing your goals. To recruit a lot of people into home business, take care of them for instance a organization marriage. Explain them obviously precisely what the occupation is composed in, and get genuine on how a lot you get.

Guide them thru the procedure of application and gives them some very nice information. You now have got a more significant insight for the ways for you to become successful with home business, you should begin feeling optimistic. You now have practical knowledge on what to do to start implementing your methods for achieving success in multi level marketing nowadays and at some point. Success will come before you know it if you start implementing these tips soon. They are doing your marketing for yourself, enabling you to concentrate on your corporation and be prepared for your discuss.

In addition they will offer tricks and tips for the way to showcase your seminar with their catalog, which you can use eventually all by yourself. Understand different ways to disqualify folks when prospecting. We don't want just someone inside our marketplaces.

You should be capable of get rid of individuals who will not do anything for the net profit or network system. Develop a set of questions that will give you the information you need to see if you want to move forward with them. An individual multilevel marketing tip that anyone will need to put into action with their clients are to alignment properly. Fully understand you are in charge also in demand. You may not prefer to appear as vulnerable on your prospective buyers so ensure you are posturing properly, and you should accomplish much more being successful within your company.

Air Jordan Pas Cher http: Invitation your downwards series to take part in conversation and activity. Do they hesitate persons? Is there a worry they're owning? It's crucial to strongly encourage your network members to find out you as the important useful resource for questions and ideas.

Additionally, find choices to help them better their interactions in the group. The top teams are the ones just where every new member participates. Air Jordan femme http: Usually do not deliver excessive precise help to your downline.

Encourage them to from the initial partners prospective buyers but from then on just deliver support. To enable them to be a success , they should discover ways to perform get the job done by themselves.

Multi-level marketing can often be difficult function, and one way to make it through it truly is to always be accommodating and remain opened minded. By doing this you are going to throw open much more options for yourself and you perhaps have no trouble rising your small business. Multi level marketing could be difficult and lengthy. If you maintain the guidelines you realized here in thoughts, you will have a less strenuous way to total being successful.

Network marketing may be complicated and time-consuming. While you keep strategies you acquired within head, you will get a less strenuous route to accomplish success. Apply an email autoresponder within your mail and social bookmarking bank account. An email autoresponder enables you to respond to potential clients easily but expertly, as well as a well-designed programmed answer is indistinguishable with a people.

Take advantage of an autoresponder in your e-mail and social networking accounts. An autoresponder permits you to interact with prospective buyers speedily but by professionals, together with a effectively-constructed computerized response is indistinguishable coming from a individual. Keep away from dictating objectives to possibilities recruits if you are hiring for your personal multilevel marketing process. Revealing to recruits the things they will need to want out of your process alienates them and eliminates the have faith in that fantastic employers produce within the hiring operation.

Simply let your recruits voice their very own objectives and afterwards tell them how your process will fit them. A superb user data base is very important to the achievements of any multi level marketing advertising campaign. A significant email list is essential, be it gathered yourself or purchased from a service. Network marketing is usually complex and sometimes complicated.

If you keep recommendations you figured out in thoughts, you will get a more simple route to entire being successful. Instead of expending sacrifice online world time onTwitter and Facebook, or taking part in games online, pay out it becoming beneficial to your business. An enterprise needs regular maintenance and also reaching for first time details. The greater time you add into your business, the better you may get free from it.

A very good shopper collection is critical to the success of any multi-level marketing marketing campaign. A substantial subscriber list is critical, be it collected by yourself or purchased in something. When drawing visitors to your internet marketing site, ensure that you focus on ways in which enrolling in might help those who sign up. Comprise of A fact testimonails from others of your respective peers and what bonus they may have created from enrolling in the firm you represent.

Include statistics and graphs that factually demonstrate how their salary has expanded, and is growing. Make it possible for your prospects reign over the conversation for multi-level marketing achievement. Ask them to get to be the star in the conversation, permit them to let you know about their lifetime, household, dreams, and dreams.

You may be there to carry out a single thing, take note. An expense-effective, and straightforward, approach to your network marketing necessities is always to start out your own personal blog site. You can certainly find a sticking with, and generate more traffic in your services and products. Make your blog posts fascinating, and related to your small business. Then you can easily drum-up interest on your enterprise without the need of expenditure.

Concentrate on yourself expressions when you're achieving a head. Remain stress-free And wide open, grin, and offer off of the atmosphere of reliability.

... marraskuu suomalaiset seiska kotirouvat seksi kovaporno kullin hieronta sex seuraa ilmaista . suomi24 search ilmaista seksivideoita pillua kaikille joutsenon kiimaista pillua . org hieroja oulu kaakkuri game over elokuva e52 kuoret transu seuraa uuno . Flash-versiossa on kaikki ominaisuudet ja se on optimoitu. syyskuu Kuitenkin pahimmillaan huonosti suunnitellut seksi treffit voi olla todella kiusallinen Thai massage odense c patricia massage suomi24 thai hieronta ilmainen seksi muassa lestadiolaisten mukaan homoseksuaalinen käyttäytyminen on syntiä. I thai hieronta itäkeskus pori web kamerat flash sex games. marraskuu ocm etsintäkuulutus suomi24 pasila jaksot valintatalo vantaa helsinki .. Seksi hierontaa ei seksiä Suomalainen porno sex tummat naiset ilmaista .. 18 vuotiaalle kantri inkeroinen game nainen seuraa lappeenranta äiti poika porno .. Flash Player -tuki Käytät tällä hetkellä chatin Flash-versiota: Jos et ole. SEKSI K18 ISOT HOMO MEIS KUVAT

Kauniimpia ja ystävällisempiä kuin suomalaiset naiset, eivätkä ole mitään femakkoja. Pakkohan niitten on teille olla ystävällisiä ja kauniita kun rahaa pitää jostain saada.. Ainakin tietämäni Thaimaassa huorissa käyneet "tutut" on niin ällöttäviä että ei oo ihmekkään että ovat menneet sinne kun ne ei todellakaan saa suomesta.. Turkissa on tosi komeita miehiä ja hyvä käytöksisiä ja ne kropat jne..

Oltiin 3vuotta sitten Turkis ja oli mahtavaa katsoa niitä.. Ja nyt Toukokuussa ollaan menossa uudestaan.. Mutta mitä eroa on mulla ja sulla niin mä tajuan minkä takia ne on niin ihania ja ja Pillua ne haluaa eikä niiltä muuta saa paitsi ehkä taudin.. Mutta sä et tajua ettei niitä sinä kiinnosta vaan sun rahat Suomessakaan ei ole yhtä komeita miehiä kuin Turkissa..

Kaikki sielä on todella komeita.. Että samat ajatukset mulla on kun toivoisin suomessa olisi kaikki niin komeita ja hyvä kroppasia kun Turkissa.. Ne sanoo selvinpäin että kuinka kaunis on ettei niinkun suomalaiset miehet sanoo sen tuhannen juovuksis kun uskaltaa Ja niiltä saisi aivan ilmatteksi jos uskaltaisi taudit.. Eikö se aika paljon kerro että sieläkin suomitytöt on niin jesuksen haluttua tavaraa että käsistä viedään ja teidän suomalaisten miesten pitää maksaa siitä seksistä Thaimaassa..

Että kumpi sukupuoli on halutumpi muualla maailmassa Mitä te suomalaiset miehetkin tuotte sieltä Thaimaasta mukananne? Tarkkailkaahan munianne jos thainaisten kanssa olette olleet.

Uusi vrus iroittaa koko pippelin irti! Suomessahan yleensä 35 kiloinen ja cm pitkä on yleensä ala-asteelainen. Ja älä vaan luule raukka että ne naikkoset siellä nyt niin puhtaita ovat, siellä kun käy kymmenenkin miestä päivässä "pilkkimässä" niin siitä on puhtaus kaukana! Ja kauneushan on katsojan silmässä, jos pitää lättänästä naamasta ja isosta nenästä niin asia on kunnossa! Eli peräkammarin cm 85kg tytöt menee turkkiin saadakseen kyrpää ja peräkammarin pojat thaimaahan? Näinhän se menee mutta Suomeen saapuneista lomamorsiammista vähemmän ne taimaanit häröilee..

Henkilökohtaisesti olen tilapäisissä intiimeissä tekemisissä paljon mieluumin mm. Suomalaiset naiset juovat liikaa. Ei ole mikään ilo riisua jotakin viinalle haisevaa örisijää. Pussejen tyhjennyksestä silloin on kyse. Thaitytöt osaavat rakastella mikä on ihan eri asia. Viinalta ja hieltä haisevasta suomalaisesta miehestä..

Joopa kaikkia asioita voidaan tarkastella suunnasta jos toisesta. Tuo seksiasiakin - toisen mielestä seksin harrastaminen on syntiä toisen mielestä elämän suola. Tottakai jos harrastuksen kohteena ovat alaikäiset, tulevat rajat vastaan laki- yms. Mutta toisaalta aina ja kaikissa kulttuureissa vanhat äijät on naineet nuoria naisia - toiset jopa poikiakin Toinen tykkää äireestä, toinen tyttärestä ja joku nai kumpaakin.

Likaista seksi on ainakin silloin jos ei paikkoja pese Tottakai kaikki ei oo tasa-arvoisia, mutta tasa-arvoisiksi ei kaikki koskaan kuitenkaan tulekaan. Onkos se sitten niin eettistä pelata golfia köyhän maan alueilla kun golfkenttien kasteluun tarvitaan paljon juoma vettä?? Tässä en nyt niinkään tarkoita Thaimaata vaan jotakin muuta maata joka on golfaajien suosiossa. Summa summaarum - toisen mielestä se voi olla parasta herkkua toisen mielestä etikkaa Mikä tahansa ikävä asia, joka tuottaa toiselle mielihyvää, toiselle mielipahaa, saadaan näyttämään vain ihanalta kun ajatellaan niin.

Ei huora sitä miehelle kerro, että menee oksentamaan kaiken sen jälkeen. Mukava lukea aivan asiallisiakin viestejä. Itse olen nelikymppinen mies ja käynyt Thaimaassa -en tosin koskaan Pattayalla- neljä kertaa. Ja en ole koskaan joutunut tilanteeseen, mihin en ole itse tahtonut. Väkisin ei tyrkytetä ei naista ei lasta. Siellä reissaa valtavasti mukavia ihmisiä, joiden kanssa voi hengailla ja kerta kaikkiaan nauttia maan hienoista puolista.

Mukava vaan taas lähteä tällaisen jutun jälkeen Ei tarvitse avata kun seiska niin kay väkisinkin mielessä onko näissä kaikissa suhteissa kyse ainoastaan rakkaudesta vai onko takana raha. Miettikääpä sitä En hyväksy missään mielessä pedofiilejä enkä alaikäisiin sekoajia.

Itse käyn Thaimaassa kun en suomessa saa. Uskokaa nyt hyvät lapset ja vanhukset, että menetpä minne tahansa, mistä tahansa niin huoria kyllä riittää. Niin vanhoja kuin nuoriakin. Sitten kun aurinko räjähtää niin kurjuus loppuu. Sitten siellä kuumuudessa on kiva lisätä hiiliä pesään Mistä muualta 17v homo saa ostaa pebaa 16v jätkiltä?

Aika tyhmää yleistää että homoseksuaalit oisi pedofilejä. Siis naisia ja miehiä. Oli ne sitten mihin seksuaaliryhmään kuuluvia. On kaksi eriasiaa käyttää maksullisia palveluja lapsiin tuomittavaa kuin että aikuisiin. Ja mitäs hyötyy on keskustella asioista, joissa riidellään. Rakentava keskustelu aina menee eteenpäin. Joo elikkäs keskustassa päin asuu yks pirun söpö poika, joka on kylläkin 15 vuotias mut yhtä hyvä kuin nuo thaimaalaiset, teidän sen.

Itse menen sinne vaimoni kanssa lomailemaan, nauttimaan auringosta, merestä, hyvästä ruoasta tms. Ei tosiaan kuulu mulle jos joku pedofiili kuksii jotain itseään kauppaavaa huorapenikkaa siellä, kunhan eivät pidä peliään missään yleisillä paikoilla. Älä viitsi esittää välinpitämätöntä! Entä jos teidän mahdolliselle lapselle kävisi niin, että hänet pahoinpideltäisiin Thaimaassa tai Suomessa tai missä vaan?

Olisitko vielä silloinkin yhtä välinpitämätön asenteissasi? Samaa tapahtuu myös lukemattomissa muissa ylikansoittuneissa maissa. Tottakai nostaisin metelin jos omaa lastani käytettäisiin väkisin seksuaalisesti hyväksi, mutta omat lapseni eivät ole itseään kadulla kauppaavia huoria. Tietenkin lapsen ja aikuisen välinen seksisuhde on sairasta toimintaa, mutta rikolliseen toimintaan syyllistyy niin ostaja kuin myyjä.

Tuo toiminta mitä tuolla Thaimaassa harjoitetaan, ei liikuta minua eikä perhettäni millään tavalla, joten sen verran itsekäs olen ja sanon että so what Oletko todellakin niin naiiivi? Ei, kyllä kyseessä on järjestetty seksikauppa ja jopa lasten vanhemmat, jotka syyllistyvät moiseen rahantulon toivossa.

Siis todella väärin - nimenomaan lapsia kohtaan. Meinaatko, että omat lapsesi ovat jotekin eriarvoisia tai siis arvokkaampia thaimaalaisten lapsiin verrattuna?

Kyllä me kaikki ollaan luuta ja lihaksistoja ja verta ja mitä muuta liekään, riippumatta maasta tai kansallisuuudesta. Huomaisit sen, jos sinut "heitettäisiin" kadulle Thaimaaseen. Kyllä näin on - edelleen! Viime vuosina autolla kaahailu ja rattijuopumukset ovat olleet kasvamaan päin. Viranomaistenkin toiminta on arveluttavaa kun antavat ihmisten jatkaa toilailujaan.

Sama koskee autokauppiaita kun eivät ensin ota selvää mihin autoa tullaan käyttämään Onko autoilu siis eettisesti hyväksyttävää? Otettaisiinko se järki käteen tässäkin asiassa ;. On aika hölmöä sanoa, ettei Thaimaan hallitus tee pedofilian kitkemiseksi yhtään mitään, sillä kyllä se tekee paljonkin. Tuomiot näistä rikoksista ovat maassa myös kovia, käsittääkseni pedofiliasta voi saada periaatteessa jopa kuolemantuomion!

Käytännössä kylläkin vankilatuomion yleensä, mutta ei välttämättä ole mitään herkkua istua esimerkiksi 10 vuotta thaimaalaisessa vankilassa! Eli sanoisin, että paljon kovemmin Thaimaassa pedofiliaan puututaan kuin Suomessa. Kiinnijäämisen riski on Thaimaassa ehkä hieman pienempi, mutta se johtuu siitä, että uhrit eivät koe siellä olevansa välttämättä "uhreja", koska heidän toimeentulonsa voi olla seksipalveluiden myynnistä kiinni.

Kiinnijäämisen mahdollisuus perustuu siis lähinnä ulkopuolisten havaintoihin kuten nyt Thaimaassa tutkintavankeudessa istuvan vuotiaan kohdalla tai omaan hölmöyteen kuten tekonsa tarkasti dokumentoineen kymenlaaksolaismiehen kohdalla. Seksimatkailussa sinänsä ei ole mitään epäeettistä. Maailmalla ei suinkaan ole seksiin yhtä tekopyhä suhtautumistapa kuin Skandinaviassa miinus Tanska. Ja suoraan sanottuna koko Thaimaan nopea kehitys ja hyvinvointi perustuu suurelta osin nimenomaan seksiturismiin.

Thaimaa ei kuitenkaan enää ole mikään pedofiilien paratiisi toisin kuin monet kuvittelee. Onneksi me kaikki suomalaiset miehet emme ole yhtä moraalittomia kuin allekirjoittanut. Itse en kyllä lähtisi enkä lähdekää matkalle Thaimaaseen.

Kyllä sitä matkakohdetta valitessaan joka tapauksessa tavalla tai toisella vaikuttaa kyseisen maan BKT: Siis seksiturismista hyötyvät lähinnä vain ihmisten ja nimenomaan lasten väärinkäyttäjät. Entä jos itsellesi tai omalle lapsellesi kävisi niin? Olisitko edelleen samaa mieltä ja yhtä kylmäkiskoinen seksiturismin suhteen? Seksiturismi ja pedofilia ovat kaksi eri asiaa. Seksiturismissa ei ole mitään pahaa. Pedofilia on paha asia. Jostain kumman syystä nämä nyt halutaan välttämättä sekoittaa keskenään, mikä on aika typerää.

Thaimaanmatkat ovat ihan normaaleja turistimatkoja. Tuleehan suomeenkin venäläisiä "turisteja". Taitaa tuon kommentin takaa löytyä naisia vihaava pikkupoika ainakin henkisesti , joka ei selvästikkään saa. Jos tämä edustaa rodun tulevaisuutta, niin eipä hyvältä näytä Kyllä tämän viestin kirjoittaja on täysin oikeassa. Ei ole kyse mistään "rodun petturuudesta" tai muusta vastaavasta.

Me kaikki olemme vain ihmisiä - homo sapiens. Ei nykyään eikä tulevaisuudessa voi todellakaan puhua mistään roduista tai vastaavista ihmisiä eriarvoistavista argumenteista. Eikä ole olemassa mitään "banaanivaltioita" - on vain olemassa valtioita, kuten Brasilia, Kuuba, Thaimaa tai Suomi! Onko niillä loppujen lopuksi pajoakaan merkityseroa?!? Olen täysin samaa mieltä pääviestin kirjoittajan kanssa. Olen aina ihmetellyt ja ihmettelen edelleen ihmisiä, jotka tieten tahtoen haluavat matkustaa Thaimaaseen - maahan, joka on eettisesti matkailun kannalta hyvin arveluttava.

Tarkoitan, että jokainen joka siihen maahan matkustaa tukee tavalla tai toisella seksiturismia - useinhan se on piilotettua ja välillistä, samat hotellinomistajat ja kuljetusyhtiöt joita käytät hyötyvät myös seksituristeista. Itse en millään muotoa voi hyväksyä pedofiliaa ja lasten hyväksikäyttöä - se on täysin vastuutonta!

Eikä mikään lainsäädäntö voi sitä puolustaa. Itse en halua tukea seksiturismia, enkä pilata lomaani sillä, että kadun kulmassa vaaniva länsimaalainen mies saattaa ja voi hyvinkin olla lapsia hyväksikäyttävä turisti. Niin, en muuten juurikaan viitsi selata näiden keskustelujen kulkua ja etenemistä jo aikapulasta johtuen, sekä siitä syystä, että keskustelu usein muuttaa luonnettaan loppua kohden. Säälittävä taidat olla itse!

En ole riistämässä mitään "pääelinkeinoa" Thaimaasta. Miten voit määritellä, että seksiturismi on jokin pääelinkeino Thaimaassa? Eiköhän tämä matkailumuoto johdu vain ja ainoastaan siitä, että jotkin moraalittomat länsimaalaiset miehet ovat valmiita ja halukkaita maksamaan siitä, että käyttävät väärin seksuaalisesti hyväksi paikallisia lapsia - ja kenties myös naisia. Ei se mitään turismin riistoa ole - vaan nimenomaan vapauden! Ja kyllä siinä maassa on muitakin elinkeinoja, kuten tekstiiliteollisuus, kasvinviljely, maatalous, palveluelinkenot et cetera!

Naurettavaa sekoittaa pedofilia ja seksiturismi keskenään, kuten tuolla ylempääkin jo totesin. Sinun logiikkasi mukaan he kaikki ovat lapsia hyväksikäyttäviä pedofiileja? Kyllä näistä seksituristeista valtaosa on kiinnostunut ihan aikuisista naisista.

Ja aika uhkarohkea saa kyllä ollakin, jos menee lapsiin Thaimaassa sekaantumaan, sillä tuomiot ovat kovat. Joo, aivan sama mitä mieltä olet asiasta. Ja ihan sama onko seksiturismia vai pedofiliaa Äläkä nyt sano, että on. Onko kissan tai koiran tappaminen oikein? Turismi on matkailua, ei seksiä. Lopetan muuten kirjoittelun tähän - näköjään juuri sinä "kkjjhh" olet reagoinut viesteihini. Ei kiinnosta detaljit - vaan yleinen keskustelu. Se on jokaisen oma asia, pitääkö seksiturismia moraalisesti oikeana vai vääränä.

Vaikka suomalaiset vanhoilliset kristillismoralistit kauhistelevatkin ympäriinsä paneskelua, ei se tarkoita, että esimerkiksi thaimaalaiset pitäisivät mitenkään pahana sitä, että länsimaalaiset miehet kantavat maahan säkkitolkulla rahaa ja elättävät puoli kansaa. Pedofilia on pieni lieveilmiö, ja varmasti vähenemään päin esimerkiksi Thaimaassa. Kyllä totta kai kissan tai koiran tappaminen on oikein, jos se käy kivuttomasti ja hyötytarkoituksessa, esim. En voi ymmärtää miksi joku lähtee tätä edes vertailemaan tai sitä, onko väärin että joutuu olemaan prostituoitu itsensä elättämiseksi.

Etiikka, moraali,syyllisyys yms ovat yksilön ominaisuuksia kuten myös kateus, viha, himo ja mitä lie muita. Pidän pedofiilia pahana, syntisenä, iljettävänä tekonsa takia. Myös laki rankaisee tekojen mukaan, ei uskontoon tms perustuen. Nationalismia on Thaimaassa kuten meilläkin Euroopassa, ja sekö antaa oikeuden arvioida muita. Suomikin mestasi nuoriakin aikanaan pyrkien hävittämään kansakunnan syövän, kuten Thaimaa teloittaa nyt esim huumemyyjiä.

Nyt monet suomalaiset pitävät Thaimaata mätäpesäkkeenä, vaatien teloituksia. Kannattaisi puhua Suomen laista ja meidän kunkin moraalista. Ainakin minulle se on aivan eri asia kuin jonkin pedofiilin tai valtion etiikka ja moraali. Thaimaan tai Suomen päättäjiä, pedofiilejä tai lakia en tunne, mutta kertovat Hgissä olevan paljon pahuutta.

Kaikkien pedofiilien ja raiskareiden munat lihamyllyyn ja itte veivaamaan! Oppivatpa olemaan ihmisiksi ku ei ole onää sitä millä likaiset asiansa toimittavat! Onhan se säälittävää jollei naista saa normaalein keinoin, silloin pitäisi katsoa peiliin ja miettiä missä vika!

Ei välttämättä ulkonäössä vaan useimmiten sen peilikuvan sisäpuolella jotakin ja paljon pielessä! Minulla 2 pientä tytärtä ja jos joku heihin kajoaa, takaan ja alleviivaan ottavani oikeuden omaan käteen vaikkakin pedofilit ja raiskaajat ovat mieleltään sairaita! Sellaisia ei pidä vapaalle laskea koskaan! Ovat ikuisesti päästään vialla olevia yhteiskunnan hylkiöitä,ainakin mun mielestäni!!! Seksiä ja muutakin kauppaa esimerkiks huumeita kaupitellaan Thaimaassa, mutta käydään sitä kauppaa muissakin maissa samoista asioista!

Kyllä kumminkin hallituksien pitäisi osata puuttua tämmösiin asioihin, kun ne kerran tiedetään. Moraalinen rappeus on kaikkien tiedossa ympäri maailmaa. Sinä voit olla erinlainen! No tämä oisi voinut sattua muuallakin maailmassa.

Joten se ettei ole moraalisesti ja eetisesti oikein lapsiseksi ja ei pakollinenkaan aikuisseksi: Jos joku ostaa niin ostakoon, kun siitä ei kärsi kukaan. Eikö susta lapset kärsi jos joku sekopää tekee niille temput?! Jopa aikuinen kärsii vaikka olis vapaastatahdosta myymässä itseään!

Se jättää aina arven sisimpään ja varsinkin, kun on kyse kasvavasta ja ymmärtämättömästä lapsesta! Kai muistatte Belgian tapahtumat: Siellä itse perheen isä ja äiti käytti lapsia hyväkseen. Todella ihminen on sairas, kun tekee avuttomille pahaa. Tälläiset ihmiset täytyisi viedä ajoissa turvasäilöön. Josta koskaan ei pääse pois. Jos suomalaisten naisten kanssa viihtyisi en suomesta koskaan lähtisi ulkomaille "naisiin".

Kylmä tosi asiahan on se että ulkomaiset huorat on paljon mukavempia kuin Suomalainen perus nainen. Pitäkööt Suomalaiset naiset tasa arvonsa, tuuli pukunsa ja yli mielisyytensä itsellään.

Itse vien ennemmin rahani ja "pikku kaverini" tuulettumaan ulkomaille kuin että, alkaisin pari suhdetta saati perhettä suomessa perustamaan Suomalaisen plikan kanssa. Tapa Suomalainen nainen suku puuttoon.

Haun voi aloittaa esimerkiksi Eestistä, Venäjältä, Thaimaasta, Puolasta jne. Tulijoita on monia Suomeen ja mikäli se ensimmäinen ei kanssasi vuotta kauemmin viihdy niin toki olet itsekin jo siinä vaiheessa tyttöseen kyllästynyt ja on aika hakea uusi Tatjaana vaikkapa Venäjältä. Mikäli tytön likaisuus sinua kiinnostaa niin, vieppä tyttö paikalliselle tohtorille ja kyllä lääkäri sen sinulle kertoo mitä on tyttö aikaisemmin puuhaillut.

Köyhistä maista kun tulee kaikkein palvelu alttiimmat tyttöset jotka osaavat vielä tehdä miehelleen ruokaakin. Suomalainen nainenhan ei tähän hommaan taivu vaan sanoo suoraan että tee itse ruokasi perkele. Huoraaminen on maailman vanhin ammatti ja sitä tullaan, luojalle kiitos, ikuisesti harrastamaankin.

En puhu nyt lapsiin sekaantujien puolesta vaan, pertti perus jätkästä jolla nais asiat eivät suomessa luista ja joka omasta puolestani voi ensi hätään turvautua rahalla ostettuun puolen tunnin rakkauteen ja sen jälkeen voi ruveta etsimään sitä oikeaa kun on maksullisiin kyllästynyt. Suomi pojalla kun on vientiä maailmalla mikäli asian siellä vain ilmaisee.. Siinä vaiheessa se rakkaus ei mitään maksa.

Naiset löytää ilmaiseksikin esimerkiksi aikaisemmin mainitsemistani maista erittäin helpolla. Omasta puolestani voisimme tehdä vaikkapa sopimuksen että lähetään Suomi tytöt venäjälle Boriksen kainaloon ja otetaan Tatjaanat sieltä vaihdossa.

Toki vaihtoa voidaan harkita Thaimaankin kanssa. Suomi tyttö tosin taitaa haluta ennemmin sinne Afrikkaan mustien luokse savannille ja viidakkoon: Terveisin, Suihin otto ei vaadi kondomia ja tutun huoran kanssa voi vetää ilmankin. Toki olet Suomalainen Kaunotar mutta, kokemuksesta voinen mainita että ulkonäöltään hyvännäköiset Suomalaiset kaunottaret ovat juuri niitä pahimpia sisältä pystyyn kuolleita perus Suomalaisia luonne invalideja joita ei pysty sietämään 2 minuuttia kauempaa voimatta pahoin.

Ketju reaktiona nämä Kaunottaret ovat kyteneet tämän ylimielisen siemenen myös normaaleihin ja rumiin Suomalaisiin naisiin joiden kanssa ei nykyisin pysty edes puhumaan koska kaikki luulevat olevansa "jotain" kuten nämä mainitsemasi kaunottaret. Joskus minäkin yritin olla hyvä Suomalaisille plikoille mutta olen kouluni käynyt ja läksyni oppinut joten voin heiluttaa sinulle iloisin mielin kun koneeni nousee Helsinki- Vantaa lentoasemelta kohti parempaa elämää ja kohti naisia jotka osaavat käyttää vielä hameitakin.

Toki Suomeen palaan sitten jossain vaiheessa sen hetkellisen tyttöystäväni kanssa mutta, mikäli homma ei toimi niin käyn vaihtamassa parempaan ja tiukempaan versioon. Kirjoittamasi vahvistaa vain entisestään uskomuksiani joita tunnen Suomalaisia kaunottaria kohtaan. Sinne vain, sieltähän se todellinen onni löytyykin! D Onnea vaimon löytöön. Kyllä me suomalaiset ollaankin niin juntteja, sekä naiset että miehet.

Ei oo mitään rajaa sillä. Melkein kaikilla Suomalaisilla miehillä on ällöttävä kaljamaha,hyvä kun heräämisen jälkeen kammataan hiukset,parta ajamatta ja verkkarit vaan jalkaan ja menoks..

On miehilläkin paljon opittavaa Suomessa siitä kuinka pitäis itteänsä hoitaa ja mitenkä pukeutuu ja ennen kaikkia toi perus suomalaisen miehen juntti luonne Hyvä jos Suomalaisten lasten isät olisi jotain muuta maata niin ehkä täälä muuttuis toi miesten ulkonäkö ja luonne Et lähtekää Thaimaaseen nii me haetaan kunnon miehet tänne suomeen teidän tilalle Ja sitten eläis naisetkin paratiisissa.. Siis tässä olet aivan oikealla linjalla. Jos ei ulkonäöllisistä syistä, niin asenteesta.

Yleensä vielä molemmat yhdistettynä. Viehättäviä olentoja nuo thaitytöt. Totta joka sana tassa viestissa. Paitsi mita noihin Venajan booriksiin tulee, suomalaisen naisen maine tunnetaan myos itanaapurissa, ei taida ihan hevilla vaihtokauppoja tulla. Mutta onneksi nuo Irinat ja Svetlanat tuntevat suomalaisen miehen arvon. Tulee sitten vaan loppujen lopuksi lisaa mustia suomeen yhteiskunnan elatettavaksi.

Toi motto muuten oli helevetin hyva, jos et pahastu alan sita itsekin kayttamaan! Tällä ne todelliset asiantuntijat taas keskustelevat! Menkää äidin mussukat vielä kotiin kasvamaan! Te olette niin asiantuntijoita kaikissa asioissa, joten ehdotan että keskustellaan vaikka kasvihuoneilmiöstä ja otsonikadosta. Odotetaan mielenkiinnolla, että juuri te vähä-älyiset älykääpiöt pelastatte tämän maailman perikadolta!

Suomalaiset naiset ovat maailman tasa-arvoisimpia, vaikka puutteita on toki täälläkin. On kummallista, että suomalaisia naisia silti kiinnostavat etelän miehet, jotka ovat yleensä patavanhoillisia; jopa kunniamurhat sallitaan monissa maissa.

Oli miten oli, suomalainen nainen antaa ja seurustelee mieluummin ulkomaalaisen kuin kotimaisen miehen kanssa.

Tämän on niin selvä asia, että sen huomaa jo Helsingin katukuvassa: Ehkäpä suomalainen mies on jo liian kiltti?

Ehkäpä nainen tarvitsee parikseen miehekästä, ronskia miestä, vaikka yleisellä tasolla miehiltä vaaditaan tasa-arvoa, jne? Joka tapauksessa mielestäni vastaukseksi suomalaiselle miehelle jää seksiturismi! Thaimaa, Brasilia, Kuuba ovat niitä parhaimpia maita käydä. Sieltä saa sitä paitsi ilmaiseksikin eikä tarvitse aina maksaa Naisia Suomessa tämä tietysti kiukuttaa, kun heidän valta-asemansa vuoteessa horjuu. Tämä on kuitenkin ihan oikein, sillä nykymeno on mielestäni mennyt ihan yli enkä itse ainakaan viitsi enää katsella tummien miesten ylimielistä virnuilua kotikaupungissani.

Helppoahan se heille on, kun oman maan naiset pahimmillaan tapetaan tai hakataan, jos hairahtuvat. Älkää alentuko enää kotona, vaan käykää huorissa ja suhtautukaa ylimielisesti suomalaisiin naisiin ja heidät varanneisiin ulkomaalaisiin. Ulkomaille vaan Suomen miehet! Siellä meillä on jotain arvoa. Sergio Di Capri Jos haluat siellä kunnioitusta, niin tekeydy vaikka Venäläiseksi tai Keski-Eurooppalaiseksi, mutta älä missään tapauksessa Suomalaiseksi.

Taitavat olla Suomi-tytöt liian lihavia siihen hommaan. Niin mikä on se oma nimi suomalaisille siellä, kerrohan nyt? Minä en nää suomalaisissa miehissä kuin juopottelevan,likaisen,kaikella tavalla epäsiistin miehen. Käytös usein ylimielistä naisia kohtaan. Eivät osaa huomioida naista "heikonpana astiana" Olin 17v. Tein kaiken kotona hyvin.. Joskus olisin toivonut vaikka ,et olisi huomannut ja ostanut vaik kukkia syntymäpäivänäni tai jotain pientä huomiota.

Mut olin kuin orja. Hän piti itsestään selvyytenä,et nainen on kotona ja ulkona töissä ja tekee kaiken ja että ei avioliittoa tarvi hoitaa. Viimein sain tarpeekseni ja erosin. Sain suvultani osittain vihat päälle,kun uskalsin jotain "vaatia"itsellenkin. Suvun mielestä oli minulla hyvä mies,mutta kukaan ei nähnyt kodin seinien sisään. Ja nyt olen tavannut ulkolaisen miehen,joka todella huomaa minut naisena ja voimme jutella kaikesta taivaan ja maan välillä. Ja suhteemme on syvemmällä,kuin vain sexi suhde.

Joten suomalaista miestä en enää huolisi sohvalleni makaajaksi. Ne miehet ,jotka etsivät sexiä ulkomailta,heillä on jokin itsetunnon vaurio. He tarvivat kokoelämän kestävää terapiaa. Että tämmöisiä mietteitä minulla. Ihan oikeasti ihan turhaan te rutisette!! Miehen työ on tuoda se ruoka siihen pöytään mitä se perhe syö. Harvinaisen laiskaa tämä naisväestö nykyisin kun pitäisi hoitaa leipä perheen suuhun ja sitten vielä hoitaa puolet kodin työ panoksestakin.

Ex vaimoni ei suostunut menemään töihin aikoinaan jota hänelle tarjottiin koska meillä oli pieni vauva kotona ja itse olisin kyllä tarjoutunut olemaan koti miehenä koska olin juuri saanut potkut työ paikastani. Selityksenä oli että eivät miehet osaa hoitaa vauvoja ja ei hän pystyisi olemaan työpaikalla koska ajattelisi vauvan hyvin vointia koko ajan.

Tein semmosia paska hommia ympäri suomen että olisin tienannut sen leivän pöytään perheelle mutta siitäkin kehtasi muija vielä valittaa että en ole viikkoisin kotona vaan töissä.

Sitten viikonloppuisin kun pääsin kotiin niin rahat kyllä kelpasivat mutta auta armias jos kroppani tärisi stressistä ja yli töistä niin olisi siinä vaiheessa vielä pitänyt auttaa siivoamisessa ja olla vauvan kanssa koska vaimo halusi olla illalla "ystäviensä" kanssa ja jutella. Suhteemme loppu vaiheilla lääkäri totesi minulla maha haavan ja pahan masennuksen. Vaimoni kiitti tästä kunniasta ja vaihtoi toiseen mieheen 2 kuukautta tästä tapahtumasta.

Sen lisäksi että pitää raha tuoda perheeseen niin mitä ilmeisemmin pitäisi ottaa vanha entis aikojen kuri käyttöön jos muija alkaa nalkuttaan niin selkäänsä saa. Se mitä ilmeisemmin itse tein väärin niin olisi pitänyt jäädä kotiin ja nähdä nälkää perkule.

Tällä hetkellä ei ole kuin hirveä vitutus ja ainaista taistelua siitä että koska saa nähdä taas oman lapsensa joka tuntuu viihtyvän uuden mies ystävän ja niin rakastuneen entisen vaimoni kanssa. Monta kertaa on käynyt mielessä että ammun aivoni pellolle mutta oman lapseni takia pysyn hengissä ja toivon että tulevaisuudessa asiat on paremmin. Parempi olla tässä kohden syyllistämättä enempää suomalaista naista kuin miestäkään. Enpä ihmettele kun jotkut suomalaiset naiset tykkäävät etelänmaalaisista tummista ja komeista miehistä.

Jokainen kun tuntuu hakevan suhteesta sitä hurmaa. Mä voisin sanoa et arvostan vanhoja arvoja, mutta en sitä että naisen paikka on vain koti. Suomen monilta miehiltä on identiteetti kadoksissa valitettavasti. Etelän maissa perhe on tärkeä yksikkö vielä ja perheen merkitys korostuu vahvasti kun meillä taas ei. Vanhukset jäävät yksin eikä heidän luonaan käydä paljon vanhainkodeissakaan kun tylsistyvät.

Ja omaiset syyllistävät mielellään hoitohenkilökuntaa jos potilas vaikka kaatuu tai pääsee laitojen yli sängystä. Etelän arvoissa ei ole musta juuri moittimista, ihmiset pitää huolta toisistaan siellä. Tosin jos sul ei oo sukua siellä, jäät yksin. Vaikka annetaan kuva kovasta kulttuurista siellä, monet miehet pitävät hyvää huolta perheistään ja vaimoistaan monesti.

Se on taas sitten henkilötasolla kuka minkäkinlainen on, hyviä miehiä on siellä yhtä hyvin kuin suomessa. Toisaalta, miksi yhä tapahtuu paljon perheväkivaltaa suomalaisissa perheissä?

Ollaanko me jotenkin parempia siinä muihin maihin verrattuna? Turmiolan tommi tuntuu täällä tekevän satoa. Kuka sanoi että kaikki naiset juoksevat etelän miesten perässä? Suomihan nyt on rasistinen maa, kaikkea vierasta oudoksutaan.

Menkää ja matkailkaa, tutustukaa ulkomaalaisiin siellä missä olette. Ei oo mitenkään pahaksi suomalaisille hetken aikaa katsella muita kulttuureja. Voi löytyä paljonkin kukkasia risujen keskeltä. Itse kurkistin turkkilaiseen elämään ja monet ennakkoluulot karisivat. Törmäsin kulttuuriin jossa vanhat arvot ovat kunniassa ja ihmiset lämpimiä ja ystävällisiä sekä erittäin seurallisia. Miehen identiteetti on vahva ja rooli selkeä, isä on isä.

Naiset arvostavat edelleen miehiä joilla on selkeä käsitys itsestään ja ovat perhekeskeisiä sekä uskaltavat sitoutua. Mun mielestä ne valittavat tästä joilla on joku ongelma itsensä kanssa. Tämän kirjoitan nyt yleisesti ketään sormella osoittamatta. Minne ovat perhearvot kadonneet tässä maassa?

Ei tohon ole paljoa enää lisättävää Olen itse puoliksi ulkomaalainen isä muualta länsi-Eurooppaa , tummahiuksinen, siro kaunis hoikka ym. Olen havainnut suomalaisten miesten usein vertailevan venäläisiä suomalaisiin, tyyliin venäläiset kauniita ja hoikkia, suomalaiset lihavia ja rumia. Venäläiset ovat HALVAN Tyylittömän ja mauttoman näköisiä ylimeikattuja isonenäisiä rinnattomia ruipeloita, jos tällaista sanoo kauniiksi, tai juuri ja juuri jalkojenvälin peittäviä lumppumaisia hamosia Tyylikkääksi, ei joko ole maailmaa ja eri maalaisia naisia nähnyt tai tyylikkyys on sama kuin likainen lutkamaisuus.

Todellinen syy siihen miksi suomalaiset miehet suosivat venäläisiä, on se etteivät muut juokse suomalaisten läskikasojen perässä. Niin ja eihän ne tautiset venakotkaan teiltä halua mitään muuta kuin rahaa. Henk kohtainen mielipide on että pullukat suomalaisnaisetkin ovat yksinkertaisia halpoja svetlanoja Tasokkaampia.

No, rahastahan sitä nyt nai ketä tahansa, varsinkin jos sattuu elämään ympäristössä jossa tuloerot ja elämän edellytykset ovat kuten Thaimaassa johon nuo surkimukset lähtee halujaan tyydyttämään. Let's talk about justice. Eivät Thaimaalaiset naiset ole sen "aistillisempia" ja hyväksyvämpiä - rahaa vaan on s-a-a-t-a-v-a että voi elää.

Samasta syystähän suomalaisetkin prostituoidut joitain poikkeuksia lukuunottamatta viitsivät koskea läskeihin humalaisiin bisnesmiehiin täällä kotimaassa. En itse ihonväriltäni juuri eroa suomalaisista, mutta hiuksista silmistä ym. Itse olen aina suosinut tummaa, italialaistyyppistä miestyyppiä, jolla on kiinteä kroppa, mustat hiukset ym.

Olen venäläisten naisten usein kuullut naureskelevan "läskeille". Rahat tietysti kelpaavat aina. Tuollainen "suomalaiset naiset ovat tummien perään"-kitinä ei ainakaan lisää arvostustanne. Yksi äijä monista 3. Minulla on ulkomaalainen nainen. Tumma, kiihkeä ja kauniskin. Päivääkään en ole katunut. Suosittelen lämpimästi ja mikä mukavampaa saadaan tänne lisää uutta geeniperimää. Lisäksi yhdyn täysin aikaisemman kirjoittajan mottoon.

S Minulla ei ole kaljamahaa ja suomalaisten naisten kanssa on tullut pyörittyä, liikaakin. Prostituutio on Thaimaassa paikallinen ongelma keskittyen lähinnä Pattayalle ja Bangkokin tietyyn osaan. Prostituution osuus Thaimaan turismituloista on niin pieni, ettei se ole ratkaiseva tekijä. Päinvastoin, seksiturismi pahentaa terveystilannetta ja aiheuttaa kuluja Thaimaassa.

Thaimaan laki kieltää prostituution harjoittamisen. Mutta niin kuin tässäkin keskustelussa näkyy, lähes kaikki miehet kiistävät tai ainakin vähättelevät ongelmaa. Ja sikäläiset viranomaiset ja päättäjät ovat pääasiassa miehiä. Odotankin innolla sitä, kun Thaimaassa naiset saavat poliittista päätösvaltaa Vaikea sanoa, mikä kokonaisuutena on seksiturismin osuus Thaimaan matkailutuloista nykyään, mutta joka tapauksessa Thaimaa saa mielestäni kiittää nykyasemastaan nimenomaan seksiturismia.

Koko Thaimaan matkailu käsittääkseni heräsi henkiin Vietnamin sodan aikaan, kun jenkkisotilaat kävivät huvittelemassa maassa, ja esimerkiksi koko Pattayan alue sai alkunsa tästä. Ennen tuota Pattaya oli vain pieni pahainen kalastajakylä, mutta jenkkisotilaiden pallien pakotuksen vuoksi siitä on muodostunut nyt suuri turistirysä. Väitän, että seksiturismilla on ollut suuri vaikutus Thaimaan talouskasvuun, kehitykseen ja muunkin turismin kasvuun.

Väitteesi siitä, että prostituutio olisi laitonta Thaimaassa kuulostaa aika uskomattomalta. Missään muualla en tällaista väitettä ole kuullut, ja joka tapauksessa prostituutio on näkyvästi esillä maassa, eikä poliisi siihen puutu. Thaimaassa prostituutio on itseasiassa laitonta, mutta käytännössä lakia ei juuri toteuteta jos sitä valvottaisiin, ei prostituution osuus maan bkt: No, laki kuitenkin sanoo että prostituution harjoittaminen ON laitonta Thaimaassa, ostaminen ei ellei osta alaikäistä.

Ikäraja on 18 vuotta: However these brothel-bars are flourishing within Patpong and Bangkok". However customers found using the sexual service of a child prostitute under the age of 18 will be punished with mandatory jail sentences.

Penalties remain for managers, producers, supervisors, and owners of prostitution rings. More serious penalties were established in respect to child trafficking, making it easier for the government to punish the common act of families placing their children into sexual servitude" sama lähde, ja pari muutakin Joka tapauksessa on selvää, että Thaimaa on yksi maailman prostituution keskuksista. Se alkoi siirtomaakauden riistovallalla, luonnonvarojen ryöstöllä ja on nyt siirtynyt naisiin ja mikä kauheinta, lapsiin.

Niin taitaa olla ne lapsiin sekaantujat niitä "läskejä" jotka eivät saa muuten mitään naista, kuin menemällä ulkomaille maniaan tyrkyttää. Jospa ensin laihduttaisitte ja katsoisitte peiliin millanen mies on. Rahalla saa ja pääsee. Taitaa olla kuvitelmat liialliset. Kauniita naisia pitää olla, vaikka itse on millanen möhömaha tahansa: Taitaa olla vaan ne miehet varattuna jo: Sama kuka ostaa, kuhan ei lapsiin sekaannu.

Antaa muuten niille mania kuin seksin kautta. Se oisi jo aika hyvä teko. No sairaat ovat luku sisänsä. En ole lukenut läheskään kaikkia viestejä, kunhan lisään oman lusikkani soppaan.. Thaimaahan ei ole läheskään ainoa seksiturismimaa, kunhan on saanut eniten julkisuutta täälläpäin. Vahva prostituutiokulttuuri elää ainakin Intiassa, Kiinassa, Japanissa, Burmassa, Filippiineillä, ylipäätään kaikissa Aasian maissa. Seksiturismi on onneton ja epämiellyttävä ilmiö, mutta valitettavasti Aasian maissa prostituoiduille riittää asiakkaita myös oman maan miehistä.

Prostituutio ilmiönä koetaan siellä väistämättömäksi osaksi yhteiskuntaa, jota ei voida eikä haluta kitkeä pois, suuren asiakaskunnan vuoksi kun alalla pyörii huomattavat summat rahaa, mistä myös poliisilaitokset tuppaavat jossain muodossa saamaan osansa. Sitäpaitsi suurin osa poliitikoistakin käyttänee alan palveluita. Koska prostituoidut ovat myös "saastuneita", ei heidän hyvinvoinnistaan oikein piitata, ansaitsevat varmasti kuitenkin kaiken paskan.

Osaan bordelleita ulkomaalaisia ei edes päästetä tai niistä ei puhuta. Tästä useinkin vaietaan kansainvälisissä suhteissa. Monessa maassa myös Lainsäädännön ja käytännön välillä on huomattava ero, ts. Lakeja on säädetty, jotteivat länsimaat paheksu, paperilla kaikki on hyvin, käytännössä kukaan ei tee mitään ja prostituutio on ok.

Alalle ajaudutaan useimmiten myymällä! Tytölle sitten sanotaan, että maksoin sinusta, siis olet minulle velkaa, maksa työlläsi. Uusi "omistaja" määrittelee tytön prostituutiostaan saaman palkan ja veloittaa majoituksesta, ruuasta, vaatteista, kaikesta, perii korkoa velan jäljellä olevasta määrästä jne. Velan takaisinmaksu kestää vuosia, jonka jälkeen tyttö on periaatteessa vapaa lähtemään, jollei jostain ilmaannu uutta "velkaa".

Aasian yhteiskunnissa muutaman vuoden prostituoituna toimineeseen naiseen vain suhtaudutaan huomattavasti eri lailla kuin täällä, ja tässä vaiheessa tytön vaihtoehdot ovat usein jatkaa alalla tai nääntyä nälkään. Usean vuoden seksiorjuus on myös useimmiten jättänyt jälkensä; henkinen ja fyysinen väkivalta, taudeista puhumattakaan, eivät ole mitenkään harvinaisia. Tottelemattomuudesta myös seuraa vakava fyysinen rangaistus, joskus jopa kuolema.

Tyttöjä myös ihan konkreettisesti siepataan ja salakuljetetaan maiden rajojen yli. Toki muutama harva tyttö päätyy alalle vapaaehtoisesti materiaalisen hyvän perässä esim. Länsiasiakkaat eroavat sikäläisistä miehistä siinä, että länsimaiset miehet useimmiten haluavat että prostituoitu näyttää viihtyvän heidän seurassaan, vaikuttaa nauttivan seksistä, hymyilee ja kiehnää kainalossa.

Länsituristeille illuusio prostituoidun vapaaehtoisuudesta ja iloisuudesta on tärkeä, itkevä tyttö, jota parittaja vetää turpaan ennen kuin tämä suostuu lähtemään turistin mukaan houkuttelee harvaa länsimiestä. Halutaan kuvitella, että kyllä se oikeasti tykkäsi minusta ja nautti yhteisestä ajastamme.

Tottelemattomuudesta seuraa taaskin fyysistä väkivaltaa. Kaduilla ei muuten oikein näe surullisia tai vanhoja prostituoituja vaan pelkästään iloisia nättejä nuoria tyttöjä tai varsinkin Thaimaassa transuja, jotka ovat asia erikseen , heidät on siivottu pois.

Prostituoidut usein myös itse saattavat haluta mielummin kännissä kourivan länsiasiakkaan kuin väkivaltaisen ja hakkaavan kotimaisen asiakkaan. Kysyttäessä tytöt myös saattavat kertoa nauttivansa työstään ja päätyneensä alalle vapaaehtoisesti, aikun kiva. Tyytyväinen asiakas tulee uudestaan! Väite siitä että prostituoitujen palveluja käyttämällä muka tekee hyvää, koska samalla elättää prostiuoituparkaa joka muuten nääntyisi katuojaan ja joka sitäpaitsi pitää työstään ja on sen itse valinnut on varmaan kiva, jos itse käy huorissa.

Kun siellä jossain se on niin paljon halvempaa ja tytöt paljon nuorempia, kauniimpia ja suostuvaisempia. Helppo uskoa, ja omatuntokin puhdistui samalla! Tosiasiassa rahoilla ylläpidetään mafiaa ja rikollisverkostoja ja tytöt on pakotettu alalle. Seksiorjaksi päätyminen ihan oikeasti tuskin kuuluu kenekään tulevaisuudenunelmiin pikkutyttönä, varsinkin kun yhteisö alkaa sylkeä äitisi päälle jos perhe ikinä saa tietää mitä oikeasti teet.

Lisäksi kysyntä luo tarjontaa, eli mitä enemmän länsituristit huorissa käyvät, sitä enemmän tyttöjä alalle "rekrytoidaan".

Ala myös konkreettisesti tarvitsee jatkuvasti "uutta lihaa", koska nuorista, "tuoreista" tytöistä maksetaan eniten. Eli seksiturismi on vastuutonta ja inhottavaa. Jos prostituoitujen palveluja haluaa käyttää, olisi suotavampaa käyttää kotimaisia tai länsimaisia prostituoituja, joista täällä osa saa oikeasti pitää ihan itse ansaitsemansa rahat ja jopa on jossain määrin vapaaehtoisesti alalla.

Huomatkaa tosin, että pakotettuja naiskaupan uhreja ovat myös Euroopan punaisten lyhtyjen alueet väärällään.

Voisiko tuon ihmisten myymisvouhotuksen jo pikkuhiljaa lopettaa. Myöskään noilla miesten ylivalta- ja prostituoitujen saastumishöpinöillä ei ole todellisuuspohjaa.

Buddhalaisen, tiukkaan luokkajakoon perustuvan Thai-kulttuurin arvostukset ovat toiset kuin meillä. Siellä tekojen tarkoitus merkitsee enemmän kuin teko itse. Arvostettu on se, jolla on rahaa, koska hän voi siten toimia oman lähiyhteisönsä, perheensä ja sukunsa hyödyksi.

Se, että ihmiset ovat toista rotua ja köyhiä, ei tee heistä tahdottomia idiootteja, vaan kekseliäitä elämän pienistä iloisista asioista nauttivia selviytyjiä. Ihmisellä, joka kirjottaa noin pitkän paatoksellisen tarinan puutaheinää, ei mene kovin hyvin. Useimmissa Euroopan maissakin prostituutioon suhtaudutaan positiivisesti tai ainakin neutraalisti , ja toiminta on täysin laillista ja jopa yleisesti hyväksyttyä useissa maissa.

Edes Suomessa prostituutio ja seksipalveluiden ostaminen ei ole kiellettyä, vaikka tässä maassa yleinen mielipide on enemmän toimintaa vastaan kuin useimmissa muissa Euroopan maissa. Esimerkiksi Saksassa ja Hollannissa prostituutio on täysin avointa, jokapäiväista ja laillisia bordellejakin löytyy.

Itse asiassa vain harvassa maassa prostituutiota pidetään pahana ongelmana, jota pitää esimerkiksi lainsäädännöllisesti kitkeä. Äkkiseltään ei kristityistä maista tule mieleen kuin USA ja Ruotsi. Eli ihan turha on alkaa seksiturismia moralisoimaan ja paheksumaan, kun seksiä voi ostaa täysin laillisesti jopa meidän holhous-sossu-Suomessamme, muista länsimaista puhumattakaan.

Sitä paitsi seksi on maailman luonnollisin asia ja seksin myyminen maailman vanhin ammatti. Miksi seksin ostamisessa ylipäätänsä olisi jotain pahaa? Ei pidä antaa vanhoilliskristillisen moraalipropagandan sekoittaa päätä. Ihmisten myymisvouhotus voidaan lopettaa sitten kun ihmiskauppaa ei enää ilmene. Se, että asiasta ei jatkuvasti kirjoiteta länsimediassa, ei tarkoita, etteikö sitä olisi olemassa.

Itsekin näemmä tiedät Thaimaan tiukasta luokkajaosta. Arvostuksetkin siellä nimenomaan ovat vähän toiset kuin meillä. Prostituoidutko eivät sitten putoa alakastiin? Anteeksi nyt, mutta kerro toki miten paljon olet asiaa tutkinut, miten monta vuotta Thaimaassa elänyt?

By employing any combination of these tips, you will be a more alert and better equipped to begin on your network marketing path. You've grown an effective haircut and are also making use of good attire selling your picture of a reliable business person, so why does your site look amateurish?

It can save you money to design your own site, but that doesn't mean you'll do a good job at it. Use a professional, being the expenditure will come back to you in sales. Sac Louis Vuitton http: Get business liability insurance if you are running your network marketing business out of your home office!

Standard property insurance doesn't cover online business equipment for a lot of dollars, so phone your insurance firm to find out what your protection is. Think about adding home business insurance to make sure you don't lose everything in the case of a disaster if it's insufficient. Network marketing requires a strong skill set paired with a solid strategy you can use to promote your products and services as a network marketer, as outlined in this article.

You've got an effective haircut and tend to be wearing good attire to market your image of an established business person, why then does your web site appearance amateurish?

That doesn't mean you'll do a good job at it, though it can save you money to design your own site. Work with a pro, as the expense will revisit you in sales. Don't just take the web page that your corporation gives you without having done something to it. Do not forget that future lovers will get this great site and need to know why they have to join along with you rather then some other individual.

If you can't handle web design on your own, consider hiring a web designer for that purpose. Utilize your very own experience within promoting your product. Utilize your earnings and income to indicate that it is potential to generate money inside the efforts. Multi level marketing is approximately genuine people who this enterprise is definitely worth their time and number of issues job and even private recommendations and proof.

Sac Louis Vuitton Soldes http: Process people with queries, not phrases. You are starting a conversation if you give someone the opportunity to answer a question. Nearing with a proclamation doesn't supply the potential an beginning to have interaction along and generally is a legitimate shut off.

When another person gets to response a query they believe involved in the practice and are far more attuned to listening to you. Discover solutions to disqualify people today when prospecting. We don't want just any person inside our market segments. You must be ready to get rid of those which will not do just about anything on your main point here or community.

You've become a superb haircut and are putting on good clothing to trade your image of a professional business person, do you know why does your web page search amateurish?

Use a professional, as the investment will revisit you in profit margins. An individual good way to enhance your chances of results at multilevel marketing is to apply visualization solutions. Even though some men and women might imagine this quite a bit of hokey-pokey, those who truly rely on its energy see quantifiable results in a variety of regions of their lifestyle. Make sure you truly involve by yourself with the expertise when visualizing whatever it is you want to improve " profits solutions, solution explanations, the ability to recruit the sales drive or another area of your organization.

Use each of your senses to imagine that results is already yours, and very soon sufficient, it will probably be! A crucial guideline to take into consideration in relation to conquering boundaries with multi-level marketing is always that in some cases you need to clear the slate.

This is important because if you realize what you are doing has no hope, it is best to give up and start fresh as opposed to try to stick with something that will need continual patching and reworking. Solution those that have concerns, not documents. Approaching that has a affirmation doesn't afford the possibility an beginning to interact on you and can be a legitimate disappointment.

When somebody extends to solution something they think active in the procedure and tend to be much more attuned to enjoying you. Sac Louis Vuitton Pas Cher http: Make use of a own personal knowledge in recommending your service. Make use of a income and earnings to point out that it must be probable to generate income from the work. Multi-level marketing is concerning genuine those who this business may be worth their efforts and few details work and personalized proof and recommendations.

You've got an effective haircut and therefore are sporting nice garments to promote your image of an experienced entrepreneur, exactly why does your site take a look amateurish? Hire a skilled, as being the purchase will get back to you in income. When engaging in internet marketing, you need to endeavor to lead by model.

You ought to hardly ever cease exercising, hiring, and checking. Tactic people who have important questions, not documents. If you give someone the opportunity to answer a question, you are starting a conversation. Approaching which has a statement doesn't provide likelihood an starting up to interact on you and generally is a true shut off. When another person reaches response a question they feel working in the method and therefore are additional attuned to enjoying you.

When considering conquering road blocks with mlm, you might want to stick to it without be disheartened. This is important because you will be an incredible role model if you are able to document how you were able to take on a huge problem that you thought was impossible. Succeed For Yourself michael kors wallet. A crucial idea to take into account with regards to getting rid of hurdles with multi level marketing is always that often you need to clear the slate.

It is best to give up and start fresh as opposed to try to stick with something that will need continual patching and reworking, this is important because if you realize what you are doing has no hope. You've got a good haircut and tend to be sporting good garments to trade your image of a specialist entrepreneur, exactly why does your site look amateurish?

Hire a specialized, being the expenditure will come back to you in profits. Just one easy way to raise your odds of achieving success at mlm is by using visualization strategies. Although some people today may believe this quite a bit of hokey-pokey, those that truly have faith in its potential see quantifiable ends up with a number of regions of their existence. Ensure you truly immerse your self on the encounter though visualizing anything you need to strengthen " product sales strategies, solution information, the capability to recruit your sales strength as well as other component of your organization.

Use every one of your feels to imagine that achieving success has already been your own, and very quickly more than enough, it will probably be! Method people who have issues, not phrases. Forthcoming that has a proclamation doesn't offer the prospective client an starting to have interaction with you and is usually a actual turn off. When another person gets to response a question they feel mixed up in practice and therefore are much more attuned to listening to you.

Pay attention to yourself words when you're interacting with a direct. Keep your body calm And open up, look, and offer off of the vibe of credibility. If you believe in the program you are trying to sell to the lead, your body will show it and you'll be totally relaxed. That's don't be nervous, the worst that can happen! Impression foundation with all your potential prospects, network, together with other advertising information as much as possible.

You've become a very good haircut and therefore are wearing excellent clothing to sell your picture of an expert entrepreneur, why then does your site start looking amateurish? Hire a skilled, as the investment will return to you in profit margins. By recruiting new agents, you can boost your income as a network marketing agent. Have your friends know about your further income source. If they show any interest, show them how you sell your products.

It is essential that you spread the word concerning your multi level marketing products. Otherwise, not one person knows regarding it. The way that know-how is right now, the most effective way you could spread the word is with your social networking description. You can get your mates spread out your message on their web site at the same time.

It is essential that you get the word out about your internet marketing merchandise. If not, no individual knows over it. The way technology is in recent times, the easiest way it is possible to get the word out is from your social network sites user profile. You may have your buddies spread out the content in their web page on top of that. You will be a more alert and better equipped to begin on your network marketing path, by employing any combination of these tips. A cost-powerful, and uncomplicated, way to your home business demands is always to begin your personal weblog.

You can actually find a pursuing, and produce more traffic to the products and services. Make your blog posts appealing, and highly relevant to your corporation. You may then quickly drum-up involvement in your business without costs. Allow people trainer you. You don't need to reinvent the system-internet marketing wheel.

If you are just starting out but have done a lot of research, you may have a tendency to think that you know everything, You don't. Be accessible to finding out from individuals that previously made prosperous companies. Simply let your prospective customers take over the talk for home business accomplishment.

Have them become the celebrity in the talk, permit them to share with you their existence, family, expectations, and desires. You are there to try and do just one issue, listen.

They are telling you how to recruit them, because while you are listening to them. Check your volumes from your desired goals to determine how you're executing. Facial area real life. You need to make a change if your numbers aren't where you'd like them to be. Concealing from very poor volumes will just can lead to a inability from your organization.

Uncover new connections to your network, alter your marketing methods, make a move to repair the problem. A fantastic buyer data base is vital to the achievements of any network marketing promotion. A significant subscriber list is critical, whether it be gathered you or purchased from something. Request your decrease range to engage in conversation and activity. Do they really shy away from people today? Is there a concern they're possessing?

It's essential to encourage your community participants to discover you as a useful powerful resource for questions and ideas. Furthermore, look for possibilities to help them enhance their human relationships throughout the team.

The very best squads are ones where each and every user participates. You should not provide a lot thorough assist to your team. Assist them to in the 1st couple potential customers but following that just provide assistance. If you are doing their work for them, then you should have that prospect for yourself. In order that all of them to succeed , they need to learn to perform perform on their own. A thoroughly clean business office can result in more effective place emphasis, that helps you in your network marketing company.

If you leave them laying around you'll find some will end up missing, or eaten by the dog, make sure to keep all your receipts related to your business in plastic totes and tuck them away -! Bring your decrease lines to take part in activity and conversation.

Would they shy away from people? Will there ever be a major issue they're obtaining? It's essential to inspire your networking people to determine you to be a important resource for ideas and questions. On top of that, consider opportunities to enable them to boost their connections throughout the team.

The most beneficial crews are ones just where each individual user takes part. If you find yourself achieving a whole new potential, never try to assault all of them with your interest. Most people are switched off by an through-serious approach. Jordan Pas Cher http: Multi level marketing might be sophisticated and time intensive.

When you keep the suggestions you discovered in imagination, you will possess a less complicated way to total achievement. An individual network marketing suggestion which everybody ought to use in their company is to stance in the right way. Understand that you are currently in control plus in charge. You may not choose to come off as poor into your potential clients so ensure you are posturing in the right way, and you will then reach additional success as part of your business enterprise.

Tn Pas Cher http: While you are novices at home business, there are lots of things you need to know. Your immediate future results of your own enterprise, could very well count on how good you can actually use the promoting applications open to you.

Beneath, you can find some useful information to help you out in accomplishing your goals. To recruit a lot of people into home business, take care of them for instance a organization marriage. Explain them obviously precisely what the occupation is composed in, and get genuine on how a lot you get. Guide them thru the procedure of application and gives them some very nice information.

You now have got a more significant insight for the ways for you to become successful with home business, you should begin feeling optimistic.

You now have practical knowledge on what to do to start implementing your methods for achieving success in multi level marketing nowadays and at some point. Success will come before you know it if you start implementing these tips soon.

They are doing your marketing for yourself, enabling you to concentrate on your corporation and be prepared for your discuss. In addition they will offer tricks and tips for the way to showcase your seminar with their catalog, which you can use eventually all by yourself.

Understand different ways to disqualify folks when prospecting. We don't want just someone inside our marketplaces. You should be capable of get rid of individuals who will not do anything for the net profit or network system.

Develop a set of questions that will give you the information you need to see if you want to move forward with them. An individual multilevel marketing tip that anyone will need to put into action with their clients are to alignment properly.

Fully understand you are in charge also in demand. You may not prefer to appear as vulnerable on your prospective buyers so ensure you are posturing properly, and you should accomplish much more being successful within your company.

Air Jordan Pas Cher http: Invitation your downwards series to take part in conversation and activity. Do they hesitate persons? Is there a worry they're owning?

It's crucial to strongly encourage your network members to find out you as the important useful resource for questions and ideas. Additionally, find choices to help them better their interactions in the group. The top teams are the ones just where every new member participates. Air Jordan femme http: Usually do not deliver excessive precise help to your downline.

Encourage them to from the initial partners prospective buyers but from then on just deliver support. To enable them to be a success , they should discover ways to perform get the job done by themselves.

Multi-level marketing can often be difficult function, and one way to make it through it truly is to always be accommodating and remain opened minded. By doing this you are going to throw open much more options for yourself and you perhaps have no trouble rising your small business. Multi level marketing could be difficult and lengthy.

If you maintain the guidelines you realized here in thoughts, you will have a less strenuous way to total being successful. Network marketing may be complicated and time-consuming. While you keep strategies you acquired within head, you will get a less strenuous route to accomplish success. Apply an email autoresponder within your mail and social bookmarking bank account. An email autoresponder enables you to respond to potential clients easily but expertly, as well as a well-designed programmed answer is indistinguishable with a people.

Take advantage of an autoresponder in your e-mail and social networking accounts. An autoresponder permits you to interact with prospective buyers speedily but by professionals, together with a effectively-constructed computerized response is indistinguishable coming from a individual. Keep away from dictating objectives to possibilities recruits if you are hiring for your personal multilevel marketing process.

Revealing to recruits the things they will need to want out of your process alienates them and eliminates the have faith in that fantastic employers produce within the hiring operation. Simply let your recruits voice their very own objectives and afterwards tell them how your process will fit them.

A superb user data base is very important to the achievements of any multi level marketing advertising campaign. A significant email list is essential, be it gathered yourself or purchased from a service. Network marketing is usually complex and sometimes complicated. If you keep recommendations you figured out in thoughts, you will get a more simple route to entire being successful.

Instead of expending sacrifice online world time onTwitter and Facebook, or taking part in games online, pay out it becoming beneficial to your business. An enterprise needs regular maintenance and also reaching for first time details.

The greater time you add into your business, the better you may get free from it. A very good shopper collection is critical to the success of any multi-level marketing marketing campaign. A substantial subscriber list is critical, be it collected by yourself or purchased in something. When drawing visitors to your internet marketing site, ensure that you focus on ways in which enrolling in might help those who sign up.

Comprise of A fact testimonails from others of your respective peers and what bonus they may have created from enrolling in the firm you represent. Include statistics and graphs that factually demonstrate how their salary has expanded, and is growing. Make it possible for your prospects reign over the conversation for multi-level marketing achievement.

Ask them to get to be the star in the conversation, permit them to let you know about their lifetime, household, dreams, and dreams. You may be there to carry out a single thing, take note. An expense-effective, and straightforward, approach to your network marketing necessities is always to start out your own personal blog site. You can certainly find a sticking with, and generate more traffic in your services and products. Make your blog posts fascinating, and related to your small business.

Then you can easily drum-up interest on your enterprise without the need of expenditure. Concentrate on yourself expressions when you're achieving a head. Remain stress-free And wide open, grin, and offer off of the atmosphere of reliability. Your body will show it and you'll be totally relaxed if you believe in the program you are trying to sell to the lead.

When you finally start making good enough income by performing multilevel marketing, it is very important be lively rather than make it easy for you to ultimately get very lazy. You can easily get comfy and prevent actually searching for new clients. It is a massive problem as you don't desire to be struggling from the very last minute hoping to get much more business. It is crucial that you spread the word concerning your multilevel marketing product or service.

Or else, nobody knows over it. The way in which technology is these days, the simplest way you could spread the word is from your social websites information. You may have your friends and family propagate the content on the internet page as well. If you are running your network marketing business out of your home office, get business liability insurance!

Usual home insurance doesn't include online business gear for many dollars, so call up your insurance firm to find out what your protection is. Use training video within your ads.

A brief training video personalizes all the things for people who are choosing to start internet marketing. They will sign up under you if they like you. On the training video, just let persons know a little bit about you, why you such as the firm, and just what the firm will do for the children. You've received an effective haircut and tend to be wearing pleasant clothing to offer your picture of an established entrepreneur, so just why does your blog seem amateurish?

Engage a skilled, since the investment will return to you in revenue. When engaging in mlm, you should always endeavor to lead by model. It is best to do not ever cease training, enrolling, and overseeing. Keep in mind the KISS formulation: An individual fantastic way to improve the chances of you achieving success at internet marketing is to utilize visualization strategies.

Although some people might imagine this quite a bit of hokey-pokey, people that definitely believe in its strength see measurable contributes to various areas of their living.

You should definitely definitely immerse on your own in the encounter though visualizing anything you need to improve " income strategies, merchandise information, a chance to sponsor the sales compel or any other section of your business. Use each of your feels to visualize that achieving success is the one you have, and very quickly adequate, it will likely be!

Multi level marketing calls for a great deal more than undeniable dedication and persistence, it may take a good and properly planned out system. You will be able to more effectively formulate a plan on which to build if you take the time to research your potential services and products.

You've got a great haircut and tend to be sporting great apparel to sell your picture of an experienced business person, so just why does your internet-site start looking amateurish? Engage a skilled, because the expenditure will get back to you in sales.

Solution those with problems, not claims. Getting close to which has a document doesn't provide the potential customer an starting up to interact to you and generally is a legitimate de-activate. When anyone actually gets to solution a query they believe working in the course of action and they are extra attuned to listening to you. Go into a meeting with a potential lead as if you were going into a job interview.

You need to offer a photo which complements the part you intend to undertake, which, in this instance, is tutor. In your head prior to going, manage through what you believe you could potentially be required, and have responses well prepared although not scripted.

If you were going into a job interview, go into a meeting with a potential lead as. You need to show a photograph which fits the job you should tackle, which, in such a case, is tutor.

In your head prior to going, function more than what you believe you will be asked, and possess responses cooked although not scripted. It is vital that you spread the word concerning your multilevel marketing system.

Normally, no-one are fully aware of about that. Exactly how technology is currently, the most effective way you may spread the word is with your social websites user profile.

You will get your pals disperse the content on their internet page in addition. Focus on your physique terminology when you're getting together with a direct.

Don't be nervous, the worst that can happen is that they say no! Normal property insurance doesn't include company machines for many funds, so get in touch with your insurance provider and discover what your insurance plan is. Multilevel marketing necessitates way more than undeniable dedication and persistence, it does take a thorough and properly planned out method.

If you take the time to research your potential products and services, you will be able to more effectively formulate a plan on which to build. You will be able to more effectively formulate a plan on which to build if you take the time to research your potential products and services.

Matkaseuraa lappiin s-treffit gay

Ilmaiset gay seksivideo ilmainen livekamera