Gay Escort Puhelinnumero

Vapaa Homoseksuaali

Vapaat naiset homoseksuaaliseen eturauhanen hieronta

Ongelma ehdotuksissasi on myös se, että useat naiset ja miehet pitävät seksin harrastamista rahasta vastenmielisenä.

Esimerkiksi suurimmat uskonnot taitavat suhtautua kielteisesti itsensämyymiseen tämän tuon esille siksi, että tämä jo pelkästään sulkee esim. Lisäksi minusta ihmisen pakottaminen itsensämyymiseen tai sukupuolisuhteeseen itselleen vastenmielisen ihmisen kanssa eli ns. Se ei siis ollut ratkaisuehdotukseni muuhun, kuin atm-poikien läheisyydenkaipuuseen. Ymmärsinkö oikein, että et kuitenkaan tahdo kenenkään vastentahtoisesti harrastavan seksiä?

Minun on vaikea ymmärtää, että mitä oikein käytännössä tahdot koko naissukupuolen tekevän? Laskevan tasovaatimuksiaan ja harrastavan seksiä ihmisten kanssa, joita eivät pidä viehättävinä? Entä miten sinä mahdollisella kansanedustajakaudellasi edistät näitä ajamiasi asioita? Jos jäljelle käytännöntasolla jää yläasteikäisten huorittelun kitkeminen ja prostituoitujen olojen parantaminen, on se minusta hiukkasen paljon melua tyhjästä. Itse en tosiaan myöskään ole kuullut huorittelusta sitten yläasteen, jolloin se liittyi lähinnä vääränmerkkisiin farkkuihin tai vanhempien häpeälliseen Lada-merkkiseen autoon, koska harva edes oikeasti oli seksuaalisesti aktiivinen tuolloin.

En myöskään erota, puhutko pelkästä fyysisestä seksistä vai siihen liittyvistä ihmissuhteista myös? Jos puhut pelkästä fyysisestä seksistä, miksi se on merkityksellistä, että limakalvokontaktin toinen osapuoli on juuri nainen?

Kannatatko, että huorissakävijällä kuitenkin olisi valinnanoikeus käyttämiinsä prostituoituihin? Eikö tämä puolestaan olisi epätasa-arvoista seksuaalivallankäyttöä? Jos taas puhut myös läheisyydestä, hellyydestä ja muusta, minun vaikea kuvitella, miten mitään tällaista saavutetaan liiketoiminnalla. Tämähän on nyt se, jota tahdot kuitenkin kaikkien naisten tekevän?

Se, että heteroseksuaalinen nörttiolmi käytän tätä termiä kaikella rakkaudella itse näkee itsensä varteenotettavana kumppanina, ei tarkoita että hän olisi yhdenkään naisen mielestä sitä. Onko muuten mielestäsi kirjoitustesi ansiosta jossain herännyt asiallista, rakentavaa keskustelua voitko osoittaa missä?

Itse näen vain valtaosan vittu-mikä-pelle-puolustusreaktion, kuten tämä, ja muutamien kanssanörttien kannustavat hurraahuudot. Totta, mutta huumoriesimerkkisi on myös seksuaalisen vallan käyttämistä. Samalla tapaa parisuhteissa nainen voi lähinnä tiedottomasti kiristää miestä tekemään asioita seksin avulla. Jos mies ei tiskaa, ei naisella enää teekään mieli. Itseasiassa on tutkimus, jonka mukaan mies harrastaa useammin seksiä, jos hän siivoo useammin.

En ole puhunut enkä puhu yksityiselämästäni. Seksuaalinen vallankäyttö tosiaan on yleistä yhteiskunnassa. Suosittelen lukemaan seuraavan teoksen: Olisi epäjohdonmukaista rajata ihmissuhteet pois politiikasta, kun valtio jo ottaa kantaa muihunkin yksityiselämän asioihin, kuten vaikkapa terveelliseen ruokavalioon. Se on ihmisten yksityisasia syökö päivät pitkät laardia vai porkkanoita, mutta valtio voi tukea sitä terveellisempää vaihtoehtoa.

Edelleen, olen todella liberaali henkilö, enkä ole pakottamassa ketään mihinkään. Minusta kuitenkin sosiaalinen syrjäytyminen on merkittävä ongelma, ja sellaiseksi se yleensä nähdään sosiaalipolitiikassa. Ystävien puute on nykyään aika merkittävä ongelma, ja valtion on ihan hyvä estää tällaista syrjäytymistä. Helppoja ratkaisuja ei ole. Samalla tapaa kunnat harjoittavat nuorisotyötä, jolla yritetään estää nuorten sosiaalisia ongelmia.

Ei nuoria olla pakottamassa harrastekerhoihin. Havaintojeni mukaan elämä ilman seksiä ei ole useimmille ihmisille erityisen kivaa. Maailma olisi parempi paikka jos kaikki saisivat seksiä. Jep, siksi en kannata ihmisten pakottamista tai "tason laskua". Pointti ei ole todellakaan yrittää saada ihmisiä makaamaan vastenmielisten kanssa. Ei tähän mitään helppoja ratkaisuja ole.

Olen kuitenkin ehdottanut muutaman asian kirjoituksessa "Seksin puute tasa-arvo-ongelmana". Yksi ratkaisu mistä en ole puhunut, olisi lisätä naismaahanmuuttajien osuutta radikaalisti. Tällä hetkellä niistä suurin osa on käsittääkseni miehiä. Totta, en minä ole tätä "melua" aiheuttanut. Se on vain yksi kirjoitus muiden joukossa. Olen kirjoittanut todella monta artikkelia muista tasa-arvo-ongelmista, mutta ne eivät näytä ihmisiä kiinnostavan.

Seksi on edelleen vahva tabu yhteiskunnassa, vaikka tekopyhästi eletään mukamas jossain seksuaaliliberalismissa. Kyllä hellyyttä voi saada seksityöläiseltä. Itseasiassa usein seksityöläinen ei edes harrasta seksiä asiakkaan kanssa. Minä olen nähnyt useammankin Bigfootin eläessäni. Itseasiassa minulla on niitä kaksi tuossa kirjahyllyssä. Suotta haaskaat aikaasi näiden kanssa, Panu. Kun keskustelu todellakin alkaa tasolla "katkera pienimunainen idiootti" niin keskustelun aloittajat eivät todennäköisesti silloin välitä asiapitoisesta keskustelusta.

Naisten on helppo noin yleisestikin väittää, että mies saa kutakuinkin automaattisesti sillä, että käy suihkussa, pukeutuu kunnolla, pistää dödöä juuri sopivan määrän, käyttäytyy hyvin ja menee iskemään, iskee tarpeen mukaan useampaa eikä aseta rimaa erityisen korkealla - jo ihan senkin takia, että heillä ei ole mahdollisuutta testata teoriaansa itse todetakseen sitä vääräksi.

Totesi kokeilun jälkeen, että heteronaiset ovat todella ikävää sakkia lähestyä verrattuna lesbonaisiin. Paitsi, että he torjuvat useimmat lähestymisyritykset, he tekevät sen sellaisella tylyydellä, että hän ei ymmärrä miten miehet viitsivät ylipäätään yrittää. Vika ei siis ole miehissä ellemme rinnasta lesbonaisia sitten miehiin.

Johtunee varmaan moderneista tasa-arvokäsityksistä, että miehen ja naisen parinvalintaprefenssit oletetaan samanlaisiksi, molempien halukkuus keskimäärin yhtä suureksi ja niin edespäin. Itse en näe tasa-arvo-ongelmana tunnustaa faktoja ja hyväksyä eroavuuksia sukupuolien välillä.

Toisaalta en kyllä lämpene juuri Panun miesasiakirjoittelun priorisoinneille, ja suhtaudun asiaan vähän siihen malliin, että jotkut asiat kannattaisi hyväksyä sellaisina kuin ne on. Tämä voi toki johtua seksuaalisesta konservatiivisuudestani. Markkina-arvoteoriat ovat toki good to know ja toisaalta niiden järkeenkäyvyyden kiistäminen avuttoman denialistista, mutta siitä huolimatta niiden käytettävyys politiikan piirissä on hyvin rajallista.

Relevanttia miesasiaa olisi esim. Toki bordellien laillistaminenkin pragmaattisista syistä kaikin puolin järkeenkäypää. Joskaan valtiontukia bordelleille ei pitä missään nimessä myöntää esim. Panun ajatukset ei sitten edusta puolueen yhteistä kantaa.

Eikä kyllä täysin minunkaan. No mutta, kun niitä ihmisiä tulee vastaan jotka eivät käy suihkussa riittävän usein , eivät käytä dödöä lainkaan , eivät omaa käytöstapoja ja tulevat silti vonkaamaan iskemisestä ei voi puhua.

Niin kyllä noilla nyt jo sillai alkuun pääsisi. Vika ei siis ole miehissä. No katsokaas kun tässä on nyt niinkun se että miten se lähestymisyritys tehdään. Tosin mää en tiedä miten mää reagoisin edes, kun mä saan vaan noita törkeitä lähestymisyrityksiä enkä muita: D Mutta en kyllä silti näe että ongelma olisi kenenkään muun kuin mun paitsi ehkä kavereitten jotka joutuu kuunteleen valitusta siitä että miksi-mä-olenkaan-yksin. Panun esittämät toimenpide-ehdotukset ja argumentit ovat ylipäätään niin käsittämättömän utopistisia että tällaiseen kirjoitteluun on naisena hyvin vaikea suhtautua yhtään mitenkään muuten kuin järkyttyneen vastahankaisesti vrt ensimmäinen kommenttini.

Ensinnäkään en ymmärrä jaottelua ylemmän ja alemman tason miehiin. Jos kerran halutaan puhua tasa-arvosta ja sukupuolten välisestä tasa-arvosta niin eikö sen tasa-arvon pitäisi päteä myös sukupuolen sisällä eri yksiöiden välillä. Ihmiset ovat yksilöitä enkä näe mitään syytä jakaa mies- tai naissukupuolta eriarvoisiin kategorioihin. Toisekseen, seksi on ihmisen elämästä vain yksi osa-alue.

Monilla ihmisillä se ei ole lainkaan niin tärkeä kuin Panu kirjoituksissaan olettaa. Toki se on tärkeää, mutta ilman seksiäkin voi elää. Seksittömyys ei tapa, vääränlainen ravinto sen sijaan voi sen tehdä. Siksi on käsittämätöntä verrata näitä keskenään ja vaatia valtion taholta toimenpiteitä seksittömyyden poistoon. Ihmisten syrjäytymiseen on monia syitä mutta tuskinpa vain seksin puute aiheuttaa syrjäytymistä.

Eiköhän ne syrjäytymisen syyt ole jossain muualla ja seksin puute on korkeintaan syrjäytymisen sivutuote. Ja voitko kuvitella, on myös ihmisiä joita ei seksi kiinnosta pätkän vertaa? Ja näitä löytyy niin miehistä kuin naisistakin.

Miksi ihmisen pitäisi muuttaa persoonaansa ja toimia vastoin omia tuntemuksiaan vain sen takia että joku sinkku jää nyt ilman seksiä koska joku toinen sinkku pihtaa? Miksi oletetaan että puutteessa elävät miehet automaattisesti olisivat kiinnostuneita harrastamaan seksiä maahanmuuttajanaisten kanssa? Tai miksi kuvittellaan että puutteessa oleva on automaattisesti halukas maksamaan seksistä?

Ihmisillä on erilaisia moraalikäsityksiä mutta myös erilaisia preferenssejä seksikumppanin valintaan. Kaikkia ei kiinnosta seksi ulkomaalaisen kanssa eikä kaikkia huvita edes maksaa seksistä. Syyt valintoihin ovat toki jokaisen henkilökohtaiset ja niitä tulee kunnioittaa puolin ja toisin.

Yhtä lailla voidaan kysyä että onko lesbonaisella "velvoite" harrastaa seksiä heteromiehen kanssa? Tai jos naisen tulee nk. Lisäksi jos oletetaan että Suomi kansainvälistyy näiden kaikkien maahanmuuttajien ansiosta on myöskin oletettavaa että suomalaiseen seksuaaliliberalismiin sekoittuu hyvin monen näköisiä uskontokuntia ja erilaisia seksuaalikäsityksiä jotka eivät välttämättä ole läheskään niin vapaamielisiä kuin tämä meidän.

Panu on varmastikin tietoinen siitä että monien maahanmuuttajanaisten etenkin nuorten sellaisten ei anneta olla kanssakäymisissä edes oman kansallisuuden miesten kanssa, puhumattakaan eri kansallisuuden. Miten tuo sopii ehdotukseen maahanmuuttajanaisten seksityöläisyydestä? Monissa maissa seksuaalivalistus kouluissa on ehdoton nou-nou mm. Englannissa jossa esim teiniraskauksien määrä on suuri ja seksuaalivalistus teineille olisi ensiarvoisen tärkeää   juuri edellämainitusta syystä joten onnea vaan senkin suhteen.

Mamut kun vetävät lapsensa pois koulusta jos siellä opetetaan mitään joka sotii heidän kulttuuriaan tai uskontoaan vastaan, oppivelvollisuus tai ei. Mitä tulee naisten tympeyteen miessukupuolen iskuyritysten suhteen niin johtuisiko siitä että baarissa niitä humalaisia vonkaajia on ihan tungokseksi asti että siinä kyllästyy alle aikayksikön vaikka vastapeluri olisikin käynyt suihkussa, kammannut tukan ja olisi kaikin puolin muutenkin fiksu.

Vinkkinä voin kertoa että seksikumppania voi kyllä etsiä muualtakin kuin baarista ja voi onnistaa jopa vähän paremmin. Jos kerran naisia ei voida pakottaa seksiin vasten tahtoaan niin mikä sitten on se toimenpide jolla kaikki saadaan harrastamaan iloisesti seksiä keskenään? En oikein jaksa uskoa että sellaista on olemassa.

Ihmiset ovat niin erilaisia yksilöitä että se mikä toimii yhdelle ei taatusti toimi toiselle ja sitten on ne miljoona muuta siltä väliltä. Tämä asia ei ole ihan niin mustavalkoinen kuin monet hienoin sanakääntein ja sivistyssanoin haluavat antaa ymmärtää. Kannattaa miettiä asioita hivenen pitemmälle kuin vain meuhkata että valtion pitää tehdä asialle jotain.

Yrität piilottaa olemassaolevan tasa-arvo-ongelman kieltämällä edes miesten ja naisten vertailun jollain sukupuolineutraliteetin käsitteellä. Markkinatalous määrittelee kuinka paljon tätä pavelua tulee tarjota. Valitettavasti markkinatalous ei voi toimia bordellien kohdalla, koska bordellit ovat laittomia. Koska naiset ovat keskimäärin todella paljon paremmassa asemassa esimerkiksi irtoseksimarkkinoilla. Eli nainen saa omaa tasoaan korkeampaakin miestä.

Siten, että kaikki maahanmuuttajat eivät siihen ryhdy. Toki maahanmuuttajat tulisi kotouttaa kunnolla Suomalaiseen kulttuuriin ja yhteiskuntaan. Hyvä että tunnustit, että naiset ovat paremmassa asemassa irtoseksissä. Heille tulee ehdotuksia tungokseksi asti. Lisäksi tunnustat, että miehille seksin hankkiminen baarista ei ole helppoa, koska naisista on kova kilpailu. On se ensimmäinen askel pitkällä tiellä, mutta koko ongelman simplifioiminen siihen kertoo selkeastä haluttomuudesta.

Vaikka nainen tahtoo tulla kehutuksi, kehuminen samalla paljastaa naiselle miehen alemmuudentunteen naista kohtaan. Täten naisten halukkuus asettua parinmuodostusrituaaleissa passiiviseen rooliin iskettävänä pakottaa miehet siihen käytökseen, jossa he ehdottelevat vieraille naisille.

Se, että naiset itse ylläpitävät ajatusta, että yksi "ei" ei tarkoita ei, luo entistä enemmän ongelmaa siinä koska ei on ei ja koska se on ehkä. Sen sijaan jos ihan tavallinen, keskivertonainen, ihan normaaleissa arkivaatteissa ja sen kummemmin laittautumatta kysyy "haluaisitko tulla meille harrastamaan seksiä?

Tämän takia en pysty ottamaan kenenkään naisen väitettä siitä, että seksiä saa, kun vaan päättää ja pikkusen vaan vähän käy suihkussa ja pikkusen vaan vähän miettii sanojaan ja pikkuisen vähän vaan ei ole totaalinen luusiri. Fakta on, että edes taitavimmatkaan naistennaurattajat eivät saa joka toiselta naiselta. Se, että keskivertonainen vailla ilman mitään pelinaistaitoja pystyy pelkällä ruumiillansa saavuttamaan enemmän kuin pelimies vankalla kokemuksella, kertoo todella paljon irtoseksimarkkina-arvojen eroavuuskista.

Onneksi tosin vakituisen parisuhteen perustamisissa näin merkittäviä eroavuuksia ei ole - ja mitenkäpä olisikaan niin kauan kuin pysytään PARIsuhteissa eikä menage a trois tai sitä suuremmissä häröpalloissa.

Huonoa säkää sekä seurausta naisten passiivisuudesta aloitteen tekijöinä. Toki, ei sikäli, etteikö suurin osa ole suhteellisen törkeää, tai juustoista "meille vai teille? Markkina-arvoteoria muodostuu valinnoista, ja sen takia minua naurattavat naiset, jotko suuttuvat teorian läpikäymisestä ja kiistävät sen, koska se ei "voi" olla paikkansapitävä, koska se EI SAA olla sitä, koska se on moraalisesti "väärin" heidän mielestään.

Mutta kuten aiemmassa totesin, markkina-arvoteorian soveltaminen ei mielestäni ole relevanttia miesasiapolitikointia. Luulenpa, että semmoinen on Panunkin kirjoittelussa lähinnä lukijakunnan muodostamista eikä itse politiikkaa. Niin ikään markkina-arvoteoria ei ole tie onneen, eikä tuo parisuhdemenestystä.

Asiaan liittymättä tästä vaikka luettavaa, koska luulen, että Panun seksuaalisosialismin dissaaminen lienee yksi niitä varmoja asioita, joista olemme samaa mieltä: En minä ainakaan ole kieltänyt sitä, että naisten ja miesten parinvalintakriteerit ovat erilaiset, tai sitä että he toimivat eri lailla.

Olen ollut eri mieltä siitä, että tähän eroavaisuuteen olisi yhteiskunnan taholta puututtava. Sivuhuomautuksena, itse kyllä kuulun niihin, jotka sanovat sille huutelevalle pulsulle ihan nätisti "ei kiitos", ainakin jos tilanne ei tunnu uhkaavalta, jolloin yritän kaikota paikalta mahdollisimman äkkiä.

Samoin toimin kyllä baarissakin ei siis sillä, että tämmöistä jotenkin erityisen usein kohtaisin , ellei nyt päälle kaaduta tai käydä peräosastoon kiinni. Riskinä tässä näkisin sen, että prostituution valtavirtaistamisessa paremman sanan puutteessa ammattiin ehkä ajautuu entistä enemmän ihmisiä, joille se on liian rankkaa, vaativaa tai muuten tekee fyysisesti tai henkisesti pahaa.

Tasa-arvokysymyksien priorisoinnista olen whiicin kanssa ainakin pintapuolisesti, koska en hänen käsityksistään tuota kommentin listaa enempää tiedä ihan samaa mieltä. Ajattelisin, että ihmisten kehittämien ja ylläpitämien epätasa-arvoisten yhteiskuntarakenteiden, vaikka yleisen asevelvollisuuden tai noiden isyyskysymysten, korjaaminen lainsäädännöllä on sekä tärkeämpää, että helpompaa kuin ihmisluonteen muuttaminen sanelupolitiikalla.

Itse näkisin, että järkevät tasa-arvoa puoltavat ihmiset kannattavat sitä, että kansalaisena sukupuolella ei ole merkitystä poislukien tietenkin vaikka rintasyöpä, eturauhassyöpä, synnytys, tai muut miehen tai naisen biologiaan väkisinkin sidonnaiset asiat ja yksilönä sen yksilön tahdon mukaan. Järkevät ihmiset tahtovat, että oikeudet, vastuut ja velvollisuudet jakautuvat tasan ja ketään ei syrjitä.

Ei kyse ole mistään kisasta, tai siitä kuka saa eniten toisen kustannuksella. Minusta maailmassa olevan virheen perussyynä on tyhmyys yhdistettynä vittupäisyyteen ylipäätään, ei asianosaisten sukupuoli. Pääsääntöisesti ero romantiikassa ja seksuaalisessa ahdistelussa on vain ja ainoastaan se, että pitääkö nainen ahdistelijaansa viehättävänä.

Toi ensimmäinen osa on ihan totta. Mutta pätee myös miehiin. Mies voi kokea naisen lähestymisen ahdistelua, jos nainen ei miellytä silmää. Miksi tarvii heti paukata suoraa siihen asiaan? Eikö olisi kivampi virittää keskustelua vaikka jos ollaan baarissa että "mitäs tykkäät bändistä?

Ja ne ehdottelut, joita mulle niin ihanasti suodaan noin kerran viikossa, tulee yhdeltä pulsulta jonka nään joka työmatkalla. Kehu on kehu, ei se kerro mitään kenenkään alemmuuden- tai ylemmyydentunteista. S e, että naiset itse ylläpitävät ajatusta, että yksi "ei" ei tarkoita ei, luo entistä enemmän ongelmaa siinä koska ei on ei ja koska se on ehkä. Miten niin muka "ei" ei tarkoita ei?

Oho, kommentti josta en ole mistään kirjoituksen henkeen nähden eri mieltä. Teknisestä sisällöstä yhden mutta vain yhden lauseen osalta omaan erilaisen katsantokannan:. Itse en näe merkittävää riskiä tähän. Uskon, että vaikka prostituutio tulisi maan pinnalle lailliseksi elinkeinoksi itseasiassa se on sitä jo nyt, ainoastaan paritus on kielletty , sen käyttäjien määrä ei paljoa yleistyisi. Toisaalta siinä missä myynnin määrä voisi tuplaantua, parituksen mainostus, toimitulojen vuokraaminen, prostituutin turvallisuuden varmistaminen vartijat laillistaminen merkittävästi juurikin vähentäisi työn rankkuutta esim.

Niinikään en usko, että seksityöntekijöiden määrän täytyy kasvaa merkittävästi, koska kyseeseen voisi huvinkin tulla työajan tehokkaampi käyttö, kun huora ei itse mainosta itse itseään kadulla vaan käyttää työaikansa ainoastaan rahan tekemiseen. Mainos voitaisiin pistää Lollol tai Kallen sivuille, toisin kuin nykyään, kun myydään "thai-hierontaa" tämä johtaa aidon thai-hieronnan ammattilaisten leimaantumiseen aiheetta.

Totta kai voi kokea, mutta en anna sellaiselle kokemukselle mitään arvoa. Ahdistelu on ahdistelua, ei sitä, että yrittää lähestyä jotakuta, jonka mielipidettä asiaan ei tiedä. Ahdistelu on peräänantamatonta, kieltäytymisestä piittaamatonta jatkuvaa lähentelyä. Naiset suorastaan kerjäävät tulla ahdistelluksi leikkimällä "vaikeasti lähestyttävää" ja "epälutkamaista".

Koska miehet ovat rehellisiä, heidän "ei" on oikeasti ei. Ironista on se, että samaan tapaan kuin miehillä on vaikeuksia tietää millä merkityksellä "ei" on sanottu, naiset käyttäytyvät ikään kuin miehen "ei": Kenenkään kauniin tai keskiarvoulkonäön omaavan naisen ei yksinkertaisesti täydy alentua tekemään aloitetta.

Ja sopisi toki omaan iskutapaani. Tosin teknisesti en kutsuisi sitä edes iskemiseksi, koska en koskaan lähde baariin siinä hengessä, että seuraavana aamula olisi kassit tyhjänä. Ihan kiusallaankin jättäisin tekemättä sellaiset ehdottelut koko illalta ja vaihtaisin ennemmin puhelinnumerot. Elät kuitenkin fantasiamaailmassa, jos oikeasti uskot, että keskivertoulkonäöllinen mies tälläkään taktiikalla saa oikeasti naisseuraa edes keskustellakseen ja mennäkseen seuraavana päivänä selvin päin vaikka kiinalaiseen ravintolaan.

Ja on myös aina se mahdollisuus että tulisi "haista vittu! Oma numeronsa on toki ne naiset joilla on jo mustasukkainen poikaystävä ja harrastavat tätä pelinä, jossa he ottavat sairasta nautintoa poikaystävänsä mustasukkaisuuden ruokkimisesta, pääsääntöisesti sillä seurauksella että joku täysin sivullinen riippumatta kuka aloitti keskustelun joutuu lasarettiin. Semmoiset naiset pitäisi ihan aikuisen oikeasti paloittelusurmata.

On ihan turha kysyä mistä syntyy naisviha modernissa seksuaaliliberaalissa yhteiskunnassa. Niin ikään pieni osa naisia aiheuttaa hallaa muuallakin erityisesti toisille naisille, esim. Julian Assangen perättömät raiskaussyytökset. Varmasti kiva temppu kaikille oikeasti raiskatuille.

Kiva piirre sekin, että organisaattorina sillekin oikeusmurhalle on radikaalifeministi. Mielestäni naiset tarvitsisivat jonkin anti-feministisen egalitaristiliikkeen korostamaan omaa halveksuntaansa sitä vähemmistöä kohtaan, ketkä asettavat naiseutta aiheettoman huonoon valoon. Sitä syyllistä ei ole pakko aina hakea patriarkaatista Erityisesti iskettäessä keskitason tai korkeamman tason naista on tärkeää, että mies asettuu hankalasti saavutettavaksi. Joka missihenkilöitä ollaan isketty juurikin taktiikalla, että auttamattomasti lääpällään ollut pelimies on kontrolloinut kaikki tunteiden päällepäin osoittaminen ja osoittanut täydellistä välinpitämättömyyttä.

Kun nainen on kaunis, hän saa kuulla siitä kaikilta. Jos on suorastaan missitasoa, hän kokee sen erikoiseksi, että joku jättää kehumatta eikä edes ole tunnistavinaan. Toki, jos menee baariin iskemään Alemman Tason Naista, tai edes oman ikäluokkansa alempaa tasoa, voi toki olla parempi kehua ulkonäköä, jos on vähääkään syytä epäillä, että nainen rypee itsesäälissä esim.

Muille naisille lienee turha vakuuttaa, että "kyllä sinä minulle kelpaat". He tietävät sen itsekin. Tuskin menee noin, jos iskurepliikki on "anna pillua". Kun se on jotakin vähemmän offensiivista ja pultsarimaista, "ei" voi yhä olla ehkä. Se ei tarkoita, että heti perään kysymällä voi saada eri vastauksen. Se voi tarkoittaa sitä, että kiellon saatuaan jatkaa keskustelua muulla tavoin ja välttää samaa ehdotusta, yrittäen epäsuoremmin pukille. Kannattaa kuitenkin muistaa, että nainen ei halutessaankaan välttämättä halua tunnustaa sitä, koska tykkäävät olla ajopuita.

Ei naisen kanssa lähdetä baarista harrastamaan vaginayhdyntää toisen kotiin. Sinne mennään "jatkoille" tai vaikka sitten lukemaan scifi-kirjallisuutta. Mutta kaikesta huolimatta se vaan johtaa seksiin. Ei nainen sitä halunnut. Ei nainen ole lutka. Jos kaikki menee nappiin ja treffien päätteeksi löytää itseään sovittamasta kumiukkoa kepin nokkaan, ei siinäkään mitään kysytä, vaikka tässä tapauksessa "ei" kannattaa toki ottaa vakavasti, jos se esitetään kysymättä.

Paitsi ehkä jos nainen kikattaa hillittömästi sanoessaan sen. Niin tai nain, kysyä ei ainakaan sovi, koska nainen ei halua vastuuta teoistaan. Ei ainakaan ensimmäisellä kerralla.

Kun partneria oppii tuntemaan niin tietää kiihottuuko hän siitä, että hänet pistetään puhumaan rumia ja tunnustamaan ääneen halukkuutensa seksiin. Siinä nyt joitakin mietteitä miksi "ei" on välillä mutta ei aina ehkä. Pelimies kuitenkin välttää sellaisten ehdotusten tekemistä, jossa naisen tulee vastata "ei" ollakseen "epälutkamainen".

Ja todellakin tämä tulee ei-pelimieheltä, eli saatan erehtyä jossakin. Laasasen blogista, mutta en niitä strategioita ole käytäntöön soveltanut, koska kuulun itse siihen kastiin lyttyyn lannistettuja alemman tason miehiä. Tähän toki voi vaikuttaa sekin, että mielummin iskisin naisen vaikka kirjastosta kuin baarista.

Baarissa olen lähinnä saanut turpiin niiltä poikaystäviltä vaikka en ole ketään lähennellytkään. Olen nimittäin allerginen kaikelle pissismeiningille eli olen kaiken lisäksi tarpeettoman vaativa oman seksuaaliekonomisen kastin huomioon ottaen. Koska Rhian käytös on tähänkin asti ollut syvimmin epäasiallista, tulee palautteenikin sitä olemaan vastavuoroisesti. Jos naisena oleminen estää sinua olemasta rationaalinen, se ei anna kovin hyvää kuvaa naiseudesta.

Älä lokaa naisia käyttäytymällä kuin idiootti ja syytä siitä naiseudesta. Tunnen monia rationalistisia ja fiksuja naisia, jotka osaavat käsitellä asioita asioina.

Seksuaalista markkina-arvoteoriaa tutkiskelevat ihmiset eivät aseta miehiä näihin ryhmiin - naiset tekevät, joka ikinen kerta kun tekevät päätöksen: Jos olet sitä mieltä, että ATM ja YTM ovat syrjintää, tuet seksuaalisosialismia eli joko - seksin pakkojakamista raiskauksen poistoa Rikoslaista tai - valtiokustanteista bordellia tai muuta taetta sille, että vaikka raiskaus säilyisi Rikoslaissa, on takuuvarma keino rumimmallekin pultsarille saada pillua.

Et kuulosta seksuaalisosialistilta, mutta käytät silti ilmaisua "syrjintä". Joudun tästä päättelemään, että:. Olet tyhmempi kuin vasemman jalan kumisaapas Kumpi hyvänsä onkaan vaihtoehto, suosittelen olemaan oksentamatta ympäriinsä tuollaisia naisen älykkyyttä halveeraavia aivopieruja.

Vähintään ota 10 minuutin jääkylmä suihku jäähdyttäksesi tunteesi ja pala sitten miettimään mille itse asiassa olet suuttunut. Palkka ansiotyöstä on myös vain yksi elämän osa-alue, siitä huolimatta feministisen valtataistelun A ja O. Itse asiassa raha ei ole edes mikään itseisarvo samalla tavalla kuin turvallisuus, nälättömyys, tyydyttävä seksielämä, tyydyttävä perhe-elämä, katto pään päällä, jne. Rahalla ainoastaan ostetaan kaikkea kivaa, toki myös katon pään päällekin, mutta palkankorotuksesta ei se ole kiinni, kun työttömät elävät vielä pienemmällä summalla.

Miksi silti höpäjätte aina 80 senttiä? Paitsi epäsuorasti, aiheuttamalla turhautumista ja itsemurhia. Oletko tietoinen, että miehet syrjäytyvät useammin työelämästä sekä myös suorittavat enemmän itsemurhia? Tuota argumenttiasi voitaisiin varmaan myös käyttää uudelleenkriminalisoimaan homoseksi. Voitaisiin vaikka soinilaisittain kriminalisoida esiaviollinen seksikin, eiköstä jookosta? En tiedä onko kukaan olettanutkaan.

On niitä kotimaisiakin huoria täydentämään. Bordellien laillistaminen lähinnä toisi protituuteille mahdollisuuden turvalliseen, valvottuun työympäristöön ja sellaisiin markkinointitapoihin, ettei heidän täydy seistä ulkona häiritsemässä kaltaisiani kunniallisia ohikulkijoita.

Silloin ollaan jo niin pitkällä sosiaalidemokratiassa, että kapitalisti-minua oksettaa. Oma vasta-argumenttini on ollut tähänkin asti ja tulee jatkossakin olemaan Panun sosialistisia ehdotuksia vastaan: Miksi ruuasta ei saa Kela-korvausta?

Panun tulisi oppia hyödykkeen ja lääkkeen ero. Hyödykekin voi olla terveydelle tärkeä, mutta se ei silti ole lääke. Valtiontaloudellisesti masturbaatio on parempi lääke biologiseen puutteeseen. Henkiseen läheisyyden puutteeseen luulisin jo platonisen halauksenkin auttavan paremmin kuin maksettu seksi bordellissa. En toisin sanoen pysty näkemään bordellien valtionsubventaatiota minään muuna kuin tulonsiirtona sellaisille miehille, jotka eivät saa nautintoa masturbaatiosta, ja jotka eivät saa pillua baareista.

Vaikka itse olenkin ATM, minä en bordellissa asiakkaana kävisi vaikka valtio maksaisikin. Mutta olen siitä huolimatta sitä mieltä, että bordellit tulee laillistaa. Niitä ei vaan saa valtion kassasta tukea. Koska lattialta ei pääse enää syvemmälle.

Keskiverto mies ehkä tähtää korkeintaan tuohon keskivertonaisen kohdalle ja sekin on käytännössä epärealistinen tavoite.

Käytännössä keskiverron miehen pitää tähdätä alimpaan kymmenykseen naiskastia, jotta saanti oikeasti paranee. Tällöin keskiverto mies ja keskiverto nainen olisivat markkina-arvoisesti tasavertaisia, kun 50 ja 50 markkina-arvoiset kohtaavat toisensa.

Eli jokaiselle miehelle 5 naista kiertoon. Yksi nainen noin kahdelle miehelle. Jos täällä vielä tapahtuu pysyvää parinmuodostusta ja naiset vapautuu irtoseksimarkkinoilta, vapaat naiset loppuvat ennen vapaita miehiä. Parinmuodostusmarkkinoilla on toki silti olemassa naisilla sisäänrakennettu esto naida sosioekonomisessa asemassa matalempaan miestä. Feministit syyttävät tästä haluttomuudesta tietenkin miehiä "miehet pelkäävät vahvaa naista".

Moni mies tahtoisi olla koti-isä ja elää tuhlaten vaimonsa rahoja. Miettikää kuinka moni tervejärkinen nainen suostuu tähän? Toki jos ollaan realistisia, en keksi millaisella valistusohjelmalla saadaan vapaaehtoisuuteen perustuen aikaan tämmöinen asennemuutos, jolla laskettaisiin naisten rimaa alemmas, ja kiinnostusta seksiin matalempitasoisten siis edes tavallisten keskitasomiesten - ei puhuta densuista nyt suuntaan. Itse lähinnä lähtisin siitä, että seksuaalivalistuksen tunneille on koulussa osallistuttava eikä uskovaisilta vanhemmilta kysytä mitään lupaa siitä saako lapselle kertoa teknisistä ehkäisykeinoista ja sukupuolitaudeista.

Mitään erityisempää "harrastakaa seksiä" -kehoitusta en viljelisi. Ehkä tietoisuus itsessään parantaa asiaa, erityisesti maahanmuuttajien jälkikasvussa. Enkä tarkoita nyt sitä, että heidän jälkikasvu pitäisi saada bordelleihin vaan mielummin irti fundamentalistisen uskonnon vaikutuspiiristä.

Venyy kommentti nyt niin, että voisi melkein parsia vaikka oikeaksi blogiksi ja joutuisi silti lyhentelemään. Liikaa julkaisemattomia blogauksia jo entuudestaan odottamassa tosin Et nyt ilmeisesti vaivautunut miettimään mitä sanot joten kysyn; millä ja missä näitä taitoja lähestyä ja tuntea olonsa turvalliseksi vastakkaisen sukupuolen seurassa, etenkin kun mielenpäällä on intiimimpi kanssakäynti lähdet opettelemaan jos tiedät kärsiväsi vakavasta tunne elämän häiriöstä?

Viesti akoilta on aika selvä. Suksi hollantilaiseen Tai Nevadalaiseen vittuun tai hirtä itsesi. Helkkari, kun mua ihmetyttää tämä keskustelu, välillä tulee ihan jopa hyvin perusteltua tekstiä tarkennan, että hyvin perusteltu voi olla, vaikka olisin siitä eri mieltä ja sitten takavasemmalta isketään "kaikki naiset on saatanasta" -argumentilla. Jos kaikki tai edes suurin osa heteronaisista on noin saatanan hankalia ja sydämeltään pahoja, miten ihmeessä on mahdollista, että kuitenkin ihan suuri osa suomalaisista miehistä ja naisista elää heteroparisuhteessa ja on vielä piru vie siinä ihan onnellisia.

Että pidettäiskös yksilöt yksilöinä ja sukupuolet sukupuolina. Miksi tehdä kusipäisyydestä sukupuolikysymys, kyllä sitä puolta osaavat molemmat sukupuolet suorittaa ihan kiitettävästi. Ei elämä edelleenkään ole naiset vs. Tosin kuten tuolla mainitaankin, whiic ja Panu taitavat puhua pelkästään irtoseksimarkkinoista ja pitävät ehkä parisuhteeseen johtavaa iskemistä erillisenä ja jos näin on, se on yksi niistä syistä miksi tällä keskustelulla on kovin vähäiset mahdollisuudet saavuttaa mitään muuta kuin laimeasti viihdyttävää vääntämistä.

Itse tosin mutulla jotenkin vierastan tätä näkemystä  väittäisin, että suurimmalle osalle ainakin naisista taas on olemassa lähes yksinomaan ne parisuhdemarkkinat, jotka erikoistapauksissa saattavat päätyä irtoseksiin.

Minä en ainakaan argumentoi, että kaikki naiset olisivat saatanasta, korkeintaan sitä, että "kaikki" feministit ovat. Mutta tässä viittaa ainoastaan feministitisiin seksuaalisovinisteihin. Moni itsensä feministiksi mieltäjä on kuitenkin todellisuudessa naispuolinen egalitaristi eli tasa-arvon kannattaja. En tiedä millä tavoin pahoja meinaat. Normaalien naisten "saatanan hankaluun" on lähinnä heidän lähestyttävyys, kun nämä kaksi eivät vielä tunne toisiaan.

Jos lesbotkin sanovat heteronaisia viittä vaille hirviöiksi niin ei kaikesta vaan yksinkertaisesti voi syyttää miehiä. Oletko tietoinen "naisten testistä" engl. Harrastaako miehet moisia mielestänne? Käsitykseni mukaan kyseisen termin suomennos ei täysin perusteella ole sukupuolitettun naisen mukaan. Minä ainakin pidän yksilöt yksilöinä, mutta en katso miksi yksilöistä ei voida tehdä tilastollisia todennäköisyyksiä.

Relevantti kysymys on, minä voimme tilastoilla tehdä, ja oma mielipiteeni on good to know, mutta hyödyllisyys on aika rajallista.

Joukosta yksilöitä voidaan tehdä tilasto. Tilastosta voidaan johtaa yhteen yksilöön todennäköisyyden kautta, mutta ei varmuutena. Tilastot ja tieto itsessään ei voi olla seksististä, rasistista tai syrjivää. Ainoastaan tavat soveltaa tietoa voivat olla sitä. Tämän takia pidän kummallisena monien naisten suhtautumista "seksistiseen" tietoon. Reaktio on vähän sama kuin ÄO-testeillä eri ihmisrotujen välillä.

Sen tuloksetkin on leimattu rasistisiksi. Ne ovat osittain erilliset, molemmilla sukupuolilla. Naisilla ne ovat olemmat geeneihinsä sisäänrakennettuja, miehellä se toinen on tullut sosiaalisena konstruktiona ja pragmaattisena ratkaisuna. Tämä minun käsitys eikä mikään laasaslainen oppikirjavastaus, mutta itse uskon, että miesten suorittamassa parinvalinnassa on biologian kannalta ja sitten miesten alitajunnassa vain yhdet markkinat Joidenkin partnereiden kanssa sitten vaikka useampaa kertaan.

Sitoutuminen on välinearvo varmistamaan säännöllinen saaminen. Jos mies sitoutuu, hän luovuttaa oikeuttansa muissa naisissa käyntiin siinä uskossa, että hän saa enemmän seksiä parisuhteessa. Päätavoite on siittäminen seurauksena seksistä, ei jäädä paikalle kun seuraus putkahtaa maailmaan. Tämä miesten biologinen yli-innostus siittämiseen on syy miksi naisten arvo irtoseksimarkkinoilla on korkea. Parisuhdemarkkinat on luotu naisten biologisista tarpeista, mutta jotta ei tule vääriä käsityksiä, tämä on miehen henkisen hyvinvoinnin kannalta todella hyvä asia, koska vaikka biologia ajaa miestä siittämään, se ei välttämättä tee korkeammista aivotoiminnoista tyytyväisiä elämäntilanteeseen.

Osa miehistä kaipaa jatkuvuutta ja turvallisuutta elämäänsä, vaikka kyseessä olisi sosiaalinen konstruktio biologia sijaan. Naisilla puolestaan on parisuhdeajattelu luontaista.

Se tulee ihan biologiasta ja tarve löytää lapselle ja itselle elättäjä, koska raskaana oleva tai imettävä nainen ei paljoa juokse savannilla antiloopin perässä. On silti väärin väittää, että miehistä ei olisi irtoseksimarkkinoida naisten kannalta. Komeille adoniksille on aina kysyntää myös pelkkinä siittäjinä, jotka nössö aviomies joutuu elättämään ominaan.

Nainen, joka ei ole markkina-arvossa tarpeeksi korkealla mennäkseen naimisiin Mr. Finlandin kanssa joutuu pakosta valitsemaan vähäisemmän elättäjän perheelle. Jos tilaisuus kuitenkin käy, naisella on biologinen tarve järkkäytyä paksuksi jollekin paremmalle miehelle, ja se on helppoa, koska naisilla on irtoseksimarkkinoilla vapaat kädet valita käytännössä kuka hyvänsä, paljon keskivertomiestä harteikkaampi yksilö.

Tämä ovat biologisia tarpeita. Niiden tunnustaminen ei ole seksististä. Seksististä olisi tietenkin, jos väittäisin, että kaikki naiset käyttäytyvät näiden viettien mukaan ilman korkeamman tason aivotoimintoja, kykenemättä hillitsemään käytöstänsä. Jännämies sitä, jännämies tätä Entäpä jos ongelmanne ei olekaan jännämiehet, vaan te itse? Jostakin syystä naiset kuitenkin karttelevat tylsiä ja persoonattomia miehiä, nämä jäävät yleensä kaikesta muustakin kivasta paitsioon.

Oletko pohtinut, ikisinkkuutesi perussyy voikin olla tylsyytesi? Miehekkyys on aina muodissa. Aika paljon puhutaan siitä minkälaiset MIEHET vetoavat naisiin, mutta useimmiten keskusteluissa hukataan fokus ja keskitytään yksittäisiin ominaisuuksiin. Varsinkin MIEHET tykkäävät ajaa keskustelun ulkonäköön pitkä, tumma, komea, jykevähartiainen, väkeväleukainen, matalaääninen, parrakas , rahaan tai statukseen.

Me naiset vastaavasti tykätään ajatella pitävämme MIEHISTÄ heidän positiivisten luonteenpiirteidensä tähden älykäs, mielenkiintoinen, sanavalmis, huumorintajuinen, määrätietoinen ja hukkaamme itsekin fokuksen korostamalla yksittäisiä piirteitä. Ja tai tiivistää, millainen on se paljon puhuttu miehekäs mies tai naisekas naisellinen nainen?

Kari Grandi ja Marilyn Monroe? Etsi Toggle navigation Valikko. Ei kai sille sitten mitään , länsimainen elämäntapa on jo johtanut siihen että naisista on tullut osittain miehekkäitä piirteitä omaavia, ei vaan käytökseltään vaan myös ulkonäöllisesti kun treenaavat liikaa: Miehekkyys on aina muodissa Aika paljon puhutaan siitä minkälaiset MIEHET vetoavat naisiin, mutta useimmiten keskusteluissa hukataan fokus ja keskitytään yksittäisiin ominaisuuksiin.

Osaatko kiteyttää Ja tai tiivistää, millainen on se paljon puhuttu miehekäs mies tai naisekas naisellinen nainen? Aloittaja puhuu valaistuksen vaikutuksesta ja silti vetää johtopäätöksen, että naiset muuttuvat maskuliinisemmiksi. Esimerkkikuvan todenmukaisuuteen hän ei siis usko itsekään, mutta silti hän tekee palstatyyliin tuollaisen megayleistyksen. Huomaa että nyt puhutaan miss Helsingistä, siis naisesta jonka pitäisi kai olla sieltä naisellisimmasta päästä ja hänestäkin ainakin jossain olosuhteissa voi noinkin miehekäs kuva tulla niin entä sitten monesta muusta?

Kuvahaku löytää kyllä tuosta Jessicasta ihan naisellisiakin kuvia mutta ne on varmaan ennen kuin on alkanut simona treenaamaan miehekkyyttä itseensä. Naisesta on siis edustavampiakin kuvia. Yksi huono kuva ja johtopäätös on, että naiset muuttuvat maskuliinisemmiksi. Siis kaikki sukupuolensa edustajat muka. Sitä paitsi eikös luonto eli me kaikki ole itse asiassa muuttumassa feminiinisemmäksi e-pillerivirtsan ja kaiken maailman kemikaalien johdosta? Oli muitakin "huonoja" ilmeisesti tuoreempia kuvia.

Ne kemikaalit muuttaa miehiä femiinisemmiksi mutta naisiin se ei kai niin vaikuta, ne ainakin kuittaa sen sitten alkoholilla ja treenipirtelöillä. Jep, sukupuolet alkavat muistuttamaan aina vaan enemmän toisiaan. Naiset käyttäytyvät miehekkäämmin ja näyttävät miehekkäämmältä.

Samaan aikaan tälläkin palstalla herkät ikisinkku miehet kiukuttelevat romantiikannälässään tekemättä ongelmilleen mitään. Naiset on valineet olla miehekkäitä niin mitä me voidaan muka tehdä? Ikiksen ei tarvitse omaa kuvaansa tänne laittaa. Osaamme kyllä piirtää sen ihan itse kirjoitusten pohjalta.

Olla miehekkäämpiä, niin naiset voi olla taas naisia. Kaivoin tän esille ihan sua varten: Mutta kisakauden ulkopuolella norminesteillä ja terveillä rasvoilla ovat hyvännäköisiä, mutta enpä jaksa niitä googletella.

Mullakin on aivan varmasti enemmän lihasta kuin liikuntaa harrastamattomalla miehellä. Jos olen jonkun pehmeän rimpulan mielestä miehekäs, niin ehkä se on sen rimpulan ongelma: Ei ne kuitenkaan niin hyvännäköisiä ole kuin Audrey, ei lyhyt tukkakaan riitä viemään naisellisuutta: Jos tuolta pesee meikin pois, se näyttää ihan pikkupojalta.

Tuo on ihan yhtä maalattu kuin edellinenkin kuva. Äläs nyt sekoita näihin maskuliinisiin-suominais-keskusteluihin Audreyta;. Audrey on varmasti kaunis myös ilman meikkiä, mutta tuo kuva ei ole meikitön. Löytyy silmänrajaukset, mascarat, huulipunat jne. D Mutta onko reilua verrata kaunista elokuvatähteä johonkin kuivahtaneisiin yliblondattuihin fitnesspimuihin?

Vai oliko pointtina se, että ollakseen naisellinen täytyy olla äärimmäisen siro? Mun mielestäni tuo ei ollut kovinkaan hyvin treenattu nainen. Sillähän tursusi pehmeää rinkulaa bikinien yläpuolelle ja peppukin näytti kurotun nillä biksuilla kasaan. Vaikka varmasti paremman näköinen tuokin on ilman pakkelikerrosta. Ikis itkee sitä miten tuntee itsensä hiireksi vahvoihin naisiin verrattuna.

Kannattaisiko hankkia sellainen täydellinen vartalo ja rautainen itsetunto mitkä minullakin on ;- Ei sitten enää tarvitse valittaa omaa heikkoutta. D Maskuliininen versio femiinisestä ja passiivis-aggressivisesta edellisestä versiosta siis.

Se kuvastaa minua hyvin. Toisin kuin jotain ätmejä ;-. Vaihdoimme viikonlopun jälkeen kuulumisia töissä. Kerrottuani, että lopettelin tontin raivaamista kaatamalla muutaman puun, herätin kummastusta kollegoissa ja joku kysyikin suoraan, että eikö se olisi miesten puuhaa? Jos joku mies kertoo viikonlopun jälkeen leiponeensa kakun tai loihtineensa mahtavan gourmet-illallisen, ei se herätä kenessäkään kummastusta.

Miksi sitten naisten metsurina heiluminen herättää? Miehet ovat jotenkin huomaamatta saaneet vallata aiemmin perinteisesti naisten ammateiksi miellettyjä ammatteja, heitä on hoitajina, kampaajina jne. Ja he ovat oikeasti erittäin hyviä työssään. Vaatiihan se rohkeutta ylittää raja ja tehdä jotain, mitä ei oikein mielletä miesten jutuksi, joten heillä on varmasti kova motivaatio ryhtyä alalle. Onhan naisissakin autonasentajia ja remppareiskoja ja varmasti siihenkin totutaan samalla tavoin kuin mieshoitajiin ja kampaajiin.

Tarkoittaako tämä sitä, että miehet naisistuu ja naiset miehistyy? Kuulin näin väitettävän jossain ohjelmassa, harmi kun en muista missä. Ajatella jos tulevaisuudessa miehet kävelisivät piikkareissa helmat hulmuten ja naiset…niin pukeutumisessahan me on otettu miehiltä housut jo aikoja sitten.

Annetaan siis miehille ne hameet suosiolla! En ehtinyt kuulla mihin väite perustuu, koskiko se nimenomaan ammatteja vai yleensä elintapoja tai muuta sellaista?

Joka tapauksessa miehet ovat viime vuosina alkaneet käyttää enemmän ihonhoitotuotteita ja esimerkiksi kosmetologipalveluja. Mitä naiset tekevät vastapainoksi? Tästä kehityksestä saisi väännettyä aika mielenkiintoisa skenaarioita tulevaisuudesta… http: Toisaalta sosiaali- ja terveysalan ammatteja opiskelemaan on tullut selvästi aiempaa enemmän miehiä.

Savon ammatti- ja aikuisopistosta valmistui tänään pitkästä aikaa naispuolisia LVI-asentajia. Neljän tytön osuus valmistuneista LVI-asentajista oli kymmenen prosenttia. Edellisen kerran naispuolinen LVI-asentaja valmistui tästä oppilaitoksesta luvulla. Opiskelu on näyttänyt myös ammatin varjopuolia. Suvin mukaan osa töistä - vaikkapa kaasupullojen nostelu - on hyvin raskaita. Huoneistoja remontoivat naiset Kokonaisuutena ammattikoulujen rakentamisen ja esimerkiksi metalli-, kone- ja energiatekniikan opetusalat ovat vielä hyvin miesvaltaisia.

Naisten osuus on jopa pienentynyt muutamana viime vuonna. Joillakin tekniikan opetusaloilla muutokset toiseen suuntaan ovat kuitenkin suuria. Rehtori Juhani Kauppinen Savon ammatti- ja aikuisopistosta kertoo, että tytöt ovat lähes vallanneet joitakin aloja. Toinen on uutena alana sisustajan koulutus. Sielläkään ei taida tällä hetkellä olla yhtään poikaa, Kauppinen muistelee.

Tulevat rakennusmaalarit , laatoittajat ja huoneistojen remontoijat ovat siten valtaosin naisia. Miehiä hoitoalalle Toinen selkeä suunta koskee miehiä, sanoo Kauppinen. Se on alkanut houkuttelemaan poikia, miehiä, alan vaihtajiakin. Viime syksynä lähihoitajaopinnot aloitti yli miestä. Miehille liikeni siten noin kaksitoista prosenttia aloituspaikoista.

Määrä on kasvanut huomattavasti parissa vuodessa. Vuonna lähihoitajaopintoihin tuli noin miestä. Työelämä muuttuu Se, että perinteisiin miesten ammatteihin on tullut naisia, on jo vaikuttanut työelämään, sanoo rehtori Juhani Kauppinen. Esimerkiksi maalausliikkeet vierastivat aluksi naisia rakennusmaalareina, mutta nyt kun heitä on tullut lisää, on töitä järjestelty uudelleen, kuvaa Kauppinen työelämästä kantautuneita viestejä.

Yleensähän naisten jälki viimeistelyssä on parempaa kuin miesten jälki, Kauppinen uskaltaa arvottaa. Suomessa naisille ja miehille maksetaan tasa-arvolain ja samapalkkaisuusperiaatteen mukaisesti samanlaisesta työstä samaa palkkaa. Niinhän pitää tietysti ollakin. Sanonta naisen eurosta selittyy pitkälti eri alojen ja ammattien eriytymisellä miesvaltaisiksi ja naisvaltaisiksi. Meillä on yhä edelleen selvästi naisten töitä ja yhtä selvästi miesten töitä, jos kohta korkeat raja-aidat ovat madaltuneet ja joillakin aloilla jopa kaatuneet.

Naiset ovat vallanneet joitakin ennen miesvaltaisia aloja. Muun muassa toimitukset ovat naisistuneet ja naisia valmistuu esimerkiksi eläinlääkäreiksi tuntuvasti miehiä enemmän. Mies ei puolestaan ole enää kummajainen hoitoalan ammateissa, vaikkapa lastentarhoissa tai terveydenhuollon tehtävissä. Perusteena palkkavertailuissa tavataan käyttää Tilastokeskuksen ansiotasoindeksiä, joka kuvaa sukupuolten välistä laskennallista ansioeroa koko työmarkkinoilla.

Palkkauksessa näkyy, etteivät naiset ole edenneet urallaan kuten miehet, jotka tekevät lisäksi naisia enemmän ylitöitä, kun naiset ovat ottaneet vastatakseen perheestä, lapsista ja kotitöistä. Onko kaikki siten mallillaan? Onko siis ideologispoliittista haihattelua pyrkiä vaikuttamaan miesten naisten väliseen palkkaeroon? Hallitusohjelmissakin on jo vuosia vannottu samapalkkaisuusperiaatteen ja -ohjelman nimiin, vaikka kolmikantainen ohjelma ei ylläkään tavoitteeseensa kaventaa naisten ja miesten palkkaeroa enintään 15 prosenttiin vuoteen mennessä.

Suomessa palkkaerot on betonoitu työelämän jakautumisella miesten ja naisten aloihin, mikä on onneton ja myös kestämätön peruste maksaa naisvaltaisille aloille huonompaa palkkaa kuin miesten töissä. Samanarvoisen työn käsite on kovin epämääräinen, kun ammattikuntien palkkaerot ovat pitkän ajan summa ja kertovat paitsi alojen arvostuksesta myös niiden palkanmaksukyvystä. Naisvaltaisten aloille ei ole merkittävästi onnistuttu saamaan suurempia palkankorotuksia, vaikka usein työmarkkinapöydissä onkin väännetty erityisestä tasa-arvolisästä.

Rakenteellisen vinouman oikaisu ei ole edistynyt toivotusti, sillä perinteet ja stereotypiat istuvat turhan tiukassa. Sukupuoliennakkoluulot ja -odotukset vaikuttavat edelleen koulutus- ja uravalintoihin. Vaikka naiset ovat jo miehiä koulutetumpia, he päätyvät töihin huonommin palkatulle julkiselle puolelle ja palvelualoille. Näkyviä tuloksia tuottaisi esimerkiksi se, että miehet hyödyntäisivät tähänastista ahkerammin perhevapaitaan.

Sukupuolten välistä ansioeroa ei saa pitää luonnonlakina. Samanpalkkaisuus on laveanakin tulkintana kauniin tasa-arvoinen periaate, jota kohti pitää pyrkiä, vaikka sitä ei kokonaan edes saavutettaisi. Me Naiset vuonna http: Yksinäinen nainen on rohkea nainen, totesi Me Naiset vuonna artikkelissa Rohkea, heikompi sukupuoli. Jutun mukaan naiset ovat vahvempia kuin miehet mutta myös kovia muuntamaan totuutta toiseksi.

Naiset eivät masennut yhtä helposti kuin miehet, naiset raivaavat itselleen tien vaikka läpi harmaan kiven, he valehtelevat, taistelevatkin tarpeen vaatiessa ja kestävät hammaslääkärinkin tuolissa paremmin kuin miehet. Nainen on niin hyvä poliitikko, ettei hän usko voittoon, ennen kuin on siitä vuorenvarma.

Naisen taitavan diplomatian viimeinen valtti on tekeytyminen marttyyriksi. Naisen ylivoimaa todisti myös Unescossa työskentelevä Ashley Montag. Naisten keski-ikä on korkeampi kuin miesten. Naiset kestävät myös koettelemuksia paremmin. He osaavat paremmin hallita tunteitaan ja ovat henkisesti joustavampia kuin miehet. Hokema naisten turhamaisuudestakaan ei pidä paikkansa. Turhamaisimmat peilin edessä seisojat eivät olleet naisia vaan miehiä. Silloin hänen ei tarvitse näytellä heikkoa ja turvatonta naisparkaa.

Miksi miehet pelkäävät vahvaa naista? Ei sillä, että olisin erityisen voimakas, mutta kaiketi vain harva nainen on todella vahva. Vaikea sanoa, miten asian kokisin, tuskin ainakaan niin että se miehekkyyttäni alentaisi. Jos nainen osaisi koota hyvin Ikean kalusteet tai huoltaa autoa, mitä minä itse en siis osaa, olisi se mielestäni ainoastaan fantastista.

Olemme vastaavankaltaista ongelmaa pohtineet miespuolisten golfkavereiden kanssa. Haluaisimmeko, että a tyttöystävämme golfaisivat, jolloin olisi aina golfseuraa tarjolla, vai b ei golfaisi, jolloin olisi "hyvä syy" olla ystävien kanssa ilman tyttöystävää? Tätä ollaan jatkettu kysymyksellä: Kummassakin on olisi hyvät puolet. Hyvän golffarityttöystävän kanssa ei itse tuskastuisi huonon pelaajan kanssa, mutta olisiko raskasta olla itse aina huonompi?

Toisaalta huonosti pelaavat naiset ovat rasittavia, varsinkin huonosti pelaavat tyttöystävät, joten se olla itselle raskasta, vaikka "saisikin" olla parempi pelaaja tässä hypoteettisessa tilanteessa. Itse valitsisin näistä vaihtoehdoista hyvän golfarin, kuten valitsisin myös teknisesti lahjakkaan, tai miksei fyysisesti voimakkaan, naisen.

Oma itsetuntoni ei rakennu perustuen muiden taitoihin tai ominaisuuksiin, vaan omiini. Se on jopa mukavaa, näiden asioiden parissa puuhaillessa saa usein jopa monet hyvät naurut, jos vaikkapa koottavana oleva kirjahylly romahtaa tai seinään kiinnitettävä taulu ei suostu millään asettumaan suoraan. Historiaa taaksepäin katsoen mies on aina ollut se, joka hoitaa vaativimmat tehtävät, mutta valitettavasti nykyisin huomaa nuoremmista herroista, ettei heillä myöskään riitä innostusta ja kiinnostusta — eikä varsinkaan teknisiin suorituksiin.

Mielestäni on hyvä, että myös nainen jaksaa ja osaa tehdä. Nykyään paljon on miehisiä ammattialoja, joihin on sekoittunut naisia. Mutta jos olisi, niin olisin vain ylpeä, että tyttö pärjää. Tätä kautta mies sitten kokee olonsa uhatuksi. Uuden maailman amatsonit http: Maailman suurin sademetsä sai nimensä näistä naissotureista.

Meidänkin amatsonimme totta Antiikin naissotureita on pidetty taruolentoina, mutta uudet arkeologiset löydöt kertovat toista. Muinaisessa Kreikassa ja suuressa osassa Lähi-itää kerrottiin tarinoita amatsoneista, naissotureista, joilla oli vain yksi rinta.

Oikea rinta näet leikattiin tai surkastutettiin pois, jotta jousen käyttö oli helpom-paa. Yleisen etymologisen selityksen mukaan naiset saivat nimensäkin tästä piirteestään. Kreikan mazós merkitsee rintaa ja a- on kielteinen etuliite. Tulkinta ei kuitenkaan ole kiistaton. Joidenkin mielestä nimi tarkoittaa ne, joita ei ole rintaruokittu. Tarinoiden mukaan amatsonit asuivat tunnetun maailman reunamilla Mustanmeren rannoilla skyyt-tien naapurissa. Sinne heidät sijoittaa myös luvulla ennen ajanlaskun alkua elänyt kreikkalainen historioitsija Herodotos, joka itse jopa kävi alueella laajoilla perinteenkeruumatkoillaan.

Hän yhdistää soturinaiset sarmaatteihin, sekakansaan, joka oli syntynyt alkuperäisten amatsonien ja skyyttien sekoittuessa. Legendan mukaan varhaiset amatsonit ja skyytit kävivät keskenään ankaran taistelun, jota kumpikaan osapuoli ei kyennyt voittamaan. Yhteen-otto päättyi ratkaisemattomana, ja joukot vetäytyivät tahoilleen. Skyyttimiehet olivat kuitenkin ennättäneet ihastua soturinaisten urheuteen niin syvästi, että halusivat lapsia heidän kanssaan.

Niinpä miehet leiriytyivät amatsonien naapuriin ja tarjosivat heille rauhaa. Nämä päästivät miehet leiriinsä ja pariutuivat heidän kanssaan. Tästä sai alkunsa sarmaattien matriarkaatti, joka kannusti myös naisia ratsaille ja taistelukentille.

Haudoissa naisia aseineen Skyytit ja sarmaatit ovat todellista historiaa - molempien kulttuureista on saatu selvät arkeologi-set näytöt. Amatsoneja sen sijaan pidettiin myyt-tisinä olentoina, kunnes yhdysvaltalais-venäläinen tutkijaryhmä muutamia vuosia sitten löysi hautoja, jotka tuntuvat osoittavan naissotureiden olemassa-olon todeksi. Haudat kaivettiin esiin Donin ja Volgan halkomilta aroilta, juuri sieltä, minne Herodotos sijoitti matriar-kaaliset yhteisöt.

Vainajat ovat naisia, jotka on haudattu sotureiden lailla aseineen ja koruineen. Miekat ja tikarit on tutkijoiden mukaan selvästi tehty naisten käyttöön, koska aseiden kädensijat ovat pienemmät kuin miesten haudoista löytyneiden. Haudat on ajoitettu vuosiin ennen ajanlaskun alkua. Tämä sopii hyvin yksiin sarmaat-tien historiallisten vaiheiden kanssa.

Kulttuurin tiedetään kuihtuneen viimeisinä ajanlaskun alkua edeltäneinä vuosisatoina, sen jälkeen kun sarmaatit joutuivat vetäytymään Aasiasta tunkeutuneiden paimentolaisten tieltä.

Samaan aikaan häviävät myös tarinat amatsoneista. Antiikin viimeisen suurvallan Rooman historiallisissa lähteissä heistä ei enää juuri puhuta. Perimätieto muistaa naisvallan Ajatus matriarkaateista ei ole pelkkää arvailua. Se saa tukea suullisesta perinteestä. Useiden Amazonian heimojen perimätieto kertoo ajasta, jolloin naiset johtivat päällikkökuntia ja osallistuivat sotaretkiin. Erityisen paljon tällaisia kertomuksia tunnetaan Amazonjoen pohjoispuolisilta alueilta, samoilta seuduilta, joille varhaiset tutkimusmatkailijat useimmiten sijoittivat Amazonian.

Ehkä luvulla juuri siellä oli vahva naisvaltainen päällikkökunta, joka hallitsi joen liepeillä asuvia heimoja - niin kuin Carvajal kirjoitti. Samanlaisia, joskin myyttisempiä tarinoita on kerrottu myös Amazonin eteläpuolella. Xingujoen ympäristössä perimätietoa on edelleen tallella. Siellä muinaisia naissotureita kutsutaan yamuricumá-naisiksi, naisiksi, jotka oppivat elämään ilman miehiä.

Jotkin heimot järjestävät yhä myös seremonioita näiden naisten kunniaksi. Mielenkiintoista eri heimojen muistitiedoissa on myös se, että melkeinpä poikkeuksetta naissoturit kuvataan vaaleiksi tai vaaleammiksi kuin rannikon intiaanit.

Tämäkin piirre, joka luonnollisesti selittyy sillä, etteivät lehväkaton alla asuvat ihmiset enemmälti rusketu, osuu yksiin sen kanssa, mitä Carvajal kertoi amatsonien ulkonäöstä: He olivat hyvin vantteria ja alastomia muuten paitsi hävynseudultaan. Se on myös elähdyttänyt sosiaaliantropologista keskustelua nostamalla esiin pitkään vaietun tabun: Vastakkaisen sukupuolen roolin omaksuneita transseksuaalisia naisia ja miehiä on ollut useimmissa Uuden maailman intiaanikulttuureissa, joskin hieman eri määrin eri paikoissa.

Yleistäen voi sanoa, että naisten sukupuoliroolinvaihto, amatsonismi, on ollut tavallisempaa Etelä-Amerikassa, miesten transseksuaalisuus, berdatsˇismi, Pohjois-Amerikassa. Länsimaisessa kulttuurissa transseksuaalinen käyttäytyminen on perinnäisesti mielletty häpeälliseksi, mutta intiaanikulttuureissa roolinvaihtajia kunnioitettiin ja pidettiin jopa pyhinä.

Berdache-miesten tiedetään toimineen samaaneina, ja monien naissotureiden kerrotaan kohonneen yhteisönsä päälliköksi. Tätä taustaa vasten kertomukset Etelä-Amerikan amatsoneista muuttuvat entistäkin uskottavammiksi.

Juha Hiltunen on Amerikan alkuperäiskulttuurien dosentti Oulun yliopistossa. Tyypillinen suomalaisisä, jolla on samat oikeudet ja velvollisuudet vauvaa kohtaan kuin äidillä. Olen nähnyt vain tuollaisia huolehtivaisia isiä, aivan kuin äitejä, mutta miespuolisia.

Naisista tuli niin vahvoja, että osa miehistä syrjäytyi ja syyttää nyt ongelmistaan ulkomaalaisia. Suomalaiset naiset taas [etsivät puolisoa ulkomailta], koska haluavat tunteikkaampia miehiä kuin suomalaiset. Vaikeinta on tottua syljeskelyyn ja kuseskeluun julkisella paikalla, purnaa yksi englanninkielisessä ryhmässä.

Jopa työpaikoilla suomalaiset eristäytyvät ulkomaalaisista. Eikä suomea opi, koska jos kysyy jotain suomeksi, suomalaiset vaihtavat heti englanniksi. Venäläinen siivooja läksyttää suomalaisia veteliksi sottapytyiksi. He eivät osu pönttöön tai roskikseen heittäessään paperia, jättävät hiuksiaan kaikkialle ja läikyttelevät kahviaan jopa omille pöydilleen.

En ole varma, onko kiroilu paras tapa kehittää lapsista maailmanluokan pelaajia. Täällä on vähemmän moukkia ja röyhkeyttä. Yksi monista syistä rakastaa Suomea. Jotkut kertovat, että Suomi on muuttanut heitä. Kotimajoituksessa nämä saavat luontevan kosketuksen suomalaiseen kulttuuriin.

Irakista tullut Sahar on oppinut suomalaiselta perheeltään, että naiset voivat olla vapaita, ja heillä saa olla mielipiteitä. Pääkaupunkiseudulla asuvat Karoliina Ek ja Tomi Andersson seurasivat huolestuneina syksyllä puhjennutta pakolaiskriisiä.

Pariskunnan mielissä heräsi kysymys: Kun Ek ja Andersson kuulivat Refugees Welcome Finland -verkostosta, joka organisoi turvapaikanhakijoiden kotimajoitusta, he päättivät lähteä mukaan toimintaan, vaikka eri kulttuurista tulevan ventovieraan ihmisen majoittaminen omaan kotiin arvelutti aluksi. Jos olisimme itse samassa tilanteessa, niin haluaisimme, että joku ottaisi meidätkin kotiinsa, ja kaikki on mennyt ihan loistavasti, Ek sanoo. Ekin ja Anderssonin talossa oli sopivasti yksi huone vapaana, ja marraskuussa sinne muutti uusi asukas, Irakista tullut vuotias Sahar.

Silloin nainen kävi perheensä kanssa ostoksilla Turkissa. Lähtö Suomeen koitti, kun Isis alkoi saada jalansijaa Irakissa. Sahar ei tiennyt Suomesta juuri mitään, mutta oli kuullut, että Suomi voisi olla hänelle hyvä maa, koska täällä on uskonnonvapaus. Isisin tapa kohdella naisia huolestuttaa Saharia, sillä erityisesti hänen kaltaisensa naimattomat naiset ovat vaarassa joutua seksiorjiksi. Usein Irakissa avioidutaan noin 25 ikävuoteen mennessä, mutta Sahar ei ole halunnut vielä naimisiin.

Hän on opiskellut tietojenkäsittelyä yliopistossa ja haluaisi myös työpaikan, mutta naiselle se ei ole helppoa Irakissa. Miehet määräävät Irakissa naisten elämä on ollut rajoitettua jo ennen Isisin aikaa. Jopa ostoksille mennessä on hyvä olla mukana joku miespuolinen henkilö, kuten aviomies, isä tai veli.

Niin on turvallisempaa, ja yksin liikkuvaa naista voidaan pitää myös "huonona naisena". Suomessa Sahar on yhtäkkiä vapaa. Perheen miehet eivät enää kontrolloi hänen tekemisiään tai pukeutumistaan. Voin päättää itse, mitä teen elämälläni. Irakissa vallitseva kulttuuri päättää puolestani. Voiko Suomessa seurustella menemättä kihloihin? Suomessa turvapaikanhakijat ovat kahden kulttuurin vaikutuspiirissä.

Irakilaisella yhteisöllä on vahva vaikutus, vaikka Suomessa on eri säännöt. Suomessa ollessaan Sahar ei ole tapaillut miehiä, mutta seurustelukulttuuri on iso puheenaihe hänen naispuolisten ystäviensä keskuudessa. Irakissa naisen ja miehen pitää mennä kihloihin, jotta he voivat tapailla. Sen vuoksi lähes tuntemattomat ihmiset voivat kihlautua, mutta se ei välttämättä johda avioliittoon, ja kihlaus voidaan myös purkaa.

Turvapaikanhakijat joutuvat pohtimaan, miten heidän nyt pitäisi toimia. Voiko Suomessa seurustella ilman kihlausta? Voivatko naiset liikkua yksin? Miten pitäisi suhtautua, jos miespuoliset turvapaikanhakijatuttavat yrittävät rajoittaa naisten menoja? Näistä asioista Sahar voi keskustella isäntäperheensä kanssa.

Juuri tässä on kotimajoituksen etu verrattuna vastaanottokeskukseen, jossa turvapaikanhakijat ovat enimmäkseen keskenään.

Kotimajoituksessa he kuulevat kieltä päivittäin ja saavat luontevan kosketuksen suomalaiseen kulttuuriin. Saharille uutta on esimerkiksi se, että perheen isä osallistuu kotitöihin. Irakissa naiset saavat olla hyvällä tavalla itsekkäitä Mutta Saharin tulo on antanut myös isäntäperheelle mahdollisuuden oppia uusia asioita.

Kahdeksanvuotias Tinka-tytär osaa jo parikymmentä sanaa arabiaa, ja koko perhe on saanut tutustua arabialaisen keittiön herkullisiin makuihin. Sahar on myös opettanut perheen äidille, Karoliina Ekille, että Irakissa naiset suovat itselleen monia ylellisyyksiä. Rajoitettua elämää piristävät kauneushoidot, joihin käytetään paljon rahaa.

Hiukset ja tukka ovat aina kunnossa, kun lähdetään ulos. Voisimme kuitenkin olla hyvällä tavalla itsekkäämpiä, Ek sanoo.

Naisista on jo tullut hyviä ystäviä. Kun Ekillä oli pikkujoulut, Sahar laittoi hänelle hienot kynnet. Myös pukeutuminen on yksi naisten puheenaiheista. Tärkeintä on vapaus ja oikeus mielipiteisiin Mutta palataan olennaiseen. Ulkonäköasioita tärkeämpää Saharille on vapaus, jota hän on oppinut suomalaiselta ystävältään.

Täällä nainen on todella vaikutusvaltainen henkilö. Hänellä on oikeuksia ja mielipiteitä. Hän voi tehdä ihan mitä haluaa. Sahar toivoo, että hän saa jäädä Suomeen.

Vapautta maistanut ei halua luopua siitä. Irakissa naisten elämä on ollut rajoitettua jo ennen Isisin aikaa. Kun nuoren kanadalaisen Linda Evengelistan väitettiin luvun alussa sanoneen, ettei nouse sängystä alle markan päiväpalkan, syntyi käsite supermalli.

Ja Linda Evangelista oli maailman ensimmäinen sellainen. Tuolloin malleille maksettiin yhtä hyvin kuin elokuvatähdille. Nuo samat tytöt kuin George Michaelin musiikkivideolla Freedom. Kun nämä naiset luvun lopulla kulkivat cat walkinsa päähän ja lopettivat mallinuransa — miljonääreinä — supermalliuden uskottiin olevan loppu.

Lehtien kansia koristivat filmitähtien kuvat mallien sijaan: Jennifer Anistonit ja Lopezit veivät malleilta leivän suusta. Vuonna Linda Evangelista joutui Vogue-lehden mukaan alentamaan palkkiotaan, koska hänen esiintymisensä muotinäytöksessä Portugalissa oli epätasaista. Muotiteollisuus vannoi, ettei antaisi enää koskaan mallien hallita itseään.

Vogue raportoi limusiineista matkaavista malleista, jotka potkivat kuljettajaa piikkikorollaan niskaan ollessaan tyytymättömiä tämän ajotapaan. En usko, että supermalleja enää syntyy. Mutta supermallisukupolven myötä syntyi sukupolvi nuoria naisia, jotka halusivat olla aivan kuin supermallit.

Malleiksi haluavia tyttöjä ei ole ollut koskaan niin paljon kuin nyt. Ja kun kilpailu on kova, vain parhaimmat pärjäävät. Erityisesti näytösmallit ovat riukuja. Cindy Crawford olisi nykystandardeilla liian lihava näytösmalliksi: Feminismi ja uhrattava mies! Nainen meni naimisiin itsensä kanssa - tällaiset olivat häät Perjantai Houstonista kotoisin oleva Yasmin Eleby oli päättänyt mennä naimisiin ennen nelikymppisiään.

Kun oikeaa miestä ei alkanut kuulua, rohkea nainen ilmoitti kävelevänsä alttarille vaikka yksin. Upeaan violettiin mekkoon pukeutunut morsian järjesti häänsä Houston Museum of African American Culture -museossa. Yasmin ei suinkaan seisonut alttarilla yksin, vaan hänellä oli tukenaan huikea kymmenen morsiusneidon joukko.

Toimituksen suoritti morsiamen pappina työskentelevä sisar. Liitto jäi tosin ilman virallista sinettiä, sillä lain mukaan yhden ihmisen avioliitto ei ole mahdollinen. Okei, Yasmin ei tietenkään voinut laillisesti naida itseään, joten tilaisuus oli enemmänkin hengellinen seremonia, jossa hänet saatteli alttarille äiti.

Yasmin halusi osoittaa häillään sen, ettei ihminen välttämättä tarvitse kumppania ollakseen onnellinen ja täydellinen. Ystävät ja sukulaiset kutsuttiin uudenvuodenpäivänä juhlistamaan rouvan avioliittoa Taiwanin Nantouhun.

Häävieraille pitämässään puheessa Chen kehui itseään onnekkaaksi tavattuaan itsensä ja rakastuttuaan itseensä. Chen Ching ei ole ainoa nainen, joka on menyt itsensä kanssa naimisiin. Hän perusteli puolisovalintaansa sillä, että hänestä oli jo korkea aika mennä naimisiin vaikka sitä oikeaa ei ollutkaan vielä löytynyt. Miia Naisen kuuden vuoden sinkkuna oleminen päättyi häihin itse itsensä kanssa. Brittiläinen Grace Gedler on mennyt naimisiin itsensä kanssa. Metron mukaan naisen häitä vietettiin 50 vieraan kera maaliskuussa, mitä edelsi kosinta viime vuoden marraskuussa.

Hän päätti mennä itsensä kanssa naimisiin oltuaan sinkkuna kuusi vuotta ja rakennettuaan hyvän suhteen itsensä kanssa.

Metron mukaan häät jännittivät Gedleriä siitä huolimatta, että tuleva puoliso on hän itse. Hän kuitenkin piti kiinni suunnitelmastaan ja tuntee olevansa nyt varattu sinkun sijaan. Tällaisten soolohäiden hehkutetaan vahvistavan itsetuntoa. Miksi mennä naimisiin ollenkaan? Feministiseksi mielletty Jezebel-sivusto kirjoitti eilen kaikille itsensä naimista suunnitteleville sinkkunaisille omistetun kirjoituksen.

Siinä he muistuttavat, että itsensä naimisesta on tullut ilmiö, eikä siinä ole enää mitään uutta, omaperäistä ja hyvällä tavalla avioliittoinstituutiolle haistattelevaa. Moni itsensä naineista naisista kun on perustellut valintaan sillä, että haluaa kunnioittaa ja rakastaa itseään, eikä hitsi vieköön tarvitse ketään muuta elämäänsä.

Jutun kirjoittanut toimittaja tiedostaa sen, että kaikki voivat tehdä tismalleen sellaisia valintoja kuin haluavat. Hän kuitenkin muistuttaa, että naimisiinmenolla oikeastaan vain vahvistaa perinteisen avioliittoinstituution valtaa. Jos haluaa rikkoa sääntöjä, miksi mennä naimisiin ollenkaan?

Kenties siksi, että seurustelukumppanisi kuuluu johonkin seitsemästä kartettavasta miestyypistä. Haluamme itsellemme kaikin puolin parhaan mahdollisen miehen. Silti moni päätyy seurustelemaan sellaisen kanssa, joka osoittautuu täydelliseksi hutiksi. Jälkiviisaana on helppo miettiä, mikä tyypissä oli vikana. Pienemmällä surulla selviäisi, jos jo ennen seurustelua aloittamista pystyisi päättelemään, onko toinen ehdottoman väärä kumppaniehdokas.

Ainakin seuraavat seitsemän miestyyppiä kannattaa kiertää kaukaa. Muuten luvassa on todennäköisiä vaikeuksia ja sydänsuruja. Vastaeronnut Tuskin haluat olla vastikään edellisestä suhteestaan lähteneen miehen lohtu ja laastari?

Etkä etenkään, jos mies on tullut jätetyksi. Harva on henkisesti valmis uuteen suhteeseen heti vanhan päätyttyä. Jäljellä voi olla paljon käsittelemättömiä asioita eikä äskettäin eronnut mies ole välttämättä sinut uuden elämäntilanteensa kanssa. Äkkipikainen raivostuja Varoituskellojen on syytä soida, jos vastoinkäymiset ja pienet harmit saavat hänet raivon partaalle ilman ennakkovaroitusta.

Jokainen harmistuu ja suuttuu toisinaan, mutta jos reaktio on aina hämmentävän voimakas, kannattaa perääntyä. Vai viihdytkö miehen kanssa, joka väärän ruoka-annoksen saadessaan raivoaa suureen ääneen ja haukkuu tarjoilijan? Tai saa kaistanvaihtajan takia rattiraivon? Vai haluatko kumppanin, joka ymmärtää, mistä hänen tunteensa ja reaktionsa syntyvät ja joka kykenee vastavuoroisuuteen?

Aseman ja rahan perässä juoksija On hienoa, jos ihmisellä on kunnianhimoa. Mutta ongelmia on luvassa, mikäli miehen identiteetti rakentuu titteleiden ja palkan varaan ja hän arvottaa kaiken niiden kautta. Elämässä pitää olla muutakin sisältöä. Muuten se ei ole tasapainossa. Jos työ ja raha ohittavat hänen tärkeysjärjestyksessään kaiken muun, mihin kuvittelet itse sijoittuvasi?

Eri päämäärään pyrkivä Mieti, mitä toivot suhteelta. Todennäköisesti joudut pettymään, mikäli pidät yhtä miehen kanssa, jolla on erilaiset päämäärät kuin sinulla.

Suhteeseen ryhtyessään on täysin hyväksyttävää kysyä, mitä kumppani suhteelta toivoo. Jos toiveenne esimerkiksi sitoutumisesta ja lasten hankinnasta eroavat radikaalisti toisistaan, suhteen jatkamista kannattaa harkita uudelleen. Kunnianhimoton saapas Kunnianhimoton tyyppi on haluton parantamaan elämäänsä.

Hänellä ei ole motivaatiota eikä hän tunne vastuuta omista teoistaan. Hän ei ole valmis ponnistelemaan itsensä eikä myöskään kenenkään toisen puolesta. Tottakai tämä heijastuu myös parisuhteeseen. Hän on laiska itsensä ja samalla sinun suhteesi. Mammanpoika Tiiviit perhesiteet eivät ole huono asia. Mutta jos mies on taloudellisesti, tunteidensa tasolla ja muillakin tavoin sidoksissa lapsuutensa perheeseen, hän ei ole parisuhdeainesta. Suhteessa pitää voida luottaa siihen, että muodostatte tiimin ja olette toisillenne lojaaleja - myös silloin, kun kyse on jomman kumman perheestä.

Mammanpojan kanssa seurusteleva saa tuskin tuntea olevansa tyttöystävä ja se miehen elämän ykkönen. Hänen elämässään sovit äidin, kotitalousihmeen ja rakastajan rooliin. Et hänen elämänsä ykkösnaiseksi.

Narsisti Kukapa ei rakastuessaan näkisi kumppaniehdokasta ruusunpunaisten silmälasien läpi. Hän vaikuttaa kaikin puolin elämäsi mieheltä. Etenkin, jos hän hukuttaa sinut lahjoihin, kukkiin ja pitää muutenkin kuin kukkaa kämmenellään.

Jos hän tuntuu liian täydelliseltä ollakseen totta, hän voi todella olla valhetta. Jos hänellä on narsistisia taipumuksia, ei hänen perimmäinen päämääränsä ole hemmotella ja ilahduttaa sinua, vaan saada sinut arvostamaan ja ihailemaan häntä. Hän käyttää kaikki keinot kietoakseen sinut verkkoonsa. Suhteen edetessä huomaat, että olet hänelle täysin arvoton. Hän sivuuttaa emotionaaliset ja fyysiset tarpeensa. Suhteessanne on vain hän, hänen tarpeensa ja päämääränsä.

Mies, oletko sittenkin seksisurkimus? Nämä merkit kertovat, että seksipetona itseään pitävä herra voikin olla surkea sängyssä. Esileikki jää väliin Mies voi olla heti valmis tositoimiin. Nainen tarvitsee kuitenkin aikaa lämmetäkseen. Me tarvitsemme sitä kiihottuaksemme ennen varsinaista yhdyntää, Morse kuvailee. Hänen mukaansa esileikki ei ole ehdotus, vaan se on ehdoton vaatimus. Ei suuseksiä Kun innostus on kova, ei aina haluaisi tuhlata aikaa asioihin jotka itsestä tuntuvat turhilta.

Siksi suuseksi voi jäädä väliin, kun mieli tekee jo itse yhdyntää. Morse muistuttaa, ettei naisen mielestä mikään ole seksikkäämpää kuin mies, joka antaa suuseksiä. Vain harva nainen saa orgasmin yhdynnässä, suuseksin avulla kumppani laukeaa huomattavasti helpommin. Ei koskettelua seksin jälkeen Voi tuntua houkuttelevalta kierähtää seksin jälkeen selälleen ja alkaa kuorsata.

Nainen kuitenkin nauttisi koskettelusta ja halailusta seksin jälkeenkin. Yhteinen hellittelyhetki tekee hyvää parisuhteelle ja lisää läheisyyden tunnetta, toteaa University of Toronto - Mississaugassa tehty tutkimus.

Uuden kokeileminen pelottaa - siksi ei kokeilla mitään On ikävää, jos seksi rutinoituu. Joskus se voi johtua suorituspaineista: Pelko saa helposti turvautumaan tuttuun ja totuttuun, mikä sitten käy helposti tylsäksi. Morse kehottaa hylkäämään pelot ja rohkaistumaan.

Siinä riisuudutaan alasti toisen ihmisen kanssa, ja asetutaan mahdollisimman intiimiin tilanteeseen, hän kuvailee. Vastaan tulee taatusti noloja hetkiä, eikä kaikki mene aina aivan putkeen. Silti mokienkin tekeminen on parempi asia kuin tekemättä jättäminen.

Egon pönkittäminen seksillä Ei ole hyvä, jos naisen on saatava orgasmi vain, että mies voi tuntea itsensä huippurakastajaksi. Se tarkoittaa sitä, että seksi on vain tapa pönkittää egoa. Naiselle voi aiheutua kovia orgasmipaineita, ja hän saattaa niiden takia teeskennellä laukeamista. Lopulta teeskenteleminen vie kyvyn nauttia. Morse varoittaa, että jos keskittyy vain omaan suoritukseen ei tule mieleen kysyä toiselta, mitä hän oikein haluaa.

Eikä opi, kuinka hän saa oikeasti orgasmin: Kumppanin vaikeneminen Jos nainen nauttii oikeasti, niin hän sanoo jotain! Kaikki eivät tietenkään voihki ja mourua kiihkoissaan kovaan ääneen, mutta kestohiljaisuuden pitäisi olla selvä varoitusmerkki. Se vihjaa ettei hän nauti. Samoin kun se, jos hän ei puhu asiasta seksin jälkeen kun mies hehkuttaa, miten mahtavaa kaikki oli. Kumppanin ylinäytteleminen Huonona merkkinä voi pitää myös sitä, jos toinen alkaa voihkia kuin pornotähti vaikkei häntä ole edes ehtinyt kunnolla koskettaa.

Mitä todennäköisimmin hän näyttelee. Morsen mukaan käytöksen taustalla voi toki olla se, että halutaan olla toiselle mieliksi sekä pelko siitä, saavatko he oikeasti orgasmin. Unohdat hänen orgasminsa Valitettavan usein käy niin, että kun mies laukeaa, ei hän enää kiinnitä huomiota naisen orgasmiin. Tai olettaa, että toinenkin sai sellaisen samaan aikaan. Hyvä rakastaja haluaa, että toinenkin nauttii ja pitää huolta naisensa orgasmista, hänen vuokseen. Jos nainen ei ole vielä saanut orgasmia ja mies on jo lauennut, on kannattaa miehen jatkaa naisen hyväilyä ja kiihottamista onnelliseen loppuun asti.

Naisen on jatkossa helpompi nauttia seksistä, kun hän tietää että hänenkin tarpeensa otetaan huomioon vaikka mies olisikin ehtinyt saada orgasmin ensin. Hän on kiinalainen nuori mies, joka haluaa elää arkea rakastamansa ihmisen kanssa. Päällisin puolin kaikki näyttää hyvältä. Zhangilla on työpaikka, mukava vaimo ja vuoden ikäinen poika. Tämän todellisuuden tuntevat Zhangin perhe ja sukulaiset, naapurit ja työkaverit.

Vain muutama ihminen tietää, että Zhangilla on poikaystävä, hänen vaimollaan tyttöystävä ja että heidän avioliittonsa on laillisella sopimuksella vahvistettu niin sanottu yhteistyöavioliitto. Zhang etsi pitkään itselleen lesbopuolisoa, jonka kanssa voisi solmia yhteistyöhön perustuvan liiton.

Vanhempien painostus aloilleen asettumisesta ja perheen perustamisesta alkoi tuntua sietämättömältä, eikä seksuaalisesta suuntautumisesta kertominen ollut Zhangille vaihtoehto. Lopulta hän löysi silloisen poikaystävänsä avustuksella samoin ajattelevan lesbon netistä.

Halusimme kummatkin lapsia, joten se lisättiin notaarin kanssa tehtyyn lailliseen sopimukseen, tavallaan avioehtoon. Vuokrattavat poikaystävät ja kulissihäät Kiinassa perinteet aiheuttavat suuria paineita perheen perustamiselle.

Erityisesti juhlapyhien aikaan on tärkeää sopia muottiin. Paineet eivät kosketa ainoastaan homoseksuaaleja. Myös sinkkunaiset palkkaavat poikaystäviä netistä sukulaisvierailulle juhlapyhien aikaan välttääkseen painostusta ja kuulusteluja. Kiinassa vuotiasta sinkkunaista pidetään jo lähes menetettynä tapauksena. Ilmiölle on oma nimensäkin: Sheng nu eli ylijäämänaiset. Joskus riittävät kulissihäät, eikä varsinaista avioliittoa solmita.

Saksalaisen Franzin lesbo työkaveri maksoi hänelle, jotta hän teeskentelisi menevänsä naimisiin tämän kanssa. Työkaveri järjesti häät, jonne kaikki tämän sukulaiset, naapurit ja tuttavat kotipaikkakunnalta oli kutsuttu. Kaikki toteutettiin häissä perinteisen kaavan mukaan: Vain hääpari tiesi, ettei heitä virallisesti vihitty. Franzin työkaveri muuttikin kulissihäiden jälkeen ulkomaille tyttöystävänsä kanssa. Viimeisen vuoden aikana HLBT-oikeudet ovat edenneet maailmalla harppauksin.

Kiinassa asiasta ei käydä julkista keskustelua. Optimistisimmat aktivistit kuitenkin toivovat Kiinan vinoutuneen sukupuolijakauman luovan mahdollisuuksia seksuaalivähemmistöille. Jos Kiinassa on vuonna naimaikäisiä miehiä yli 20 miljoonaa enemmän kuin naimaikäisiä naisia, ehkä se toimii kimmokkeena sukupuolineutraalin avioliittolain hyväksynnälle.

Avioliitto on valtion näkökulmasta vakauttava instituutio. Zhangin mielestä yhteistyöavioliitto toimi hyvin ennen lapsen syntymää. Yhdessä asuminen ei ole ideaalia, mutta lapsi tarvitsee meitä kumpaakin. Sukulaistenkin kanssa on monimutkaisempaa. En enää suosittelisi yhteistyöavioliittoa. On vain parempi kohdata itsensä sellaisena kuin on. Millainen onni olisikaan jakaa elämänsä rakastamansa ihmisen kanssa. Mutta onko mies myös uusi? Mikä on sellainen mies, joka rakastaa shoppailua?

Ihailee David Beckhamin ulkonäköä? Lukee Wallpaperia ja Voguea? Hän on metroseksuaali, uusi urbaani ihmistyyppi mainostoimiston nelikentässä.

Mutta ovatko uutta miehen tavat vai käsite? Olemmeko tavanneet hänet jo aiemmin? Viime vuoden sana Yhdysvalloissa oli metroseksuaali. Metroseksuaali on mies, joka on kiinnostuneempi kauneudenhoidosta kuin kampiakselista.

Metroseksuaalin sankari voi olla David Beckham, mutta ei Becksin jumalaisten keskitysten vaan tämän taivaallisen — ainakin muodinmukaisen — kuontalon takia. Metroseksuaali sekä näyttää että tuoksuu hyvältä, rakastaa perinteisesti naisellisia tai homomaisina pidettyjä asioita kuten shoppailua, kauneushoitoja ja itsensä treenaamista narsistisista syistä.

Tämä uusi miestyyppi elää suurissa New Yorkin ja Lontoon kaltaisissa metropoleissa, mutta hänet voi tavata mistä hyvänsä pienemmästäkin länsimaisesta kaupungista. Hän on usein hyvin koulutettu ja samalla kosketuksissa herkkään puoleensa. Metroseksuaaleja löytyy muodin ja viihteen alalta mutta myös pankeista ja mainostoimistoista. Metroseksuaalin prototyyppi voisi olla Amerikan psykon päähenkilö Patrick Bateman, tosin ilman yhtä häiriintynyttä mielenlaatua. Yhdysvalloissa metroseksuaalit ja heidän vaikutusvaltansa tuntuu lisääntyvän jakaantumalla.

Osaltaan sitä todistaa superssuosittu tv-sarja Queer Eye for the Straight Guy, jossa hillitön homoryhmä Fab Four pistää uusiksi värittömien ja liian taviksen oloisten heteromiesten tyylin, kodin sisustuksen ja elämämäntavat. Markkinamiehille metroseksuaalit ovat märkä uni. Muun muassa kosmetiikkafirmat, Biotherm, Decleor, jopa kotimainen Lumene, ovat lanseeranneet miehille hurjan kasan komistustuotteita.

Suuren suosion maailmalla on saanut voide, joka saa ihon näyttämään vastustamattomalta klubivalojen loisteessa.

Mutta mikä meillä on uutta miesten elämäntyylissä, on jo gammal sak Ruotsissa. Siellä ei ole lainkaan epätavallista, että yliopisto-opiskelijamies käy solariumissa ja lisää aamuisin kasvoilleen värivoidetta.

Metroseksuaalin synty Alkuaan metroseksuaali-termi määriteltiin jo luvun puolivälissä. Sen jälkeen se on innostanut myös monia tutkijoita tekemään siitä oman tulkintansa.

Amerikkalaisen futurologi Marian Salzmanin mukaan metroseksuaalisuus on seurausta työpaikoilla tapahtuneesta naisten valtaannoususta ja sitä seuranneesta perinteisten sukupuoliroolien muutoksesta.

Teorian mukaan miehet tahtovat esiintyä naisten tapaan itsestään huolehtivina, hyvän kasvatuksen saaneina ja avoimina. Hyväksyessään elämäänsä pehmeämpiä arvoja etenkin vanhemmat metroseksuaalit puolustavat perhettä ja korostavat miehen roolia lastenkasvattajana ja perheen koossapitäjänä.

Kun David Beckham poseeraa muotiraamatuissa ilman paitaa, lapsi sylissään ja kertoo samalla onnellisen perheen olevan hänen menestyksensä salaisuus, pääsee niin miehiltä kuin naisiltakin syvä, ihastunut huokaus. Tosin joitain tuo saattaa oksettaakin. Metroseksuaaleissa saattaa nähdä jälleen yhden uuden todisteen kulttuurimme ulkonäköpakkomielteestä.

Myönnettävä on, että hyvä on, kun mieskin käy suihkussa ja rasvaa jalkansa, mutta entä ylenmääräinen peiliin tuijottelu ja kaupassa ravaaminen?

Arvioijasta riippuen sitä pidetään naisten tapauksessa osoituksena joko naisen tyhmyydestä tai turhamaisuudesta tai siitä, että nainen on patriarkaalisen yhteiskunnan alistama. Ovatko metroseksuaalit todiste tasa-arvosta vai siitä, että nyt miestäkin pannaan halvalla? Shoppailu hoitaa suhdetta Petri Ahosen mukaan asu määrittää mielentilan. Vaikka olemme etsimässä vaatteita hänelle, jaksan kiertää kauppoja koko päivän", design-farkkuihin ja hillittyyn paitaan pukeutunut Petri Ahonen, Skandinavian Hunks -tanssiryhmän toimitusjohtaja kertoo.

Itse hän tekee etenkin ulkomailla paljon heräteostoksia. On hienoa lähteä illalla ulos, kun tietää näyttävänsä hyvältä. Silloin hänen käytöksensä muuttuu automaattisesti herrasmiesmäisemmäksi. Tanssiryhmän toimitusjohtajana ja samalla myös ryhmän esiintyjänä ulkonäön on oltava kunnossa jo työnkin takia. Käyn salilla kuusi kertaa viikossa, mutta kaikki tekeminen lähtee omasta itsestä ja hyvinvoinnin tärkeydestä. Terveellisen ruokavalion lisäksi noudatan myös terveellisiä elämäntapoja, en tupakoi ja juonkin vain kohtuudella.

Siten myös ihoni on aina ollut luonnostaan loistavassa kunnossa. Olen tosin aina käyttänyt ihonhoitotuotteita ja pitänyt huolta siitä, ettei iho pääse kuivumaan. Häät ovat tulossa ja toivottavasti myös suuri perhe.

Fiksuudellaan ja vahvuudellaan nainen tuo moniin asioihin huomattavasti enemmän järkeä", Ahonen sanoo. Tyyli on elämäntapa Tommi Björkin olemus on rento mutta huoliteltu. Keskellä valkoisinta talvea hänen kasvojaan komistaa aito rusketus. Hänen päänsä on ajeltu kaljuksi ja silmillä on design-lasit. Lasejaan Björk uusii niin usein, että niiden hinnalla olisi tehnyt jo monta silmäleikkausta, mutta se ei ole olennaista, tyyli on.

Björk istuu työpaikkansa Rainmakerin sohvalla nuorisovaatteiden ympäröimänä. Samat vaatteet nähdään kaupoissa ensi syksynä. Yhdessä veljensä Harrin kanssa Björk pyörittää tukkuliikettä, joka vastaa pitkälti Suomen trenditietoisten vaatevalikoimasta.

Siten Björk on enemmän kuin tietoinen, mitä muodissa tapahtuu, ja hänen oma tyylinsä on usein ison askeleen edellä. Sen jälkeen niitä ei enää voikaan käyttää. Seuraan muotia, mutta oma tyylini tulee vahvasti takaraivosta. Yleensä tiedän, etten ole mennyt pahasti metsään, kun menen pelaamaan frendien kanssa biljardia ja ne nauraa, että mitä helvettiä sulla nyt on päällä", Björk sanoo.

Ulkomailla Björk kiertää vaatekauppoja huikeaan tahtiin. Kotona onkin tavaraa jo yhden vaateliikkeen verran, tietysti siisteihin pinoihin aseteltuna. Kesäisin Björk hankkiutuu eroon osasta kirppareilla, mutta Hawaji-paidat jäävät kaappiin odottamaan suotuisaa trendisuvannetta.

Siten 90 euroa uudesta paidasta on pikkuraha, kunhan tuote on laadukas. Koska reissaan paljon, mulla on aina voidepurkki laukussa ja väsyneelle iholle tarkoitettu silmänympärysvoide on ihan ehdoton rankan baari-illan jälkeen, jos aamulla pitää mennä duuniin.

Hän käy salilla, pelaa fudista, lumilautailee, lenkkeilee, venyttelee sekä kokeilee mielellään uusia lajeja. Viimeisimpänä hän innostui astanga-joogasta. Jooga tuo loistavan olon.

Se on hyvä tapa aloittaa viikko, sillä tunnin jälkeen olo tuntuu aina levolliselta. Jo vuosikymmenet miehiä tanssitunneille houkutelleen tanssija-koreografi Osku Heiskasen mukaan miehisten mallien muutos näkyy Suomessa uskalluksena kokeilla perinteisesti feminiinejä asioita. Kyllähän jotkut miehetkin kasvohoidoissa käyvät, mutta useammat pitävät sitä täysin turhana", Heiskanen sanoo. Vaikka kokeilunhalua olisikin, puuttuu miehiltä tietoa. Monet esimerkiksi uskovat ihonkuorinnan vaikuttavan ihmisen bakteerikantaan epäterveellisesti.

Eikä kasvonaamioitakaan ole toistaiseksi otettu käyttöön miesten saunailloissa. Usein kehitys tapahtuu myös itsestään. Kun miehet esimerkiksi löytävät astanga-joogan, selviää ruokavalion ja terveellisten elämäntapojen merkitys heille kuin itsestään. Viime vuosikymmenen aikana naiset ovat omaksuneet paljon miehiltä ja muuttuneet etenkin työelämässä kovemmiksi ja määrätietoisemmiksi. Ja nyt miehet haukkaavat puolestaan naisten tontilta. Heitä on jo Tilastokeskuksesta kuuluu kummia: Pojat ostavat enemmän brändivaatteita kuin tytöt.

Lisäksi miesten kosmetiikkakulutus on kaksinkertaistunut joka vuosi luvun lopusta. Kertooko tämä metroseksuaalien esiinmarssista, tutkija Terhi-Anna Wilska? Arviolta 70 prosenttia heistä asuu Helsingissä, loput Turussa ja Tampereella.

Poikia, jotka eivät ole lainkaan kiinnostuneita ulkonäöstään on koko ajan vähemmän. Tärkeitä vaikuttajia ovat olleet idolit, kuten David Beckham.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana metroseksuaalinen elämäntyyli on lisääntynyt nopeasti. Ja viime aikoina vauhti on vain kiihtynyt. Pääosin metroseksuaalit ovat alle 25—vuotiaita, 30 ikävuoden ylittäneitä metroseksuaaleja on todella vähän. The Metrosexual Guide to Style: SS-johtaja tapasi käydä manikyyreissä.

Horror liikkui aina kiillotetuissa ratsastussaappaissa ja valkoisissa hanskoissa. Hänen väitettiin päihittäneen Richard Nixonin tv-väittelyssä, koska antoi puuteroida kasvonsa.

Transexual sexo videos porno negros videos prono gratis pelicula porno x maduras videos porno sexo gratis garganta profunda porno para mujeres haciendo el culo videos porno 18 porno xxx ver vidios prono gratis maduras en la calle tios follando enfermeras porno entre chicas desnudas madre videos de porno lisa ann hd cuarentonas xxx tetas grande porno pelis porno africanas videos de porno hd super pollas grandes naturales video porno porno videos demaduras videos xxx chicas latinas follando xxx joven follando milfxxx videos de chicas para descargar video porno en la calle webcam coumluder pelicula porno trios porno gratis travestis ferrol hombres desnudos el amor follando en castellano video porno intercambio de putas chupadas de porno tube cumloader en español gratis maduras porno xxx francheska jaimes ver video anal maduritas gratis xxx gratis sexo en castellano videos teens hd videos porno abuelas peludas viejos porno gratis de viejas sexi porno gratis maduras mangas hentai xxx hd madura xxx videos masajes lesbianas petardas lesbianas vicky storm maduras porno tias fallando mujeres cachondas películas porno gratis videos porno bisex gorda follando videos porno porno follando lisa ann hd porno ver vidio videos mamadas porno bbw videos x putas cachondas casting porn videos sexo anal gordasfollando porno españolas modelos porno pelirrojas follando sexso porno videos muy peludas vidios de coño brutal porn sexo arabe video de lesbianas porno edpañol alexis texas anal lesbianas vintage porno videos sexo ancianas putas pornoanal videos prno español madura video parejas porno.

cumlouder porno hd super grandes naturales follando streaming porn tube porno gordas porno gratis viejas x anal hd bajar porno de parejas pilladas desnudas follando follando videos ponor gratis trios holly michaels actrices porno playa viejas paris porn porno gratis swingers tetona videos porno de lucia tera patric porno.

cumlouder porno gratis de lesbianas porno de enfermeras lesbianas sexso gratis abuelas melani rios videos sexo hentai hardcore teen anal videos gratis chica cachonda xvideos porno coños peludos pelis porn videos rubias 19 sexo con el mejor porno porno gratia hentai porno gratis videos por primera vez xxx maduras porno modelos porno morenas xxx videos porno de putas enfermeras calientes porno mamadas porno viejas follan bisexual porno tetas muy zorras dunia montenegro tiffany star follados videos porno en español maduras mamadas jovenes chicas comiendose el amor videos folladas lesbianas chicas sexo duro sexo anal sexo maduras tetonas gordita follada enseñando el amor milf follando silvia rubi culonas negras porno tetas vasca follando free videos porno gratis enormes pajas porno de mujeres haciendo el colegio ash hollywood videos porno en la playa gordas sexo hardcore tios follando a hombres peludos videos lesvianas amater tube mature porn videos x videos porno español tetonas folladas xxx video gratis maduras maduritas.

con jovenes seso duro porno maduras squirt video porno coños peludos chica porno lesvianas gratis lisbianas viejas mujeres tragando semen negras cachondas videos porno anal video paginas porno gratis videos gratis porno.

ISOT LUOMUMEIS HOMO ILMAINEN SUOMALAINEN SEKSI

THAI HOMO HIERONTA SOTKAMO THAI HIERONTAA TAMPERE

Seksuaalinen vallankäyttö tosiaan on yleistä yhteiskunnassa. Suosittelen lukemaan seuraavan teoksen: Olisi epäjohdonmukaista rajata ihmissuhteet pois politiikasta, kun valtio jo ottaa kantaa muihunkin yksityiselämän asioihin, kuten vaikkapa terveelliseen ruokavalioon.

Se on ihmisten yksityisasia syökö päivät pitkät laardia vai porkkanoita, mutta valtio voi tukea sitä terveellisempää vaihtoehtoa. Edelleen, olen todella liberaali henkilö, enkä ole pakottamassa ketään mihinkään. Minusta kuitenkin sosiaalinen syrjäytyminen on merkittävä ongelma, ja sellaiseksi se yleensä nähdään sosiaalipolitiikassa.

Ystävien puute on nykyään aika merkittävä ongelma, ja valtion on ihan hyvä estää tällaista syrjäytymistä. Helppoja ratkaisuja ei ole.

Samalla tapaa kunnat harjoittavat nuorisotyötä, jolla yritetään estää nuorten sosiaalisia ongelmia. Ei nuoria olla pakottamassa harrastekerhoihin. Havaintojeni mukaan elämä ilman seksiä ei ole useimmille ihmisille erityisen kivaa. Maailma olisi parempi paikka jos kaikki saisivat seksiä. Jep, siksi en kannata ihmisten pakottamista tai "tason laskua". Pointti ei ole todellakaan yrittää saada ihmisiä makaamaan vastenmielisten kanssa.

Ei tähän mitään helppoja ratkaisuja ole. Olen kuitenkin ehdottanut muutaman asian kirjoituksessa "Seksin puute tasa-arvo-ongelmana". Yksi ratkaisu mistä en ole puhunut, olisi lisätä naismaahanmuuttajien osuutta radikaalisti. Tällä hetkellä niistä suurin osa on käsittääkseni miehiä. Totta, en minä ole tätä "melua" aiheuttanut. Se on vain yksi kirjoitus muiden joukossa. Olen kirjoittanut todella monta artikkelia muista tasa-arvo-ongelmista, mutta ne eivät näytä ihmisiä kiinnostavan.

Seksi on edelleen vahva tabu yhteiskunnassa, vaikka tekopyhästi eletään mukamas jossain seksuaaliliberalismissa. Kyllä hellyyttä voi saada seksityöläiseltä. Itseasiassa usein seksityöläinen ei edes harrasta seksiä asiakkaan kanssa. Minä olen nähnyt useammankin Bigfootin eläessäni. Itseasiassa minulla on niitä kaksi tuossa kirjahyllyssä. Suotta haaskaat aikaasi näiden kanssa, Panu. Kun keskustelu todellakin alkaa tasolla "katkera pienimunainen idiootti" niin keskustelun aloittajat eivät todennäköisesti silloin välitä asiapitoisesta keskustelusta.

Naisten on helppo noin yleisestikin väittää, että mies saa kutakuinkin automaattisesti sillä, että käy suihkussa, pukeutuu kunnolla, pistää dödöä juuri sopivan määrän, käyttäytyy hyvin ja menee iskemään, iskee tarpeen mukaan useampaa eikä aseta rimaa erityisen korkealla - jo ihan senkin takia, että heillä ei ole mahdollisuutta testata teoriaansa itse todetakseen sitä vääräksi.

Totesi kokeilun jälkeen, että heteronaiset ovat todella ikävää sakkia lähestyä verrattuna lesbonaisiin. Paitsi, että he torjuvat useimmat lähestymisyritykset, he tekevät sen sellaisella tylyydellä, että hän ei ymmärrä miten miehet viitsivät ylipäätään yrittää.

Vika ei siis ole miehissä ellemme rinnasta lesbonaisia sitten miehiin. Johtunee varmaan moderneista tasa-arvokäsityksistä, että miehen ja naisen parinvalintaprefenssit oletetaan samanlaisiksi, molempien halukkuus keskimäärin yhtä suureksi ja niin edespäin. Itse en näe tasa-arvo-ongelmana tunnustaa faktoja ja hyväksyä eroavuuksia sukupuolien välillä. Toisaalta en kyllä lämpene juuri Panun miesasiakirjoittelun priorisoinneille, ja suhtaudun asiaan vähän siihen malliin, että jotkut asiat kannattaisi hyväksyä sellaisina kuin ne on.

Tämä voi toki johtua seksuaalisesta konservatiivisuudestani. Markkina-arvoteoriat ovat toki good to know ja toisaalta niiden järkeenkäyvyyden kiistäminen avuttoman denialistista, mutta siitä huolimatta niiden käytettävyys politiikan piirissä on hyvin rajallista. Relevanttia miesasiaa olisi esim. Toki bordellien laillistaminenkin pragmaattisista syistä kaikin puolin järkeenkäypää. Joskaan valtiontukia bordelleille ei pitä missään nimessä myöntää esim.

Panun ajatukset ei sitten edusta puolueen yhteistä kantaa. Eikä kyllä täysin minunkaan. No mutta, kun niitä ihmisiä tulee vastaan jotka eivät käy suihkussa riittävän usein , eivät käytä dödöä lainkaan , eivät omaa käytöstapoja ja tulevat silti vonkaamaan iskemisestä ei voi puhua.

Niin kyllä noilla nyt jo sillai alkuun pääsisi. Vika ei siis ole miehissä. No katsokaas kun tässä on nyt niinkun se että miten se lähestymisyritys tehdään. Tosin mää en tiedä miten mää reagoisin edes, kun mä saan vaan noita törkeitä lähestymisyrityksiä enkä muita: D Mutta en kyllä silti näe että ongelma olisi kenenkään muun kuin mun paitsi ehkä kavereitten jotka joutuu kuunteleen valitusta siitä että miksi-mä-olenkaan-yksin.

Panun esittämät toimenpide-ehdotukset ja argumentit ovat ylipäätään niin käsittämättömän utopistisia että tällaiseen kirjoitteluun on naisena hyvin vaikea suhtautua yhtään mitenkään muuten kuin järkyttyneen vastahankaisesti vrt ensimmäinen kommenttini. Ensinnäkään en ymmärrä jaottelua ylemmän ja alemman tason miehiin. Jos kerran halutaan puhua tasa-arvosta ja sukupuolten välisestä tasa-arvosta niin eikö sen tasa-arvon pitäisi päteä myös sukupuolen sisällä eri yksiöiden välillä.

Ihmiset ovat yksilöitä enkä näe mitään syytä jakaa mies- tai naissukupuolta eriarvoisiin kategorioihin. Toisekseen, seksi on ihmisen elämästä vain yksi osa-alue. Monilla ihmisillä se ei ole lainkaan niin tärkeä kuin Panu kirjoituksissaan olettaa. Toki se on tärkeää, mutta ilman seksiäkin voi elää.

Seksittömyys ei tapa, vääränlainen ravinto sen sijaan voi sen tehdä. Siksi on käsittämätöntä verrata näitä keskenään ja vaatia valtion taholta toimenpiteitä seksittömyyden poistoon. Ihmisten syrjäytymiseen on monia syitä mutta tuskinpa vain seksin puute aiheuttaa syrjäytymistä.

Eiköhän ne syrjäytymisen syyt ole jossain muualla ja seksin puute on korkeintaan syrjäytymisen sivutuote. Ja voitko kuvitella, on myös ihmisiä joita ei seksi kiinnosta pätkän vertaa? Ja näitä löytyy niin miehistä kuin naisistakin.

Miksi ihmisen pitäisi muuttaa persoonaansa ja toimia vastoin omia tuntemuksiaan vain sen takia että joku sinkku jää nyt ilman seksiä koska joku toinen sinkku pihtaa? Miksi oletetaan että puutteessa elävät miehet automaattisesti olisivat kiinnostuneita harrastamaan seksiä maahanmuuttajanaisten kanssa? Tai miksi kuvittellaan että puutteessa oleva on automaattisesti halukas maksamaan seksistä? Ihmisillä on erilaisia moraalikäsityksiä mutta myös erilaisia preferenssejä seksikumppanin valintaan.

Kaikkia ei kiinnosta seksi ulkomaalaisen kanssa eikä kaikkia huvita edes maksaa seksistä. Syyt valintoihin ovat toki jokaisen henkilökohtaiset ja niitä tulee kunnioittaa puolin ja toisin.

Yhtä lailla voidaan kysyä että onko lesbonaisella "velvoite" harrastaa seksiä heteromiehen kanssa? Tai jos naisen tulee nk. Lisäksi jos oletetaan että Suomi kansainvälistyy näiden kaikkien maahanmuuttajien ansiosta on myöskin oletettavaa että suomalaiseen seksuaaliliberalismiin sekoittuu hyvin monen näköisiä uskontokuntia ja erilaisia seksuaalikäsityksiä jotka eivät välttämättä ole läheskään niin vapaamielisiä kuin tämä meidän. Panu on varmastikin tietoinen siitä että monien maahanmuuttajanaisten etenkin nuorten sellaisten ei anneta olla kanssakäymisissä edes oman kansallisuuden miesten kanssa, puhumattakaan eri kansallisuuden.

Miten tuo sopii ehdotukseen maahanmuuttajanaisten seksityöläisyydestä? Monissa maissa seksuaalivalistus kouluissa on ehdoton nou-nou mm. Englannissa jossa esim teiniraskauksien määrä on suuri ja seksuaalivalistus teineille olisi ensiarvoisen tärkeää   juuri edellämainitusta syystä joten onnea vaan senkin suhteen. Mamut kun vetävät lapsensa pois koulusta jos siellä opetetaan mitään joka sotii heidän kulttuuriaan tai uskontoaan vastaan, oppivelvollisuus tai ei. Mitä tulee naisten tympeyteen miessukupuolen iskuyritysten suhteen niin johtuisiko siitä että baarissa niitä humalaisia vonkaajia on ihan tungokseksi asti että siinä kyllästyy alle aikayksikön vaikka vastapeluri olisikin käynyt suihkussa, kammannut tukan ja olisi kaikin puolin muutenkin fiksu.

Vinkkinä voin kertoa että seksikumppania voi kyllä etsiä muualtakin kuin baarista ja voi onnistaa jopa vähän paremmin. Jos kerran naisia ei voida pakottaa seksiin vasten tahtoaan niin mikä sitten on se toimenpide jolla kaikki saadaan harrastamaan iloisesti seksiä keskenään? En oikein jaksa uskoa että sellaista on olemassa. Ihmiset ovat niin erilaisia yksilöitä että se mikä toimii yhdelle ei taatusti toimi toiselle ja sitten on ne miljoona muuta siltä väliltä.

Tämä asia ei ole ihan niin mustavalkoinen kuin monet hienoin sanakääntein ja sivistyssanoin haluavat antaa ymmärtää. Kannattaa miettiä asioita hivenen pitemmälle kuin vain meuhkata että valtion pitää tehdä asialle jotain.

Yrität piilottaa olemassaolevan tasa-arvo-ongelman kieltämällä edes miesten ja naisten vertailun jollain sukupuolineutraliteetin käsitteellä. Markkinatalous määrittelee kuinka paljon tätä pavelua tulee tarjota. Valitettavasti markkinatalous ei voi toimia bordellien kohdalla, koska bordellit ovat laittomia.

Koska naiset ovat keskimäärin todella paljon paremmassa asemassa esimerkiksi irtoseksimarkkinoilla. Eli nainen saa omaa tasoaan korkeampaakin miestä.

Siten, että kaikki maahanmuuttajat eivät siihen ryhdy. Toki maahanmuuttajat tulisi kotouttaa kunnolla Suomalaiseen kulttuuriin ja yhteiskuntaan. Hyvä että tunnustit, että naiset ovat paremmassa asemassa irtoseksissä.

Heille tulee ehdotuksia tungokseksi asti. Lisäksi tunnustat, että miehille seksin hankkiminen baarista ei ole helppoa, koska naisista on kova kilpailu. On se ensimmäinen askel pitkällä tiellä, mutta koko ongelman simplifioiminen siihen kertoo selkeastä haluttomuudesta. Vaikka nainen tahtoo tulla kehutuksi, kehuminen samalla paljastaa naiselle miehen alemmuudentunteen naista kohtaan.

Täten naisten halukkuus asettua parinmuodostusrituaaleissa passiiviseen rooliin iskettävänä pakottaa miehet siihen käytökseen, jossa he ehdottelevat vieraille naisille. Se, että naiset itse ylläpitävät ajatusta, että yksi "ei" ei tarkoita ei, luo entistä enemmän ongelmaa siinä koska ei on ei ja koska se on ehkä.

Sen sijaan jos ihan tavallinen, keskivertonainen, ihan normaaleissa arkivaatteissa ja sen kummemmin laittautumatta kysyy "haluaisitko tulla meille harrastamaan seksiä? Tämän takia en pysty ottamaan kenenkään naisen väitettä siitä, että seksiä saa, kun vaan päättää ja pikkusen vaan vähän käy suihkussa ja pikkusen vaan vähän miettii sanojaan ja pikkuisen vähän vaan ei ole totaalinen luusiri. Fakta on, että edes taitavimmatkaan naistennaurattajat eivät saa joka toiselta naiselta.

Se, että keskivertonainen vailla ilman mitään pelinaistaitoja pystyy pelkällä ruumiillansa saavuttamaan enemmän kuin pelimies vankalla kokemuksella, kertoo todella paljon irtoseksimarkkina-arvojen eroavuuskista.

Onneksi tosin vakituisen parisuhteen perustamisissa näin merkittäviä eroavuuksia ei ole - ja mitenkäpä olisikaan niin kauan kuin pysytään PARIsuhteissa eikä menage a trois tai sitä suuremmissä häröpalloissa. Huonoa säkää sekä seurausta naisten passiivisuudesta aloitteen tekijöinä.

Toki, ei sikäli, etteikö suurin osa ole suhteellisen törkeää, tai juustoista "meille vai teille? Markkina-arvoteoria muodostuu valinnoista, ja sen takia minua naurattavat naiset, jotko suuttuvat teorian läpikäymisestä ja kiistävät sen, koska se ei "voi" olla paikkansapitävä, koska se EI SAA olla sitä, koska se on moraalisesti "väärin" heidän mielestään.

Mutta kuten aiemmassa totesin, markkina-arvoteorian soveltaminen ei mielestäni ole relevanttia miesasiapolitikointia. Luulenpa, että semmoinen on Panunkin kirjoittelussa lähinnä lukijakunnan muodostamista eikä itse politiikkaa. Niin ikään markkina-arvoteoria ei ole tie onneen, eikä tuo parisuhdemenestystä. Asiaan liittymättä tästä vaikka luettavaa, koska luulen, että Panun seksuaalisosialismin dissaaminen lienee yksi niitä varmoja asioita, joista olemme samaa mieltä: En minä ainakaan ole kieltänyt sitä, että naisten ja miesten parinvalintakriteerit ovat erilaiset, tai sitä että he toimivat eri lailla.

Olen ollut eri mieltä siitä, että tähän eroavaisuuteen olisi yhteiskunnan taholta puututtava. Sivuhuomautuksena, itse kyllä kuulun niihin, jotka sanovat sille huutelevalle pulsulle ihan nätisti "ei kiitos", ainakin jos tilanne ei tunnu uhkaavalta, jolloin yritän kaikota paikalta mahdollisimman äkkiä. Samoin toimin kyllä baarissakin ei siis sillä, että tämmöistä jotenkin erityisen usein kohtaisin , ellei nyt päälle kaaduta tai käydä peräosastoon kiinni. Riskinä tässä näkisin sen, että prostituution valtavirtaistamisessa paremman sanan puutteessa ammattiin ehkä ajautuu entistä enemmän ihmisiä, joille se on liian rankkaa, vaativaa tai muuten tekee fyysisesti tai henkisesti pahaa.

Tasa-arvokysymyksien priorisoinnista olen whiicin kanssa ainakin pintapuolisesti, koska en hänen käsityksistään tuota kommentin listaa enempää tiedä ihan samaa mieltä. Ajattelisin, että ihmisten kehittämien ja ylläpitämien epätasa-arvoisten yhteiskuntarakenteiden, vaikka yleisen asevelvollisuuden tai noiden isyyskysymysten, korjaaminen lainsäädännöllä on sekä tärkeämpää, että helpompaa kuin ihmisluonteen muuttaminen sanelupolitiikalla.

Itse näkisin, että järkevät tasa-arvoa puoltavat ihmiset kannattavat sitä, että kansalaisena sukupuolella ei ole merkitystä poislukien tietenkin vaikka rintasyöpä, eturauhassyöpä, synnytys, tai muut miehen tai naisen biologiaan väkisinkin sidonnaiset asiat ja yksilönä sen yksilön tahdon mukaan.

Järkevät ihmiset tahtovat, että oikeudet, vastuut ja velvollisuudet jakautuvat tasan ja ketään ei syrjitä. Ei kyse ole mistään kisasta, tai siitä kuka saa eniten toisen kustannuksella. Minusta maailmassa olevan virheen perussyynä on tyhmyys yhdistettynä vittupäisyyteen ylipäätään, ei asianosaisten sukupuoli. Pääsääntöisesti ero romantiikassa ja seksuaalisessa ahdistelussa on vain ja ainoastaan se, että pitääkö nainen ahdistelijaansa viehättävänä.

Toi ensimmäinen osa on ihan totta. Mutta pätee myös miehiin. Mies voi kokea naisen lähestymisen ahdistelua, jos nainen ei miellytä silmää.

Miksi tarvii heti paukata suoraa siihen asiaan? Eikö olisi kivampi virittää keskustelua vaikka jos ollaan baarissa että "mitäs tykkäät bändistä? Ja ne ehdottelut, joita mulle niin ihanasti suodaan noin kerran viikossa, tulee yhdeltä pulsulta jonka nään joka työmatkalla. Kehu on kehu, ei se kerro mitään kenenkään alemmuuden- tai ylemmyydentunteista. S e, että naiset itse ylläpitävät ajatusta, että yksi "ei" ei tarkoita ei, luo entistä enemmän ongelmaa siinä koska ei on ei ja koska se on ehkä.

Miten niin muka "ei" ei tarkoita ei? Oho, kommentti josta en ole mistään kirjoituksen henkeen nähden eri mieltä. Teknisestä sisällöstä yhden mutta vain yhden lauseen osalta omaan erilaisen katsantokannan:. Itse en näe merkittävää riskiä tähän. Uskon, että vaikka prostituutio tulisi maan pinnalle lailliseksi elinkeinoksi itseasiassa se on sitä jo nyt, ainoastaan paritus on kielletty , sen käyttäjien määrä ei paljoa yleistyisi.

Toisaalta siinä missä myynnin määrä voisi tuplaantua, parituksen mainostus, toimitulojen vuokraaminen, prostituutin turvallisuuden varmistaminen vartijat laillistaminen merkittävästi juurikin vähentäisi työn rankkuutta esim.

Niinikään en usko, että seksityöntekijöiden määrän täytyy kasvaa merkittävästi, koska kyseeseen voisi huvinkin tulla työajan tehokkaampi käyttö, kun huora ei itse mainosta itse itseään kadulla vaan käyttää työaikansa ainoastaan rahan tekemiseen. Mainos voitaisiin pistää Lollol tai Kallen sivuille, toisin kuin nykyään, kun myydään "thai-hierontaa" tämä johtaa aidon thai-hieronnan ammattilaisten leimaantumiseen aiheetta. Totta kai voi kokea, mutta en anna sellaiselle kokemukselle mitään arvoa.

Ahdistelu on ahdistelua, ei sitä, että yrittää lähestyä jotakuta, jonka mielipidettä asiaan ei tiedä. Ahdistelu on peräänantamatonta, kieltäytymisestä piittaamatonta jatkuvaa lähentelyä. Naiset suorastaan kerjäävät tulla ahdistelluksi leikkimällä "vaikeasti lähestyttävää" ja "epälutkamaista".

Koska miehet ovat rehellisiä, heidän "ei" on oikeasti ei. Ironista on se, että samaan tapaan kuin miehillä on vaikeuksia tietää millä merkityksellä "ei" on sanottu, naiset käyttäytyvät ikään kuin miehen "ei": Kenenkään kauniin tai keskiarvoulkonäön omaavan naisen ei yksinkertaisesti täydy alentua tekemään aloitetta.

Ja sopisi toki omaan iskutapaani. Tosin teknisesti en kutsuisi sitä edes iskemiseksi, koska en koskaan lähde baariin siinä hengessä, että seuraavana aamula olisi kassit tyhjänä. Ihan kiusallaankin jättäisin tekemättä sellaiset ehdottelut koko illalta ja vaihtaisin ennemmin puhelinnumerot. Elät kuitenkin fantasiamaailmassa, jos oikeasti uskot, että keskivertoulkonäöllinen mies tälläkään taktiikalla saa oikeasti naisseuraa edes keskustellakseen ja mennäkseen seuraavana päivänä selvin päin vaikka kiinalaiseen ravintolaan.

Ja on myös aina se mahdollisuus että tulisi "haista vittu! Oma numeronsa on toki ne naiset joilla on jo mustasukkainen poikaystävä ja harrastavat tätä pelinä, jossa he ottavat sairasta nautintoa poikaystävänsä mustasukkaisuuden ruokkimisesta, pääsääntöisesti sillä seurauksella että joku täysin sivullinen riippumatta kuka aloitti keskustelun joutuu lasarettiin. Semmoiset naiset pitäisi ihan aikuisen oikeasti paloittelusurmata.

On ihan turha kysyä mistä syntyy naisviha modernissa seksuaaliliberaalissa yhteiskunnassa. Niin ikään pieni osa naisia aiheuttaa hallaa muuallakin erityisesti toisille naisille, esim.

Julian Assangen perättömät raiskaussyytökset. Varmasti kiva temppu kaikille oikeasti raiskatuille. Kiva piirre sekin, että organisaattorina sillekin oikeusmurhalle on radikaalifeministi. Mielestäni naiset tarvitsisivat jonkin anti-feministisen egalitaristiliikkeen korostamaan omaa halveksuntaansa sitä vähemmistöä kohtaan, ketkä asettavat naiseutta aiheettoman huonoon valoon.

Sitä syyllistä ei ole pakko aina hakea patriarkaatista Erityisesti iskettäessä keskitason tai korkeamman tason naista on tärkeää, että mies asettuu hankalasti saavutettavaksi. Joka missihenkilöitä ollaan isketty juurikin taktiikalla, että auttamattomasti lääpällään ollut pelimies on kontrolloinut kaikki tunteiden päällepäin osoittaminen ja osoittanut täydellistä välinpitämättömyyttä.

Kun nainen on kaunis, hän saa kuulla siitä kaikilta. Jos on suorastaan missitasoa, hän kokee sen erikoiseksi, että joku jättää kehumatta eikä edes ole tunnistavinaan. Toki, jos menee baariin iskemään Alemman Tason Naista, tai edes oman ikäluokkansa alempaa tasoa, voi toki olla parempi kehua ulkonäköä, jos on vähääkään syytä epäillä, että nainen rypee itsesäälissä esim. Muille naisille lienee turha vakuuttaa, että "kyllä sinä minulle kelpaat". He tietävät sen itsekin. Tuskin menee noin, jos iskurepliikki on "anna pillua".

Kun se on jotakin vähemmän offensiivista ja pultsarimaista, "ei" voi yhä olla ehkä. Se ei tarkoita, että heti perään kysymällä voi saada eri vastauksen. Se voi tarkoittaa sitä, että kiellon saatuaan jatkaa keskustelua muulla tavoin ja välttää samaa ehdotusta, yrittäen epäsuoremmin pukille. Kannattaa kuitenkin muistaa, että nainen ei halutessaankaan välttämättä halua tunnustaa sitä, koska tykkäävät olla ajopuita.

Ei naisen kanssa lähdetä baarista harrastamaan vaginayhdyntää toisen kotiin. Sinne mennään "jatkoille" tai vaikka sitten lukemaan scifi-kirjallisuutta.

Mutta kaikesta huolimatta se vaan johtaa seksiin. Ei nainen sitä halunnut. Ei nainen ole lutka. Jos kaikki menee nappiin ja treffien päätteeksi löytää itseään sovittamasta kumiukkoa kepin nokkaan, ei siinäkään mitään kysytä, vaikka tässä tapauksessa "ei" kannattaa toki ottaa vakavasti, jos se esitetään kysymättä.

Paitsi ehkä jos nainen kikattaa hillittömästi sanoessaan sen. Niin tai nain, kysyä ei ainakaan sovi, koska nainen ei halua vastuuta teoistaan.

Ei ainakaan ensimmäisellä kerralla. Kun partneria oppii tuntemaan niin tietää kiihottuuko hän siitä, että hänet pistetään puhumaan rumia ja tunnustamaan ääneen halukkuutensa seksiin. Siinä nyt joitakin mietteitä miksi "ei" on välillä mutta ei aina ehkä. Pelimies kuitenkin välttää sellaisten ehdotusten tekemistä, jossa naisen tulee vastata "ei" ollakseen "epälutkamainen".

Ja todellakin tämä tulee ei-pelimieheltä, eli saatan erehtyä jossakin. Laasasen blogista, mutta en niitä strategioita ole käytäntöön soveltanut, koska kuulun itse siihen kastiin lyttyyn lannistettuja alemman tason miehiä. Tähän toki voi vaikuttaa sekin, että mielummin iskisin naisen vaikka kirjastosta kuin baarista. Baarissa olen lähinnä saanut turpiin niiltä poikaystäviltä vaikka en ole ketään lähennellytkään. Olen nimittäin allerginen kaikelle pissismeiningille eli olen kaiken lisäksi tarpeettoman vaativa oman seksuaaliekonomisen kastin huomioon ottaen.

Koska Rhian käytös on tähänkin asti ollut syvimmin epäasiallista, tulee palautteenikin sitä olemaan vastavuoroisesti. Jos naisena oleminen estää sinua olemasta rationaalinen, se ei anna kovin hyvää kuvaa naiseudesta. Älä lokaa naisia käyttäytymällä kuin idiootti ja syytä siitä naiseudesta. Tunnen monia rationalistisia ja fiksuja naisia, jotka osaavat käsitellä asioita asioina. Seksuaalista markkina-arvoteoriaa tutkiskelevat ihmiset eivät aseta miehiä näihin ryhmiin - naiset tekevät, joka ikinen kerta kun tekevät päätöksen: Jos olet sitä mieltä, että ATM ja YTM ovat syrjintää, tuet seksuaalisosialismia eli joko - seksin pakkojakamista raiskauksen poistoa Rikoslaista tai - valtiokustanteista bordellia tai muuta taetta sille, että vaikka raiskaus säilyisi Rikoslaissa, on takuuvarma keino rumimmallekin pultsarille saada pillua.

Et kuulosta seksuaalisosialistilta, mutta käytät silti ilmaisua "syrjintä". Joudun tästä päättelemään, että:. Olet tyhmempi kuin vasemman jalan kumisaapas Kumpi hyvänsä onkaan vaihtoehto, suosittelen olemaan oksentamatta ympäriinsä tuollaisia naisen älykkyyttä halveeraavia aivopieruja. Vähintään ota 10 minuutin jääkylmä suihku jäähdyttäksesi tunteesi ja pala sitten miettimään mille itse asiassa olet suuttunut. Palkka ansiotyöstä on myös vain yksi elämän osa-alue, siitä huolimatta feministisen valtataistelun A ja O.

Itse asiassa raha ei ole edes mikään itseisarvo samalla tavalla kuin turvallisuus, nälättömyys, tyydyttävä seksielämä, tyydyttävä perhe-elämä, katto pään päällä, jne. Rahalla ainoastaan ostetaan kaikkea kivaa, toki myös katon pään päällekin, mutta palkankorotuksesta ei se ole kiinni, kun työttömät elävät vielä pienemmällä summalla. Miksi silti höpäjätte aina 80 senttiä? Paitsi epäsuorasti, aiheuttamalla turhautumista ja itsemurhia. Oletko tietoinen, että miehet syrjäytyvät useammin työelämästä sekä myös suorittavat enemmän itsemurhia?

Tuota argumenttiasi voitaisiin varmaan myös käyttää uudelleenkriminalisoimaan homoseksi. Voitaisiin vaikka soinilaisittain kriminalisoida esiaviollinen seksikin, eiköstä jookosta? En tiedä onko kukaan olettanutkaan. On niitä kotimaisiakin huoria täydentämään. Bordellien laillistaminen lähinnä toisi protituuteille mahdollisuuden turvalliseen, valvottuun työympäristöön ja sellaisiin markkinointitapoihin, ettei heidän täydy seistä ulkona häiritsemässä kaltaisiani kunniallisia ohikulkijoita.

Silloin ollaan jo niin pitkällä sosiaalidemokratiassa, että kapitalisti-minua oksettaa. Oma vasta-argumenttini on ollut tähänkin asti ja tulee jatkossakin olemaan Panun sosialistisia ehdotuksia vastaan: Miksi ruuasta ei saa Kela-korvausta?

Panun tulisi oppia hyödykkeen ja lääkkeen ero. Hyödykekin voi olla terveydelle tärkeä, mutta se ei silti ole lääke. Valtiontaloudellisesti masturbaatio on parempi lääke biologiseen puutteeseen. Henkiseen läheisyyden puutteeseen luulisin jo platonisen halauksenkin auttavan paremmin kuin maksettu seksi bordellissa.

En toisin sanoen pysty näkemään bordellien valtionsubventaatiota minään muuna kuin tulonsiirtona sellaisille miehille, jotka eivät saa nautintoa masturbaatiosta, ja jotka eivät saa pillua baareista. Vaikka itse olenkin ATM, minä en bordellissa asiakkaana kävisi vaikka valtio maksaisikin.

Mutta olen siitä huolimatta sitä mieltä, että bordellit tulee laillistaa. Niitä ei vaan saa valtion kassasta tukea. Koska lattialta ei pääse enää syvemmälle. Keskiverto mies ehkä tähtää korkeintaan tuohon keskivertonaisen kohdalle ja sekin on käytännössä epärealistinen tavoite.

Käytännössä keskiverron miehen pitää tähdätä alimpaan kymmenykseen naiskastia, jotta saanti oikeasti paranee. Tällöin keskiverto mies ja keskiverto nainen olisivat markkina-arvoisesti tasavertaisia, kun 50 ja 50 markkina-arvoiset kohtaavat toisensa.

Eli jokaiselle miehelle 5 naista kiertoon. Yksi nainen noin kahdelle miehelle. Jos täällä vielä tapahtuu pysyvää parinmuodostusta ja naiset vapautuu irtoseksimarkkinoilta, vapaat naiset loppuvat ennen vapaita miehiä. Parinmuodostusmarkkinoilla on toki silti olemassa naisilla sisäänrakennettu esto naida sosioekonomisessa asemassa matalempaan miestä. Feministit syyttävät tästä haluttomuudesta tietenkin miehiä "miehet pelkäävät vahvaa naista".

Moni mies tahtoisi olla koti-isä ja elää tuhlaten vaimonsa rahoja. Miettikää kuinka moni tervejärkinen nainen suostuu tähän? Toki jos ollaan realistisia, en keksi millaisella valistusohjelmalla saadaan vapaaehtoisuuteen perustuen aikaan tämmöinen asennemuutos, jolla laskettaisiin naisten rimaa alemmas, ja kiinnostusta seksiin matalempitasoisten siis edes tavallisten keskitasomiesten - ei puhuta densuista nyt suuntaan.

Itse lähinnä lähtisin siitä, että seksuaalivalistuksen tunneille on koulussa osallistuttava eikä uskovaisilta vanhemmilta kysytä mitään lupaa siitä saako lapselle kertoa teknisistä ehkäisykeinoista ja sukupuolitaudeista. Mitään erityisempää "harrastakaa seksiä" -kehoitusta en viljelisi.

Ehkä tietoisuus itsessään parantaa asiaa, erityisesti maahanmuuttajien jälkikasvussa. Enkä tarkoita nyt sitä, että heidän jälkikasvu pitäisi saada bordelleihin vaan mielummin irti fundamentalistisen uskonnon vaikutuspiiristä. Venyy kommentti nyt niin, että voisi melkein parsia vaikka oikeaksi blogiksi ja joutuisi silti lyhentelemään. Liikaa julkaisemattomia blogauksia jo entuudestaan odottamassa tosin Et nyt ilmeisesti vaivautunut miettimään mitä sanot joten kysyn; millä ja missä näitä taitoja lähestyä ja tuntea olonsa turvalliseksi vastakkaisen sukupuolen seurassa, etenkin kun mielenpäällä on intiimimpi kanssakäynti lähdet opettelemaan jos tiedät kärsiväsi vakavasta tunne elämän häiriöstä?

Viesti akoilta on aika selvä. Suksi hollantilaiseen Tai Nevadalaiseen vittuun tai hirtä itsesi. Helkkari, kun mua ihmetyttää tämä keskustelu, välillä tulee ihan jopa hyvin perusteltua tekstiä tarkennan, että hyvin perusteltu voi olla, vaikka olisin siitä eri mieltä ja sitten takavasemmalta isketään "kaikki naiset on saatanasta" -argumentilla.

Jos kaikki tai edes suurin osa heteronaisista on noin saatanan hankalia ja sydämeltään pahoja, miten ihmeessä on mahdollista, että kuitenkin ihan suuri osa suomalaisista miehistä ja naisista elää heteroparisuhteessa ja on vielä piru vie siinä ihan onnellisia. Että pidettäiskös yksilöt yksilöinä ja sukupuolet sukupuolina. Miksi tehdä kusipäisyydestä sukupuolikysymys, kyllä sitä puolta osaavat molemmat sukupuolet suorittaa ihan kiitettävästi.

Ei elämä edelleenkään ole naiset vs. Tosin kuten tuolla mainitaankin, whiic ja Panu taitavat puhua pelkästään irtoseksimarkkinoista ja pitävät ehkä parisuhteeseen johtavaa iskemistä erillisenä ja jos näin on, se on yksi niistä syistä miksi tällä keskustelulla on kovin vähäiset mahdollisuudet saavuttaa mitään muuta kuin laimeasti viihdyttävää vääntämistä.

Itse tosin mutulla jotenkin vierastan tätä näkemystä  väittäisin, että suurimmalle osalle ainakin naisista taas on olemassa lähes yksinomaan ne parisuhdemarkkinat, jotka erikoistapauksissa saattavat päätyä irtoseksiin.

Minä en ainakaan argumentoi, että kaikki naiset olisivat saatanasta, korkeintaan sitä, että "kaikki" feministit ovat. Mutta tässä viittaa ainoastaan feministitisiin seksuaalisovinisteihin. Moni itsensä feministiksi mieltäjä on kuitenkin todellisuudessa naispuolinen egalitaristi eli tasa-arvon kannattaja.

En tiedä millä tavoin pahoja meinaat. Normaalien naisten "saatanan hankaluun" on lähinnä heidän lähestyttävyys, kun nämä kaksi eivät vielä tunne toisiaan. Jos lesbotkin sanovat heteronaisia viittä vaille hirviöiksi niin ei kaikesta vaan yksinkertaisesti voi syyttää miehiä. Oletko tietoinen "naisten testistä" engl. Harrastaako miehet moisia mielestänne? Käsitykseni mukaan kyseisen termin suomennos ei täysin perusteella ole sukupuolitettun naisen mukaan. Minä ainakin pidän yksilöt yksilöinä, mutta en katso miksi yksilöistä ei voida tehdä tilastollisia todennäköisyyksiä.

Relevantti kysymys on, minä voimme tilastoilla tehdä, ja oma mielipiteeni on good to know, mutta hyödyllisyys on aika rajallista. Joukosta yksilöitä voidaan tehdä tilasto.

Tilastosta voidaan johtaa yhteen yksilöön todennäköisyyden kautta, mutta ei varmuutena. Tilastot ja tieto itsessään ei voi olla seksististä, rasistista tai syrjivää. Ainoastaan tavat soveltaa tietoa voivat olla sitä. Tämän takia pidän kummallisena monien naisten suhtautumista "seksistiseen" tietoon.

Reaktio on vähän sama kuin ÄO-testeillä eri ihmisrotujen välillä. Sen tuloksetkin on leimattu rasistisiksi. Ne ovat osittain erilliset, molemmilla sukupuolilla. Naisilla ne ovat olemmat geeneihinsä sisäänrakennettuja, miehellä se toinen on tullut sosiaalisena konstruktiona ja pragmaattisena ratkaisuna. Tämä minun käsitys eikä mikään laasaslainen oppikirjavastaus, mutta itse uskon, että miesten suorittamassa parinvalinnassa on biologian kannalta ja sitten miesten alitajunnassa vain yhdet markkinat Joidenkin partnereiden kanssa sitten vaikka useampaa kertaan.

Sitoutuminen on välinearvo varmistamaan säännöllinen saaminen. Jos mies sitoutuu, hän luovuttaa oikeuttansa muissa naisissa käyntiin siinä uskossa, että hän saa enemmän seksiä parisuhteessa. Päätavoite on siittäminen seurauksena seksistä, ei jäädä paikalle kun seuraus putkahtaa maailmaan. Tämä miesten biologinen yli-innostus siittämiseen on syy miksi naisten arvo irtoseksimarkkinoilla on korkea.

Parisuhdemarkkinat on luotu naisten biologisista tarpeista, mutta jotta ei tule vääriä käsityksiä, tämä on miehen henkisen hyvinvoinnin kannalta todella hyvä asia, koska vaikka biologia ajaa miestä siittämään, se ei välttämättä tee korkeammista aivotoiminnoista tyytyväisiä elämäntilanteeseen.

Osa miehistä kaipaa jatkuvuutta ja turvallisuutta elämäänsä, vaikka kyseessä olisi sosiaalinen konstruktio biologia sijaan. Naisilla puolestaan on parisuhdeajattelu luontaista.

Se tulee ihan biologiasta ja tarve löytää lapselle ja itselle elättäjä, koska raskaana oleva tai imettävä nainen ei paljoa juokse savannilla antiloopin perässä.

On silti väärin väittää, että miehistä ei olisi irtoseksimarkkinoida naisten kannalta. Komeille adoniksille on aina kysyntää myös pelkkinä siittäjinä, jotka nössö aviomies joutuu elättämään ominaan. Nainen, joka ei ole markkina-arvossa tarpeeksi korkealla mennäkseen naimisiin Mr. Finlandin kanssa joutuu pakosta valitsemaan vähäisemmän elättäjän perheelle. Jos tilaisuus kuitenkin käy, naisella on biologinen tarve järkkäytyä paksuksi jollekin paremmalle miehelle, ja se on helppoa, koska naisilla on irtoseksimarkkinoilla vapaat kädet valita käytännössä kuka hyvänsä, paljon keskivertomiestä harteikkaampi yksilö.

Tämä ovat biologisia tarpeita. Niiden tunnustaminen ei ole seksististä. Seksististä olisi tietenkin, jos väittäisin, että kaikki naiset käyttäytyvät näiden viettien mukaan ilman korkeamman tason aivotoimintoja, kykenemättä hillitsemään käytöstänsä. Ja noin puolet naisista pystyykin hillitsemään, koska ainoastaan puolet pettävät parisuhteessa. Onko se niin vähäinen osuus? Siis ei sen suhteen, etteikö miesten pettävyys olisi suunnilleen saman suuruista enkä muista kumpi "johtaa", sillä tämä ei ole kisa , koska miestä ei alunperinkään ole suunniteltu parisuhteeseen vaan pelkäksi panokoneeksi.

Nainen on biologisesti suunniteltu puolestaan pettämiskoneeksi. Nostan hattua jokaiselle naiselle, joka pystyy hallitsemaan edes osan alitajuisista impulsseistaan. Voi toki olla, että parempi esimerkki selkiyttäisi paremmin, noiden perusteella mikä tahansa moi-sanan jälkeen tuleva on katala testi. Nojoo… Tiedän kyllä naisia, etenkin nuoria, jotka testaavat miehiä ihan tietoisesti eli asettavat "ansoja" sanomisiinsa ja olettavat suoritusta jollain itsepäättämällään tavalla.

Mielestäni se on epäkunnioittavaa ja typerää, eli kusipäisyyttä ja sinänsä siis tällaisen testin feilaaminen on onni eikä yleensä edes ole kovin toimiva keino ei-kiinnostavien karsimiseen. Ja kyllä, jotkut miehetkin testaavat, eivät ehkä vastaavia ominaisuuksia kuin naiset, tämäkin, toki, on kusipäisyyttä.

Johonkin edelliseen kommenttiin liittyen, tiedän myös täysjärkisten naisten kanssa olevia koti-isiä. Lähinnä viittasin tässä tapaasi vetää päätelmiä kaikkien naisten käytöksestä siitä, mitä ehkä sinä tai "tyypit netissä" ovat baarissa kohdanneet "miehet ovat rehellisiä", "naisen ei tarkoittaa ehkä" en tilastoihin ylipäätään. Mulle tulee tässä keskustelussa useasti semmoinen tunne, että kirjoittavien kommentoijien lisäksi tänne osallistuu jotain näkymättömiä ja äänettömiä henkiolentomilitanttifeministejä, joita varten esim.

Tämä varmaan ihan normaalia yhteydessä, jossa tyypit ovat tottuneet näistä vääntämään, mutta itse tosiaan en ole kuin etäisesti tietoinen vastaavista keskusteluista, joten tulee taas kerran hieman hämmentynyt olo. Ei minua kiinnosta mennä yhdenkään Mr finlandin kanssa naimisiin, ei ole ikinä kiinnostanutkaan ymmärrän toki, että tämä oli esimerkki. Väitän, että ei ole mitään miesten ja naisten yleistä arvojärjestystä, joka toimisi yksilötasolla ts.

Tarpeeksi kaukaa katsottuna toki ihmiset voidaan luokitella huono-keskiverto-hyvä, jotka toimivat nekin vain joukoissa ja abt tämä käsittääkseni siis on se markkina-arvoteoria. Mun mielestä ihmiset on muuten suunniteltu syömis-, paskomis- ja nukkumiskoneiksi, onneksi useimmat tuntemani ovat paljon enemmän.

Ollaan kuitenkin aika kaukana sieltä savannilta. Olkoonkin seuraava kommenttina epäreilu, sanon sen silti. Myös, koska musta tässä kaikessa tilastomatematiikassa ja tutkimusviittauksissa ei nyt oikein nähdä niin sanotusti metsää puilta kikkaillessa joka on etäisesti viihdyttävää, kunhan kaikki tunnistaa sen kikkailuksi eikä pidä minään yleispätevänä reaalielämän ohjeena siitä mitä vasta parikymppisen seminörtähtävän sinkkumiehen naiselämältä on ikinäkoskaan odotettavissa.

Ja lisäksi ainakin minä henkilökohtaisesti kaipaan vähän tunnepohjaista herkistelyä. Niinkuin suurimmalle osalle ihmisistä, niin uskoisin, että teillekin tulee kohdalle se, jolta ei tahdo kiusallakaan pihdata, jolle kohteliaisuuden sanominen ei ole alistumista ja, joka tuntuu olevan ihmeellisen kovasti omaa tasoa ylempänä ja se tykkää silti.

Semmonen, jota katsot sydän sykkyrällä, kun se nukkuu sun vieressä, että mitä kummaa tuo mussa näkee. Ja kun sä nukut, se katsoo sua. Rintaleikkaus hinta thaimaan vaginahieronta ohjeet punertava valkovuoto pistävän hajuinen valkovuoto armeija vitsit vauva keskustelu suomi 24 nainen ja poni pois seks sinkkun vidio sexx. Pillutaivas chat tavata naisen pimppi teko ohjeet ilmaista aikuista pornoa luvun seksisivut.

Google tissi suihku kuva alaston kuva haku minecräft kuva haku palstoja. Pillukuvia omakuva koti seksi video ilmainen. Eläinseksi seksifoorumi insesti tarinat naapurin uhkea karvainen kalu novellit salaa mies porno videot pyllyt paljaana naisen anaalia iisalmessa panopaikkoja turku seksi yyteri alaton tyttö masturboi didlolla nainen jahevosen kyrpä kuvia japanilaisilla huoria turun parhaat teini saa pikkusiskolta pillua.

Pirjo muranen nude tuija tissi seksitarina pissa vex video vanha nainen hieroo tisseillä jäykkä kulli herkku tarinat äidin iso tissi pelit. Kiimainen alaston kuvat kypsä nainen runkkaa spermat pojan kyrpä.

Nainen nude jooka video teini lesbo äiti tytär panotarinoita maaret tukiainen erotiikka ravintola kuopio runkkupaikat rakastelua homo kokemuksia hieronta videoita kuusankoski naapuri nussitaan vnhaa naista oulaisten kaaleet jasmine tukiainen nai. Isot rinnat esillä pimpit paljaana isot kullit panee.

Netti web nuori rakel liekki spermat päälle video mummo pics susanna kukkohovi nuorena john holmes dildo anustappi hyöty penispainojen käyttöohje naisten peput ylilauta alastomat pelit mopiili ilmaiset pasianssi maksullista. Runkkupaikat jämsä intiimi hierontaa koirani nuolee housuja video oman xhmaster oman kullin imemistä pussien venytys mature vittu mustakarvainen pillu liukkaana perse kuvahaku lähetyssaarnaaja asennossa nainen hakee kahviseuraa kouvola heidiä tytön pantava nainen peppu kuvia.

Ilmaisia xxx suomiäiti xxx pussy varttuneen naisen seuraa rauma sexwork tampere sihteeriopisto salo miesseuraa salossa. Kuumat kypsät naiset gigantti seinäjoki runkkaus kuvat. Kimppapano eurajoki huorat ylivieskan treffisivuja ylivieskan paras pimppi kutiaa vanha mummo sex täti saa isoa rintaa teini pillu imee miehen runkkaus sexx big tits kuvahaku piiretty sexi suomeksi naintia anusaukkoon video.

Nuori poika itsetyydyttää etsin seksi tytöt saunassa video eka kertaa gynekologilla. Alastonkuvat pyllyt pienet penisjatkeet pienet kyrvät teko kyrvällä äiti ja nai pienipillusta neekeriä. Free fuck ratsastussaappaat seksi txt seksi joukko-pornoafilmi raju orgasmi videoitu kännipano runkataan seisoo runkataanko pojan seksuaalisuus.

Naiset viettelee nuoren naisen pillua oulu teiniseksiä videoita verkossa jallu sain kyrpää soile synt. Silikoni tekotissit todella isolla panin isotissistä naista. Sexwork fin porn sheivatut vitut isot kullit kovenee sex--videot--kulli kovenee kullit sihteeriopisto thaihieronta kajaanissa vanhempi äiti väkisin pornoa mustat mulkut naisten nyrkkinainti kuvia.

Kaunemmat pillut xxl seksi opettaja iso. Seksinovelli anne mustajärvi anne mustajärvi uros koiran kanssa video nainen nussii nuorta poikaa seksimaa koira panee pullukka pillua.

Transu kuvat ja pillu salkkarit feikit suomalaiset naiset pano. Tytön nännit suomi julkkikset vilauttelevat pimppiään alaston lapsi novelli. Isokokoinen äiti opetti panemaan. Erotika saunassa kaaleet xxx kuvatu sexi elokuvia viehättävä alastomia puumanaisia vaasa seksi tarinoita vaimolle kulleja töissä ilmainen aikuisiihde lespot nainen otti suihin 9v.

Koira nussii hoikat blondit ruiskii vittuun sisään. Seksi video teinityttöjen kuvia. Paljaat naiset kiimaiset tytöt. Ylilauta myyrmäki mies penetraatio oulu seks porno videot kotimaiset. Ms janita mature kontallaan. Sinkkuja jyväskylä kuva mummo saa isoa tissiä vanhaa vittua rovaniemeltä kullia mummolle joukkopano piilokamera. Kuinka monella on fuckbook pornhub kikkeli miten kertoa raskaudesta miten tehdä kotitekoinen eroottinen video vulva tuoksu.

Venäjä suomi big brother suihkuvideot xhamster tuula fingeruus ilmais naiset pano aikuinen nainen seksaa videot. Kotivideot erotiikkaa suomalaiset lesbovideot rajut pornovideot. Suvi alasti panee poikaansa pissa suihku kuva domina seksivideo pillu juna vilauttelu pornoa teräväpiirto naintia. Annika imee munaa vaimo vilauttaa mieln teinit imurilla orgasmi xxl gawri naturismi fideot nussimis kertomuksia ilmaiset seksi video thai teini veljen kanssa äitipuoleni kumisaappaat sihteeri opisto pori iltatyttö tiina kiima.

Sihteeriopisto kuopion kuumimmat seksinovellit äiti himoitsee appi panee potilasta seksiä pojanmaalta seksiä tyttären kans seksi iso kulli vittuun kulli punainen pimppi lappeenranta seksitreffit tampere suomi vapaita naisia nude kyrpä painoi spermat miehen munaa porno tuupi nussitaa vaimoa anopin pillua teltassa videot lesbo yhdyntä teinipoikien runkkaus spermalaukaus lapsen piiskaus gallery.

Koira nainen ruoskitaan anaalia kiimapillu mikä raskaanaolevissa kiihottaa. Verinen vagina kuvia teini nussi pano nainti parasta panoa pyllypano seksitarinoita erikoisia video porno koirat seksi seura vantaa alastomia kuvia tiukkoja farkkupeppuja myytävät omakotitalot äänekoski sex vifeot simsson sex kiimaiset teinipojat saunassa.

Kypsään pilluun iso musta mies sexivideo vanhat miehet nussivat teini hyväilee. Pikku pillu ylivieska keskustelu rehevä kunnon seksiä pillua nussitaan chat web camera helsinki omat alston kuvia tallitytöt.