Gay Escort Puhelinnumero

Vapaa Homoseksuaali

Homoseksuaaliseen seksikäs mies treffit varatuille

Ja ei kun nauttimaan! Mä oon oikeesti itkeny tätä tänään monta kertaa. Ihminen ei ole täydellinen. Olet sortunut ja pitää vaan antaa itselleen anteeksi ja ottaa opiksi. Tiedätpähän jatkossa, että pysyttelet irti tuollaisista tilanteista etkä anna kenenkään hyväksikäyttää sinua. Kannattaa muistaa, että tuollaisia miehiä on paljon, jotka yrittävät saada vierasta.

Jotta saavat vierasta, he ovat valmiit lirkuttelemaan ja olemaan mielin kielin, jotta nainen vihdoin ja viimein suostuu.

Naisen tulee tajuta tuo. Jotkut naiset himoitsevat kehuja ja huomiota niin paljon, että jäävät siihen koukkuun ja haluavat sitä kehumista jopa enemmän kuin seksiä.

Ehkä sinäkin kaipasit huomiota ja sitä, että sinua sanotaan kauniiksi ja seksikkääksi. Jatkoa ajatellen, kannattaa vältellä tuollaisia tilanteita ja pistää stoppi varatun miehen puheille ajoissa, jotta tapahtumat eivät ajaudu siihen pisteeseen, että miehen käsi on jo koskettelemassa eikä kehtaa enää vetäytyä tilanteesta vaikka haluaisikin. Jos käytät alkoholia, niin pidä huoli, että kontrolli säilyy.

Tällaiset töppäykset sattuu usein nimenomaan kännissä, kun mies juottaa tarkoituksella, jotta naisen itsekontrolli murtuu. Jos suurinpiirtein ok-näköinen sinkkunainen on vaikkapa miesvaltaisella työpaikalla, on jono varattuja ukkoja yrittämässä hänen vällyjensä väliin.

Sedät esittävät kaveria ja haluaisivat autella ja milloin mitäkin niin, että saisivat ängettyä itsensä naisen asuntoon. Tätäkin suositumpaa on yrittää juottaa nainen humalaan firman juhlissa ja pyrkiä sitten käyttämään tilaisuutta hyväksi. Järkevä nainen osaa tietenkin käsitellä näitä äijiä, mutta kai on heitäkin, jotka "eivät kehtaa vetäytyä tilanteesta".

No mutta ensi kerralla sitten pystyt itsesi hillitsemään itsesi, vaikka kuinka tiukkaa tekisi, se jälkeenpäin palkitsee. Jälkeenpäin tekee tyytyväiseksi vaan itsensä kun vahvasti kykeni vastustamaan omia haluja ja samalla ei tehnyt hallaa kellekkään muulle. Vahvasti jälkeenpäin kohottaa kovasti itsetuntoa ; Pystyt varmasti ensi kerralla. Uskot vaan vielä itseesi! Kerran yks muija hiilty ihan täysin kun sanoin että jeesaan kyllä työ mielessä mutta en mä sua kyllä panemaan alkais. Suurin osa naisista valitsee mieluiten randompanoonsa varatun miehen kun ei ole tauti riskiä niin isoa ja kun on kelvannut parisuhteeseen niin kelpaa varmasti panoonkin.

No onhan siinä ollut toinenkin osapuoli. Pettäjämiehiä on pieni osuus miehistä. Naisia, jotka antavat pettäjämiehille, on suuri osuus naisista. Heitä on vain pieni osuus miehistä. Sen verran voisi miehissä olla niitä, jotka ovat tapapettäjiä; pettävät jokaista kumppaniaan useiden naisten kanssa ja tekevät sen järjestelmällisesti ja katumatta. Näitä miehiä on miehistä vain vähemmistö.

Naisista sen sijaan selvä enemmistö antaa tuollaisille miehille. Naisista enemmistö antaa pettäjämiehille. Pettäjä on pettäjä Ei se tee miehestä yhtään vähemmän pettäjää, että on pettänyt vain kerran. Sinun mielestäsi on ihan sama, otatko mieheksesi sellaisen, joka on pettänyt kerran elämässään, tai sellaisen, joka on pettänyt niin monta kertaa ja niin monen ihmisen kanssa, ettei edes osaa laskea enää kuinka monen kanssa?

Ja turhaa siinä yrität naisia moralisoida. Jos naisista varatun miehen huolisi 10 prosenttia, niin varatun naisen huolisi miehistä 90 pros. Minua on monta kertaa lähestyneet varatut naiset. Toki avointa iskemistä harvemmin, koska naiset nyt yleensä harvoin iskevät miehiä avoimesti. Mutta sellaista "kovaa flirttailua", mitä naiset tekevät, sellaista olen saanut itse asiassa lähes ainoastaan varatuilta naisilta. Yhden yhtä kertaa en ole lähtenyt leikkiin, jos olen tiennyt tai saanut tietää jostain, että nainen on varattu.

Jos ihan rehellisiä ollaan, niin aina kun tällaista on käynyt, että varattu nainen on minua yrittänyt lähestyä ja saada seksuaalista huomiota, ja olen jotenkin saanut tietää naisen olevan varattu, niin lähinnä olo on ollut sellainen, että haluaisin huutaa sille naiselle muutamia valittuja sanoja.

En muutenkaan tiedä juurikaan miehiä, jotka lähtisivät mielellään varatun naisen matkaan. Täällä palstallakin tulee mieleen vain yksi mies, joka sitä on kertonut harrastaneensa. Naiset lähtee pelimiehen sänkyyn varattuna n. Se hyvä puoli varattuna olemisessa on, että voi ottaa rennommin ja jos mies kuvittelee hymynpuolikasta iskuyritykseksi, niin voi aina ilmoittaa olevansa varattu.

Minä oon niin paljon aikoinani nähnyt tuota varattujen miesten touhuilua, että luottamus miehiin on täysin kateissa. Eikä ole kauaa, kun eräs mies tuli terassilla juttelemaan ja tarjoamaan drinkkiä ja sitten kun sanoin että sinähän olet naimisissa, niin mies pyöräytti sormuksen taskuunsa ja esitti että se on vain muisto, että oikeasti on eronnut.

Se toinen osapuoli siinä on petoksen teillä. No, olen pettänyt ainakin itseni. Omat arvoni ja moraalini. Tuntuu että tämä on synneistä pahin, heti murhan jälkeen. Miten on mahdollista että muutamassa sekunnissa voi pilata niin paljon.

Elänkö loppuelämäni huonon omantunnon kanssa Olen minä miettinyt että jos kävisin kertomassa sille naiselle, mutta säälin lapsia jotka joutus varmaan olemaan siinä riidan keskellä. Toivottavasti tämä oli provo. Ei oo valitettavasti provo. Eli kielsin miestä pari kolme kertaa ja sanoin että en halua tämmöistä, mutta en tarpeeksi topakasti kieltänyt, enkä lähtenyt lätkimään vaikka olisin voinut vaan alistuin tilanteeseen ja annoin sen mennä loppuun asti vaikka sydämessä tuntui pahalta.

Minusta mies käyttäytyi törkeesti ja itsekkäästi mutta oisin minä voinut siitä lähtee kun vaan oisin lähteny. Eli sinut raiskattiin ja nyt tunnet syyllisyyttä, että se oli sinun vikasi. Ei muuta kuin poliisin puheille. Ei sinun vikasi Oikeasti, raiskaukselta tuo kuulostaa. Tai vähintään sukupuoliyhteyteen pakottamiselta erotetaan rikoslaissa raiskauksesta.

Vika ei ole sinun. Sinua on kohdeltu väärin etkä sinä todellakaan ole paha ihminen. Sanon vielä, että kielsit useamman kerran Sen olisi pitänyt riittää. Miehen olisi pitänyt lopettaa. En ymmärrä, mitä anteeksiannettavaa siinä on, koska vika on siinä pettäjässä. Sinkut saavat mennä sänkyyn kenen kanssa hyvänsä, koska ovat sinkkuja; varatut taas varattuja. No,mulla on varmaan herkempi omatunto, minusta on väärin mennä varatun ihmisen kanssa sänkyyn.

No, nyt mä yritän rauhottua ja saa sit nähdä miten menee, mutta en enää ikinä tule tätä virhettä toistamaan, tai sitten olen todella mennyt sekaisin päästäni. Kyllä vika on molemmissa. Kukaan ei petä yksinään, siihen tarvitaan aina vähintään kaksi. Ja kun kaksi ihmistä tekee jotain yhdessä, molemmat ovat tuosta yhteisestä tekemisestä myös yhteisesti vastuussa.

Näin siis minun moraalini mukaan. Mutta aloittajalle sanoisin, että jos mies tosiaan pakotti sinut siihen, niin et ole tehnyt mitään väärää. Ja jos olisitkin, niin on turha rangaista itseään kohtuuttomasti. Me kaikki teemme virheitä, ja joudumme opettelemaan asioita kantapään kautta. Et ole millään tavalla paha ihminen, vaan reaktiosi perusteella juuri päinvastoin. Ole rakastava itsellesi ja anna anteeksi, ettet pysty täydellisesti elämään ihanteidesi mukaan.

Ei meistä kukaan pysty -ainakaan koko ajan. Kyllä se on hyvä jälkeenpäin näytellä moralistia ja katuvaa. Totuus on kuitenkin se, että sinua ei pakotettu, vaan päätit itse tehdä mitä teit. Kanna vastuu teoistasi, äläkä näyttelee parempaa ihmistä kuin mitä tekosi kertovat. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Miksi vastauksesi meni vitsiksi?

Tarkoitatko, että et halua kertoa, vai että et osaa kertoa, miksi näiden lukuisten miestesi avioliitto tai toinen vakava naissuhde ei haittaa sua? Tämä on jo kysymyksenä vähän kummallinen, jotenkin oletin että olisi kaikille itsestäänselvää, miksi preferoin varattuja miehiä - olenhan itsekin avioliitossa, enkä siksi hae "oikeaa" parisuhdetta. En siis oikein ymmärrä koko kysymyksen funktiota, ellei se sitten ole jokin takaperoinen yritys provosoida.

En kysy syistä hetkellä nyt vaan jatkumona, aina, olithan salasuhteissa jo nuorena, ainakin ykkösmieheen. Minusta siis, toistat kaavaa: Harva valitsee varattuja miehiä, tai eräät vain kerran, ja vain tosi harvat toistuvasti.

Asetelmasi on minusta, että olet alati - toinen nainen. Kiitos tästä postauksesta, Puuma. Sain tästä juuri oikealla hetkellä potkun persuuksiini, joka heittää minut oikeaan suuntaan. Olet niiiiiiiiiin oikeassa, kyllä. Todellinen pelimies ei harrasta näitä väsyneitä käyttäytymistapoja, koska nainen näkee niiden läpi ja saalis jää kaatamatta.

Hän on kohtelias ja huomaavainen ym. Pelimiehiäkin on varmaan erilaisia. Kaikki minun tuntemani playerit ovat sellaisia, että he huomiovat naisen kyllä ihan kympillä ja ovat ihan täysillä mukana jutussa.

Mitä intiimimpää touhu on, sen kiehtovampaa, jännittävämpää ja antoisampaa on peli. Mutta mielenkiinto ei säily yllä kuin maksimissaan muutamia kuukausia ja sitten siirrytään seuraavaan "pelimerkkiin". Eikä siinä mitään, jos toinenkin osapuoli on ihan sinut asian kanssa. Kuten esimerkiksi Puuman tapauksessa on. Pidin Puuman listaa pelimiehen tuntomerkeistä hyvin huonosti todellisia pelimiehiä kuvaavana - kokemusta sellaisista on, niin oman kaveripiirin pelimiesten kuin omalle kohdalle osuneiden yksilöiden osalta.

Hei haloo ihan ku Puuma tässä olisi joku "saalis"! Mikä vitun juttu tää on että suht. Joo - siis itseasiassa mietin kirjoittaessani, että aivan yhtä hyvin voisi olla olemassa "pelinainen", näin niin kuin tässä kontekstissa hieman kyseenalaisen tasa-arvon nimissä. Koska siis kyllähän naisetkin osaa vedättää miehiä halutessaan. Mutta jutusta olisi tullut "sukupuolineutraalina" vähän turhan monimutkainen: Tuo kuva sai kyllä nauramaan melkoisesti: D Mistä oikein niitä aina löydät?

Pleijereitä on tosiaan monenlaisia, mutta yleisesti heitä kiinnostaa lähinnä se oma tyydytys. Pakko muuten kiittää puumaa: D Jokinaika sitten kommentoin juttuusi kuinka pitäisi pistää puuman juttuja omalle rakastajalle. En pistänyt puuman juttuja vaan ihan toisen sivuston, mutta tänään mies pisti viestiä kertoen sitovansa minut sänkyyn ja pääsen irti vasta kun en enää jaksa tulla enää.

Luonnollisesti vastasin haluaako hän käyttää köyttä vai silkkihuiveja ; Kyllä kannatti ja en malta odottaa näkemistä. Juu, sama huomio kuin muillakin: Eli se, että Logistiikkapomo kertoo keskellä päivää viestissään, miten haluaisi nukahtaa yhdessä Puuman kanssa, voi hyvinkin tarkoittaa, että hän ajattelee nimenomaan seksiä sillä hetkellä.

Tai sitten ei, who knows. Tutkitusti kai naiset sekoittavat seksin ja rakkauden hyvin helposti, koska endorfiini. Kai tätä samaa voi käydä miehillekin, eli että hyvästä seksistä syntyy automaattisesti valheellisia rakastumisen tunteita. Miksi ne tunteet olisivat valheellisia? Mitä tapahtuu "oikeissa" rakastumisen tunteissa eri tavalla?

Tjaa, haluaisin ajatella, että "oikeassa" rakastumisessa rakastutaan enemmän ihmiseen, hänen luonteeseensa ja persoonaansa.

Ja että se ei ole hormonaalinen prosessi, vaan hiukan pidempikestoinen juttu. Ei endorfiini, btw, vaan oksitosiini: Tätä hormonia siis erittyy etenkin naisilla seksin yhteydessä. Tästä syystä seksin harrastaminen on omiaan saamaan naisen rakastumaan seksikumppaniinsa. Keho ei tunnista, onko seksuaalisessa kanssakäymisessä kyse yhden illan jutusta, syrjähypystä vai kumppanin etsinnästä.

Kehon reaktiot siis saavat naisen rakastumaan, vaikka kyse olisi syrjähypystä.

..

Live cams porn sex pics homo

SHEMALE PORNSTAR GAY TRANSU TREFFIT

Españoles hd tias buenas porno enanos porno gratis españoles gratis cumlouder xxx pollas videos maduras coños peludos pelis porno gratis webcam xxx videos porno videos porno española enana follando ver videos porno castellano putas videos de lesbianas negras x gigi love sexo massage porno 18 vids videos gratis videos de sexo abuelas folladas de masajes video de asiaticas lesbianas negras mamando asia akira porno con porno anal videos de rebeca linares videos porno de coño videos amateur españa castin porno pelirojas es.

con jovenes chicas porn follada enseñando el mejor porno gratis xxx videos sexo entre chicas espiadas masajes porno años 80 videos porno la calle videos porno con vidios porno maduras porno japoneses tetona porno gratis porno espqñol arabes follar video porno hd cachondas videos x video porno casting porno tetas muy grandes porno manga gitana follando vidios xx porn videos tetas perfectas las mejores páginas porno masaje xxx putas videos porno en la folla a su hija follan rubia xxx sexo mujeres maduras casting porno maduritas videos x españoles xxx amas de coños chicas sexis gratis peliculas xxx gratis porno en ropa interior porno gratis videos porno gratis de hombres tu porn paris hilton porno latina xxx morenas enana follando videos hd porn porno free masage rooms pareja española follando en español hd hd free hombres desnudos videos mujeres muy grandes penes videos porno videos anal brutal español porno.

con amor chicas follando sexo hardcore tios buenos follando porno masajes eroticos videos eroticos de trios hd sexo rubias calientes esperanza gomez como follar video lesbianas chicas desnudas cachondas videos de follar con abuelas culonas videos gratis ruvias 19 vids ama de actrices porno videos de maduras porni español porno de despedidas de sexo maduras super porn tube hd porno h follando follando sexo hardcore tios sexp gratis pornoxx tias buenas gordas videos pornos video parejas cleopatra xxx xxx voyeur seso gratis videos lesvianas gratis abuelas video porno espanol porno porn videos transexuales videos xxx rubias 19 culonas videos trios art porn videos gigi love indias follando torbe trio bisex interracial striptease xxx en español tetas videos porno enfermeras sexo gorditas porno hd videos putas gratis porno despedidas de porno masajista mujeres corriendose follando gordas corriendose kitty jane pareja joven chupa pollas videos xxx sexo videos hombres peludos videos poro videos porno gold sexo suave primera vez xxx gratis videos exnovias viejas foyando haciendo sexo videos hentaixxx videos de monjas calientes videos xxx tetas gratis maduras tetonas mujeres con videos porno grstis follandose al fontanero sexo cumloader aprender a cuatro patas x peliculas porno árabe trans gratis maduritas xxx videos pirnos porno corridas en la exploradora porno de rebeca linares videos porno gratis pornotube hd porn x anal japonesas videos porno sexy nekane porn tube mature videos trans videos porno peliculas xxx hentay gordasfollando videos de mujeres lisa ann xxx amateur negras gordas porno de lesbianas gordas gratis en español tetonas masturbandose pareja amateur porno es porno gratis videos sexo gratis folladas xxx videos porno gordas vídeos eróticos peliculas porno maduros follando buscar porno masaje anal vídeos porno con viejas video sexo grati actrices porno amater rusas porno tias buenas desnudas mujeres haciendo el coño porno de travestis españolas follando hentai chicas desnudas poprno milfs porno.

Kyllä vaan naisia kiinnostaa Kunnossa olevat karjut ja tosiaan niinkuin Virtamo sanoi, ei ne isomahaiset bulkkisiat. Annat sitten miehellesi anteeksi kun hän pettää sinua, niin karmasi on tasoissa. Mutta meitsi vetää enempi tällä kauniilla kummulla. Natuna on vähän vaikeeta. Viesteihin vastaamatta jättäminen — ja sitten toisaalta täysin odottamattomat yhteydenotot, joissa ehdotetaan tapaamista. Sellaisessa tapauksessa ehdottaisin käyntiä lääkärillä!!! Kaikki syytökset tulisivat naiselleni, eivät tälle toiselle miehelle.