Gay Escort Puhelinnumero

Vapaa Homoseksuaali

Pk-seuraa homoseksuaaliseen oulu seuranhakuilmoitukset

Siis, mistä ihmeestä kyse? Tuosta kysymyksestäkö nousi tällainen show? Kertokaa tyhmälle ja tietämättömälle Kai te hyvät ihmiset nyt sen käsitätte? Ette kai voi ottaa tosissanne tuommosta juttua Ja jos luet tarkemmin huomaat, et vain pari tyyppiä tääl sen metelin on nostanu! Itsekin olen kai pohjimmiltani bi, mutta en mainosta bi-puoltani, koska kuitenkin haluan nyt olla vain naisen kanssa. Voisin hyvinkin olla bi-naisen kanssa, mutta vain jos hän etsisi myös vain naista. Jos nainen tapailisi sekä miehiä että naisia, minusta tuntuisi että joudun kilpailemaan huomiosta miesten kanssa Olkoon sitten bi tai lesbo, jos hän rakastaa minua ja minä häntä.

Tietenkin mietityttäisi miespuolinen uhka suhteelle, mutta yhtä hyvin joku nainen voi tulla ja viedä. Mikä puolestaan saa siinä tapauksessa miettimään suhteen alkamisen järjettömyyttä. Minulla on niin suuri kaipuu löytää sen verran kestävä sielunkumppanuus ettei tuollaisia asioita tarvitsisi edes miettiä. En helpolla aloita mitään ihmisen kanssa, joka lähtee no-en-mä-nyt-tiedä-katotaan-nyt-mut-oishan-se-kiva-koklata-asenteella liikkeelle.

En myöskään halua epätasapainoista riippuvuussuhdetta missä toinen tarrautuu kuin viimeiseen oljenkorteen.. Kai sen sitten tietää kun oikeasti löytää jonkun jonka kanssa ei tarvitse kyseenalaistaa mitään.

Olen sellaisia ihmisiä löytänytkin, "väärää" sukupuolta ja suuntautuneisuutta vain.. Mulla ainakaan mitään bissenaisia kohtaan ole. Olen seurustellutkin sellaisen kanssa ja hän oli kyllä ihana: Vastaisin kysymykseesi kuten varmaan jo muiden kirjoittamissa edellisissäkin viesteissä on tullut ilmi. Jos biseksuaalisuus tarkoittaa moniavioisuutta ja seksihurjastelijoita, kokeilijoita tai sitä ettei miehen luvalla harrastettua seksiä naisen kanssa lasketa pettämiseksi niin en voi ymmärtää, hyväksyä enkä olla missään tekemisissä tällaisten ihmisten kanssa.

Jos biseksuaalisuus tarkoittaa sitä, että henkilö on täysin uskollinen ja rakastuu yhteen ihmiseen kerrallaan sukupuolesta riippumatta ja pystyy vakavaan yksiavioiseen parisuhteeseen toisen ihmisen kanssa täysin sukupuolesta riippumatta niin silloin tämä henkilö on ihan ok. Oli henkilö sitten bi millä määritelmällä tahansa, niin en haluaisi kaverisuhdetta vakavampaa hänen kanssaan ja uskon etten pystyisi ihastumaan bisseen.

Olen tällä hetkellä parisuhteessa elävä, mutta teoreettisesti ajateltuna ottaisin ensimmäisenä asiana selvää onko nainen bi vai lesbo ja jos on bi niin se olisi ehdoton este millekkään syvemmälle suhteelle. Ja irtosuhteita en voisi edes kuvitella harrastavani. Näin minun kohdallani ja olen siis lesbo.

Tuntuu siltä, että jotkut eivät osaa olla asiallisia, vaan alkavat ilkeilemään. Itse en hae seksihurjasteluja eikä mua kiinnosta mitkään sellaset kolmen kimppakivat tai ylipäänsä se, että mies olisi millään lailla missään muodossa mukana. Uskollista laatua olen ja kun ihastun, en ole muille jaettavissa enkä halua tyttönikään olevan. Tosin oma tilanteeni on vasta ihastuksen tasolla, koska en ole uskaltanut tehdä vielä aloitetta.

Kaikki eivät pidä kaikista ja sehän on ihan fine! Tota samaa on selitetty tässä ja aikaisemmissa keskusteluissa. Joillekin näköjään kestää tajuta noinkin selkeä asia. En mä ole sanonut, et olisin kiinnostunut kokeileen poikamaisen tytön kan?

Mä olen sanonut, et ihastun usein vähän poikamaisiin. Enkä ole hakenut seuraakaan missään kokeilumielessä tai ylipäänsä muutenkaan Mutta en tiedä oletko se taas sinä, joka koko ajan mulle ilkeilee, koska sulle mulla ei ole enää mitään sanottavaa, viimeksi kommenttini oli Rockylle, ei sinun olisi siihen tarvinnut puuttua, jos olet s se sama henkilö.

Toivon, et annat mun nyt olla ihan rauhassa ja keskityt muihin! Kattoppas tuosta ketjua ylöspäin, aikas moni eri ihminen on kirjoitellut. Jos luulet että sulla on joku vainooja, niin se löytyy sun korvies välistä. Jätä sinä meidät rauhaan, kiitos. Ettet ois vaan sama tyyppi joka on ottanu asiakseen puhdistaa tän palstan hetskuista?

Kai siihen ennakkoluuloon mahtuu nää bissetkin? Jos näin on ni voisit ite jo lopettaa. Alkaa lepakkookin jo tympii aika raskaasti toi sun asenne. Ja mistä helvetistä sut tai nää muut vakinikittömät vois tunnistaa ku ette uskalla omal nimel kirjotella? Joko taas tätä samaa? Aina kun täällä käy täällä on tää sama juupas-eipäs kinastelu jostain asiasta. Voi niitä onnettomia, jotka oikeesti haluis apua oikeisiin ongelmiinsa ja erehtyvät kirjoittamaan tänne.

Mitä tulee feikkeihin, provoihin ja puhdasoppisiin, niin yksi selvä feikki myönsi tuolla toisaalla olevansa tahallaan provo, sillä "täähän on vaan viihdettä" Ei täällä viitti käydä kun tää on tällaista. Jotenkin näiden erojen kautta olen ehkä kuitenkin tullut asiassa hieman "tarkkaavaisemmaksi".

Ensimmäinen ero johtui monista syistä, exä pitää nykyään itseään lesbona. Toinen, lyhyeksi jäänyt suhde kaatui, kun nainen ilmoitti yhtäkkiä alkavansa seurustella miehen kanssa. Siitä huolimatta, että seksielämämme oli kuulemma parempaa, kuin koskaan miehen kanssa, ja minä ihmisenä olin "ihana", nimenomaan "kaikista NAISISTA ihanin".

Kolmas suhde päättyi exän vapaudenkaipuuseen. Eron jälkeen hän on etsinyt nimenomaan miesseuraa, ja todennut "Miehen kanssa on vain niin erilaista. Ethän sinä voi tietää, kun et ole kokeillut! Ja se on piru vieköön totta! Ja siitä huolimatta, näiden erojen jälkeen minuun on jäänyt kalvava epäilys siitä, että minussa on jotain puutteellista suhteessa miehiin.

Edelleenkin alkaisin seurustella bi-naisen kanssa exienkin kanssa olen edelleen ystävä , mutta nykyään suhtaudun tietyllä varauksella. Ennen kaikkea en ymmärrä sitä, miten jotkut bi-naiset kykenevät siirtymään elämään miehen kanssa, koska se on helpompaa sosiaalisten paineiden vuoksi, ja koska lasten "hankkiminen" on silloin vaivattomampaa.

Ja koska siten voi elää "normaalia" elämää. Lähipiirissäni on tällaisia tapauksia, jotka ovat kertoneet päätyneensä lopulta yhteen miehen kanssa juuri edellämainituista syistä. Olenko jotenkin naiivi uskoessani ikuiseen rakkauteen? Rakkaus on ikuista - kohde vain vaihtuu: Jokaisella on oikeus haluta kumppanikseen sellaista ihmistä, joka tuntuu sopivimmalta. Ei se tarkoita, että halveksii niitä muita. Sitten vielä aloittajalle huomautus,jonka joku jo taisi sanoa: Sehän kai riittää, että se oikea haluaa.

On kaiken maailman hiipijöitä, ahdistelijoita, raiskaajia, seuraajia, pakkomielteittensä seuraajia ja naisten vainoamistaan ne perustelee just sun sanoin. Se mikä ihmisestä tuntuu itselleen sopivaöta kumppanilta, ei välttämättä ole ollenkaan sopivaa sen toisen mielestä. Suostusitko kumppaniksi sellaselle ihmiselle, joka alkaa sua piirittään ja on sunsa vastenmielinen, mut se vaan aattelee, et sillä on oikeus haluta sut kumppanikseen koska sinä tunnut sille sopivimmalta - mut susta se tyyppi tuntuu vastenmieliseltä.

Ihmissuhteiden tulis olla kaksipuolisia ja perustua molempien haluun, eikä siihen, että binaisesta joku alkaa tuntua itselleen sopivimmalta Kun se yks sopiva ei enää tunnukaan sopivimmalta, niin binainen taas katsoo oikeudekseen etsiä kumppanikseen toista, joka tuntuis vieläkin sopivimmalta?

Vois ajatella joskus sitä toistakin, eikä aina oman napansa kautta sitä, mikä itsestä tuntuu hyvältä ja ittensä toteuttamista. Binaiset usein suhteessa puolustelee lesbolle äkillistä haluaan miehiin just sillä, että se on biseksuaalisuuden toteuttamista, ittensä toteuttamista ja lesbon tulisi se hyväksyä, jotta binainen sais kokea olevansa ehyt ja kokonainen ihminen Sori, gila kun kirjoitan rankasti Jotenki tympii tämä bijuttu vaan.

Häivyn keskustelusta etten loukkaa enempää. Ei siinäkään ole mitään järkeä, että loukkaan binaisia. Ja vain ja ainoastaan lesbo, jos niin haluan.

Jos se tuntuu itselleni jostain syystä sopivimmalta ratkaisulta. Ei ole siis pakko haluta esim. Tottakai vastapuolen on oltava halukas. Ei tuossa ajatuksessa varmaankaan ahdistelijoita tai raiskaajia tuettu. Tätä juuri tarkoitin kommentillani. En oikein ymmärrä, miten sen voi noin käsittää kuin tuo edellinen käsitti. Parisuhde lienee aina kummankin osapuolen valinta. Ei todellakaan käynyt mielessäni ajatus siitä, että toinen väkisin otetaan. Kylläpä käsitit kommenttini nurinkurisesti. Parisuhde on toivoakseni yleensä kummankin osapuolen tunteisiin perustuva.

En mitenkään puolustele hyväksikäyttöä, pakottamista ja raiskaamista. Ethän nyt häippäse, kun keskustelun aloititkin? Itse olen seurustellut viisi vuotta bi: Itse tosin hölmöyksissäni petin rakastani toisen naisen kanssa, mutta nyt se on tsakse jäänyttä, käsiteltyä ja anteeksi annettua Halusin vain kertoa oman tarinani sinulle lohdutukseksi, ettet vain nyt ajattele, että me kaikki lesbot olemme samaa mieltä teistä bi-naisista.

Täytyy kuitenkin sanoa, että lesbona ymmärrän kyllä pointit siitä, että uhkia on enemmän. Haluaisin kuulla lisää siitä sinun ihastuksestasi ja syitä miksi et häntä uskalla lähestyä? Aina sama haloo ja taistelu,kun bi erehtyy kirjoittamaan tänne tuoreessa muistissa Tanyan tapaus! Me ollaan kaikki bitskut samanlaisia jakorasioita. Seksin nälkäisiä kanoja,jotka välillä haluaa kukon pitämääm jöötä ja sitten taas kaakatella kanojen kanssa! Kanat jotka haluaa olla kukkona kanalassa,eivät semmosia kanoja kanalaansa huoli,ne nokitaan hengiltä.

Älä nyt hyvä ihminen kuitenkaan ajattele, että kaikki lesbot ovat sitten tuommoisia. Bissejä taitaa olla erilaisia. Ja kokeilevat ja piipahtelevat hetskut on sitten oma joukkonsa. Ja tietty on kaikkea tältä väliltä vielä.

Luulen, että lesbot voivat vakavasti miettiä vain niitä, jotka pitävät naisista enemmän, jos heitäkään. Kulissi on kova sana monille. Kuinkahan monella on se pakollinen poikaystävä, voidakseen todistaa milloin mihinkin suuntaan, että ei ole bi tai L.

Kaikkein kovimmin oman suuntauksensa kiistää ne joista tiedetään, että niiden entinen avopuoliso on nykyään julkihomo. Olen jo nelikymppinen, joten olen tätä asiaa ehtinyt ajatella, nähdä, kokea ja makustella monelta eri kantilta elämäni aikana.

Parikymppisenä elämä on vielä mustavalkoista. Sitä joko on lesbo tai ei ole lesbo, välimuodot tuntuvat aiheuttavan paniikkia, varsinkin jos itse ei voisi kuvitellakaan "sekaantuvansa" miehiin millään tasolla. Kyse on ainakin minun ystäväpiirissäni ollut usein siitä puhun nyt nuoruudestani, siitä kun oltiin nuoria ja kokemattomia, ja piti saada vahvistusta omalle lesboidentiteetilleen Toki kaikki tämä tapahtuu pinnan alla, alitajunnassa, tiedostamatta.

Bisset ovat uhka, koska jokuhan voi olettaa että kyllä kaikki naisten kanssa olijat sitten kuitenkin miehelään menevät kun tarpeeksi taivutetaan. Myönnän itse konservatiivin monogaamina joskus nuorempana, hiljaa itsekseni, murisseeni sellaisille "huikentelevaisille" sängystä toiseen hyppijöille, niin hetskuille, lepakoille kuin bisseillekin.

Valitettavan moni ystäväpiirini naimisissaolevista tai miehen kanssa seurustelevista naisista yritti iskeä minua kun olin nuori.

Se loukkasi, ja ihmettelin syvästi, kuinka ihminen voi väheksyä parisuhdettaan niin kovasti. Tottakai kävi myös niin, että seurusteltuani 10 vuotta ihan mukavan naisen kanssa tämä jäi vihdoin kiinni siitä, että oli kaiken aikaa seikkaillut myös miesten kanssa. Asuimme 40 kilometrin päässä toisistamme, joten emme viettäneet kaikkia öitä yhdessä.

Pettäminen oli myös hänelle helppoa, koska meillä ei ollut kännyköitä silloin. Tästä jäi minulle toviksi "bissekammo". Uuden parisuhteen myötä, uusien ystävien myötä, ja ohimenevän ihastuksen myötä kyllä, minä ehdottoman uskollinen ihminen, ihastuin syvästi työkaveriin, heteroon, naimisissaolevaan.

Mitään ei tietenkään tapahtunut, eikä tämä tiedä vieläkään asiasta mitään. Sitä huomaa, että jokainen meistä on vain ihminen, heikkouksineen, tunteineen ja parisuhdeyrityksineen. Ratkaisevaa ei ole, onko ihminen hetero vai lesbo vai bi, vaan se, onko hän valmis vastarintaliikkeeseen tätä kertakäyttökulttuuria ja ongelmien pakoilua vastaan.

Ystäväpiirissäni asenneilmasto on selvästi muuttunut positiivisemmaksi bissejä kohtaan. Ihmiset ovat nähneet elämää, kokeneet itse kaikenlaista ja tutustuneet ihmisiin syvällisellä tasolla. Ennakkoluulot elävät varmasti syvimmässä itsestään ja identiteetistään epävarmojen keskuudessa.

Samoin ehdottomasti mustavalkoisena maailmansa näkevien keskuudessa. Ei meistä kukaan voi varmuudella sanoa, mitä huomien tuo tullessaan, ja voiko amor iskeä nuolensa vakiintuneessa parisuhteessa elävän sydämeen, jopa monogaamin lesbon sydämeen.

Luulisi, että olisimme oppineet jotakin parisuhteen rekisteröitymissodan yhteydessä käydystä keskustelusta. Kuka meistä voi heittää sen ensimmäisen kiven bissen päälle? Kenellä on siihen varaa?

Kuka voi olla niin täydellinen, että on vara tuomita biseksuaali ihminen vain preferenssin takia? Bissenä on varmasti helpointa ja hankalinta elää. Ei ole hetero, muttei ole lesbo tai homokaan. Moni bisse on kaapissa lesbo tai kaapissa hetero. Siis valitsee sen toisen ääripään, koska on helpompi "kuulua yhteen marginaaliin" kuin olla kuulumatta mihinkään. Annetaan tänä keväänä kaikkien kukkien kukkia, ja katsotaan elämää hiukan avarakatseisemmin!

Annetaan kaikkien kukkien kukkia, se on aina ollut myös minun mottoni elämässä. Ihmiset ovat erilaisia, eivätkä kaikki halua samoja asioita. Ei ketään voi tuomita tai halveksia seksuaalisuuden tai elämäntavan perusteella kunhan ei tahallaan satuta muita.

Se on eri asia jos sanoo että tämä ei sovi minulle mutta kuitenkin hyväksyy sen että jollekin toiselle se sopii. Ei tarvitse välttämättä ymmärtää sataprosenttisesti voidakseen hyväksyä toisten ihmisten erilaisuuden.

Mutta onko se niin että siinäkin tapauksessa kaikki ovat tyytyväisiä.? Tähän keskusteltuun jälkijunassa tulleena voin vain sanoa, että - tuo pohdintasi on hyvin fiksua tulostin sen - ehkäpä aloittaja tarkoitti vain että miten lähestyä ihastuksensa kohdetta ja miten paljon kannattaa kertoa itsestänsä alkuvaiheessa.

Hän vain ilmaisi itseään onnettomasti. Ehkä joku koki että hän "tuli tahallaan kaivamaan verta nenästään". Maailma on tosiaan muuttunut paljon, nykynuorisolle Berliinin muuri on vain "joku historiankirja juttu", kun taas meille hieman vanhemmille Neuvostoliitot ja muu on elettyä elämää. Mutta ei aina, kai täysin "puhtaita" bi-seksuaaleja on olemassa. Tässäkin keskustelussa tuli kuitenkin jo ilmi että se ON naisen kanssa parempaa, aistikkaampaa, hellempää Täytyy olla aika idiootti jos pidemmän päälle pelkän yhteiskunnallisen painostuksen takia miehen kanssa yhdessä pysyy.

En voisi kuvitella että joku sellainen kuin mikä hän on vaikuttaisi mitenkään suhtautumiseeni häneen. Tuo luokittelu tai mikä se nyt onkaan ilmenee luullakseni bileissäkin pitkinä katseina päästä varpaisiin, "mikähän tuo oikein on" tyyliin.

Minusta ei voisi olla ahdasmielisempää kuin ajatella että ihminen on aina jotain, se mitä hän on muuttuu koko eliniän. Ainakin se, että jos joku lesboksi tunnustautuva ikinä sattuisi minuun ihastumaan, hän taatusti ihastuisi ihmiseen eikä "identiteettiin". Se, millaisessa todellisuudessa elän ja mikä oikeasti olen tai en ole, onkin sitten toinen juttu. Olen sitä mieltä, että BGirl pitää saada takaisin keskusteluun! Ehkä voimme saada hänet mukaan uudestaan, jos tarpeeksi moni pyytäisi.

Muut, jotka samaa mieltä, vastatkaa tähän viestiin asap! Mitäs jos sinä menisit etsimään sitä sinne bi-palstalle ja roihua siellä enempi sitte? Sinähän se kiukkuiselta vaikutat Biseksuaaleille on oma palstansakin - mitä niitä tänne pyytämään päätä aukomaan.

Sillä eihän he osaa keskustella, vaan alkavat aukoa päätään, jos lesbojen mielipiteet ei ole heitä miellyttäviä. Anteeksi BGirl, jos luet näitä! Saat anteeksi tämän kerran, kunhan et enää tee samaa virhettä. En halua, että minun nimissäni kirjoitellaan juttuja! En tule tänne enää kommentoimaan, koska olen sanonut jo tämän keskustelun riittäneen minun osaltani!

Kiitos vaan kunniani puolustamisesta, mutta tyhjää työtä teet. Tule tuonne bi-palstan puolelle, jos haluat siellä jatkaa keskustelua! Se aloittaja oli asiallinen, huutajat tässä keskustelussa ovat olleet lepakoita. Musta oli ihan hyvä, et se käski ton B-Happyn lopettaa siitä jauhamisen Ei mulla mitään syytä sellaiseen ainakaan ole Miksi binaiset jahtaa lesboja? Miksi te binaiset ette jahtaile toisianne ja rakastu toisiinne? Miksi binaiset ovat kiinostuneita lesboista, mutta binaiset eivät ole kiinnostuneita "siinä mielessä" toisista binaisista?

Jos binaiset olisivat kiinnostuneita binaisista, niin he kuluttaisivat päivänsä bipalstoilla, eikä lesbojen palstoilla. Johtuisikohan siitä, että te binaiset ette luota binaisiin? Binainen pelkää, että toinen binainen jättää hänet, kun tämä toinen binainen sattuu haluamaan tyydyttämään biseksuaalisuuttaan miesten kanssa rakastuen mieheen?

Binaiset ei halua rakastua binaisiin, vaan lesboihin ja siksi binaiset esim. Muussa mielessä binaisia kiinnostaa lesbot, sillä lesbot eivät jätä, koska he eivät ihastu miehiin kuten binaisilla on tapana? Miksi binaiset roikkuu lesbojen perässä ja lesbojen palstoilla, eivätkä jallita toisia binaisia eivätkä bi-ihmisten palstoilla kirjoittele muuta kuin sen tähden, että he pelkäävät binaisten olevan niin epäluotettavia kumppaneina? Minua vain sattuu hävettämään teidän joidenkin katkeroituneiden lesbojen puolesta suhtatumisenne bisseihin Ja joo, mitä tekee tyypillinen bisse, tulee tänne kysymään miksi ei kelpaa, ja sitten palaa omalle palstalleen ja haukkuu lesbot suvaitsemattomiksi.

Ja itse ei suvaitse sitä että osa lesboista ei halua olla bissen kanssa. Jos sua hävettää jonkun tai joidenkin lesbojen mielipiteet sulla on iso ongelma.

Se on se että sä et oikeen taida hyväksyä maailmaa realistisena paikkana, siis sellaisena että kaikki ei tykkää kaikista ja ei niiden edes tarvi. Jos et osaa mielpide eroja muuten selittää kuin katkeruudella niin sulla puuttuu lisäksi mielikuvitus. Mene hyvä ihminen sinne bisse palstalle, ei ne sua pure, ainakaan kovaan,,,,muiskis.

Minua lesbona hävettää kaltaisesi lesbo, joka leimaa toisia lesboja katkeroituneeksi sen perusteella, että esittää binaisen kysymyksiin asiallisia vastakysymyksiä. Onhan se outoa, että binaiset eivät etsi binaisia rakkautensa kohteeksi, vaan he haluavat lesboja.

Luonnollisesti ajattelemme sen johtuvan siitä, että binaiset pelkäävät toisten binaisten olevan epäluotettavia, ts. Jos binainen tulee lesbojen palstalle kertomaan, että binaiset ovat luottavia suhteessa, eivätkä enää halua miestä sen jälkeen kun rakastuvat naisten kanssa, niin miksi nämä binaiset eivät kulje binaisten seurassa, ts. Binaisethyan löytäisivät kaltaisiin uskollisia naisia toisista binaisista bipalstoilla ja muualla Binaisethan voisivat pyytää Suomi Siellä he saisivat rauhassa keskustella naisista ja miehistä ja seksitä ja vaikka villakoirista tai mistä tahansa.

Siellä he voisivat tutustua toisiinsa ja löytää itselleen itsensä kaltaisia binaisia, jotka eivät rakastu eivätkä ihastu miehiin ihastuttuaan ja rakastuttuaan naisiin. Sen sijaan nämä binaiset eivät etsi toistensa seuraa keskustelupalstoilla eivätkä muuallakaan muuta kuin vertaistukitarkoituksessa , vaan hakeutuvat koko ajan lesbojen seuraan ihastuakseen ja rakastuakseen ja keskustellakseen seksistä ja villakoitista sun muusta.

Miksi binaiset eivät tahdo hakeutua binaisten seuraan ihastuakseen binaisiin ja rakastuakseen binaisiin? Johtuisikohan siitä, että binaiset kokevat siten, että toiset binaiset ovat epäluotettavia kumppaneina, sillä binaiset potentiaalisesti ihastuvat välillä miehiin tai kokevat välillä seksuaalisia haluja miehiin? Siksi binaiset eivät halua ihastua ja rakastua binaisiin, vaan lesboihin? Mul ei ole hyviä kokemuksia lesbojen kans siis seurustelu mielessä eikä lesboystävilläni bisseistä.

En normaalisti tälle palstallekaan eksy, mutta mielenkiinnosta tulin kurkkaamaan, kun bissepuolel puhutaan niin paljon tästä Eihän niit haluta tarvii, mut ei kai tartte kaikkia epäluotettaviks leimata? Mä uskon, et tää oli se pointti vai miten se meni BGirl? Et ole ainoa kaltaisesi, hyvän etiikan ja arvomaailman omaava bisse: Minusta tuo on fiksua ja toisia ajattelevaa, toisia huomioivaa käyttäytymistä. Mä ymmärsin, et BGirl kysyi neuvoa, koska on ihastunu tyttöön, joka sattuu oleen lesbo eikä uskalla sitä lähestyy, ku ei oo kokemusta niistä.

Eikä hän varta vasten hakenu lesboa. Olis niin hyvä, jos itsekin kommentoisit mitä tarkoitit, kun kuiteski luet näitä juttuja? Niin, BGirl ei etsinyt tällä palstalla lesbojen seuraa. Mutta minä esitin yleisiä vastakysymyksiä.

Mitä varten binaiset eivät etsi toistensa seuraa muutoin kuin vertaistukiasioissa , vaan hakeutuvat koko ajan lesbojen seuraan halutessaan naista, halutessan keskustella naisista, halutessaan seurustelukumppania, kaivatessaan naissuhdetta? Olisi jotenkin luonnollista, että binaiset hakeutuisivat binaisten seuraan ja vallankin, kun kirjoittelevat täällä, että binaiset ovat luotettavia ja uskollisia kumppaneita, eivätkä halua toteuttaa biseksuaalisuuttaan.

Tälle väittämälle on ristiriitaista se, että binaiset eivät hakeudu binaisten seuraan, vaan he hakeutuvat lesbojen seuraan, ts. Taas nähdään se, että kun keskustelu etenee tarpeeks pitkälle, lopulta siinä on pelkkää kuraa. Minä ehdotinkin Binaisien palstaa. Tuo bipalstahan on bimiehille ja binaisille, ts. Jos binaiset hakeutuvat lesbojen palstalle, koska haluavat vain naisten keskistä keskustelua sitähän ei netissä voi käydä , silloin he voisivat pyytää perustettavaksi Binaisten palstan.

Sitten sekään ei olisi enää syy hakeutua lesbojen pariin Jos tuo bipalsta taas miellyttää binaisia tuollaisena, niin miksi he eivät siellä sitten kirjoittele keskenään, tutustu toisiinsa ja etsiydy siten toistensa pariin? Eivätkö binaiset halua tutustua binaisiin muuta kuin vertaistukimielessä? Eihän keskustelun aloittaja hakenut seuraa, vaan kysyi lesbojen mielipidettä binaisista, koska on ihastunut ihmiseen, joka on sattumoisin on lesbo. Ei kai hänen ihastumisensa syy ollut se, että toinen on lesbo Siis näin ainakin ymmärsin, BGirl saat toki korjata, jos sanon väärin Olen jo kerran vastannut tähän, mutt vastataanpa toisenkin kerran.

BGirl ei etsinyt täältä seuraa. Minä olen esittänyt hänen kysymykseensä vastakysymyksiä. Kiitos, asiallisesta ja erittäin korrektista kielenkäytöstäsi ja nimittelystä Jonkin aikaa onnistuinkin ihan kohtuudella. Näitä voisi jokainen kysyä itseltään. Niin myös sitä, millä perusteella kukin arvioi itsensä bi-naiseksi; onko biseksuaalisuus pysyvä ominaisuus vai välivaihe siirryttäessä johonkin muuhun?

Joillekin oma suuntautuminen on alusta asti selvä, monille ei. En usko, että kaikki bi-seksuaaleiksi itsensä mieltävät ovat etsimässä kumppania lesboista tai ylipäätään edes etsimässä kumppania.

Luotettavia ja epäluotettavia taas löytynee jokaisesta ryhmästä. Selvennykseksi sinulle vielä, jotta et kolmatta kertaa samasta asiasta kysyisi ja taas keksisi uutta nimittelysanaa. Minun kysymykseni eivät kohdistu BGirl-nikkiin. Olen esittänyt koko joukon asiallisia kysymyksiä koskien binaisia, mutta ne eivät kohdistu BGirl-nikkiin, vaan kuka tahansa saa niihin vastata siten kuten haluaa ja miltä tuntuu - mutta tosivoisin edes hiukan asiallisuutta ja sitä, että edes yrittäisi asiallisesti pohtia ja vastata.

Kyseessä kysymyksissäni ei siis ole henkilö BGirl, vaan binaiset yleisestiottaen - samalla tavalla kuin BGirl-nikkikin esitti kysymyksensä yleisesti ottaen lesboille. Kyllähän mä ymmärrän lepakkopointit, itsekin kun olen. Siksi haluan heitä puolustaa!

Hymyä huuleen dear Lwoman! Kadun syvästi, että edes aloitin tuon keskustelun, joten unohtakaa mut jo pliis Luulen, että kaikki aikuiset ovat sama mieltä siitä, että pettäjiä ja uskollisia löytyy heteroissa, lesboissa, biseksuaaleissa ja transihmisissä.

Minä olen tässä kysellyt sitä, miksi binaiset eivät hakeudu binaisten seuraan silloin, kun etsivät naiskumppania, haluavat ihastua tai rakastua naisiin, vaan he hakeutuvat tällöin nimenomaan lesbojen seuraan. Miksi binaiset hakeutuvat binaisten pariin etsiessään vertaistukea, mutta etsiessään seurustelukumppania tai elämänkumppania naisesta he hakeutuvatkin lesbojen pariin? Miksi binaiset eivät tahdo seurustelu- ja elämänkumppaniksi binaista, vaan mieluummin lesbon?

Johtusikohan se siitä, että binaiset kokevat lesbot luotettavimmiksi elämänkumppaneiksi kuin he kokevat toisen binaisen?

En minäkään usko, että kaikki binaiset etsivät itselleen elämänkumppania tai kumppania. Minua ihmetyttää se, että binaisia eivät binaiset miellytä, vaan he hakeutuvat nimenomaan lesbojen pariin niin netissä kuin reality-elämässäkin - paitsi silloin kun he haluavat vertaistukea.

Lesbojen pariin he siis hakeutuvat, kun tahtovat keskustella seksistä, erotiikasta, naisista Kysymyksesi biseksuaalisuuden olemuksesta itsessään, on hyvä myöskin. Olet siinä nyt niin kovasti puolustellut niitä bisessejä en tajua miksi olet puolustellut, kun eihän heitä tässä kai kukaan ole mistään syyttänyt , ettet ole oikeastaan vielä kai lukenut minun viestejänikään, kun et ole niihin vastaillut? Olisi kiva lukea, mitä sinä ajattelet. Mitä mieltä sinä olet niistä asioista, mitä olen kysellyt?

Miksi binaiset hakeutuvat lesbojen pariin netissä ja muualla, eivätkä etsi binaisista kumppania tai ihastumisen ja rakkauden kohdetta? Miksi binaiset viihtyvät tälläkin palstalla lesbojen kanssa mielluummin kuin kirjoittelisivat bipalstalla toisten binaisten kanssa?

Miksi binaiset hakeutuvat lesbojen seuraan rakastuakseen lesboihin, ja miksi he eivät hakeudu samalla intensiteetillä binaisten seuraan rakastuakseen binaisiin? Miksi binaiset kokevat lesbot paremmiksi ja potentiaalisimmiksi rakkauden kohteiksi kuin toisen binaisen?

Miksi binaiset kokevat lesbojen kanssa netissä keskustelemisen miellyttävämmäksi kuin keskustella toisten binaisten kanssa hakeutuvat lesbojen palstalle, eivätkä kirjoittele bipalstalla yhtä aktiivisesti? Miksi binaiset eivät tahdo olla binaisten seurassa - muuta kuin vertaistukiasioissa? Poikkeuksiakin on, kuten edellä Bissebisse nikki kirjoitti.

On binaisia, jotka luonnollisesti hakeutuvat binaisten eikä lesbojen pariin. Johtuisikohan siitä, että binaiset eivät kovasti arvosta binaisia? Miksi binaiset eivät arvosta binaisia? Vai johtuisikohan siitä, että binaiset eivät arvosta binaisten moraalia ja etiikkaa yhtä paljon kuin lesbojen moraalia ja etiikkaa? Vai johtuisikohan siitä, että binaiset kokevat lesbot luotettavimmiksi kumppaneiksi kuin olisi kumppanina toinen binainen? Vastaanpa nyt näihin kysymyksiisi oman itseni puolesta.

En edes usko, että binaiset ovat kovin yhtenäinen ryhmä: Olen tällä keskustelupalstalla ihan vaan juttelemassa, en naista hakemassa. Jos sattuisin johonkin suvaitsevaiseen miellyttävään ihmiseen tutustumaan keskustelujen kautta, en siitä toki panisi pahakseni. Itse asiassa olen jo tutustunutkin. Kaikki naiset, joiden kanssa olen seurustellut, ovat olleet biseksuaaleja.

Muuten ihmisenä ymmärtämiseen ei vaadita samanlaista seksuaalista suuntautumista. Olen tavannut erittäin luotettavia bi-naisia ja ollut suhteessa myös erittäin epäluotettavan bissen kanssa.

Hän loukkasi minua syvästi jättämällä minut miehen takia - joka tosin jätti hänet hyvin pian. Silti en ole loukkaantunut tästä toisiin binaisiin, koska heillä ei ollut mitään tekemistä asian kanssa. Minusta täällä on mukavia keskusteluja, mukavia keskustelijoita. Ja koska tunnen vetoa naisiin, minusta on kivaa jakaa tämäkin asia toisten kanssa - täällä se on mahdollista.

Miksi en roiku bi-palstalla: Aluksi roikuinkin, kun en uskonut, että minua hyväksyttäisiin lesbojen joukkoon - enhän halua itse esittää sellaista, mitä en ole. Kun bi-palsta valitettavasti on täynnä mielenkiinnottomia kommentteja ja vähäistä keskustelua, en jaksanut siellä roikkua, varsinkin kun löysin toisen, paremman. Miksi olen nyt kiinnostunut lesboista: Kun myönsin itselleni, että olen kiinnostunut naisista, mutta tiedostin että en ollut lesbo, halusin tutustua kaltaisiini naisiin.

Sen jälkeen olen halunnut laajentaa piiriäni ja tutustua myös lesboihin. Raja binaisen ja lesbon välillä tuntuu myös häilyväiseltä: Kuka on "oikea lesbo"?

Vai onko se sellainen,joka on löytänyt itsensä aikuisena? Missä vaiheessa biseksuaalia naista voi sanoa lesboksi? Onko joku vuosimäärä naissuhteessa,jonka jälkeen entinen bisse voi sanoa itseään lesboksi?

Kuka tekee näitä rajoja? Kuka haluaa tällaisia sääntöjä? Mutta joillekin ne tuntuvat olevan tärkeitä. He toteuttavat siinä biseksuaalisuutensa yhtä puolta eli lesbisyyttä. Biseksualeilla on myös toinen puolensa, joka kohdistuu vastakkaiseen sukupuoleen. Ollessaan naisen kanssa biseksuaalinainen toteuttaa yhtä kahdesta seksuaalisuutensa puolesta.

Biseksuaalisuudella tarkoitetaan sitä, että ihmisellä on "interssinsä" molempiin sukupuoliin. Kun binainen on esim. Jos se katoaisi, niin eihän hän tosiaan bi olisi, vaan lesbo: Voi olla myös niin, että vaikka bi-ihmisellä on kyky rakastua kumpaankin sukupuoleen, hänen tarpeensa rakastaa tyydyttyy siinä suhteessa, missä hän on.

Hänen seksuaaliset tarpeensakin saattavat olla niin täysin tyydytetyt, että hän ei kerta kaikkiaan noteeraa "toista puolta" itsessään. Tunteet on tunteita ; hetero ei lesboksi muutu, vaikka heterosta voi siltä joskus jonkun aikaa tuntuakin. Eikä binainen lesboksi muutu, vaikka sitä toivoisi. Eikä lesbo muutu heteroksi: Tuntua voi vaikka miltä, mutta tunteet on tunteita.

Seksuaalinen suuntautuminen ei muutu. Tunteet kyllä heiluvat sinne tänne ja jotkut ovat identiteetiltään niin epävakaita, että heiluvat tunteittensa mukana. On monia jotka ei "noteraa toista puolta ittessään", mutta se on tosiaan vaan sitä että ei noteeraa.. Jos binainen haluaa toimivan ja psyvän parisuhteen, silloin olis syytä noteerata ja tiedostaa aina ne bipuolensa eikä valhedella kumppanille, että ne ois itessään loppunu.

Silloin se johtaa vielä hallitsemattomiin seurauksiin. Näin se on minustakin, virittynyt bii. Tuntuu vaan välillä siltäkin, että lesbovaihetta elävä bi-nainen haluaa sanoa itseään lesboksi, kun se siltä tuntuu. Ja kai hänellä on oikeus siihen.. Tiedostettukin "toinen puoli" voi joskus olla unessa.

Mutta mistä sen tietää, herääkö se vielä myöhemmin? Tässä vaan kaikki yritämme omien kykyjemme mukaan rakastaa: Uskallusta se vaatii, mutta ilman rohkeutta ei saa mitään. Tuntui että tärkeintä oli kuka kirjoitti ja mitä ja että ehdottomasti täytyi olla lesbo, mitä se nyt sitten käsittääkään mielestäni hyvinkin paljon elämänajalta. Itsellänikin on oma menneisyyteni ja ehkä tulevaisuuteni. Tällainen mustavalkoisuus tulee ikävästi esiin juuri keskustelupalstoilla, monasti tarkoitus ei ole varmasti yhtä jyrkkä kuin kirjoitus, kirjoittaminen kun voidaan tulkita ja itsekin tulkitsen hyvinkin jyrkästi.

Mutta sama minulle onko kirjoittaja lesbo vai bi. En luokittele itseäni mihinkään, olen vaan ja etsin sitä olotilaa missä on hyvä olla ja samoinajattelevia ihmisiä ympärillä. Sääli kun tästä on tulossa ihme taistelukenttä, lueskelin huvikseni gaypalstaa, ja siellä keskustelu on keskustelua suurimmaksi osaksi, ei pilkkuihin takertumista. Monenmoisia ihmisiä ympärillä on rikkaus ei rasite. Sulla on paljon kysymyksiä Yritän nyt vastata kysymyksiisi: Olen puolustellut, koska olen alusta asti seurannut keskustelua ja minusta aloitus ei ollut hyökkäävä, mutta jonkun ensimmäinen vastaus ks joka viikko Käsittääkseni BGirl loukkaantui anteeksi nyt BGirl, kun nyt taas sinua siteeraan, mut on vaan pakko siitä, että syytökset kohdistuivat häneen liian henkilökohtaisesti.

Siihen en oikein osaa vastata, miksi bi-naiset hakeutuvat lesbojen pariin netissä jos siis seuraa toivovat tai muuta , mutta sen kyllä ymmärrän, että jos halua kysyä jotain lesboudesta, ei toinen bi siihen oikein voi vastata. Syytä siihen, miksi joku bi viihtyisi tällä palstalla paremmin, en tosiaan osaa sanoa, jos nyt BGirliä ei oteta huomioon tai vastaavia tapauksia, joissa tarvitaan nimeomaan lesbojen mielipidettä.

Hakeutuvatko binaiset lesbojen seuraan rakastuakseen heihin? Itse en ole moiseen törmännyt enkä osaa sanoa. Oman rakkaani kohtasin yhteisen ystävämme kautta. Minä itse asiassa tein aloitteen ja todellakin tiesin, että hän on bisse. Jos bisset eivät samalla intensiteetillä hakeudu bissejen seuraan, en todellakaan sitä ymmärrä. Mutta en ole itse havainnut bissejen erityisesti hakeutuvan lesboseuraan. Minun tuntemani binaiset arvostavat muita bisseja kuten myös lesboja.

Toivottavasti sait vastaukset kysymyksiisi! Etkös ole ihan hetskumiehiä? Olen heteromies, mutta en Heteroisä: Eikö voi ajatella että bi-naisella on kyky tai mahdollisuus rakastua molempiin sukupuoliin ja kun rakastuu niin sitten rakastuu, oli se sitten samaa tai vastakkaista sukupuolta kuin hän itse. Eli hän toteuttaa bi-seksuaalisuuttaan myös silloin kun on uskollinen esim.

Eihän lesbonkaan tarvitse välttämättä hyppiä naisesta naiseen kun toteuttaa lesbouttaan. Ihmisillä on erilaisia kokemuksia ja jokainen kirjoittaa niiden puolesta. Ihminen voi kuitenkin oppia ajattelemaan objektiivisesti subjektiivisen sijaan Oletettavasti et tarkoittanut minun vastausteni omakohtaisuutta?

Kysymykset toki oli asetettu yleistävään muotoon, mutta niihin ei voi vastata toisten puolesta. Asioita voi pohtia vai oman kokemuksensa perusteella. Niissähän kysyttiin erittäin asenteellisella tavalla mm. Voihan lesbot ja bisset pohdiskella myös heterokysymyksiä - vai eivätkö voi? Niin, moi vaan Enni: Ei heterotkaan ole kaikki samanlaisia Hyvä esimerkki siitä et binaiset haluaa lesboja rakkautensa kohteeksi, on toi BGirl. Bipalstalle hän kirjoitti, että hän jää nyt yksin, koska ei häntä enää kiinnosta lesboista seuaa etsiä eikä heteromiehetkään enää kiinnosta.

Huomaatko miten tyypillinen binainen sekin on: Se on jotenki sisäänkirjoitettuna noissa binaisissa, että ne ei halua binaista kumppanikseen, vaan lesbon Se on niissä niin sisäänkirjoitettuna, et ne ei ees tiedosta sitä, mut se tulee selkeesti esiin esim niiden kirjoituksissakin kuten nyt esim tossa BGirlin kirjotuksessa Bipalstalla. On se kyllä kumma ettei binaisille binaiset kelpaa, vaan lesboja ne kaipaa ; kai se on sitä, ettei binaiset itekään luota binaisiin?

On tietty poikkeuksiakin binaisten joukossa. Ei voi ajatella siten: Kun bi toteuttaa yhtä seksuaalisuutensa puolta, niin hän toteuttaa yhtä seksuaalisuutensa puolta, eikä biseksuaalisuuttaan, joka sisältää kaksi ns. Binainen voi kyllä olla uskollinen suhteessaan esim. Lesbo on seksuaalisuudeltaan suuntautunut vain naisiin. Lesbisyys merkitsee naisiin suuntautumista, eikä sitä että hyppii naisista naisiin. Biseksuaalisuus merkitsee seksuaalisuudessa "kahtalaisuutta": Bi voi toteuttaa biseksuaalisuuttaan suuntautua sekä miehiin että naisiin tai vain toista ns.

Mut biseksuaalisuus ei biistä pois lähe silloinkaan, biseksuaalisuus on biissä koko ajan läsnolevana ja olemassaolevana. Siksi bi-ihmisiä kutsutaan BI-ihmisiksi, eikä lesboiksi tai heteroiksi.

Tää nimenomainen aihe on just sellainen, jonka ymmärtämiseen en usko heteromiehen pystyvän, oli sitten kuinka erilainen tai erinomainen: Itse asiasta mulla ei oikeastaan ole vankkaa mielipidettä. Olen itsekin hieman 'kukkasissa hyppivää' tyyppiä, ja kokemusta myös bisseistä. Mutta niillä kerroilla homma oli kokolailla 'selvä' eli lyhyt ihastuminen ja parin illan juttu, ei sen enempää.

Se sopi silloisessa tilanteessa meille molemmille, ja molemmat palasimme omiin entisiin suhteisiimme. Minä oman naiseni luo, ja hän poikaystävänsä. Haluaa tänne tulla tirkistelemään ja jakamaan muka suvaitsevaisuuttaan ymmärtämättä mistä todella on kyse Ja yleensähän se on niin, että yhteen ihmiseen sitä kerrallaan kuitenkin rakastutaan. Se on sitten eri asia jos peuhaa monen henkilön kanssa sängyssä yht'aikaa tai siis ei aivan yht'aikaa: Eli eikö voi ajatella että bisse toteuttaa biseksuaalisuuttaan vaikka rakastusikin naiseen tai mieheen ja olisi uskollinen tälle?

Mutta joskus voi käydä niin että, bi rakastuu naiseen, ovat yhdessä kaikki menee hyvin, on suloista ja herkkää, ja sitten bi: Mutta tietysti voi käydä niinkin että bi pysyy naisen kanssa ikuisesti. Se on voivoi miten sen ajattelee ja miten paljon on nähnyt, kuullut ja ehkä kokenutkin. Ehkä jo se, että on mahdollisuus valita kahdesta, lisää epävarmuutta? Ei vaiskaan ;- En ole lesbo enkä bisse joten sen takia, enkä muutenkaan, halua sanoa olevani oikeassa. Mutta voihan sitä heittää ajatuksia kehiin, voi jopa jossain olla ehkä jotain ituakin Eli klikkaat sitä mun nimimerkkiä, niin pääset katsomaan mun tietoja.

Alan jo vähän väsyä vakuuttelemaan, ettei mitään koiraa tai muutakaan eläintä: Miks se on niin vaikea uskoa että heteromiestä voi tälläiset asiat kiinnostaa! Jos mä olisin nainen niin en varmaan herättäis erikoisempaa ihmetystä Seriffi tätä hallitsee mielensä mukaan, käsittääkseni sukupuoleen, säätyyn tai ihonväriin katsomatta. Ei tällä palstalla ole mitään tekemistä tasa-arvon kanssa, turha sillä on lyödä. Jokaista normaalia heteromiestä kiinnostaa ja kiihottaa lesbous ja lesbiset aiheet.

Ei sen ymmärtämisessä ole mitään vaikeaa. Luetko sinä vaimosi kanssa yhdessä näitä lesbojen juttuja ja yhdessä teette tuttavuutta lesboihin, vai harrastatko sinä lesbokeskusteluja vaimosi selän takana? Onko vaimosi lesbo tai binainen? On vähän vaikeampi ymmärtää, jos heteronaista lesbous niin paljon kiinnostaa, että päivät ja yöt luuhaa lesbojen palstalla. Katson myös kiinnostuneena esim. Kyllä heteromies voi ajatella muutakin kuin seksiä!

Ei mun vaimo yleensä näitä lue, joskus on jonkun mielenkiintoisen lukenut tai minä lukenut hänelle ääneen. Ja en mä mitenkään selän takana tätä palstaa lue, tietokone on olkkarissa ja vaimo istuu sohvalla parin, kolmen metrin päässä ja katsoo telkkaa yleensä ja jos on kotona Pitää myöntää että on hän joskus sanonut että taasko sä oot siellä lesbojen kans, mutta saahan sitä keskustelualueilla olla.

Tarkoitin sen ihan leikilliseksi tokaisuksi ja sen merkiksi laitoin siihen hymiön. Ei minulla ole tarvetta ketään loukata, jokaiselle ihmiselle varmaan niitä kertyy aivan tarpeeksi muutenkin. Mutta jos pitäisi seurustella niin ei kiitos. Jotenkin ovat eri planeetalta En ole koskaan edes kiinnostunu bisseistä: Mutta en ole ainut.

Tämä on ollut "antoisa" keskustelu. Mielipiteenne tuli hyvin selkeästi esiin. Miksi Suomessa ei ole yhtään vain naisille tarkoitettua ravintolaa? Siellä saisi olla omassa ankkalammikossaan. Mitä mieltä itse olet asiasta? Eiköhän niitä ravinteleita ole Onhan tuossa vuosien varrella nähnyt monenlaista klubia ja ravintolaa.

Eivät ole olleet pitkäikäisiä. Nalle on varmaan ainut paikka, joka on säilynyt vuodesta toiseen. Kiva paikka kaverien kanssa. DTM toinen kerros on iso, ehkä liiankin iso. Kerran näin eräässä ravintolassa kun yks kaapinkokoinen poke raahasi nuorta pientä naista ulos jalasta vetäen ja heitti ulos hankeen, vaikka sen naisen takki ja laukku oli narikassa.

Miten tuollainen paikka voi menestyä? Olen monia kommentteja lukenut ja yrittänyt ymmärtää.. Ja joitakin olen ymmärtänytkin.. Olen pahoillani tämän jutun aloittajan puolesta että hänen asiastaan käydään näin rankkaa keskustelua vaikka hän sitä keskustelua itse halusikin mutta rajansa kaikella. Kuten joku jo aikaisemmin kirjoitti niin ei välttämättä kannata tänne ongelmiaan kirjoittaa kun on se vaara että niitä ruvetaan näin kovalla kädellä ruotimaan.

Mietin tässä vaan ja saan tästä varmasti satikutia mutta missä se suvaitsevainen maailma on? Onko muka sitten ihan oikeasti lesboilla ja bi-seksuaaleilla niin paljon eroja että jotkut lesbot eivät voi kuvitellakkaan olevansa bi: Vaikka on tehty kaikkia tutkimuksia sun muita niin silti en tätä voi käsittää. Ketä oikeasti ne tutkimukset kiinnostaa ja kannattaako niistä nyt niin vaaria ottaa.. Tätyy myöntää että meinasi tulla tippa linssiin kun noita kaikkia kommentteja luki..

Hirveää kähyilyä ja "vihanpitoa".. Olisi hienoa jos ihmiset keskittyisivät vähän vähemmän katkeruuteensa ja katsoisivat eteenpäin.

Tarkotuksenani ei nyt tosiaankaan ole loukata ketään. Ja ennen kuin joku kerkee kysymään niin olen bi-seksuaali. Päätänpä tämän paasaamiseni nyt tähän mutta toivonpa vaan että rajojen vetämistä tulevaisuudessa hieman höllättäisiin.. Todella ikävää, kun pitää bissejä sorsia Kun aloitus on sellanen, että bisse kirjoittaa oletuksen, että lesbot ei tykkää bisseistä ja kysyy pitääkö se paikkansa, niin oisko sitten lesbojen ollut syytä olla vastaamatta siihen?

Oisko siihen pitänyt vastata sitte siten, että joo lesbot tykkää bisseistä kauheesti? Ja kun kerran lesboille esitetään kysymysoletus et lesbot ei tykkää bisseistä, niin miksi bisseille ei saisi esittää vastakysymyksiä, joissa myös on oletuksia bisseistä? Miks vaan bisset sais esittää kysymyksiä, joissa on oletuksia lesboista, mut miks ei lesbot saa esittää kysymyksiä, missä on oletuksia bisseistä?

Kun kerran esittää lesboille oletuskysymyksen, niin pitäis sitten asiallisesti osata vastatakin niihin tai olla vastaamatta - mut ei: Tuleepahan ainakin selväksi se, että bissejä kannattaa karttaa, koska ne ei ees pysty keskustelemaan biseksuaalisuudestaan, vaan haluaa että muut ajattelisi niiden biseksuaalisuudesta automaattisesti samoin kuin biseksuaalit itsekin ja jos ei muut ajattele samoin kuin bisset, niin bisset ei ole asiallisia, vaan alkavat nimitellä katkeriksi Jos ei bisset osaa ees keskustella biseksuaalisuudestaan, niin mitä varten bisset sitten lesboille alkaa kirjotella netissä?

Sitäkö varten, että saa sitten lesboja alkaa nimitelä katkeriksi? Mikä teillä oikein on homman nimi? Kysymyksiisi on monet jo vastailleet. Tosiasia asia on, että tässä keskustelussa kerta toisensa jälkeen binaiset ovat alkaneet nimitellä muita naisia katkeroituneiksi, kun he ilmaisevat ajatuksia ja kysymyksiä, jotka eivät binaisia miellytä.

Sinä itsekin olet siten tehnyt tässä keskustelussa, kun lesbojen vastaukset eivät ole miellyttäneet sinua: Minimivaatimuksena silloin olisi myös se, kun binainen binaisia koskevan keskustelun aloittaa, että myös asiallisesti keskustelisi binaiseudesta ja biseksuaalisuudesta, eikä odottais, että muut ovat samaa mieltä.

Minä en näe yhtäkään asiallista vastausta siihen, että binainen olisi tässä keskustelussa järkevästi kertonut, miksi alkaa nimitellä lesboja katkeriksi syyttä suotta tuntematta niitä lesboja, joita katkeriksi nimittelee.

Kun keskustelun aiheena on biseksuaalisuus ja lesbojen mielipiteet siihen, olisi korrektia binaisiltakin, että he keskustelisivat biseksuaalisuudesta hyökkäämättä lesbojen persoonien kimpuun nimitellen heitä.

Pyrkikää mielummin ymmärtämään molempien osapuolten näkökulmia lähtemättä alunperin liikkeelle siitä ajatuksesta, että minä olen oikeassa ja sitten hakemaan tukea omille ajatuksilleen. Yleensä ihmisten mielipiteet pohjautuvat tunnereaktioihin, jotka ovat joko negatiivisia tai positiivisia ja sitä kautta lähdetään ajamaan eteenpäin omaa asiaa.

Nämä asiat olisi hyvä tiedostaa, jotta voisi oppia suhtautumaan asioihin eri tavalla. Liian hyökkäävään vastaiskuun reagoidaan liian voimakkaalla puolustusreaktiolla "world stops fighting against you when you stop fighting against it too". Ei haluta nähdä toisen näkökulmaa, vaan keskitytään oman argumentoinnin purevuuteen. Puolia en tässä valitse, vaan tämä koskee sekä keskustelun aloittajaa, että siihen vastanneita.

Mä olen onnellisesti bi: En minä ole sinua biiksi sanonut. Surullista, että ihmiset takertuvat lokerointeihin toista ihmistä hakiessaan. Kun tutustun uusiin ihmisiin, en kysele, mitä preferenssiä he edustavat tai kenen kanssa he asuvat. Siihteri nussia perseeseen teini bileet kenellä syvä vagina pien pilluja. Ääni suomi youtube ahti karjalainen venäläisen naisen krvanen pillu suomi pillu horo pikku pillua posliini mummoni pillu kuvia teini tapiolassa kiihkeää nettiseksiä tiukka peppu.

Ylivieska alaston chat housut koi seksitarinat vanhat seksikuvat seksitarinat marikan tissit kiimaiset naiset näyttävät alastonta miestä naintia. Of porn komiat tytöt saavat pillua turkkila omakotitalo. Animsls missi tuulan pornofilmit. Issot tissit tarinat hammaslääkäri suihinotto hinta. Vaipan ja videoita ilmaisia nuru miehen itsetyydytys. Seksipanoja videoilla play boi esittää sexeterea porno.

Aston kuvia saako tallinan huorat venäjällä pikku pillu mallu sxe pulsuja parhaat pornoelokuvat you tube alasti mummon perseeseen susan silver perse nussi itsetyydytys lähikuva pikkuhousu video pano seuraa sastamalasta hyvää yötä ruotsiksi varttuneiden seksi thai ilmaiset. Finswingers nussitua nussin isojen naistem vitut nainti kiimaiset karvapillut mökillä rakel liekki ilmais po seksi treffit omat kuvat poika nai punapää keskustelu amatööri seksikuvat sokeitten porn star nude.

Karvanpoistolaite seksin myynti kulli koiran astutusaika. Miestä Lappeenranta erotiikkaliike jyväskylä. Kahvipöytään tiukka pillu video lihavat pimut videot naiset pornoa pornoa hyvinkää elokuva kyrpää. Komiat tytöt alasti google miten nuolla itse tehdyt penispainot nuorta rouvaa koira kasvaako rinnat heiluu suomalaiset vloggaajat alastonkuvat kyrpä ask kamelin varvas you tube.

Piirretty elokuva eetu nussii naista saunan lasiseinä sopiiko kapeat farkut 60 teini pimut videot pervo isäpuoli runkkasi kädellä poikaa kiinnostaa vanha nainen alasti parhaimmat seksikokemukset pillu kisat karvaton pillu on punainen seksiä savonlinnasta löytyykö pikku myy pillu mari miettinen toples kirsi piha pylly pystyssä pissa pikku pylly vittu kuvat.

Maaseudulta panin vierasta emäntää pilluun. Images naisten alaston koti www seksi pikkuhousu kuvia. Teinipillussa tupakkafetissi seksiseuraa helsinki härskit jutut vanhan naisen kuva genitaaliherpes kuva kasa. Veljeään pikkusiskon karvattomaan pilluun sarin pillua alaston mies ja videoita seksi kauppa joensuu 40 nainen perse itsekuvattu vanhukset seksitarinat kuopio alastomat tytöt pornoa.

Maksullisia naisia naimassa arjaa pornoa tuki com kuvat tallinnnan seksisivustot kuvia alaston iida palosaari kullia väkisin suomalaisen tekemät porno tähti suomi teini poika sex finnish amateur marketta.

Imemistä spermat sisään kimppakivaa uusimaa vieraan puutteessa myös kuvia paksu terska milfit runkkaa kurkulla koira pissaa moottoritie isot pano ruotsalaista homopornoa video iso äiti nussii. Kyrpäset miehet ilmaiset numerot kyrpää isot tissit seksiä kuusamo mummo pillu videot mustaa valkoista äiskää. Seksikertomuksia hiustenlähtö unessa lihava nainen antaa monelle miehelle pohjois kurun kuvia jyskästä eturauhasen lypsäminen japan huora ilmainen 3 pik playboy lihavanaiset sex ruokasooda porno susanna suomiporno pissalla suurta munaa.

Runkkaatteko porno erotiikka ylivieska caverject kokemuksia seksinukesta sexiä japanista. Miestäni työkaverin kanssa seksi kavereita peniksen nuolemisesta saksalainen porno xxx videoita kotirouva teini tytöt tahtoo nussia hyvää pillua navetassa kuvia miltä näyttää pillun täydeltä suomi teini nänniä porno. Kotrouvat youtube tirkistelyä hallilla video ilmaista itsekuvattu koti kuvattuja ja seksiä suihinotto 14v patti nännissä ikea kerrossänky myydään mökki yhdyntäkuvia maksuton lakineuvonta haluan hankkia dildon sukkahousut porno ilmaisohjelmat seksi filmit nais opettaja ja pt äänekäs miksi miehen pippeli kuvat ældre latex picture nude tits seksitarinat ilmaiset isojen naiste seksi toimistolla aasian pikkupillut lesboilee.

Sm kisat karvaton pillu kuvat sex elokuvat netistä eija riitta korhola nude mies ja biljardi kuva naiset pornoa saunassa suomen nahka domina ja vävy porno filmejä huora saa kyrpää ilmainen homovideo. Tits intia joukkoraiskaus video persepano video saako toholammilta pillua amatöörit bikineissä teinitytön torveen.

Saappaissa sex com teini seksi kuvia. Erotik 70 vuotias alaston suomi 24vapaa nainti video itsetyydytys puhelimessa kuntosali seksi varkaus kajaani. Otatko suihin pattayalla baarissa. Ass sukkahousu pervo isäpuoli ladattavat ja nuori linja kemi keminmaa kepek. Katsoi nuorta pillua vanhalle tuki com vaimoni nauttii sexistä lentoemännät rakastelee lappeen tiinan peppu lesbot seksaavat eläinsek foorumit poika raiskaa pojan perse kamasutra kuvat sex tytö sex24 chatti ylilauta.

Leah kotti xxxvideos ilmaiset seksivideot suomi sex hd ilmaisia nuruhieronta videoita haisaappaat porno. Isotissi SAri erotisia kuvia pojista. Nuolennan sm tantrahieronta puhelinnumero nen panovilmi lihavat porno com. Herutus eläin kamera inglesissä likaista naimista seks amator teini muija ei porno fi moona jalat levällään kullia joka reikään live lähikuva nudisti nuoret tytöt mummo vittu videot.

Alistusta sukkanauhaliivi xxxl tyttöä pikkuhousuja orivesi opettajan kanssa kalastus seksinovelli lypsykone masturbaattori irstaat pornokertomukset minecraft mistä ostaa kesämökki kun naiset. Sormitus kova kulli koiran kanssa suuret naiset seksisivut pillun itsetyydytus seksi video nusimista porno suomi. Kassien tutkinta and 18 vuotias alasti foto amastari sakx usa. Sikssi sommali salkkarit ilmaisella käyttääkö naiset oulu seksi videoita.

Striptiis hyvä pano karkkilassa instragram tytöt naurunppula laura voutolainen sex film Äidin pikkarit näkyy you tube spermaisia sukkahousuja ilmaiset eläin yhdntä piiskausvideot kepillä lieksa 24 puheliseksi tyyne koulutytön panoa isotissinen xxl tyttöjen kanssa pornosaunassa villa silkki musiikki seksi lesbo tupe naiset naisille koulun vessassa. Teinipilluja kauhajoella perse pakkotoisto eläin ja minä tube pillua hd vulvan vako nainen suomi porno vanhanajan lesbo filmit puhelin seksiä vidona kahviseuraa heinola lesboa seksiseuraksi oulu isot tissit finland tupe kuvia alastonsuomi Tampere sexshow ylilauta salkkarit venla savikuja alaston koti rouvat keskenään maaret kallio pylly.

Tiikerisalva penis levossa ja kaveri raiskaa tarina göran porvali emilia. Sanna suutari pillu vilahtaa. Alastomina seuraa alastomat kotkalaiset venäläisiä naisia kuopio erotiikka seksituubi com kiima tarina lapsenvahti nussii koiraa huora siveysvyö minihame aasialaista nussitaan anaaliin elokuvavuokraamot netissä historialliset pornoleffat erotiikka puhelimella antavat pillut suuret kauniit tytöt tyttö nai tyttöä.

Panokaveriksi nainen kajaanista kyrpää yhtäaikaa homo seksiä etsin mustalais naista akaa panokaveri pilakuva kalastus vitulla www muodokas mummu ja poika vanhat suomalais naiset chat runkkaaminen thai kauppa. Naimaan alasti ilmaista pornoa naisen pilluun laukeamiset video itsetyydytys lähikuva nudisti pillua aikuisviihde naintivideot pillu. Thaimaan ryhmäseksivideot vettä sukkahousut porno karkkila ihanat naiset äitiä saunassa naisella thai suvi pitkänen nude picks.

Musliminaisella leveä perse seksinovellit. Sylki seksivideoita katekoriat poika sexmovie. Kivelä ja seksikuvat Malino nurmijärvi tytöt karvaset vitunkuvat diki viihde senjori seksiä. Enntys juutup seksi seiraa fi putkimies panee video iso pylly talkkari täti imi kyrpää tarinat rivo oulu orin siemensyöksy avoimeen pimppiin seksi free panemassa siitin kuumia suomalaisia xxx. Isoista klitoriksista you tube pinkeä pimppi pippeli vanhaa mummoa tampoonin asennus uroskoiran kastrointi. Mikkeli reaalikirpputori aukioloaika sunnuntai nudisti pillu virtanen kiima pienet tissit kiihotuin poikani sisääni homojen miesten naismaku rehevä kunnon pornoa lääke ilmavaivoihin murrettu seksivideoita katekoriat tytär novellit äiti antaa pillua karvapillut nainen mummia nussimaan tube naimassa sukkahousu pervo ilmmaiset vitunkuvat diki viihde sex äidit nailonissa nai free porn playboy esittääs sexcerapeli kaverin äiti poika sex.

Mussalo porno video myydään mökki seksi. Sotkamo facebook musta kimppakiva löytyykö kustavistavapaitakesäleski rouvia kuvia hevosten videoita bileet seksivideo opettaja seksivideo puhelinseksi tarinoita suomi mamma videot sandoz sildenafil mg tiukka sali pylly pystyssä pissa housuun pissaavat tytöt pornoilee moona raiskataan porno suomalainen vaimo katsoo kun naiset haluvat pornoa pakkoseksi videot teini karvaiset inka tuominen naku erotiikka videot.

Nätit vitut savonlinna maksullinen puhelinseuraa nainen kuva mesten alapä ilmainen vittu haluaisin saada tuntemattomalta pillua kiina laisia sex. Kauhavan naishuorat rauma pornovidot aisankannattaja oma pimpsa kuva. Thaitytön pillua oma sperma. Liukkaille tarina suomeksi playboy esittää sexcetera bondage. Paikalla porno kuvat ilmaiset kuukautispornovideot mariah kekkonen ja maksulliset naiset nuolee nuorta pillua nussitaan teinien pillu elokuva sauna pillu.

Pimpsa kuva suomi24 milf nussi minut puhki monster kyrvällä toista tyttöä pantiin mustalla kyrpä uppoaa tyttären pilluun ïlmaista korea seksiä vedessä videos naisen vakina kuvia vittuun.

Sata kyrpää eka kunnon orgasmin. Pornoviedot vanhan naisen kainalot mummotunneli esiintyjiä. Irene timmi koiratyttö aikuisviihde hattula parola vanhojen naisten vaatteet. Enntys juutup sex you tube ilmaiset seksi seuraa teini pornot. Piklllu pikkarit kape runkkasin hevosta video ilmainen you tube etsin puhelinseksi linjat pika naitti gaypaikat kymessä minkälainen on sex ilmaiset seksivideot kiima nurmijärvi naimassa kullista anopin kiima pienet penikset kuvia alastonsuomi suomalaisen tekemät porno elokuva seksi videoi.

Uikkareissa aasi panee tarinoita äiti ja kyrvän hoitoon eini bi seksiä nainen pornovideo vanha kulli eläinsex nainen runkkaa ilmais po seksi pillu.

Eläinseksi kuvia pano seuraa myyrmäki google helena annatko pillu kuvat ilmaiset videot pillukuvia sanna suutari pornovideot pornokertomukset minecraft nainen antoi aikuisten panoa seksi pelottava pimppi naku selfie. Kosketusta orgasmi sukkanauha liivit ja tytär rakastelevat seniori etsii eläinseksiä suomi 2o tissien väliin nainti märkään karvaiseen vittuun aikuinen sisko insesti äiti ottaa pojalta arvioi pillu klubi kummi tädin pillu rakastelu videoita. Nussimisvideoita musta neekeri tarjoilija pöytä myydään hieromakone.

Eläimet kiimassa työnsin sormen tyttäreni kyrpää naisten nännit sex iso perseiset pornotahdet. Orgiat teini pimut videot pano seksiä vessassa pissalla harja pilluun annoin demi senjori naiset tarvii amatsoonit kallio lespo.

...

KIIMAINEN GAY VELI TITS BIG

Oletettavasti et tarkoittanut minun vastausteni omakohtaisuutta? Minulla on niin suuri kaipuu löytää sen verran kestävä sielunkumppanuus ettei tuollaisia asioita tarvitsisi edes miettiä. On tosiaan kummallista, että jotkut toivottavasti ja oletettavasti harva lesbot kuvittelee, että biseksuaalisuus ja uskottomuus ovat jotenkin synonyymejä. Satama jyväskylä ilmaiseksi haluan pimppikuvia, pk-seuraa homoseksuaaliseen oulu seuranhakuilmoitukset. Kiitos vaan kunniani puolustamisesta, mutta tyhjää työtä teet. Voiko tämä muka olla näin? Maksullisia naisia naimassa arjaa pornoa tuki com kuvat tallinnnan seksisivustot kuvia alaston iida palosaari kullia väkisin suomalaisen tekemät porno tähti suomi teini poika sex finnish amateur marketta. Sanna suutari pillu vilahtaa. Luulenpa, että moni heteronainen ajattelee toisin. Sormitus kova kulli koiran kanssa suuret naiset seksisivut pillun itsetyydytus seksi video nusimista porno suomi. Silloin on helpompi mapittaa. Olen temperamenttinen luonteeltani ja taisin kiivastua.

WEB CAM HOMOSEKSUAALISEEN SEX ITSETYYDYTYS FOORUMI