Gay Escort Puhelinnumero

Vapaa Homoseksuaali

Homoseksuaaliseen herkku kalu etsivät miehet

Kylläpäs tuuletin ainakin vartin tuolle hassunhauskalle ja kryptiselle otsikolle! Nämä on niitä otsikkoja, joihin palataan vielä silloinkin, kun on saatu Pulitzer henkeäsalpaavasta ihmisoikeusraportista, joka pistää sielut vereslihalle ja sipulia kuorivat ninjat asialle. Toissaviikonlopulle sovitut treffit Puusepän kanssa peruuntuivat, kun Ykkösmies pääsikin karkaamaan yllättävästi aikaisemmin viikonlopuksi kotiin asiakkaansa loistavan? Seuralaiselleni, joka matkustaa varta vasten Helsinkiin Pohjanmaalta minua tapaamaan, ja herää rapsakasti neljältä aamulla, jotta ehtii minua vastaan.

Seuralaiselleni, jota jännittää tapaamisessamme eniten se, että joudunko minä hänen takiaan rasistisen huutelun kohteeksi. Yritän lohduttaa, että Helsinki on ehkä vähän kansainvälisempi kuin hänen nykyinen kotikaupunkinsa; mutta toisaalta — salaa jännitän tätä myös.

Mitä jos sieltä torppaisee joku Suomi ensin —rakki leukojansa louskuttelemaan, ja minä päädyn puremaan sitä verbaalisesti nilkkaan silleen, että se hermostuu oikein kunnolla? Yllä mainittua skenaariota lukuunottamatta! Vanha duunikaupunkini ottaa minut kyllä syleillen vastaan vähän spontaanimmallakin lähestymistavalla.

En kuitenkaan malttanut olla ostamatta lippuja Scandinavian Music Groupin keikalle; luotan siihen, että jos Poeka lähtee maitujunalla takaisin kotiin, saan kyllä jonkun ostamaan extralippuni. Haluan myös ihan oikeasti mennä Suomenlinnaan piknikille.

Tiedän, että Helsinki on täynnä trendikkäitä terasseja, joilta saa tilata kohtuulliseen hintaan kaikkea mahdollista murkinaa kokoo itte ramenisi —konseptista perinteisiin suomalaisiin muikkuihin. Mutta kun mä haluan mennä Suomenlinnaan syömään jotain S-kaupan grillikanaa ja valmissalaattia ja juoda nostalgisesti lämmintä pussikaljaa like it's !

Okei oikeesti, kertokaa mistä saa nopsat ja freesit piknik-eväät mukaan. En mä oikeasti ehkä halua sitä grillikanaa, jo pelkkä ajatus närästyttää.

Enkä ehkä sitä pussikaljaakaan. Ai juu ja Julia — kyllä mä bongasin sun haasteen! Tulos vaan oli niin tylsä, ettei siitä omaa postausta saanut kirveelläkään vähänkö olen kade tuolle sun huora joensuu -haulle ; ilmeisesti mun blogin vierailijat hakevat enimmäkseen hyvinkin tarkoitusperäisesti joskin tuo kansan viisaudet pistää vähän naurattamaan:. Ja saleen saisit jonkun hotellin tähän yhteistyökuvioihin, sun blogin lukijakunta lienee niin erilaista kuin jonkun perus mammabloggaajan, että sen tavoittaminen on arvo sinänsä!

No niin - sieltä heti ensimmäinen uusi asiakas!! Potentiaalisten uusien asiakkaitten hankinta näköjään alkoi jo ennen yhteistyöstä sopimista: No minäpä tästä rohkaistuneena laitoin ko. Stockan herkusta tuoretta patonkia, juustotiskiltä sopivaa juustoa, viinirypäleitä ja itselle maistuva juoma olivat omat kliseeni Suokkiin mennessä varsin pitkään: Tosin nykyään elämä on salakavalasti muuttunut niin porvarilliseksi, että ainakin makean piknik-evään korvaa usein visiitti Suomenlinnan Lelumuseon yhteydessä toimivaan Café Samovarbariin.

Niillä on parasta ruusuteetä ja aivan ihanaa suklaakakkua! Ja muutkin leipomukset ovat herkullisia, kaikki leivotaan siellä. Tunnelma ja miljöö ovat kohdallaan vanhassa venäläisessä puuhuvilassa, terassi aukeaa kauniiseen puutarhaan.

Hintataso on Helsingin mittakaavassa varsin kohtuullinen, ja heillä on A-oikeudet, jos vaikka itselle maistuva juoma lopahtaa kesken;. Toinen visiitin arvoinen paikka Suokissa on ravintola Valimo vierasvenesataman kyljessä.

Ei varmaan törmätäkään edes sattumalta tuolla keikalla, kun suunnitelmat on vähän muuttuneet. Sen takia me taidetaan suunnata huomenna Koffariin, missä on Atrian ja Bassoradion kemmakat ilmaisia grillejä ja grillattavia ja Alppipuistossa on illalla puistopirskeet ihan vaan FYI ja Teurastamolla sais kuunnella jazzia! Kyllä tää Suomen pk onneksi alkaa olla sen verta kansainvälinen mesta, että ainakin toivottavasti saatte viettää aikaa ihan ilman minkäänlaista kommentointia: Toivottavasti oli mukava Hensingin reissu.

Itellä edessä ens viikonloppuna. Ainut vaan et mulla ei ole mitään hotelliöitä ja jänniä seuralaisia. Vaan ihan perus ystävien tapailemista ja toivottavasti mukavia pikku piknikkejä: Miten onnistut aina luomaan onnistuneita seksi?

Mä en onnistu millään ja vikahan on siis luultavasti mussa itessä. Psychic Crime Fighter -keskustelupalstalla otetaan aktiivisesti kantaa lähes kaikkiin kadonneiden lasten tapauksiin. Modernit meediot käyttävät GoogleMapsia osoittaessaan mistä kadonneet henkilöt löytyvät. Katso vaikka miten Jared Hannan tapausta pyöritellään. Kaikkein vakuuttavimmat tuntemukset lähetetään sähköpostilla Jaredin vanhemmille. Toijalassa vuonna kadonnut Nora Bhatia aiheutti myös kotimaisten harrastelijameedioiden heräämisen.

Noran äiti sai puhelinsoittoja avuliailta meedioilta. En tiedä mitä he sanoivat äidille tai miten äiti vastasi takaisin. Kuitenkin vinkeistä ei ollut hyötyä, sillä Nora löytyi kuolleena ilman meedioiden apua. Muistathan, että televisiosta tuttu Lisa Williams on tulossa Suomeen. Tämä on se tuttu ja aivan liian yleinen tarina eunukkijengeistä, jotka hypnotisoivat viattomia ihmisiä luovuttamaan eunukeille rahansa. Toinen miehistä pyysi saada juotavaksi lasillisen vettä.

Asha oli kohtelias ja haki miehille juotavaa, mutta se osoittautui huonoksi päätökseksi. Toinen eunukeista käytti tyhjää vesilasia naisen ja hänen tyttärensä hypnotisoimiseen. Nainen toipui tajuttomuudestaan vasta reilu tunnin jälkeen. Vasta naapureille puhumisen jälkeen Asha päätteli mitä oli oikein tapahtunut. Vastaavia varastelevia eunukkeja on liikenteessä samalla alueella. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 4: Jenkkilän saarnaajat ravaavat jatkuvasti kehitysmaissa.

He levittävät monimuotoista lähetyssanomaa kansakunnille. Vapaamielisemmat saarnaajat puhuvat ihmisoikeuksista ja Jumalan rakkaudesta. Konservatiivisemmat saarnaajat puhuvat "kuvitteellisista ihmisoikeuksista" ja Jumalan tuomasta tuomiosta. Jälkimmäiset saarnaajat olivat ahkeria Ugandassa, jossa kansanedustajat alkoivat laatimaan homoseksuaalisuuden kriminalisoinnin tiukentamista.

Eli samaa sukupuolta olevista petipuuhista joutui linnaan. AIDS-homoseksuaalit tuomittaisiin kuolemaan, jos he ovat sukupuoliyhteydessä jonkun kanssa. Kansainvälinen vastalausemyrsky sai kansanedustajat vetämään lakiehdotuksen toistaiseksi piiloon. Paikalla ravanneet saarnaajat nostelivat käsiään synkronoiden pystyyn: Eiväthän he voineet mitenkään tietää, että afrikkalaiset alkaisivat lynkkaamaan homoja sen jälkeen kun he ovat saarnanneet homouden olevan kansakuntia tuhoava pervous.

Nyt voimme seurata melkein suoraan sivusta, miten nämä saman koulukunnan saarnaajat jatkavat toimintaansa Afrikassa. Family Watch International levittää tietoa seksuaalisuudesta Nigeriassa. FWI vastustaa kriminalisoinnin poistoa, koska perhearvot, jne. Sharon Slater on FWI: Nigerian pohjoisosat ovat vahvasti islamisoituneet, joten homoseksuaalisesta aktiviteetista napsahtaa helposti hirttosilmukka kaulaan, tai jotakin vastaavaa. Muualla Nigeriassa homostelusta voi tulla vain 14 vuoden verran vankeutta.

FWI sanoo puolustavansa kansakuntien kulttuuriin ja uskonnollisiin arvoihin perustuvaa oikeutta määrätä miten kansakunnissa eletään. Järjestö haluaa edistää luonnolliseksi perhejärjestykseksi nimeämäänsä käsitystä siitä miten yksi mies ja yksi nainen muodostavat perheyksikön. Tuskin yllätyt, että heidän mielestään kaikki variaatiot tästä johtavat yhteisöjen tuhoutumiseen. Samoin esiaviollisesta seksistä on pidättäydyttävä, sillä sukupuolielimet ovat pyhiä. Vaikka lakiehdotusta tukenut tunnettu saarnaajaa Ssempa oli nimetty FWI: Nykyään Ssempan tittelin kohdalla FWI: This association ended when Family Watch became aware of Mr.

Eli aivan selvästi FWI vastustaa tänään Ugandan homolakiehdotusta. Slater kuvailee tilannetta monimutkaiseksi. He eivät hyväksy seksuaalisiin vähemmistöihin kohdistuvaa väkivaltaa.

Eihän väkivaltaa tarvita, sillä nämä vähemmistöt voivat eheytyä enemmistöön. Väkivaltaa edistävät lait pitäisivät vähemmistöt piilossa ja kaukana eheytymishoidoista. Throckmorton kysyy Slaterilta onko 14 vuoden tuomio väkivaltainen ratkaisu homoseksuaalisuuteen. Tähän Slater vastaa, ettei FWI: Seuraavaksi häneltä kysytään tukeeko FWI islamisoituneen pohjois-Nigerian oikeutta kriminalisoida muiden uskontojen seuraaminen.

Slater toteaa, että uskonto ja seksuaalisuus ovat kaksi eri asiaa. Sitten hän siteeraa YK: In the exercise of his rights and freedoms, everyone shall be subject only to such limitations as are determined by law solely for the purpose of securing due recognition and respect for the rights and freedoms of others and of meeting the just requirements of morality, public order, and the general welfare in a democratic society.

Eli homoseksuaalinen käytös on uhka julkiselle rauhalle ja demokratialle. Siksi sitä saa ja täytyy säännöstellä. Mutta uskonnollisuus on sellainen asia, jota ei saa säännöstellä.

Jos muslimien aikeet muiden uskontojen rajoittamisesta suitsitaan, niin seuraavaksi suitsitaan FWI: Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 3: Afrikka , homoseksuaalisuus , uskonto. Fundamentalistikristittyjen ikuinen uhrimentaliteetti paistaa jälleen läpi Teksasissa. Star-spangled banner kääritään koskettavassa seremoniassa ja ojennetaan omaisille. Omaisten toiveita kunnioitetaan jopa ohjesääntöjä taivutellen.

Sotilaan uskonnollinen vakaumus vaihtelee, sillä asevoimissa palvelee kristittyjä, pastafaristeja, juutalaisia, muslimeja, wiccoja ja uskonnottomia.

Monipuolisuuden vuoksi seremoniat pyritään järjestämään kunkin tilaisuuden vaatimusten mukaan. Onhan kyseessä äärimmäisen tärkeä tapahtuma.

Mutta jotkut näkevät asiat toisin. Alex DiBranco muistuttaa AlterNetissä , että jotkut haluavat viedä omaisilta oikeudet päättää ja välittää kuolleen sotilaan toiveet omista hautajaisistaan. Uskomatonta mutta totta, sillä tietyt kristityt haluavat julistaa kaikki armeijan järjestämät hautajaiset kristillisiksi hautajaisiksi, joissa siunataan Jeesuksen nimessä. Olkoon arkussa maataan palvellut ateisti, juutalainen tai muslimi. Kulttuurisodasta opittu taitava taktinen manööveri on otettu käyttöön Teksasissa.

Houston National Cemeteryn järjestämissä sotilashautajaisissa tapahtui kummia, kun erään sotilaan hautajaisiin ilmestynyt vapaaehtoisjärjestön nainen ei saanutkaan tulla rukoilemaan Herran nimessä sotilaan sielun puolesta.

FoxNews "freimaa" kohun hienosti: Liberaalit haluavat kieltää rukoilun hautausmailla. Tuo on niin nerokas keino saada itsensä näyttämään uhrilta, että nostan hattua. On totta, että hautausmaalla kielletään rukoilu, jos omaiset ovat toivoneet ettei niitä esitetä. Jos omaiset haluavat kunnon rukoilua ja hienot hymnit, niin järjestöt ovat enemmän kuin tervetulleita hautajaisiin.

Jos omaiset haluavat sekulaarin hautausseremonian , niin armeija toteuttaa sellaiset hautajaiset. Koska kristityt vapaaehtoisjärjestöt eivät nyt pääse rukoilemaan kaikkiin hautajaisiin, ovat kristityt vainon kohteena.

AmericanAtheist kertoo mitä nykyisen sukupolven ateistit kohtaavat USA: Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello Kiinassa on tutkittu H1N1-rokotteen, sikainfluenssan ja narkolapsian välistä yhteyttä. Annals of Neurology julkaisi paperin, jonka sisällöstä kerrotaan kansanomaisesti Hesarissa.

Yksinkertaistettuna pelkkä sikainfluenssa näyttäisi aiheuttaneen kolminkertaista nousua narkolepsiatapauksissa. Potilaiden haastattelut ja terveysrekisterit paljastivat narkolepsiatapausten noudattaneen rytmiä, jossa vähiten tapauksia oli marraskuussa ja eniten huhtikuussa.

Suurin sairastumispiikki heijasti siis influenssaepidemian huippua 5—7 kuukauden viiveellä. Sairastuneista vain kuusi prosenttia oli saanut H1N1-rokotteen, joten rokotteet eivät selittäneet yhteyttä.

Kiinassa ei käytetty Pandemrix-rokotetta, joka Suomessa ja useissa muissa Euroopan maissa yhdistettiin narkolepsiatapauksiin. H1N1-influenssa itsessään liittyy jollakin tavalla narkolepsian laukaisemiseen. Samalla tavalla on päätelty, että GlaxoSmithKlinen valmistama Pandemrix H1N1-rokote liittyy jollakin tapaa todennäköisesti jonkin muun tekijän yhteisvaikutuksella narkolepsian laukaisemiseen.

Siksi Euroopan lääkevirasto suosittelee Pandemrixin käytön rajoittamista. Rokotteen käyttö on vielä haitat ja hyödyt yhteenlaskettuna positiivisen puolella. Samalla se paljastaa tulevan vasta-argumentin, jota tullaan kuulemaan keskustelupalstoilla. Tutkimuksessa mukana ollut tohtori Emmanuel Mignot on nykyään hakemassa rahoitusta jatkotutkimuksia varten. Ja rahaa ollaan pyytämässä GlaxoSmithKlineltä. Näin saadaan rahayhteys tutkijaryhmän ja rokotevalmistajan välille. Ja silloin tutkimus on rokotekriitikoiden silmissä nollattu, ilman tutkimusmetodin kritiikkiä.

Vaikka rahoituksen hakeminen tapahtuu kiinalaisen tutkimuksen jälkeen. Toinen tärkeä rokoteuutinen liittyy niiden turvallisuutta arvoineen yhdysvaltalaisen Institute of Medicine -paneelin johtopäätöksiin.

Riippumaton rokotteiden tarkastus tilattiin USA: Kaikki rokotteet eivät pääse läpi puhtain paperein, sillä rokotteilla on aina joitakin haittavaikutuksia. Tuhkarokko-sikotauti-vihurirokko -rokote MPR yhdistettiin useampaan sivuoireeseen vakuuttavan näytön perusteella: Harvinaista aivotulehdusta joillakin immuunisairailla ihmisillä Kuumeen laukaisemia halvauksia Anafylaksiaa Pyörtymistä Sama paneeli kävi läpi myös MPR-rokotteen ja autismin välisten yhteyksien näytöt.

He eivät onnistuneet löytämään vakuuttavaa näyttöä siitä, että MPR- tai mikään muukaan rokote aiheuttaisi autismia. Kohua aiheuttavan HPV-rokotteen haittavaikutukset jäivät vielä tähän epäselvien tapausten kategoriaan. Raportissa kerrotaan, että suurimmalle osalle epäillyistä haittavaikutuksista ei ole toistaiseksi vakuuttavaa näyttöä. Haittavaikutusten ja rokotteiden välisten yhteyksien kumoamiseksi tai vahvistamiseksi tarvitaan lisää tutkimusta.

Haittavaikutukset ovat niin harvinaisia, että syy-yhteyksien selvittäminen ei onnistu. Tutkimus vaatisi valtavat määrät koehenkilöitä. Alunperin Bust -lehdessä julkaistu artikkeli naisten masturbaation vaaroista nousi jälleen pinnalle. Oikeastaan jutussa on kyse pienestä kristillisestä liikkeestä, joka haluaa parantaa ja antaa tukea itsetyydytyksen pauloihin joutuneille naisille.

Pornografia tunkee silmille jatkuvasti kaikkialla. Internet levittää alastomuutta ja rivoja poseerauksia entistä nopeammin Viettelykset vievät käsiä sopimattomiin paikkoihin aivan liian usein, kun nainen tulee riippuvaiseksi itsetyydytyksestä.

Mahtavan nimen valinnut Dirty Girls Ministries on tätä riippuvuutta vastaan taistelevan liikkeen eturintama. Enää hän ei alista aistielimiään syntisille ärsykkeille.

Kuten yli sata naista järjestön tukiryhmässä, niin myös moni muu nainen lankeaa hinkkailuun peräti kaksi kertaa viikossa amatööri. Jopa tuo määrä on Renaudin mielestä merkki riippuvuudesta. Seksuaalinen nautinto ei tietenkään ole Dirty Girls Ministries in sisällä täysin kiellettyä.

Kunhan sitä koetaan vain ja ainoastaan avioliiton satamakaupungeissa, yksiaviollisesti naisen ja miehen kesken. Naisen kuuluu haaveilla aviomiehestään, jos sortuu omien käsien tai värisevien laitteiden tarjoamaan onneen. Onkos se muuten syntiä, jos ajattelee oikeasti Jeesusta? Liikkeellä on toki ajamisen arvoinen asia. Kuten kaikkeen kivaan niin myös masturbaation voi jäädä koukkuun. Jos koulu- tai työpäivän jälkeen, tai peräti sen aikana, käyttää monta tuntia masturbaatiomaratooniin, vuoden jokaisena päivänä, niin kannattaa miettiä olisiko olemassa fiksumpi tapa elää.

Dirty Girls Ministries neuvoo lopettamaan kaiken pornon katselun, kaikki epäsoveliaat hiplailut ja kaiken seksin, eli olemaan puhdas , 90 päivän verran. Renaud toteaa, että masturbaation olemassa olosta saa kertoa sukupuolivalistuksessa, kunhan sitä ei kokeilla. Sirkesalon "pikkusormella leikkimään lähtemiset" raikuvat korvissani.

Toistaiseksi en ole löytänyt tietoa siitä kuinka vakava ongelma Renaudin itsetyydys oikein oli. Se mitä tulee vastaan Renaudin kirjoittaman kirjan ja verkkosivujen kommenteissa antaisi ymmärtää, että itse hiplailun akti tuottaa suurimmat häpeät.

Häpeä johtuu kanssaihmisten mielipiteiden lisäksi siitä, että naiset ovat häpäisseet itsensä Jumalan silmien edessä Tuo pervo tirkistelija Taivaassa ja tuosta häpeästä täytyy päästä eroon. Mitenkäs muuten kuin Jeesuksen voimalla. Riippuvuudeksi päässyt masturbaatio haittaa varmasti elämää.

Ystävyyssuhteet, seurustelu, syöminen ja peseytyminen voivat unohtua, kun ihminen linnoittautuu kotiinsa virikkeitä tarjoavan materiaalin kanssa.

Likaisen elämän lisäksi heillä on jatkuva tunne siitä, että käynnissä on jatkuva taistelu saastaisia haluja vastaan. Tarinoista ei selviä kuinka suuri ongelma itsetyydytys oli arkielämän kannalta. Pehmopornon näkeminen 2 sekunnin ajan hotellin televisiossa tuotti Laurielle ahdistuskohtauksen.

Itsetyydytys on syntiä, jota täytyy hävetä. On terveellisempää tukahduttaa seksuaalisuutensa kuin päästä se riehumaan valtoimenaan.

Varsinkin naisten on syytä pitää kätensä vyötärön yläpuolella ja peittojen päällä. He ovat siveitä, viattomia, puhtaita olentoja. Mitään keskitietä ei ole olemassa. Kompromissit ovat saatanasta, jne.

Oma yltiöliberaali näkökulmani tähän aiheeseen on luonnollisesti ja luonnonmukaisesti se, ettei aktissa ole niin paljon hävettävää kuin Renaud väittää. Harva asia on kauniimpaa kuin itsetyydystä harrastava nainen. On nolompaa katsoa Salattuja elämiä telkusta. Ensin aivopeset irakilaisia sotilaita antautumaan liittoutuneille googlaa jos uskallat. Sitten luot hirmumyrskyjä Atlantilla. Laajennat toimintaasi mannerlaattojen ravisteluun Kiinassa, Haitissa ja jopa Japanissa asti.

Ja nyt hienosäädät tihutöitäsi festareiden tuhoamisella. Aivan, Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä ei epäröi liittää ionosfäärin tutkimiseen ja USA: Youtubevideoiden kommentteja selaamalla selviää, että nyt HAARP osaa jopa kuljettaa myrskyn purskauttamia vesimassoja.

Mitenkään muuten ei voi selittää sitä, että Pukkelpopin niskaan tuli hetkessä kahden kuukauden sademäärä.

Come on, se on ainoa looginen johtopäätös. Siitäkin huolimatta, että Belgian säätiedoista selviää miten vuodesta lähtien on ollut suuria puhureita ja suuria rynnäkkösateita. Tällä kertaa kaikki yhdistyivät yhden festarin päälle.

Muistakaa, ettei sattumia ole olemassa ja kaikki liittyy kaikkeen jollakin tavalla. Salaliittoteorioiden tyypillisenä tukena on tarkan tiedon puute. Belgian säälaitos antoi varoituksen rankasta sateesta, raekuuroista ja myrskystä , mutta tarkkaa paikkaa ja sateen määrää ei tiedetty kaupungin tarkkuudella.

Jotku on nähnyt elämänsä ensimmäisen Altocumulus undulatus pilvirintaman, kuvannut sen ja ladannut Youtubeen , otsikoksi jotakin HAARPista, ja uusin todiste superaseesta on valmis. Tästähän muistuu mieleeni viime vuoden kauhistelut Helsingissä, kun uskomattoman hieno myrskypilvi vyöryi kaupungin yli. Myrksypilven selvää rintamalinjaa käytetään perusteluna myrskypilven keinotekoisuudelle. Eiväthän myrskyrintamat voi edetä aurinkoisen kirkaalle taivaalle millään muulla tavalla.

Päätän kaiken Against NWO -nimimerkin pohdinnalla. Nämä jutut eivät kyllä nyt selity sillä, että rock musiikki on saatanasta ja saa lavat aina hajoamaan ja myrskyn tulemaan paikan päälle.

Sillä kyse on kyllä jostain aivan muusta ja mitä todennäköisimmin HAARP on pelissä melkein aina näissä tapauksissa. Jazz-festivaalit eivät näemmä vedä myrskyjä puoleensa. Miksi juuri tämä festari joutui NWO: Nolbert Kunonga sai ekskommunikaation anglikaanisesta kirkosta vuonna Hän oli hieman liian konservatiivinen kirkon makuun. Zimbabwen presidentti Mugaben tukijana hänellä oli kuitenkin helppoa löytää työpaikka kirkollisen uran jatkajana.

Vanha suola janotti, joten Kunonga punoi juonia anglikaanisten tilojan lunastamiselle. Kirkolla oli noin kiinteistöä; kirkkoja, sairaaloita, kouluja, jne. Niihin sidottu varallisuus ei tietenkään ollut merkittävin tekijä Kunongan pääkopassa, vaan huoli vääräoppisuuden vaikutuksista Zimbabwessa.

Presidentti Mugabe ja monet muut ovat varoitelleet kansalaisia homoseksuaalisudeen vaaroista ja löytäneet lääkkeen homouteen. Kunonga on mukana saarnaamassa miten liian liberaalit näkökulmat korruptoivat muuten niin puhtoisen maan. Hän on palkannut aikaisemmin mm. Uusi piispa jouduttiin ylentämään kilometrin päässä urheilukentällä.

Ja muuta fundamentalistista menoa. Kunonga saa tukea hallitukselta ja tietenkin poliiseilta. Tämän takia, kuin ihmeen saattelemana, Kunonga on päätynyt anglikaanisen provinssin pääuskovaiseksi.

Samoin aivan ällistyttävien yhteensattumien kautta maan tuomioistuimissa on päätetty, että anglikaanisen kirkon tiloista häädetään nykyiset työntekijät. Ensimmäiset häätöpaperit on toimitettu. Aivan kuten Kunonga on vaatinut erottamisestaan lähtien. Tilalle astuvat puhtaan velvollisuudentunnon pakottamana Kunongan asettamat seuraajat. Joiden ennustan olevan Mugaben tukijoita. Teologinen kiistely ei liity tähän ilmiöön.

Riippuen siitä kuinka paljon Kunonga ja kumppanit saavat tukea Mugabelta on Zimbabwesta tulossa seuraava Uganda. Hän pyrkii puhdistamaan katolisen kirkon mainetta. Espanjan sosialistinen hallitus ei nöyristele kirkon edessä kuten wanhaan hyvään aikaan oli tapana.

Nuoret pitäisi saada innostumaan kirkkoon liittyvistä asioista ja omaksumaan vanhojen pappojen asettaman moraaliopit. Tehtävä on kaikkea muuta kuin helppo nakki kakkupalaan aseteltuna.

Nimenomaan nuorille tarkoitetussa puheessaan paavi alleviivaili uskon tärkeyttä, jotta seuraava sukupolvi kasvaisi kunnolliseksi sukupolveksi. Abortit, homostelu, esiaviollinen seksi, ehkäisyvälineet ja muut syntiset asiat karkotetaan pois yhteistyöllä. Paavin harmiksi hieno saarna keskeytyi, kun Jumala puuttui peliin. Katolisen kirkon päämies varoitti nuoria pyhiinvaeltajia vääristä jumalista ja kehotti heitä levittämään evankeliumia.

Paavin sunnuntain vastaisena yönä pitämä saarna keskeytyi rajumyrskyn takia. Rankkasade kasteli paavin läpimäräksi, ja puhuri vei mennessään hänen saarnapaperinsa. Yömessun alkaessa lämpötila lähenteli Paranormaaliblogin kautta tuli vastaan video tulevasta maailmanlopusta. Alex Retrov esitelmöi tärkeistä asioista. Vuoden mullistukset ovatkin yllättäen Illuminatin juonia, joilla viedään huomio oikeilta mullistuksilta.

Megakatastrofit alkavatkin parin kuukauden sisällä! Sattumia ei ole olemassa. Komeetan lähestyessä Maata on se paikoitellen konjunktiossa tähtitaivaalla.

Kuten kaikki vaihtoehtotiedon sfäärejä tarkkailleet tietävät, ovat linjakkain asettuvat taivaankappeleet aivan erilaisia kuin hiemen ristikkäin asettuvat kappaleet.

Siksi ylä- tai alakonjunktiossa olevat kappaleet ovat täynnä "vibrationaalista harmoniikkaa". Komeetta Elenin aiheuttaa kosmisen shokkiaallon. Elenin oli linjassa Aurinkoon ja Maahan nähden Samana päivänä oli Chilen suuri maanjäristys. Elenin oli lähempänä Maata ja taas linjassa 4. Samana päivänä oli Christchurchin maanjäristys. Elenin oli taas lähempänä ja taas linjassa Aivan kuin minä sängyssä. Ei voi olla sattumaa. Vuorossa on videon kuvaamisen aikana tulevan päiväyksen vuoro.

Elenin olisi taas linjassa - jopa useamman planeetan kanssa - Silloin oli kaksi huomaamisen arvoista järistystä. Toinen Afganistanissa ja toinen Japanin Honshussa, mutta ne eivät aiheuttaneet merkittävää tuhoa. Honshun järistys oli samanlainen kuin parisen viikkoa sitten samalla paikalla tapahtunut järistys. Oikeastaan järistyksiä tapahtuu päivittäin pelkästään Japanissa tuhat maanjäristystä per vuosi ja tuhoja tapahtuu jopa silloin kun komeetta Elenin ei ole ylä- tai alakonjunktiossa.

Aivan kuin Alex poimisi rusinoita kaikista leipomon pullista. Pelkästään tämän vuoden tammikuussa tapahtui 17 yli 6 richterin järistystä ympäri maailmaa. Eli ensimmäinen Alexin ennustama päiväys ei tuottanut toivottua katastrofia, vaikka vaikuttavien värähtelyvoimien olisi pitänyt olla entisiä kertoja suurempi. Vuorossa on toinen ennustus. Elenin tulee olemaan merkittävimmässä linjauksessa ja lähimpänä Maata Komeetta on järkyttävän lähellä Maata kuukauden kuluttua.

Silloin Japani, Uusi-Seelanti ja monet rannikko-alueet ympäri maailmaa katoavat tuhojen seurauksena. Maata suojaava magneettikenttä katoaa.

Taivas pimenee kolmeksi päiväksi. Elektromagneettiset myrskyt tuhoavat elektroniikkaa. Televisiosta tulee vain Big Brotherin uusintoja. Merkitkää tuleva tuho kalentereihinne! GoogleSky -ohjelmaa sensuroidaan, jotta väki ei näe minkälaisia asioita on tulossa planeettamme kohti parhaillaan.

En jaksanut kuunnella loppuja ihan ajatuksen kanssa. Alex väittää, että komeetta Elenin ei olekaan komeetta, vaan neutroni- tai kääpiötähti. Voit seurata Elenin matkaa vaikkapa täällä. Perällä syrjäisen pöydän äärellä punottiin katalia juonia, sillä Paholaisen Asianajajaja -blogin ensimmäinen koemielessä järjestetty tapaaminen pyörähti käyntiin. Paikalle ilmestyi yllättävän paljon väkeä, joten tilanahtaus ja yksi piiiiitkä pöytä tekivät kommunikaation hankalaksi.

En ole tottunut sosiaalisiin tapaamisiin, mutta toivottavasti osasin olla tarpeeksi puhelias. Kyllä tällaista menoa kestää kerran vuodessa.

Kyseessä oli myös Skepsis ry: Epäilyksen evankeliumi on leviämässä, kunhan saamme kehiteltyä holistisen skepsismin. Seurueessa kauhisteltiin myös uusinta Minä Olen -lehteä jonka ostin juuri ennen paikalle ilmestymistä.

Siinä on mainos tv-meedio Lisa Williamsin saapumisesta Suomeen. En ole valmis sellaiseen, mutta pitänee nostaa Williams tapetille blogissani hieman ennen tapahtumaa. Kokoontumiseen vaivautuneille annettiin mahdollisuus valita yksi kirja tuomastani kokoelmasta.

Ehtona ei ollut sielun luovuttaminen haltuuni, vaan kirjoittaa valitsemastaan kirjasta jotakin, joka sitten julkaistaan täällä. Jotkut eivät uskaltaneet napata mukaansa kirjaa. Vilkkaasta kommentoinnista johtuva sähköpostispämmi on estettävissä, kun klikkaa "Muokkaa asetuksia" napista ruksin pois siitä sähköpostiosoitteesi vierestä. Skepsis ry , skepsismi. Melko arvostetussa Cancer -julkaisussa ilmestyi uskomushoitoja mittaileva paperi.

Complementary medicine for fatigue and cortisol variability in breast cancer survivors vertaili syöpähoidoista aiheutuvan väsymyksen hoitoja. Sokkoutettu ja satunnaistettu tutkimusmenetelmä oli ihan hieno. Syöpäpotilaille annettiin biokenttään reiki, touch therapy, jne perustuvaa terapiaa neljän viikon ajan.

Vertailuryhmä sai vannoutuneiden skeptikoiden näyttelemää valekosketushoitoa. Näin varmistetaan onko terapeutin uskomuksilla vaikutuksia energiahoitojen tehoon. Kolmas ryhmä venaili vain hoitojonossa. Yhteensä potilaita oli 76 kappaletta. Vertailu tuotti mielenkiintoisen tuloksen. Mielenkiintoisen siinä mielessä, että tulos oli negatiivinen ja kuitenkin se julkaistiin. Julkaiseminen on hyvä asia.

Orac naamapalmuilee Cancer -julkaisulle paperin läpipäästämisestä vertaisarvioinnissa, mutta minä muistan pyhän Ben Goldacren siunatut sanat ylistetyssä Bad Science -kirjassa.

Aivan liian usein tutkijaryhmä jättää juuri tällaiset paperit keräämään pölyä lipastoihin. Siksi julkaisuihin kertyy liikaa positiivisia tuloksia, jotka nähdään arvokkaampina papereina. Siksi meta-analyyseissä on vääristyneitä käyriä terapioiden tehoista. Ai niin, ne tulokset. Väsymys on monipuolinen oire, johon on moninaisia syitä.

Siksi tuloksissa on vaikeaa löytää syy-yhteyksiä. Aidot energiahoidot ja skeptikoiden teeskentelemät käsien heiluttelut tuottivat olon kohentumisia samalla tavalla. Hoitojonossa odottavien oireet eivät helpottuneet yhtä paljon.

Selkeä johtopäätös on siis se, että energiahoidot tepsivät lumevaikutuksen voimalla. Tutkijaryhmä koki kuitenkin tarpeelliseksi etsiä jotakin kivaa uskomushoidosta. Siksi mahdollisia eroja etsittiin täikammoilla. Ja löytyihän sieltä joku ero Aidon energiahoidon ja tekaistun energiahoidon välillä.

Yksi kortisolin arvo oli paras Aidon energiahoidon ryhmässä verrattuna muihin ryhmiin. Ilmiö on sama kuin ilkeä lääketehdas etsisi epätoivoisesti jotakin hyvää sanottavaa testattavasta lääkkeestä, ja löytäisi jonkun hyvän arvon pelkästään yli vuotiaista kiinalaisista naisista.

Maailman suurin homeopaattisia valmisteita tehtaileva Boiron -firma ei tykkää heidän tuotteidensa kritisoimisesta. British Medical Journal kertoo, että Boiron on lähettänyt uhkailukirjeen homeopatiaa kritisoivan verkkosivun ylläpitäjälle.

Blogzero blogissaan Riva kirjoitti kaksi tekstiä, joissa kyseenalaistettiin homeopaattisten flunssalääkkeiden teho. Boironin kirjeessä pyydetään poistamaan nuo kaksi kirjoitusta netistä. Kirjoitukset solvaavat firmaa ja homeopatiaa.

Kirjoituksissa on jopa kehdattu käyttää Oscillococcinum pilleripurkin kuvaa, jota on kommentoitu vähättelevästi. Tuotteen väitetään vahingoittavan ostajien älykkyyttä. Lisäksi blogissa kuulemma esitetään virheellisiä väittämiä homeopatista. Kirjeessä ei kerrota mitä nuo virheet ovat. Noh, Riva ei ottanut ilmoitusta nikottelematta vastaan. Hän poisti kirjoituksista Boironin nimet ja heidän tuotteidensa kuvat.

Tieto homeopaatisten valmisteiden olemattomiin laimennetusta sisällöstä ja lääketieteellisten tutkimusten tuloksista jäi luettavaksi. Tämän päälle hän laittoi tiedon Boironin kirjeestä eteenpäin. Parissa päivässä se levisi ympäri skeptikoiden sivuja ja homeopatiasta kiinnostuneita keskustelupalstoja.

Yrittäessään vaimentaa yhtä italiaista bloggaajaa homeopatiafirma saikin aikaan homeopatiakritiikin uuden kulovalkean. Streisand -ilmiö taitaa toimia ihan homeopaattisten periaatteiden mukaan.

Cochrane Review kävi läpi Oscillococcinumin tehoa mitanneet tutkimukset. Ei mitenkään kehuva lopputulos. Saamani palaute suomalaisilta homeopaateilta on rajoittunut vain yhteen kertaan. Eräs Pirkka -lehdessä haastateltu homeopaatti ei tykännyt siitä mitä kirjoitin homeopatiasta. Sain sähköpostissa pyynnön poistaa viittaukset häneen ja kotisivuihin, vaikka olihan tekstistäni kuulemma tullut paljon uusia asiakkaita hänelle. Italian Toscanassa pieni fransiskaaniluostari koki kovia. Sen kirjastosta varastettiin arvokas Raamattu.

He ottivat kovimman aseen käyttöönsä. Varkaat joutuivat hurjan rukouksen kohteeksi, joka varmasti panisi heidät katumaan: Jumala aiheuttaisi heille yllättävän ripulin. Toistaiseksi kukaan ei ole ilmoittautunut poliisille uusien housujen kera. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 8: Katolisen kirkon pedofiliaskandaali jatkuu vuodesta toiseen. Uusia hyväksikäyttötapauksia ilmenee aina jostain maailman kolkasta. Edellisten vuosikymmenten tuhmat tekoset ovat otsikoissa. Se on yksi tekijä katolisen kirkon nykyiselle kurimukselle.

Yhä harvempi kehtaa sanoa ääneen olevansa katolista uskoa seuraava. Pappipula pahenee, kun seminaareihin ei enää eksy nuoria miehiä. Apu löytyy onneksi robotiikasta. Jäsenkadon lisäksi kirkon kirstuista katoaa kolikoita, kun hiippakunnat joutuvat maksamaan miljoonia ja taas miljoonia korvauksina hyväksikäyttöjen uhreille.

David Yallop on koonnut kansien väliin katolisen kirkon historian hyväksikäyttöjen ja pahoinpitelyjen salailussa. Ilmiö ei ole uusi.

Yallop käy läpi miten papit kirjoittivat varoittavia tekstejä toisten pappien rikoksista ja pervouksista.

Kirjassaan piispa Pietari Damian kuvaili miten jotkut piispat salailivat rikoksia ja suojelivat syyllisiä pappeja. Eniten häntä kauhistutti miten papit saalistivat nuoria poikia. Damian vaati pervojen pappien pappisvihkimyksen perumista. Vuosisadan välein ilmestyi kirja, jossa tuomittiin samalla tavalla samat karmeudet.

The Decree of Gratian jopa suositteli pedofiilipappien ekskommunikaatiota. Pappeja suojeleva salainen systeemi astui voimaan vahvana luvun jälkipuoliskolla. Beyond Belief kertoo miten silloinen laaja salailu jatkui vuosikymmeniä, kun pedofiilipappeja kierrätettiin ympäri maita ja mantuja. Pahat tapaukset ylennettiin, jotta he eivät olisi tavallisen seurakunnan parissa tekemässä pahojaan. Historia toistaa itseään, sillä vastaavat teot olivat järjestelmällisesti paikallaan toisen maailman sodan jälkeen ympäri maailmaa.

Pyhä istuin asetti määräyksiä, joilla papit arvioitiin kirkon seinien sisällä. Pedofilia oli karmea synti joka tuomittiin rajuin julistuksin. Mutta se ei ollut kirkon silmissä rikos, joten sen käsittely kuului moraalikysymyksenä papeille. Ongelmien kasaantuessa ja maallisten tuomioistuinten kysellessä miten helvetissä te mulkerot teitte noin tyhmästi, oli vastaus olkapäitä kohauttelevan viaton: Jos uhri sattuisi olemaan lapsi, joka ei ymmärrä mitä tapahtuu ja mistä saisi apua, niin arvatkaapa miten uhrille voi käydä myöhäisen valituksen seurauksena?

Salailun tarkoituksena on tietenkin suojelle viattomia ihmisiä vääriltä syytöksiltä. Samalla varmistuu, että kirkon maine saadaan pysymään puhtaana, jos syyllisten pappien syyttäjät eivät saakaan sanottavaansa julkiseksi. Hyväksikäyttöskandaalit lähtivät purkautumaan, kun tarpeeksi moni uhreista uskalsi tulla julki tietoineen. Ensimmäisen kiven heitti Yhdysvalloissa Rita Millan tapaus.

Kaikki alkoi tunnustuskopista, jossa pappi kävi käsiksi tyttöön. Isä Santiago Tamayo hyväili vuotiaan rintoja. Hän sai painostettua Ritan olemaan hiljaa tapahtuneesta. Se on sinun velvollisuutesi. Tamayo päästi mukaan kuusi miestä. Kukaan papeista ei käyttänyt kondomia. Rita pamahti paksuksi vuonna Tyttö passitettiin "opiskelemaan lääketiedettä" Filippiineille. Ritan vanhemmat eivät tienneet mitään raskaudesta.

Papit antoivat tytölle dollaria, jolla piti selvitä seitsemän kuukautta. Rita melkein kuoli synnytyskomplikaatioihin. Lapsi olisi pappien ohjeiden mukaan pitänyt jättää Manilaan. Apua ei saatu kirkolta edes sen jälkeen kun Ritan vanhemmat saivat selvillä mitä oli tapahtunut.

Vasta syytteen nostamisen jälkeen paikallinen seurakunta alkoi reagoimaan. Ritan vanhemmat vaativat isyystestin tekemistä ja useampi syyte oli uhkaavasti esillä. Toiset nuoret tytöt eivät saisi kokea sitä mitä Rita oli käynyt läpi. Syyte ei mennyt läpi oikeussaleissa, sillä rikos oli vanhentunut. Syyttäjä Gloria Allred piti lehdistötilaisuuden vuonna saadakseen huomiota. Los Angelesin hiippakunta reagoi Vatikaanin ohjeistamalla tavalla. Syylliset seitsemän pappia lähetettiin ulkomaille.

Vasta vuonna isä Tamayo tuli katumapäälle. Hän tunnusti rikokset ja julkaisi kirkon sisäisiä kirjeitä. Pakoilevat papit olivat saaneet rahallista tukea kirkolta siinä missä Rita ei ollut saanut tukea raskautensa aikana. Lopullinen kompensaatio hyväksikäytetylle tytölle oli 20´ dollarin rahasto. Kirkko ilmoitti, ettei sen perustaminen ollut mikään tunnustus tapahtuneille rikoksille.

Rahasto oli hyväntekeväisyyttä Ritan tyttärelle. Hyväksikäyttöjen salailu ohjailtiin Los Angelesin arkkipiispa kardinaali Timothy Manningin pöydän takaa. Kun hänen seuraajaksi ilmestyi piispa Roger Mahony, jatkui pakoilevien pappien rahallinen tuki ilman häiriöitä. Isä Tamayo ei selvinnyt ilman seuraamuksia.

Ei Ritan takia, vaan mennessään naimisiin. Salainen järjestelmä huolehti, että katolisen kirkon maine saisi minimaalisen kolauksen. Mutta tulossa oli niin pahoja pappeja, että järjestelmä joutui koville. Paavi vieraili Denverissä luvulla.

Pappi Tom Economus edusti hyväksikäytettyjä lapsia. Itsekin papin uhriksi alttaripoikana joutuneena Economus tiesi miten karmea ja yleinen ilmiö on. Hän keräsi kirjettä uhreilta ja heidän perheiltään. Ne olisi luovutettu Denverissä paaville, mutta vastaanottoa ei tietenkään saanut mahtumaan viime hetken suunnitelmiin. Turvamiehet eivät suostuneet ottamaan kirjeitä vastaan. Economus postitti ne Vatikaaniin, mutta mitään vastausta ei koskaan ilmaantunut.

Ongelmaa ei ollut olemassa, jos sitä ei virallisesti tiedostettu. Eräs tyttö seikkaili meksikolaisessa kaivoksessa luvulla. Hän löysi sieltä oudon pääkallon, joka on kooltaan ihmislapsen kallon kokoa. Nainen kasvoi ja kuoli vanhuuteen, pitäen kalloa hallussaan. Se periytyi tuntemattomalle miehelle viideksi vuodeksi. Häneltä kallo päätyi amerikkalaiselle pariskunnalle. Hän on erikoisten tietojen erikoisasiantuntija , eli paranormaalien ilmiöiden tutkija ja muinaisiin astronautteihin perehtynyt mies.

Vuonna tehdyssä iänmäärityksessä selvisi, että kallo on vuotta vanha. Pye päätteli, että kallo kuuluu avaruusolennolle. Sen eroavaisuudet normaaleihin ihmiskalloihin olivat niin selvät, ettei kallo voi olla peräisin ihmisistä.

Luun biokemialliset poikkeamat, luun sisällä olevat kuidut ja hampaiden aikuismaisuus ovat mahdoton yhdistelmä. Tarkat dna-testit edellyttivät rahaa. Kuluihin kerättiin hieman yli 25 dollaria. Kallosta otetusta näytteestä löytyi X ja Y kromomit.

Sukupuoli oli siis poika. Tästä voimme päätellä, että lapsen äiti ja isä olivat ihmisiä. Pye muutti uuden tiedon edessä hypoteesiään. Lapsi onkin äidin ja ihmisen kautta syntynyt, mutta seassa on muukalaisten dna: Avaruusolennot ovat muokanneet teknologiallaan sukusoluja ja istuttaneet hybridialkion naiseen.

Vuonna kalloa tutkittiin usean tutkijan voimin. Kallo varmistui aidoksi, eli se ei ole keinotekoinen huijaus. Samalla sen ainutlaatuisuus kehityshäiröiden listalla alleviivaa alkuperän salaperäisyyttä. Miten hypoteesia avaruushybridistä pääsisi testaamaan? Koska Starchild projektilla ei ole varmaa avaruusolennon perimää, johon verrata kallosta saatua perimää, on kovin houkuttelevaa tulkita mikä tahansa poikkeama avaruusperimän näytöksi.

Näin näyttäisi käyneen kaikkein uusimpien perimäkokeiden aikana. Tänä vuonna Starchild projekti julkaisi lisää tietoa kallon dna: Mitokondrio eroaa 17 kohtaa yleisimpään ihmisten vertailukohtaan. Tästä päätellään, että koko perimässä olisi runsaasti eroja ihmisiin verrattuna.

Starchildin perimä voisi olla yhtä erilainen kuin ihmisen ja simpanssin dna: Pye ja kumppanit ovat kuitenkin realistisia ja toteavat lisätutkimusten olevan tarpeellisia. Remember that the information found by comparing mtDNA segments cannot and should not be considered thoroughly verified, as some sequencing errors are undoubtedly present.

Each mtDNA segment must be sequenced several times to establish exactly how many differences exist between the Starchild Skull and the human CRS, and this kind of targeted testing, rather than shotgunning at random, is time-consuming and expensive. PCR -laitteella ei onnistuttu monistamaan ihmis-dna: Se tarkoitti sitä, että näytteessä oli dna: Though compelling, this result was not absolute proof that the Starchild had a non-human father.

Also, if it were some kind of human-alien hybrid, the presence of mtDNA inherited from a human mother would suggest that a large portion of its nuDNA should also come from the mother. Löytyisikö sille tunnistettava pari eri lajien joukosta? Indeed, they were unequivocal:

..

Gay eturauhanen orgasmi shemal

Homoseksuaaliseen herkku kalu etsivät miehet

Samalla tavalla on päätelty, että GlaxoSmithKlinen valmistama Pandemrix H1N1-rokote liittyy jollakin tapaa todennäköisesti jonkin muun tekijän yhteisvaikutuksella narkolepsian laukaisemiseen. Ronin dianetiikkaa myydään entistä suuremmalla tarmolla. Ai niin, ne tulokset. Se on pelottava, erilainen ja löytyy jokaisen katsojan tai tässä tapauksessa lukijan silmästä. Värisevä huuto leikkaa hiljaisuuden - kultaiseen veteen on uinut musta, huikaistunut lintu!

Satoja euroja pyytävä meedio joka löytäisi kadonneen tyttären neljässä päivässä on melko yleinen tapaus. Inside Edition esittelee miten kävi mm. Laurie McQuarylle, joka osaa puhua itsestään asiantuntevaan sävyyn. Hän on kuulemma ratkaissut todella vaikeita tapauksia. Hän tietää onko kadonnut henkilö vielä hengissä vai henkien luona. Paitsi silloin kun hän joutuu huijauksen kohteeksi, kuten Inside Edition teki.

Ohjelman tuottaja meni McQuaryn asiakkaaksi. Hänellä oli valokuva, joka esiteltiin tuottajan kadonneen siskon valokuvana. Meedio kuvaili, miten lasta oli hakattu päähän seksuaalisen väkivallan jälkeen. Kadonnut lapsi oli kuollut! Dramaattista tietoa kärsiville sukulaisille. Tieto maksoi dollaria.

Kiintoisa kokemus muuttui minun silmissäni erittäin mahtavaksi kokemukseksi, kun ohjelma pyysi McQuaryn kameroiden eteen kertomaan meediotutkinnasta. Olihan hänellä yli 30 vuoden verran kokemusta aiheesta. Kappas vain, häntä haastatteli toimittaja, joka varmisti, että meedio todellakin tietää onko lapsi kuollut vai ei. McQuary vastaa tietävänsä asianlaidat. Sitten toimittaja kaivaa esiin vanhan valokuvan, jossa on nätti nuori tyttö. Meedio menee vakavaksi, sillä se on hänen käsittelemä tapaus, jonka ohjelman tuottaja oli tuonut meediolle.

Johon toimittaja vastaa, että kuvassa on toimittaja nuorena. Meedio poistuu ripeästi kuvauspaikalta. Inside Edition toisti testin kymmenellä meediolla. Kaikki sanoivat, että kuvassa oleva lapsi on kuollut. Kukaan ei saanut korviinsa kuiskauksia henkiolennoilta siitä, että heitä ollaan huijaamassa. Ehkä toimittajien skeptiset värähtelyt vaikeuttivat kommunikaatiota. Ongelma on parhaiten esillä silloin, kun hyvää tarkoittavat meediot tyrkyttävät tuntemuksiaan vinkkeinä. Kadonneita tapauksia ei ratkaista epämääräisillä tuntemuksilla, kuten Holly Bobon tapaus todisti.

Poliisille sateli vinkkejä siitä minkälainen henkilö Bobon kaappaja on: Bobo's abductor might have a scar on his forehead, or a rash on his elbow, or a bite mark on his hand. He might work from home as a graphic designer and long for the s. His hair might be dark brown, or blonde, or salt and pepper. He might be clean shaven, or he might have a moustache.

He might be a Scorpio. He is either scrawny, or of medium build, or stocky and muscular -- possibly ex-military. He might own a black leather wallet, and his name might contain one or more of the following letters: Bobo might be or might have been at one point in or near a place that has the number 7 associated with it, either an address or a highway number or possibly seven miles from some landmark.

Jos poliisi seuraisi jokaista vinkkiä, niin tutkinta lässähtäisi mutaan heti alkumetreillä. Lässähtämistä tapahtui myös meedioiden tv-ohjelmille. Carla Baron antoi vinkkejä Holly Bobon tapauksessa. Baron oli mukana Haunting Evidence -realityohjelmassa, jossa meediot tunteilevat erilaisten rikosten parissa.

Ohjelma peruttiin 22 jakson jälkeen. Yhdessäkään tapauksessa ei pystytty osoittamaan, että meediot olisivat auttaneet tutkinnassa. Yhtäkään tapausta ei ratkaistu henkivoimilla. Psychic Crime Fighter -keskustelupalstalla otetaan aktiivisesti kantaa lähes kaikkiin kadonneiden lasten tapauksiin. Modernit meediot käyttävät GoogleMapsia osoittaessaan mistä kadonneet henkilöt löytyvät.

Katso vaikka miten Jared Hannan tapausta pyöritellään. Kaikkein vakuuttavimmat tuntemukset lähetetään sähköpostilla Jaredin vanhemmille. Toijalassa vuonna kadonnut Nora Bhatia aiheutti myös kotimaisten harrastelijameedioiden heräämisen. Noran äiti sai puhelinsoittoja avuliailta meedioilta. En tiedä mitä he sanoivat äidille tai miten äiti vastasi takaisin. Kuitenkin vinkeistä ei ollut hyötyä, sillä Nora löytyi kuolleena ilman meedioiden apua.

Muistathan, että televisiosta tuttu Lisa Williams on tulossa Suomeen. Tämä on se tuttu ja aivan liian yleinen tarina eunukkijengeistä, jotka hypnotisoivat viattomia ihmisiä luovuttamaan eunukeille rahansa. Toinen miehistä pyysi saada juotavaksi lasillisen vettä. Asha oli kohtelias ja haki miehille juotavaa, mutta se osoittautui huonoksi päätökseksi.

Toinen eunukeista käytti tyhjää vesilasia naisen ja hänen tyttärensä hypnotisoimiseen. Nainen toipui tajuttomuudestaan vasta reilu tunnin jälkeen. Vasta naapureille puhumisen jälkeen Asha päätteli mitä oli oikein tapahtunut. Vastaavia varastelevia eunukkeja on liikenteessä samalla alueella. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 4: Jenkkilän saarnaajat ravaavat jatkuvasti kehitysmaissa. He levittävät monimuotoista lähetyssanomaa kansakunnille.

Vapaamielisemmat saarnaajat puhuvat ihmisoikeuksista ja Jumalan rakkaudesta. Konservatiivisemmat saarnaajat puhuvat "kuvitteellisista ihmisoikeuksista" ja Jumalan tuomasta tuomiosta. Jälkimmäiset saarnaajat olivat ahkeria Ugandassa, jossa kansanedustajat alkoivat laatimaan homoseksuaalisuuden kriminalisoinnin tiukentamista. Eli samaa sukupuolta olevista petipuuhista joutui linnaan. AIDS-homoseksuaalit tuomittaisiin kuolemaan, jos he ovat sukupuoliyhteydessä jonkun kanssa.

Kansainvälinen vastalausemyrsky sai kansanedustajat vetämään lakiehdotuksen toistaiseksi piiloon. Paikalla ravanneet saarnaajat nostelivat käsiään synkronoiden pystyyn: Eiväthän he voineet mitenkään tietää, että afrikkalaiset alkaisivat lynkkaamaan homoja sen jälkeen kun he ovat saarnanneet homouden olevan kansakuntia tuhoava pervous.

Nyt voimme seurata melkein suoraan sivusta, miten nämä saman koulukunnan saarnaajat jatkavat toimintaansa Afrikassa. Family Watch International levittää tietoa seksuaalisuudesta Nigeriassa. FWI vastustaa kriminalisoinnin poistoa, koska perhearvot, jne. Sharon Slater on FWI: Nigerian pohjoisosat ovat vahvasti islamisoituneet, joten homoseksuaalisesta aktiviteetista napsahtaa helposti hirttosilmukka kaulaan, tai jotakin vastaavaa.

Muualla Nigeriassa homostelusta voi tulla vain 14 vuoden verran vankeutta. FWI sanoo puolustavansa kansakuntien kulttuuriin ja uskonnollisiin arvoihin perustuvaa oikeutta määrätä miten kansakunnissa eletään. Järjestö haluaa edistää luonnolliseksi perhejärjestykseksi nimeämäänsä käsitystä siitä miten yksi mies ja yksi nainen muodostavat perheyksikön.

Tuskin yllätyt, että heidän mielestään kaikki variaatiot tästä johtavat yhteisöjen tuhoutumiseen. Samoin esiaviollisesta seksistä on pidättäydyttävä, sillä sukupuolielimet ovat pyhiä.

Vaikka lakiehdotusta tukenut tunnettu saarnaajaa Ssempa oli nimetty FWI: Nykyään Ssempan tittelin kohdalla FWI: This association ended when Family Watch became aware of Mr. Eli aivan selvästi FWI vastustaa tänään Ugandan homolakiehdotusta. Slater kuvailee tilannetta monimutkaiseksi. He eivät hyväksy seksuaalisiin vähemmistöihin kohdistuvaa väkivaltaa.

Eihän väkivaltaa tarvita, sillä nämä vähemmistöt voivat eheytyä enemmistöön. Väkivaltaa edistävät lait pitäisivät vähemmistöt piilossa ja kaukana eheytymishoidoista.

Throckmorton kysyy Slaterilta onko 14 vuoden tuomio väkivaltainen ratkaisu homoseksuaalisuuteen. Tähän Slater vastaa, ettei FWI: Seuraavaksi häneltä kysytään tukeeko FWI islamisoituneen pohjois-Nigerian oikeutta kriminalisoida muiden uskontojen seuraaminen. Slater toteaa, että uskonto ja seksuaalisuus ovat kaksi eri asiaa. Sitten hän siteeraa YK: In the exercise of his rights and freedoms, everyone shall be subject only to such limitations as are determined by law solely for the purpose of securing due recognition and respect for the rights and freedoms of others and of meeting the just requirements of morality, public order, and the general welfare in a democratic society.

Eli homoseksuaalinen käytös on uhka julkiselle rauhalle ja demokratialle. Siksi sitä saa ja täytyy säännöstellä. Mutta uskonnollisuus on sellainen asia, jota ei saa säännöstellä. Jos muslimien aikeet muiden uskontojen rajoittamisesta suitsitaan, niin seuraavaksi suitsitaan FWI: Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 3: Afrikka , homoseksuaalisuus , uskonto.

Fundamentalistikristittyjen ikuinen uhrimentaliteetti paistaa jälleen läpi Teksasissa. Star-spangled banner kääritään koskettavassa seremoniassa ja ojennetaan omaisille.

Omaisten toiveita kunnioitetaan jopa ohjesääntöjä taivutellen. Sotilaan uskonnollinen vakaumus vaihtelee, sillä asevoimissa palvelee kristittyjä, pastafaristeja, juutalaisia, muslimeja, wiccoja ja uskonnottomia. Monipuolisuuden vuoksi seremoniat pyritään järjestämään kunkin tilaisuuden vaatimusten mukaan. Onhan kyseessä äärimmäisen tärkeä tapahtuma. Mutta jotkut näkevät asiat toisin. Alex DiBranco muistuttaa AlterNetissä , että jotkut haluavat viedä omaisilta oikeudet päättää ja välittää kuolleen sotilaan toiveet omista hautajaisistaan.

Uskomatonta mutta totta, sillä tietyt kristityt haluavat julistaa kaikki armeijan järjestämät hautajaiset kristillisiksi hautajaisiksi, joissa siunataan Jeesuksen nimessä. Olkoon arkussa maataan palvellut ateisti, juutalainen tai muslimi. Kulttuurisodasta opittu taitava taktinen manööveri on otettu käyttöön Teksasissa. Houston National Cemeteryn järjestämissä sotilashautajaisissa tapahtui kummia, kun erään sotilaan hautajaisiin ilmestynyt vapaaehtoisjärjestön nainen ei saanutkaan tulla rukoilemaan Herran nimessä sotilaan sielun puolesta.

FoxNews "freimaa" kohun hienosti: Liberaalit haluavat kieltää rukoilun hautausmailla. Tuo on niin nerokas keino saada itsensä näyttämään uhrilta, että nostan hattua.

On totta, että hautausmaalla kielletään rukoilu, jos omaiset ovat toivoneet ettei niitä esitetä. Jos omaiset haluavat kunnon rukoilua ja hienot hymnit, niin järjestöt ovat enemmän kuin tervetulleita hautajaisiin. Jos omaiset haluavat sekulaarin hautausseremonian , niin armeija toteuttaa sellaiset hautajaiset.

Koska kristityt vapaaehtoisjärjestöt eivät nyt pääse rukoilemaan kaikkiin hautajaisiin, ovat kristityt vainon kohteena. AmericanAtheist kertoo mitä nykyisen sukupolven ateistit kohtaavat USA: Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello Kiinassa on tutkittu H1N1-rokotteen, sikainfluenssan ja narkolapsian välistä yhteyttä.

Annals of Neurology julkaisi paperin, jonka sisällöstä kerrotaan kansanomaisesti Hesarissa. Yksinkertaistettuna pelkkä sikainfluenssa näyttäisi aiheuttaneen kolminkertaista nousua narkolepsiatapauksissa.

Potilaiden haastattelut ja terveysrekisterit paljastivat narkolepsiatapausten noudattaneen rytmiä, jossa vähiten tapauksia oli marraskuussa ja eniten huhtikuussa. Suurin sairastumispiikki heijasti siis influenssaepidemian huippua 5—7 kuukauden viiveellä. Sairastuneista vain kuusi prosenttia oli saanut H1N1-rokotteen, joten rokotteet eivät selittäneet yhteyttä.

Kiinassa ei käytetty Pandemrix-rokotetta, joka Suomessa ja useissa muissa Euroopan maissa yhdistettiin narkolepsiatapauksiin. H1N1-influenssa itsessään liittyy jollakin tavalla narkolepsian laukaisemiseen. Samalla tavalla on päätelty, että GlaxoSmithKlinen valmistama Pandemrix H1N1-rokote liittyy jollakin tapaa todennäköisesti jonkin muun tekijän yhteisvaikutuksella narkolepsian laukaisemiseen.

Siksi Euroopan lääkevirasto suosittelee Pandemrixin käytön rajoittamista. Rokotteen käyttö on vielä haitat ja hyödyt yhteenlaskettuna positiivisen puolella. Samalla se paljastaa tulevan vasta-argumentin, jota tullaan kuulemaan keskustelupalstoilla. Tutkimuksessa mukana ollut tohtori Emmanuel Mignot on nykyään hakemassa rahoitusta jatkotutkimuksia varten.

Ja rahaa ollaan pyytämässä GlaxoSmithKlineltä. Näin saadaan rahayhteys tutkijaryhmän ja rokotevalmistajan välille. Ja silloin tutkimus on rokotekriitikoiden silmissä nollattu, ilman tutkimusmetodin kritiikkiä. Vaikka rahoituksen hakeminen tapahtuu kiinalaisen tutkimuksen jälkeen. Toinen tärkeä rokoteuutinen liittyy niiden turvallisuutta arvoineen yhdysvaltalaisen Institute of Medicine -paneelin johtopäätöksiin.

Riippumaton rokotteiden tarkastus tilattiin USA: Kaikki rokotteet eivät pääse läpi puhtain paperein, sillä rokotteilla on aina joitakin haittavaikutuksia. Tuhkarokko-sikotauti-vihurirokko -rokote MPR yhdistettiin useampaan sivuoireeseen vakuuttavan näytön perusteella: Harvinaista aivotulehdusta joillakin immuunisairailla ihmisillä Kuumeen laukaisemia halvauksia Anafylaksiaa Pyörtymistä Sama paneeli kävi läpi myös MPR-rokotteen ja autismin välisten yhteyksien näytöt.

He eivät onnistuneet löytämään vakuuttavaa näyttöä siitä, että MPR- tai mikään muukaan rokote aiheuttaisi autismia. Kohua aiheuttavan HPV-rokotteen haittavaikutukset jäivät vielä tähän epäselvien tapausten kategoriaan. Raportissa kerrotaan, että suurimmalle osalle epäillyistä haittavaikutuksista ei ole toistaiseksi vakuuttavaa näyttöä. Haittavaikutusten ja rokotteiden välisten yhteyksien kumoamiseksi tai vahvistamiseksi tarvitaan lisää tutkimusta.

Haittavaikutukset ovat niin harvinaisia, että syy-yhteyksien selvittäminen ei onnistu. Tutkimus vaatisi valtavat määrät koehenkilöitä. Alunperin Bust -lehdessä julkaistu artikkeli naisten masturbaation vaaroista nousi jälleen pinnalle. Oikeastaan jutussa on kyse pienestä kristillisestä liikkeestä, joka haluaa parantaa ja antaa tukea itsetyydytyksen pauloihin joutuneille naisille.

Pornografia tunkee silmille jatkuvasti kaikkialla. Internet levittää alastomuutta ja rivoja poseerauksia entistä nopeammin Viettelykset vievät käsiä sopimattomiin paikkoihin aivan liian usein, kun nainen tulee riippuvaiseksi itsetyydytyksestä. Mahtavan nimen valinnut Dirty Girls Ministries on tätä riippuvuutta vastaan taistelevan liikkeen eturintama.

Enää hän ei alista aistielimiään syntisille ärsykkeille. Kuten yli sata naista järjestön tukiryhmässä, niin myös moni muu nainen lankeaa hinkkailuun peräti kaksi kertaa viikossa amatööri. Jopa tuo määrä on Renaudin mielestä merkki riippuvuudesta. Seksuaalinen nautinto ei tietenkään ole Dirty Girls Ministries in sisällä täysin kiellettyä. Kunhan sitä koetaan vain ja ainoastaan avioliiton satamakaupungeissa, yksiaviollisesti naisen ja miehen kesken. Naisen kuuluu haaveilla aviomiehestään, jos sortuu omien käsien tai värisevien laitteiden tarjoamaan onneen.

Onkos se muuten syntiä, jos ajattelee oikeasti Jeesusta? Liikkeellä on toki ajamisen arvoinen asia. Kuten kaikkeen kivaan niin myös masturbaation voi jäädä koukkuun.

Jos koulu- tai työpäivän jälkeen, tai peräti sen aikana, käyttää monta tuntia masturbaatiomaratooniin, vuoden jokaisena päivänä, niin kannattaa miettiä olisiko olemassa fiksumpi tapa elää. Dirty Girls Ministries neuvoo lopettamaan kaiken pornon katselun, kaikki epäsoveliaat hiplailut ja kaiken seksin, eli olemaan puhdas , 90 päivän verran. Renaud toteaa, että masturbaation olemassa olosta saa kertoa sukupuolivalistuksessa, kunhan sitä ei kokeilla.

Sirkesalon "pikkusormella leikkimään lähtemiset" raikuvat korvissani. Toistaiseksi en ole löytänyt tietoa siitä kuinka vakava ongelma Renaudin itsetyydys oikein oli.

Se mitä tulee vastaan Renaudin kirjoittaman kirjan ja verkkosivujen kommenteissa antaisi ymmärtää, että itse hiplailun akti tuottaa suurimmat häpeät. Häpeä johtuu kanssaihmisten mielipiteiden lisäksi siitä, että naiset ovat häpäisseet itsensä Jumalan silmien edessä Tuo pervo tirkistelija Taivaassa ja tuosta häpeästä täytyy päästä eroon.

Mitenkäs muuten kuin Jeesuksen voimalla. Riippuvuudeksi päässyt masturbaatio haittaa varmasti elämää. Ystävyyssuhteet, seurustelu, syöminen ja peseytyminen voivat unohtua, kun ihminen linnoittautuu kotiinsa virikkeitä tarjoavan materiaalin kanssa. Likaisen elämän lisäksi heillä on jatkuva tunne siitä, että käynnissä on jatkuva taistelu saastaisia haluja vastaan. Tarinoista ei selviä kuinka suuri ongelma itsetyydytys oli arkielämän kannalta. Pehmopornon näkeminen 2 sekunnin ajan hotellin televisiossa tuotti Laurielle ahdistuskohtauksen.

Itsetyydytys on syntiä, jota täytyy hävetä. On terveellisempää tukahduttaa seksuaalisuutensa kuin päästä se riehumaan valtoimenaan. Varsinkin naisten on syytä pitää kätensä vyötärön yläpuolella ja peittojen päällä.

He ovat siveitä, viattomia, puhtaita olentoja. Mitään keskitietä ei ole olemassa. Kompromissit ovat saatanasta, jne. Oma yltiöliberaali näkökulmani tähän aiheeseen on luonnollisesti ja luonnonmukaisesti se, ettei aktissa ole niin paljon hävettävää kuin Renaud väittää. Harva asia on kauniimpaa kuin itsetyydystä harrastava nainen. On nolompaa katsoa Salattuja elämiä telkusta. Ensin aivopeset irakilaisia sotilaita antautumaan liittoutuneille googlaa jos uskallat.

Sitten luot hirmumyrskyjä Atlantilla. Laajennat toimintaasi mannerlaattojen ravisteluun Kiinassa, Haitissa ja jopa Japanissa asti. Ja nyt hienosäädät tihutöitäsi festareiden tuhoamisella. Aivan, Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä ei epäröi liittää ionosfäärin tutkimiseen ja USA: Youtubevideoiden kommentteja selaamalla selviää, että nyt HAARP osaa jopa kuljettaa myrskyn purskauttamia vesimassoja. Mitenkään muuten ei voi selittää sitä, että Pukkelpopin niskaan tuli hetkessä kahden kuukauden sademäärä.

Come on, se on ainoa looginen johtopäätös. Siitäkin huolimatta, että Belgian säätiedoista selviää miten vuodesta lähtien on ollut suuria puhureita ja suuria rynnäkkösateita. Tällä kertaa kaikki yhdistyivät yhden festarin päälle. Muistakaa, ettei sattumia ole olemassa ja kaikki liittyy kaikkeen jollakin tavalla.

Salaliittoteorioiden tyypillisenä tukena on tarkan tiedon puute. Belgian säälaitos antoi varoituksen rankasta sateesta, raekuuroista ja myrskystä , mutta tarkkaa paikkaa ja sateen määrää ei tiedetty kaupungin tarkkuudella.

Jotku on nähnyt elämänsä ensimmäisen Altocumulus undulatus pilvirintaman, kuvannut sen ja ladannut Youtubeen , otsikoksi jotakin HAARPista, ja uusin todiste superaseesta on valmis. Tästähän muistuu mieleeni viime vuoden kauhistelut Helsingissä, kun uskomattoman hieno myrskypilvi vyöryi kaupungin yli. Myrksypilven selvää rintamalinjaa käytetään perusteluna myrskypilven keinotekoisuudelle.

Eiväthän myrskyrintamat voi edetä aurinkoisen kirkaalle taivaalle millään muulla tavalla. Päätän kaiken Against NWO -nimimerkin pohdinnalla. Nämä jutut eivät kyllä nyt selity sillä, että rock musiikki on saatanasta ja saa lavat aina hajoamaan ja myrskyn tulemaan paikan päälle.

Sillä kyse on kyllä jostain aivan muusta ja mitä todennäköisimmin HAARP on pelissä melkein aina näissä tapauksissa. Jazz-festivaalit eivät näemmä vedä myrskyjä puoleensa. Miksi juuri tämä festari joutui NWO: Nolbert Kunonga sai ekskommunikaation anglikaanisesta kirkosta vuonna Hän oli hieman liian konservatiivinen kirkon makuun. Zimbabwen presidentti Mugaben tukijana hänellä oli kuitenkin helppoa löytää työpaikka kirkollisen uran jatkajana.

Vanha suola janotti, joten Kunonga punoi juonia anglikaanisten tilojan lunastamiselle. Kirkolla oli noin kiinteistöä; kirkkoja, sairaaloita, kouluja, jne. Niihin sidottu varallisuus ei tietenkään ollut merkittävin tekijä Kunongan pääkopassa, vaan huoli vääräoppisuuden vaikutuksista Zimbabwessa. Presidentti Mugabe ja monet muut ovat varoitelleet kansalaisia homoseksuaalisudeen vaaroista ja löytäneet lääkkeen homouteen. Kunonga on mukana saarnaamassa miten liian liberaalit näkökulmat korruptoivat muuten niin puhtoisen maan.

Hän on palkannut aikaisemmin mm. Uusi piispa jouduttiin ylentämään kilometrin päässä urheilukentällä. Ja muuta fundamentalistista menoa. Kunonga saa tukea hallitukselta ja tietenkin poliiseilta. Tämän takia, kuin ihmeen saattelemana, Kunonga on päätynyt anglikaanisen provinssin pääuskovaiseksi. Samoin aivan ällistyttävien yhteensattumien kautta maan tuomioistuimissa on päätetty, että anglikaanisen kirkon tiloista häädetään nykyiset työntekijät. Ensimmäiset häätöpaperit on toimitettu.

Aivan kuten Kunonga on vaatinut erottamisestaan lähtien. Tilalle astuvat puhtaan velvollisuudentunnon pakottamana Kunongan asettamat seuraajat. Joiden ennustan olevan Mugaben tukijoita. Teologinen kiistely ei liity tähän ilmiöön. Riippuen siitä kuinka paljon Kunonga ja kumppanit saavat tukea Mugabelta on Zimbabwesta tulossa seuraava Uganda.

Hän pyrkii puhdistamaan katolisen kirkon mainetta. Espanjan sosialistinen hallitus ei nöyristele kirkon edessä kuten wanhaan hyvään aikaan oli tapana. Nuoret pitäisi saada innostumaan kirkkoon liittyvistä asioista ja omaksumaan vanhojen pappojen asettaman moraaliopit. Tehtävä on kaikkea muuta kuin helppo nakki kakkupalaan aseteltuna. Nimenomaan nuorille tarkoitetussa puheessaan paavi alleviivaili uskon tärkeyttä, jotta seuraava sukupolvi kasvaisi kunnolliseksi sukupolveksi.

Abortit, homostelu, esiaviollinen seksi, ehkäisyvälineet ja muut syntiset asiat karkotetaan pois yhteistyöllä. Paavin harmiksi hieno saarna keskeytyi, kun Jumala puuttui peliin. Katolisen kirkon päämies varoitti nuoria pyhiinvaeltajia vääristä jumalista ja kehotti heitä levittämään evankeliumia.

Paavin sunnuntain vastaisena yönä pitämä saarna keskeytyi rajumyrskyn takia. Rankkasade kasteli paavin läpimäräksi, ja puhuri vei mennessään hänen saarnapaperinsa. Yömessun alkaessa lämpötila lähenteli Paranormaaliblogin kautta tuli vastaan video tulevasta maailmanlopusta.

Alex Retrov esitelmöi tärkeistä asioista. Vuoden mullistukset ovatkin yllättäen Illuminatin juonia, joilla viedään huomio oikeilta mullistuksilta. Megakatastrofit alkavatkin parin kuukauden sisällä! Sattumia ei ole olemassa. Komeetan lähestyessä Maata on se paikoitellen konjunktiossa tähtitaivaalla. Kuten kaikki vaihtoehtotiedon sfäärejä tarkkailleet tietävät, ovat linjakkain asettuvat taivaankappeleet aivan erilaisia kuin hiemen ristikkäin asettuvat kappaleet.

Siksi ylä- tai alakonjunktiossa olevat kappaleet ovat täynnä "vibrationaalista harmoniikkaa". Komeetta Elenin aiheuttaa kosmisen shokkiaallon. Elenin oli linjassa Aurinkoon ja Maahan nähden Samana päivänä oli Chilen suuri maanjäristys. Elenin oli lähempänä Maata ja taas linjassa 4. Samana päivänä oli Christchurchin maanjäristys. Elenin oli taas lähempänä ja taas linjassa Aivan kuin minä sängyssä.

Ei voi olla sattumaa. Vuorossa on videon kuvaamisen aikana tulevan päiväyksen vuoro. Elenin olisi taas linjassa - jopa useamman planeetan kanssa - Silloin oli kaksi huomaamisen arvoista järistystä. Toinen Afganistanissa ja toinen Japanin Honshussa, mutta ne eivät aiheuttaneet merkittävää tuhoa. Honshun järistys oli samanlainen kuin parisen viikkoa sitten samalla paikalla tapahtunut järistys. Oikeastaan järistyksiä tapahtuu päivittäin pelkästään Japanissa tuhat maanjäristystä per vuosi ja tuhoja tapahtuu jopa silloin kun komeetta Elenin ei ole ylä- tai alakonjunktiossa.

Aivan kuin Alex poimisi rusinoita kaikista leipomon pullista. Pelkästään tämän vuoden tammikuussa tapahtui 17 yli 6 richterin järistystä ympäri maailmaa. Eli ensimmäinen Alexin ennustama päiväys ei tuottanut toivottua katastrofia, vaikka vaikuttavien värähtelyvoimien olisi pitänyt olla entisiä kertoja suurempi. Vuorossa on toinen ennustus. Elenin tulee olemaan merkittävimmässä linjauksessa ja lähimpänä Maata Komeetta on järkyttävän lähellä Maata kuukauden kuluttua.

Silloin Japani, Uusi-Seelanti ja monet rannikko-alueet ympäri maailmaa katoavat tuhojen seurauksena. Maata suojaava magneettikenttä katoaa. Taivas pimenee kolmeksi päiväksi. Elektromagneettiset myrskyt tuhoavat elektroniikkaa.

Televisiosta tulee vain Big Brotherin uusintoja. Merkitkää tuleva tuho kalentereihinne! GoogleSky -ohjelmaa sensuroidaan, jotta väki ei näe minkälaisia asioita on tulossa planeettamme kohti parhaillaan.

En jaksanut kuunnella loppuja ihan ajatuksen kanssa. Alex väittää, että komeetta Elenin ei olekaan komeetta, vaan neutroni- tai kääpiötähti. Voit seurata Elenin matkaa vaikkapa täällä. Perällä syrjäisen pöydän äärellä punottiin katalia juonia, sillä Paholaisen Asianajajaja -blogin ensimmäinen koemielessä järjestetty tapaaminen pyörähti käyntiin. Paikalle ilmestyi yllättävän paljon väkeä, joten tilanahtaus ja yksi piiiiitkä pöytä tekivät kommunikaation hankalaksi.

En ole tottunut sosiaalisiin tapaamisiin, mutta toivottavasti osasin olla tarpeeksi puhelias. Kyllä tällaista menoa kestää kerran vuodessa. Kyseessä oli myös Skepsis ry: Epäilyksen evankeliumi on leviämässä, kunhan saamme kehiteltyä holistisen skepsismin.

Seurueessa kauhisteltiin myös uusinta Minä Olen -lehteä jonka ostin juuri ennen paikalle ilmestymistä. Siinä on mainos tv-meedio Lisa Williamsin saapumisesta Suomeen. En ole valmis sellaiseen, mutta pitänee nostaa Williams tapetille blogissani hieman ennen tapahtumaa.

Kokoontumiseen vaivautuneille annettiin mahdollisuus valita yksi kirja tuomastani kokoelmasta. Ehtona ei ollut sielun luovuttaminen haltuuni, vaan kirjoittaa valitsemastaan kirjasta jotakin, joka sitten julkaistaan täällä.

Jotkut eivät uskaltaneet napata mukaansa kirjaa. Vilkkaasta kommentoinnista johtuva sähköpostispämmi on estettävissä, kun klikkaa "Muokkaa asetuksia" napista ruksin pois siitä sähköpostiosoitteesi vierestä. Skepsis ry , skepsismi.

Melko arvostetussa Cancer -julkaisussa ilmestyi uskomushoitoja mittaileva paperi. Complementary medicine for fatigue and cortisol variability in breast cancer survivors vertaili syöpähoidoista aiheutuvan väsymyksen hoitoja. Sokkoutettu ja satunnaistettu tutkimusmenetelmä oli ihan hieno. Syöpäpotilaille annettiin biokenttään reiki, touch therapy, jne perustuvaa terapiaa neljän viikon ajan. Vertailuryhmä sai vannoutuneiden skeptikoiden näyttelemää valekosketushoitoa. Näin varmistetaan onko terapeutin uskomuksilla vaikutuksia energiahoitojen tehoon.

Kolmas ryhmä venaili vain hoitojonossa. Yhteensä potilaita oli 76 kappaletta. Vertailu tuotti mielenkiintoisen tuloksen. Mielenkiintoisen siinä mielessä, että tulos oli negatiivinen ja kuitenkin se julkaistiin. Julkaiseminen on hyvä asia. Orac naamapalmuilee Cancer -julkaisulle paperin läpipäästämisestä vertaisarvioinnissa, mutta minä muistan pyhän Ben Goldacren siunatut sanat ylistetyssä Bad Science -kirjassa.

Aivan liian usein tutkijaryhmä jättää juuri tällaiset paperit keräämään pölyä lipastoihin. Siksi julkaisuihin kertyy liikaa positiivisia tuloksia, jotka nähdään arvokkaampina papereina. Siksi meta-analyyseissä on vääristyneitä käyriä terapioiden tehoista. Ai niin, ne tulokset. Väsymys on monipuolinen oire, johon on moninaisia syitä.

Siksi tuloksissa on vaikeaa löytää syy-yhteyksiä. Aidot energiahoidot ja skeptikoiden teeskentelemät käsien heiluttelut tuottivat olon kohentumisia samalla tavalla. Hoitojonossa odottavien oireet eivät helpottuneet yhtä paljon. Selkeä johtopäätös on siis se, että energiahoidot tepsivät lumevaikutuksen voimalla. Tutkijaryhmä koki kuitenkin tarpeelliseksi etsiä jotakin kivaa uskomushoidosta.

Siksi mahdollisia eroja etsittiin täikammoilla. Ja löytyihän sieltä joku ero Aidon energiahoidon ja tekaistun energiahoidon välillä. Yksi kortisolin arvo oli paras Aidon energiahoidon ryhmässä verrattuna muihin ryhmiin.

Ilmiö on sama kuin ilkeä lääketehdas etsisi epätoivoisesti jotakin hyvää sanottavaa testattavasta lääkkeestä, ja löytäisi jonkun hyvän arvon pelkästään yli vuotiaista kiinalaisista naisista. Maailman suurin homeopaattisia valmisteita tehtaileva Boiron -firma ei tykkää heidän tuotteidensa kritisoimisesta. British Medical Journal kertoo, että Boiron on lähettänyt uhkailukirjeen homeopatiaa kritisoivan verkkosivun ylläpitäjälle. Blogzero blogissaan Riva kirjoitti kaksi tekstiä, joissa kyseenalaistettiin homeopaattisten flunssalääkkeiden teho.

Boironin kirjeessä pyydetään poistamaan nuo kaksi kirjoitusta netistä. Kirjoitukset solvaavat firmaa ja homeopatiaa. Kirjoituksissa on jopa kehdattu käyttää Oscillococcinum pilleripurkin kuvaa, jota on kommentoitu vähättelevästi. Tuotteen väitetään vahingoittavan ostajien älykkyyttä. Lisäksi blogissa kuulemma esitetään virheellisiä väittämiä homeopatista. Kirjeessä ei kerrota mitä nuo virheet ovat. Noh, Riva ei ottanut ilmoitusta nikottelematta vastaan.

Hän poisti kirjoituksista Boironin nimet ja heidän tuotteidensa kuvat. Tieto homeopaatisten valmisteiden olemattomiin laimennetusta sisällöstä ja lääketieteellisten tutkimusten tuloksista jäi luettavaksi.

Tämän päälle hän laittoi tiedon Boironin kirjeestä eteenpäin. Parissa päivässä se levisi ympäri skeptikoiden sivuja ja homeopatiasta kiinnostuneita keskustelupalstoja. Yrittäessään vaimentaa yhtä italiaista bloggaajaa homeopatiafirma saikin aikaan homeopatiakritiikin uuden kulovalkean. Streisand -ilmiö taitaa toimia ihan homeopaattisten periaatteiden mukaan.

Cochrane Review kävi läpi Oscillococcinumin tehoa mitanneet tutkimukset. Ei mitenkään kehuva lopputulos. Saamani palaute suomalaisilta homeopaateilta on rajoittunut vain yhteen kertaan. Eräs Pirkka -lehdessä haastateltu homeopaatti ei tykännyt siitä mitä kirjoitin homeopatiasta. Sain sähköpostissa pyynnön poistaa viittaukset häneen ja kotisivuihin, vaikka olihan tekstistäni kuulemma tullut paljon uusia asiakkaita hänelle. Italian Toscanassa pieni fransiskaaniluostari koki kovia.

Sen kirjastosta varastettiin arvokas Raamattu. He ottivat kovimman aseen käyttöönsä. Varkaat joutuivat hurjan rukouksen kohteeksi, joka varmasti panisi heidät katumaan: Jumala aiheuttaisi heille yllättävän ripulin.

Toistaiseksi kukaan ei ole ilmoittautunut poliisille uusien housujen kera. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 8: Katolisen kirkon pedofiliaskandaali jatkuu vuodesta toiseen. Uusia hyväksikäyttötapauksia ilmenee aina jostain maailman kolkasta. Edellisten vuosikymmenten tuhmat tekoset ovat otsikoissa. Se on yksi tekijä katolisen kirkon nykyiselle kurimukselle. Yhä harvempi kehtaa sanoa ääneen olevansa katolista uskoa seuraava. Pappipula pahenee, kun seminaareihin ei enää eksy nuoria miehiä.

Apu löytyy onneksi robotiikasta. Jäsenkadon lisäksi kirkon kirstuista katoaa kolikoita, kun hiippakunnat joutuvat maksamaan miljoonia ja taas miljoonia korvauksina hyväksikäyttöjen uhreille. David Yallop on koonnut kansien väliin katolisen kirkon historian hyväksikäyttöjen ja pahoinpitelyjen salailussa. Ilmiö ei ole uusi.

Yallop käy läpi miten papit kirjoittivat varoittavia tekstejä toisten pappien rikoksista ja pervouksista. Kirjassaan piispa Pietari Damian kuvaili miten jotkut piispat salailivat rikoksia ja suojelivat syyllisiä pappeja.

Eniten häntä kauhistutti miten papit saalistivat nuoria poikia. Damian vaati pervojen pappien pappisvihkimyksen perumista. Vuosisadan välein ilmestyi kirja, jossa tuomittiin samalla tavalla samat karmeudet. The Decree of Gratian jopa suositteli pedofiilipappien ekskommunikaatiota. Pappeja suojeleva salainen systeemi astui voimaan vahvana luvun jälkipuoliskolla. Beyond Belief kertoo miten silloinen laaja salailu jatkui vuosikymmeniä, kun pedofiilipappeja kierrätettiin ympäri maita ja mantuja.

Pahat tapaukset ylennettiin, jotta he eivät olisi tavallisen seurakunnan parissa tekemässä pahojaan. Historia toistaa itseään, sillä vastaavat teot olivat järjestelmällisesti paikallaan toisen maailman sodan jälkeen ympäri maailmaa. Pyhä istuin asetti määräyksiä, joilla papit arvioitiin kirkon seinien sisällä. Pedofilia oli karmea synti joka tuomittiin rajuin julistuksin. Mutta se ei ollut kirkon silmissä rikos, joten sen käsittely kuului moraalikysymyksenä papeille.

Ongelmien kasaantuessa ja maallisten tuomioistuinten kysellessä miten helvetissä te mulkerot teitte noin tyhmästi, oli vastaus olkapäitä kohauttelevan viaton: Jos uhri sattuisi olemaan lapsi, joka ei ymmärrä mitä tapahtuu ja mistä saisi apua, niin arvatkaapa miten uhrille voi käydä myöhäisen valituksen seurauksena? Salailun tarkoituksena on tietenkin suojelle viattomia ihmisiä vääriltä syytöksiltä. Samalla varmistuu, että kirkon maine saadaan pysymään puhtaana, jos syyllisten pappien syyttäjät eivät saakaan sanottavaansa julkiseksi.

Hyväksikäyttöskandaalit lähtivät purkautumaan, kun tarpeeksi moni uhreista uskalsi tulla julki tietoineen. Ensimmäisen kiven heitti Yhdysvalloissa Rita Millan tapaus. Kaikki alkoi tunnustuskopista, jossa pappi kävi käsiksi tyttöön. Isä Santiago Tamayo hyväili vuotiaan rintoja. Hän sai painostettua Ritan olemaan hiljaa tapahtuneesta.

Se on sinun velvollisuutesi. Tamayo päästi mukaan kuusi miestä. Kukaan papeista ei käyttänyt kondomia. Rita pamahti paksuksi vuonna Tyttö passitettiin "opiskelemaan lääketiedettä" Filippiineille. Ritan vanhemmat eivät tienneet mitään raskaudesta. Papit antoivat tytölle dollaria, jolla piti selvitä seitsemän kuukautta. Rita melkein kuoli synnytyskomplikaatioihin.

Lapsi olisi pappien ohjeiden mukaan pitänyt jättää Manilaan. Apua ei saatu kirkolta edes sen jälkeen kun Ritan vanhemmat saivat selvillä mitä oli tapahtunut. Vasta syytteen nostamisen jälkeen paikallinen seurakunta alkoi reagoimaan.

Ritan vanhemmat vaativat isyystestin tekemistä ja useampi syyte oli uhkaavasti esillä. Toiset nuoret tytöt eivät saisi kokea sitä mitä Rita oli käynyt läpi. Syyte ei mennyt läpi oikeussaleissa, sillä rikos oli vanhentunut. Syyttäjä Gloria Allred piti lehdistötilaisuuden vuonna saadakseen huomiota. Los Angelesin hiippakunta reagoi Vatikaanin ohjeistamalla tavalla. Syylliset seitsemän pappia lähetettiin ulkomaille.

Vasta vuonna isä Tamayo tuli katumapäälle. Hän tunnusti rikokset ja julkaisi kirkon sisäisiä kirjeitä. Pakoilevat papit olivat saaneet rahallista tukea kirkolta siinä missä Rita ei ollut saanut tukea raskautensa aikana. Lopullinen kompensaatio hyväksikäytetylle tytölle oli 20´ dollarin rahasto. Kirkko ilmoitti, ettei sen perustaminen ollut mikään tunnustus tapahtuneille rikoksille.

Rahasto oli hyväntekeväisyyttä Ritan tyttärelle. Hyväksikäyttöjen salailu ohjailtiin Los Angelesin arkkipiispa kardinaali Timothy Manningin pöydän takaa. Kun hänen seuraajaksi ilmestyi piispa Roger Mahony, jatkui pakoilevien pappien rahallinen tuki ilman häiriöitä.

Isä Tamayo ei selvinnyt ilman seuraamuksia. Ei Ritan takia, vaan mennessään naimisiin. Salainen järjestelmä huolehti, että katolisen kirkon maine saisi minimaalisen kolauksen. Mutta tulossa oli niin pahoja pappeja, että järjestelmä joutui koville. Paavi vieraili Denverissä luvulla. Pappi Tom Economus edusti hyväksikäytettyjä lapsia. Itsekin papin uhriksi alttaripoikana joutuneena Economus tiesi miten karmea ja yleinen ilmiö on.

Tullut aikaisemmin vastaan kirppareilla paljon kalliimmalla, mutta uutena tällainen hinta suorastaan pakotti ostamaan. Saas nähdä sitten millainen teos tuo on Nämä olivat näillä näkymin viimeiset kirjaostokset tällä reissulla.

Hyllymetrillisen verran uusia hankintoja. Onneksi siivosin kirjahyllyä vähän aikaa sitten, sain järjesteltyä lisää tilaa, joka tulee tarpeeseen. Osan kirjoista pakkaan mukaan matkalaukkuun, loput anoppini tuo loppukuusta, kun tulee kälyni tyttären nimenantojuhlaan autollaan.

Vielä pari vähän edullisempaa kirjahankintaa. Piti herätä jo seitsemältä tänään, enkä tosiaankaan ole aamuihminen - mitä en tekisi kirjojen vuoksi?

Siskoni tuli perheineen Jyväskylästä Helsinkiin junalla ja täältä edelleen Tallinaan lomalle. Vein viiden minuutin kuulumisten vaihtamisen taksijonossa aikana siskontytölleni lainaan juuri lukemani kirjan Tilastollinen todennäköisyys löytää se ainoa oikea. Löysin myös kierrätyskeskuksen ilmaishuoneelta J. Pekka Mäkelän Alshainin , joka minulla kerran oli ainassakin viime vuoden scifi-haasteeseen liittyen , mutta valitsin silloin lopulta jonkin toisen kirjan. Käytiin Tikkurilassa Kontti ja Riihimäellä Femmatori kirpparikierroksella.

Mukaan tarttui vielä aiemmista luuloistani huolimatta pari teosta: Oryx ja Crake 1e - Pokkari. Oli kerran lainassakin, ollut kauan lukulistallani. Atwoodilta olen lukenut vasta novellikokoelman Siniparran muna. Anoppiahdistus ja Vieraissa vuoteissa yht.

Yli puoleen vuoteen en lukenut yhtään mitään en kirjoja, lehtiä tai edes sarjakuvia. Löysin sitten soluasuntotaloni pesutuvan saa ottaa hyllystä Jane Greenin Avioliittoallergian.

Otin ja luin sen - lukublokki helpotti, löysin lähikirjaston ja kirjallinen maailmanvalloitukeni on jatkunut lähes katkeamattomana siitä lähtien. Muita Greenin teoksia en ole vielä lukenut, vaikka hyllystä löytyy myös Netti deitti. Kolme muskettisoturia 2e - Dumasin Monte Kriston kreivi löytyy jo valmiiksi hyllystäni. Tämä kovakantinen on kaunis lisä sen viereen. Koirani Tulip 0,60e - Isosiskollani oli tämä kirja, kun olin nuorempi. Ei ilmeisesti ihan yhtä surullinen kuin Bim Mustakorva, mutta varmastikin koskettava kertomus eläinystävästä Täydellinen hetki lähteä kirpparikierrokselle.

Mukavasti päivn aikana kassiin kertyikin Oranssista planeetasta, Kierrätyskeskukselta Kyläsaaresta , Mustan kanin kolosta ja Interfennicasta Hakaniemestä 13 kirjaa 16 eurolla. Ainoa miinus tuli pissalta haisevasta Helsingistä. Tämä oli hyväkuntoinen, tuon laajemman sarjan aloittava teos, joita en paljoa ole liikkeellä nähnyt. Näistä ensimmäisitä osista on varmaan helppoa päästä eroon, jos en tykkää.

Leffan olen joitakin vuosia sitten katsonut ja siskoni on suositellut tämän lukemista kirjana. Mielenkiintoisen kuuloinen tarina, joka houkutti. Minulla on aikaisemmin hankittuna Austenin Ylpeys ja ennakkoluulo leffakannella tämäkin , jota en ole ehtinyt lukemaan. Austen fanit, mistä teoksesta kannattaa aloittaa? Tämä on minulle aikaisemmin tuntematon teos, mutta tarina vaikutti lupaavalta. Voinko muuta sanoa syyksi tämän kirjan osatmiselle?

Myös takakaknnessa kerrottu isän tyttärensä kättä tavoitteleville kosijoille asettama haaste tunnistaa tontilla kasvavat euklyptuslajit oli riittävän mielenkiintoinen taatakseen ostopäätöksen.

Vuoden painoksessa oli jotain sympaattista, joten tämäkin kirja päätyi omistukseeni. Esipuhe kuvailee Garneria aikansa anglosaksisen maailman fantasiakirjallisuuden mestariksi.

Garnerin ansioksi kerrotaan myös se, että ilman hänen teoksiaan ne aikuiset, jotka eivät voineet kuvitella tarttuvasa nuortenkirjaan, ovat niitä ryhtyneet lukemaan. Taustalla on vanha walesilainen myytti. Tilastollinen todennäköisyys kohdata se ainoa oikea 2e. En muista mitä tästä sanottiin, mutta kansikuva ja nimi jäivät pääähän. En lukenut edes takakantta ennen kuin vasta kotona , ja kyllä ainakin perusjuonen pitäisi olla nautinnollinen. Se vähä, mitä ehdin kirjasta edellisellä kerralla saada irti oli kuitenkin positiivista ja kirja siis ansainnee paikkansa hyllyssäni.

Elämäkerraksi luokiteltu arabinaisen aistillinen tarina. Ehkä tällä teoksella saan murrettua elämäkertaneitsyyteni, niitä kun ei ole tullut  luettua, ellei sitten vahingossa. Tämä tilanne täytyy korjata. Sangen siistikuntoinen pokkari edulliseen hintaan. Takakansi maalaili varsin mielenkiintoisia kuvia verkkokalvojeni takaiseen maailmaan. Ensimmäinen lomapäivä Helsingissä ja nyt jo takana innokasta kirppareilla nuohoamista. Emmaus tarjoili näm herkut:. Yousif Abu al Fawz: Omenapuu 0,50e - Ilmeisesti jokin klassikko, josta minulla ei ollut mitään ennakkotietoa.

Takakannen perusteella ihan mielenkiintoinen teos esim. Tom Sawyerin viimeiset seikkailut 0,50e - Käsitin, että tämä on jatko osa Tom Sawyerin aikaisemmille seikkailuille niitä minulla ei kuitenkaan vielä ole , jotka pitäisi kyllä lukea jossain vaiheessa.

Taivaalta pudonnut eläintarha 2e. Tänään oli vedenkäyttökielto putkistoa tutkittiin kameralla, vessan vetäminen kielletty Sorruin taas kirjojen heräteosteluun. Tässäpä mitä nyt tarttui hihaan:. Elämä, maailmankaikkeus - ja kaikki 1e. Tätä kolmatta Linnunradan liftareden kirjaa olen joskus vähän ennen blogini perustamista lukenutkin, mutta en oikein päässyt tähän sisälle aikaisempien osien tapaan. Tästä sarjastahan minulla on vain ensimmäinen osa ja nyt tämä seitsemäs , enkä siäkään vielä lukenut Nimi etäisesti joistakin kirjablogeista tuttu, kirjilijan aikaisempi teos Odelma ollut joskus kirjastosta lainassa.

Mitään käsitystä ei ole siitä, voisinko pitää kirjasta, mutta takakansi teksti vakuutti ostamaan. Neitsytvaimo ja Constance Heaven: Päätelmieni mukaan hyvin tyypillistä parin vuosikymmenen takaista naisten romantiikkaa: Kirjahankintoja , klassikot , Lukumaratooni , novelli.

Esimerkiksi K-Blogin Koko lailla kirjallisesti Jenni postasi tästä mm. Twitterissä leviävästä  leikistä, jossa siis jonkin kirjan nimestä poistetaan yksi kirjain ja lisätään jokin selittävä alaotsikko uudelle luomukselle. Buzfeedissä nimistä on tehty kansitaidetta. Tästä ilmiöstä on ollut juttua myös Oonan blogissa Lopunajan lauseet.

Minäkin ihastuin ajatukseen ja tässä muutamia keksimiäni pakko myöntää että kahdesta taisin poistaa kaksi kirjainta. Jotenkin synkkiä tai melankolisia näistä kaikista tuli, ehkä se johtuu suomalaisuudestani. Hain kirjastosta muutaman varauksen ja korillisen teoksia, jotka olivat hyllyssä osan huomasin jo viime viikolla, eikä niitä ollut kukaan kerennyt tässä välissä nappaamaan Minulla menee varmaan ikuisuus näiden kaikkien lukemiseen.

D  Kirjat siinä järjestyksessä kuin ne kirjastokassista nousivat:. Ja minulle saa myös kaupata noita muitakin. Luin yläasteella äidinkielen esitelmää varten Canthia, joskin varsin hajanaisesti vailla mitään mielenkiintoa lukemaani kohtaan. Nyt on viimein aika luopua noista muistoista ja luoda tilalle uusia, parempia Canth-kokemuksia. Yksi syy oli sen helppo saatavuus ja toisekseen, jos lukisin ensin spefimpää, voisi olla, että tämä maistuisi huonosti niiden jälkeen.

Minulla ei ole miään ennakkotietoa tai oletuksia tästä olen pysytellyt kaukana kaikista vähänkään Murakamin teoksilta haiskahtavilta sivuilta ja blogipostauksista, jotta en saisi tietää liikaa näistä. Tämä varsin iskokoinen 20 x 27cm versio on myös kauniisti kuvitettu kiitos Quentin Blake.

Toisin kuin esimerkiksi Dr. Seussin tuotanto, Roald Dahlin kirjat ovat minua alkaneet viimeaikoina kiinnostaa ja tästä tutusta tarinasta on helppoa aloittaa. Monet ovat hyvinkin innostuneita kaikesta Liisaan liittyvästä. Kirjastossa oli valittavana kaksi eri versiota. Toinen oli tämä isohko Tove Jansonin kuvittama, toinen pokkariversio alkuperäisin kuvituksin.

Pitkään mietin kumman valitsen, kun en kehdannut pelkän kuvituksen takia ottaa molempia vertaillakseni. Pitäisipä muuten joskus edes silmäillä Toven kuvittamaa Hobittia. Olen lukenut kaikki aikaisemmin ilmestyneet Simonin kissa kirjat Simonin kissa [], Simonin kissa - Aidan tuolla puolen [], Simonin kissan pentu - Simonin kissa 3 []. Tämä kirja on toisiin verrattuna erilainen, sillä nyt kissa seikkailee väritettynä. Tofiled on onnistunut Youtubesta tutuissa videoissaan onnistunut tuomaan esille  kissojen hurmaavimpia ja raivostuttavimpia mutta kaikesta huolimatta rakastettavia puolia.

Tämä jo vuonna painettu kirja näyttää siltä, kuin kukaan ei olisi avannut sitä ennen minua. Kiinnostuin kirjasta katsottuani tästä tehdyn filmatisoinnin, vaikka tämä ei todellakaan TBR-listalleni kuulunut ennen sitä. Ajattelin sen kunniaksi etsiä kirjaston hyllystä Kafkaa.

Minulla ei ole oikeastaan mitään käsitystä millaisia hänen kirjansa ovat tai mistä aloittaa. Otin sitten sokkona tämän. Jos jollakulla on kokemusta Kafkasta, minulle saa antaa vinkkejä! Auringonlasku, oma kuva Tuo aina mieleeni Griegin teoksen alkusoiton. Nämä klassikot ovat varmaan hyvin tunnettuja.

Nukkekodin ajattelin lukea seuraavan kerran kun osallistun lukumaratoniin. Peer Gynt alkoi myöskin kiinnostaa, aikaisemmin yhdistin tuon nimen vain Griegin tästä tekemään musiikkiin. Ja jos musiikki on niin lumovoimaista, on minun saatava tietää mitä alkuteos pitää sisällään. On usein pohdittu, onko kyseessä lasten vaiko aikuisten kirja, hyvin mielenkiintoista päästä viimein tutustumaan tähänkin ja kertomaan oma näkemykseni tuohon jakoon!

Kuka olisi voinut välttyä kirjablogeissa useaan esillä olleen kirjailijan teoksiin. Tämä sattui olemaan paikalla hyllyssä, joten päätin napata mukaani. Olen aika taidokkaasti onnistunut välttämään spoilerit, joten en itseasiassa tiedä kirjasta mitään - mikä on ihan hyvä juttu.

Pääsenpähän tutustumaan tähän puhtaalta pöydältä. Saas nähdä tuleeko minustakin PIJ-fani! Siinä mainittiin tämä Austenin kirja ja se, kuinka kirjailijatar pyrki pardioimaan luvun goottilaista kauhukirjallisuutta. Tämä on siis täydellinen Austen, josta aloittaa, ajattelin. Välissä oli lainauskuitti vuodelta Ilmeisesti ei ole kovin luettu kirja. Ihastuttava kansikuva löysyi sisälehdeltä. Poimin tämänkin mukaan, kun sattui paikalla olemaan. Myöskin hyvin monessa blogissa luettu teos. Euroopan rajojen ulkopuolella , fantasia , historialliset romaanit , keijut , kirjallisuus , kirjastosta , klassikot , kokoelmat , kuvat , Lukumaratooni , maaginen realismi , novelli , näytelmät , sadut , Tänään kirjastosta.

Eli kertomus siitä,  kuinka löysin kirppareilta kirjoja. Piti käydä kaupungilla hoitamassa asioita ja mies tuli mukaan kesken työpäivän ollut kaivamassa Oulun keskustassa, josta löytyi mm. Hoidettuamme paperisotaa, mies palasi kaivauskuoppaan. Odotellessani miestäni, piipahdin kirppareilla ja päädyin lopulta kirjastolle. Ei mitään muistikuvaa itse teoksesta. Luin kuitenkin miestäni odotellessa kirjastolla teoksen esipuheen ja opin mm. Tämä on kai sitä stenbeckilaisuutta.

Ilolla odotan teoksen lukemista, esimerkiksi seuraavassa lukumaratonissa, sen verran mielenkiintoisia sisältöjä luvattiin. Noitamestari 3 - Pimeyden mahti 1e Voiko näin söpöä kansilehteä ohittaa? Siskoltani sain ensimmäisen osan lahjaksi muutama vuosi sitten. Monet taitavat kerätä Sandemon toista, 47 osaista Jääkansan tarinaa. Tähän toiseenkin sarjaan kuuluu ihan kiitettävä määrä osia, 15 kaiken kaikkiaan.

Kansipaperi oli kyllä paikoin repaleinen, mutta pienellä paikkaamisella sen pitäisi olla ihan ok. Tässä on siis jopa kunnollinen kansitaide, eikä sellainen leffaversio. Toivottavasti lumoaa kirjanakin yhtä tehokkaasti.